Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:56
Indy!
Mivel Te voltál kint a hungaroringen, kommentálnád a cikket??? Konkrétan a valóságtartalmára lennék kíváncsi, hogy ez mind így igaz, ahogy a cikkben le van írva, vagy csak egy illúzióromboló maszlag az egész!
Az a cikk szinte kizárólag a körülményekkel foglalkozik, leginkább azokkal, amk a falon
kívűl vannak (voltak). Én csak a versenyre voltam kíváncsi, vittem otthonról szendvicseket és itókát is jócskán, így az árak nem foglalkoztattak. (Amúgy a cikkben említett árak stimmelnek).
Igen, valóban, az állójeggyel nem látsz többet mint ~100 m egy adott pályaszakaszból, és a kivetítők sem látszanak távolból, nekem a feleségem küldözgette az sms-eket a pontos sorrendekről. Sajnos ez van, sokat nem látsz, de láthatod élőben az autókat, hallhatod a hangjukat!

Még mindig zümmög a fejem tőle.

Ezt a hangulatot nem kapod meg a tv-ben soha. Nem mondom hogy minden évben elmegyek, de 20 évente egyszer biztosan.
Még annyit, hogy sokkal több ülőhelyet is kialakíthattak volna a pályán. A 25 rugós állóhely árából simán tellhetne ilyenre is. Az infrastruktúra (a boxutcán kívűl) fejletlen, lenne mire költeni...