HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 III. Értékeld a témát: -----

#4121 Felhasználó inaktív   nitrousa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 31. 22:13

Idézet: GI - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 22:49

Biztosan a viselkedésük is a szeretett pilótájuk kilökős és szeretett csapatuk fairplay mentalitásából adódik. :D

Ezért en is rühellem azokat a tapló németeket, mert gondolom azok voltak. Bele sem merek gondolni, hogy esetleg magyarok lehettek. :(
"..Ahogy aztán jelezték, az első kör végére már 34 másodperc volt az előnyöm. VB-futamon ilyenre nem igen volt példa... Brno, 1971
1    DRAPAL, Janos     HUN    Yamaha    57' 43.500"   
2    SZABO, Lazlo     HUN    Yamaha    58' 23.200"   
3    SAARINEN, Jarno     FIN    Yamaha    59' 45.200"

#4122 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 22:16

Idézet: GI - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 22:49

Biztosan a viselkedésük is a szeretett pilótájuk kilökős és szeretett csapatuk fairplay mentalitásából adódik. :D

Minden bizonnyal...de, legalabb a farkukat nem mutogattak, mint egyesek :D

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#4123 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 22:24

Idézet: lehella - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 22:29

láthattuk a verseny előtt hogy mi volt az elmúlt 20 évben a Hungaroringen, és milyen előzések voltak, asszem talán Senna vs Prost. :eek:
Nem tudom hogy láttam e valaha ilyet, mióta az F1-t követem(~8 éve)

Na meg 86-ban Senna Piquet paros...hihetetlen mennyivel gyorsabb volt az egyenesben a Williams Honda. :eek:

#4124 Felhasználó inaktív   phan_tom 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 23:04

Mikát én is láttam ma délután kb fél hat körül a Kempinski előtt. Éppen arra jártam, és arra figyeltem, hogy megáll a Kempinski előtt egy fekete Mercedes Vito, és kimászik belőle Hakkinen. Egy kicsit gáz volt, mert ő nem ott lakott, hanem a Meridienben, így oda kellett sétálnia, mire kb. 50 ott ácsorgó rajongó lerohanta. Aranyosan viselkedett, mert kiosztott egy halom autogrammot, aztán szépen nyugisan elsétált.
"Fear is the path of the dark side.....  I sense much fear in you.."

#4125 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 07:45

Hát Mikához én is odamentem volna gratulálni.

Egyébként nem tudjátok Monty kocsijának mi baja volt?
Az F1 hírek főtengely hibát ír..  (eltört), de ez baromság, azzal nem gurul be valaki a boxba... szerintem.
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#4126 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:02

Idézet: Rudi - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 21:59

Szerintem még1x olvasd el amit írtam...  :rolleyes:

11. helyre a rajt utáni csetepaték után került, majd gyorsan előzött kettőt versenyben (Ralf és Massa), és a maradék 65 kört a 67-ből tényleges előzés nélkül mente végig, csak a boxban előzött.

És erősen ajánlom, hogy nézzél futamot is néha, hasznos tud lenni.

Szóval mégiscsak előzött. Te első körben azt állítottad, hogy nem. Most így igazodjon ki rajtad az ember.
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#4127 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:04

Idézet: GI - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 8:45

Hát Mikához én is odamentem volna gratulálni.

Egyébként nem tudjátok Monty kocsijának mi baja volt?
Az F1 hírek főtengely hibát ír..  (eltört), de ez baromság, azzal nem gurul be valaki a boxba... szerintem.

Biztos a Ferrari szerelők megbütykölték az éjszaka folyamán!  :D

#4128 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:11

Idézet: Mikeee - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:04

Biztos a Ferrari szerelők megbütykölték az éjszaka folyamán!  :D

Ahelyett, hogy Sumi autóján dolgoztak volna, hogy ne kapjon fél kört a végére... :p
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4129 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:17

Hát, ez egy elég gáz futam volt. Hatalmas grat Kiminek és Sumáknak is. No meg persze a Toyotának is. Monty véletlenül Kimi autójába ült be... :D Viccen kívül, Monty is remekül ment, kár, hogy összefosta a verda magát. Klien szép nagyot repült, szerencse, hogy aztán kerékre érkezett. Kockafejen meg jót mosolyogtam, mikor elkapta Alonso leszakadt szárnyát és kiesett, kötelességtudóan szedte össze az autójának a darabjait a pályáról. Apróság, de épp az ilyenek miatt (is) szimpatikus a pasas.

Még annyit, hogy legszívesebben páncélököllel símogattam volna meg az RTL Klub köcsögöket, amikor a Himnusz alatt nem tudták befogni a pofájukat. Paraszt banda.

#4130 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:34

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:17

Hát, ez egy elég gáz futam volt. Hatalmas grat Kiminek és Sumáknak is. No meg persze a Toyotának is. Monty véletlenül Kimi autójába ült be... :D Viccen kívül, Monty is remekül ment, kár, hogy összefosta a verda magát. Klien szép nagyot repült, szerencse, hogy aztán kerékre érkezett. Kockafejen meg jót mosolyogtam, mikor elkapta Alonso leszakadt szárnyát és kiesett, kötelességtudóan szedte össze az autójának a darabjait a pályáról. Apróság, de épp az ilyenek miatt (is) szimpatikus a pasas.

Még annyit, hogy legszívesebben páncélököllel símogattam volna meg az RTL Klub köcsögöket, amikor a Himnusz alatt nem tudták befogni a pofájukat. Paraszt banda.

Azért látszott rajtuk, hogy kicsit meglepődtek. De aztán ment tovább a duma. Az RTL-nél ugyis verseny, focimeccs előtt 1/2 perccel szoktak odakapcsolni. Szerintem nem is tudják, hogy esetleg Himnusz is szokott lenni.

Anyám azt mondta, hogy Monty kocsijának biztos semmi baja, csak Kimit akarták győztesnek. :) Mondjuk kicsit a "riporterek" is rásegítettek mikor 15 percen keresztül azt tárgyalták, hogyam szólnak majd a boxból Montoyára.
Szujó Zolika meg a piros ruhájában  :omg: Még jó hogy nem lobogtatott Ferraris zászlót. Persze ezt lehet, hogy csak én látom így.

Szerkesztette: DzsiAr 2005. 08. 01. 08:35 -kor

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#4131 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:35

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:11

Ahelyett, hogy Sumi autóján dolgoztak volna, hogy ne kapjon fél kört a végére... :p

azzal nem tudnak mit tenni a szerelők :)
gumi gond van, akárki akármit mond :)

#4132 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:39

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:56

Indy!

Mivel Te voltál kint a hungaroringen, kommentálnád a cikket??? Konkrétan a valóságtartalmára lennék kíváncsi, hogy ez mind így igaz, ahogy a cikkben le van írva, vagy csak egy illúzióromboló maszlag az egész!

Az a cikk szinte kizárólag a körülményekkel foglalkozik, leginkább azokkal, amk a falon kívűl vannak (voltak). Én csak a versenyre voltam kíváncsi, vittem otthonról szendvicseket és itókát is jócskán, így az árak nem foglalkoztattak. (Amúgy a cikkben említett árak stimmelnek).

Igen, valóban, az állójeggyel nem látsz többet mint ~100 m egy adott pályaszakaszból, és a kivetítők sem látszanak távolból, nekem a feleségem küldözgette az sms-eket a pontos sorrendekről. Sajnos ez van, sokat nem látsz, de láthatod élőben az autókat, hallhatod a hangjukat!  :respect: Még mindig zümmög a fejem tőle.  :D Ezt a hangulatot nem kapod meg a tv-ben soha. Nem mondom hogy minden évben elmegyek, de 20 évente egyszer biztosan.  :D

Még annyit, hogy sokkal több ülőhelyet is kialakíthattak volna a pályán. A 25 rugós állóhely árából simán tellhetne ilyenre is. Az infrastruktúra (a boxutcán kívűl) fejletlen, lenne mire költeni...
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#4133 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:43

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:34

Szujó Zolika meg a piros ruhájában

jajaja ez nagyon :lol: volt
ha jól emléyem akkor tavaly is ebben feszített :omg:

#4134 Felhasználó inaktív   Friczy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 08:57

Idézet: Studi - Dátum: 2005. júl. 30., szombat - 17:39

Nekem arról a futamról az maradt meg emlékezetemben, hogy a vb címért küzdő, szuperjó McLarenes pilótát megelőzve (igen, a pályán ;)) nyert egy harmatgyenge Jordan. :cool:

Az a harmatgyenge Jordan már kiesett a versenyből, mire leintették (idő előtt) a versenyt. Az volt a Jordan szerencséje, hogy ilyen esetben egy körrel korábbi eredményt vesznek figyelembe, így hiába Kimit intették le elsőnek a kockás zászlóval, Fisichella nyert a Jordanban. ha jól emlékszem, az ő autója már lángolt addigra a boxban :) Fordulatos verseny volt, na :D
Friczy
Death is not a bug, it's a feature
Hogyan kérdezzünk okosan?

#4135 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 09:42

Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:34

Szujó Zolika meg a piros ruhájában 

Nem csoda, hogy Briattore majdnem lehányta nyilatkozat közben... :nevet2:

#4136 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:17

Idézet: Lord - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:35

azzal nem tudnak mit tenni a szerelők :)
gumi gond van, akárki akármit mond :)

Gumigond?
Annyibol, hogy a Bridgestone kozepes kemenysegu gumit huzott, amig a Michelin kemenyet...arra szamitottak, hogy majd vasarnapra lehul a levego..nem jott be nekik...ha ok is a kemenyet valasztottak volna, akkor nem kopott volna szet a gumija...csak akkor nem is az elso sorbol rajtolt volna :)

#4137 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:31

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 11:17

Gumigond?
Annyibol, hogy a Bridgestone kozepes kemenysegu gumit huzott, amig a Michelin kemenyet...arra szamitottak, hogy majd vasarnapra lehul a levego..nem jott be nekik...ha ok is a kemenyet valasztottak volna, akkor nem kopott volna szet a gumija...csak akkor nem is az elso sorbol rajtolt volna :)

igen gumigond :)
még a lágy gumival sem tudott megszökni az elején, amikor űberkirály ( :lol: ) volt a bridge, sőt, kimi agybafőbe verte volna az elején is, csak itt szinte nem lehet ugye előzni.

#4138 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:32

Idézet: Friczy - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:57

Az a harmatgyenge Jordan már kiesett a versenyből, mire leintették (idő előtt) a versenyt. Az volt a Jordan szerencséje, hogy ilyen esetben egy körrel korábbi eredményt vesznek figyelembe, így hiába Kimit intették le elsőnek a kockás zászlóval, Fisichella nyert a Jordanban. ha jól emlékszem, az ő autója már lángolt addigra a boxban :) Fordulatos verseny volt, na :D

Fordítva volt, az egy körrel korábbi eredményt kell figyelembe venni ekkor. ÉS így is történt, ezért hozták ki először Mclarent a győztesnek, mert Fisichella az utolsó körben előzte meg, amiben le is intették a versenyt. Ez ellen óvtak a jordanesek. És így kapta meg végül a győzelmet.

#4139 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:38

Idézet: Lord - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 11:31

igen gumigond :)
még a lágy gumival sem tudott megszökni az elején, amikor űberkirály ( :lol: ) volt a bridge, sőt, kimi agybafőbe verte volna az elején is, csak itt szinte nem lehet ugye előzni.

A híresen vörösszemüveges Dávid Sanyának volt egy olyan mondta pár hónapja, hogy ha most csak a gumi miatt nem nyer a Ferrari, akkor az előző 6-7 évben csak a gumi miatt nyert....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#4140 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 01. 10:45

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 11:38

A híresen vörösszemüveges Dávid Sanyának volt egy olyan mondta pár hónapja, hogy ha most csak a gumi miatt nem nyer a Ferrari, akkor az előző 6-7 évben csak a gumi miatt nyert....

Egyébként tiszta röhely volt, ahogy a Wéber meg a Czollner mit balf@szkodott. Csak kb minden ötödikre találták el elsőre, hogy kit mutat a kamera. Felvettem a futamot, lehet, hogy csinálok egy statot holnapra... :D

A favorit idiótaság az volt, mikor Hockenheimben, vagy a Nürburgringen valaki jött ki a boxból, erre megszólal Gyulám: Nohát, ő miért megy megint a boxba? Ja nem, kifelé jön... :omg: :lol:

Téma megosztása:

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.