HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 III. Értékeld a témát: -----

#4101 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 31. 18:59

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:52

Most is beadtak parat...nezted egyatalan a kozvetitest?

hobizoli

Tényleg nagy teljesítmény itthonról élőben közvetíteni. :D
Szujónak sosincsen élő bejelentkezése más futamon, max csak telefonon keresztül.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#4102 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 18:59

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:54

Nekem fel se tűnt az új dizájn a versenyen. Most akkor ez a 24-es betűméretű italcég a főszponzor? :D

Kimit ismerve most majd biztos 1 üveg Johnnie Walker mellett unnepel :alcohol:  :D

#4103 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:05

Mezei Dániel mikor lett Palik Laci társa?
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#4104 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 07. 31. 19:12

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:52

Most is beadtak parat...

Hát ja, de sokat még szegény Pozsgay sem értett belőlük, olyan jól lehetett hallani :Đ

#4105 Felhasználó inaktív   hobizoli 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:12

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:59

Tényleg nagy teljesítmény itthonról élőben közvetíteni. :D
Szujónak sosincsen élő bejelentkezése más futamon, max csak telefonon keresztül.

Elarulod akkor Te tulajdonkeppen minek is nezed? :rolleyes: Esetleg tudnad jobban?

hobizoli
Powered by:
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com

"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"

#4106 Felhasználó inaktív   Nirak 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:25

Nekem az izgalmas volt, hogy Scumacher taktikája be jö e...bejött :up:
"Nem haragszom Önre, Needa kapitány." - Lord Vader

#4107 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:27

Idézet: hobizoli - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 20:12

Elarulod akkor Te tulajdonkeppen minek is nezed? :rolleyes: Esetleg tudnad jobban?

hobizoli

Érted amikor száz milliós valóság showkat csinálnak akkor nem értem miért nem tudnak olyan közvetítéseket adni mint a német rtl-en.

#4108 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:28

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. Jul. 31., Sunday - 20:27

Érted amikor száz milliós valóság showkat csinálnak akkor nem értem miért nem tudnak olyan közvetítéseket adni mint a német rtl-en.

valóságsóra van "kereslet"

F1re nem biztos.. sajnos.
JóSebesség

#4109 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:33

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 20:28

valóságsóra van "kereslet"

F1re nem biztos.. sajnos.

Én úgy tudom hogy a valóságsók mellett az F1 a második legnézettebb. Most nincsen semmi IQ light show ergo F1 a legnézettebb.

#4110 Felhasználó inaktív   Tinca 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 19:38

Idézet: Frosty - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:54

Nekem fel se tűnt az új dizájn a versenyen. Most akkor ez a 24-es betűméretű italcég a főszponzor? :D

Nem. Kimi.
:D
Tinca tinca: Szerényen háttérbe szorul ... holott előnyös tulajdonságai miatt  a mainál nagyobb megbecsülést érdemelne. (Pénzes - Tölg)

#4111 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:13

Na, hazaértem én is a ringről. A verseny taglalása helyett szólnék pár szót az állapotokról:

Nagyon meleg volt odakint és nagyon sok por. A betétfutamok is nagyon jók voltak, főleg a GP2! Szenzációs hangja volt a V8-as Renault motoroknak, hozzájuk képest a Porsche-futam nyugdíjasok körversenye volt.  :p

Amiért érdemes volt kiemenni, az a motorok szenzációs hangja, komolyan mondom könnyek szöktek a szemembe amikor meghallottam hogy elindul a felvezető kör.  :respect: Én most voltam kint először a Hungaroringen, élveztem a futamot. Palik Lacinak üzenem, hogy mielőtt a versenyzői karrierjét továbbépítgeti, intézkedjen hogy a központi wc-ben víz is follyon a csapokból, azt hiszem, ez a 20. Magyar Nagydíjon alapvető kellene hogy legyen!  :rolleyes:

A másik elszomorító dolog a német Ferrari "szurkolók" viselkedése volt. Kritikán aluli amit műveltek, a kékbe öltözöttekkel szemben (velem is) néha gusztustalan módón fejezték ki a vélemyényüket!  :( Eddig is utáltam a németek faragatlan viselkedését, ezután pedig pláne... (Tele volt a pálya vörösökkel, [dagadt, ocsmányúl elhízott németekkel az élen] belőlük volt a legtöbb, de a következő uralkodó szín a kék volt.  :respect: )

A Marlborós csajok nagyon csinosak voltak, ciciken lógott a szemünk miközbe bejártuk a ringet.  :cool: Képeket hamarosan tolok a Galériámba (Thx Rics!).

A verseny marha unalmas volt, keveset láttam, a rajtot egyálltalán nem, szomorú vagyok az eredmény miatt, bár Montoya autója pont előttem adta meg magát.  ;) Alonso balesete visszanézve a felvételt sima versenybaleset volt, az időmérőn is rontott, bár ha nem teszi, meglett volna a második hely.  :think:

Örüljetek, újra nyitott a VB!  :D (A Ferraritól tartok egy kicsit, ők tesztelni fognak a 3 hetes szünet alatt is, szóval még összekaphatják magukat!)

Szerkesztette: Indy 2005. 07. 31. 20:17 -kor

"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#4112 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:35

Idézet: foxyr - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 19:59

Kimit ismerve most majd biztos 1 üveg Johnnie Walker mellett unnepel :alcohol:  :D

RTL-en azt mondtak, hogy Kimi nem szereti a whisky-t, helyette inkabb finn modra, vodkat+pezsgot szokott inni.

#4113 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 20:56

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 11:43

Kurvák, szarszag, Forma-1

Már egy pár éve elterveztem magamban, hogy nyáron dolgozok, és majd elmegyek a hungaroringre, megnézni a futamot. Eddig mindig közbejött vmi, nyaralás, sajnos 1 temetés, pénztelenség, így még nem igazán volt alkalmam kikerülni a magyar nagydíjra. Azt mondtam magamban, na, kimegyünk a haverokkal, megvesszük a legolcsobb jegyet, leülünk vhol a domboldalon, ha csak annyit látunk, hogy semmit, vagy csak elszáguldozó autókat (ami elég sűrűn előfordúl a forma 1-ben), az is megéri, mert legalább elmondhatom magamról, hogy láttam verseny közben pl. a minardit :D.
Ez így mind szép és jó lett volna, de hát így... menne a f@szom ki a hungaroringre. Jól van az itt, ülök a tv előtt, jobban mondva fexek, iszom a 140 ft-os borsodit, jéghidegen, ha megéhezek, nem kell akárhányezer ft-ért vegyek egy "hot-dog"-ot, hanem kimegyek a konyhába, és keresek vmi rágcsálnivalót. És ami a legszebb benne, végig nézhetem a futamot, és mindenről tudok. Nem úgy, mintha kimennék a pályára, és csak látom, hogy az 1ik körben még 20-an voltak, a következőben meg csak 18-an. És fingom sincs, hogy mi történhetett. Igaz, hogy vannak kivetítők, de hát... :(

Szerk: volt már kint vki a hungaroringen? Tényleg ennyire elszomorító a helyzet, vagy azért érdemes pénzt gyüjtögetni? Gyüjteni, min. a Super Gold tribünre, 100000 Ft-ig, nem? :(

Indy!

Mivel Te voltál kint a hungaroringen, kommentálnád a cikket??? Konkrétan a valóságtartalmára lennék kíváncsi, hogy ez mind így igaz, ahogy a cikkben le van írva, vagy csak egy illúzióromboló maszlag az egész!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#4114 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:18

Idézet: nyunyu - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:35

RTL-en azt mondtak, hogy Kimi nem szereti a whisky-t, helyette inkabb finn modra, vodkat+pezsgot szokott inni.

Ez azért kemény lehet...tutira megkergetném a rókát tőle.
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#4115 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:23

Unalmas volt mint szinte mindig, ha a dohányreklám megszűnik nem sokáig lesz nagydíjunk az biztos. :(
Ezt a boxban előzős tendenciát valahogy meg kellene állítani, mert nem törekedik senki a pályán harcra. Be kellene vezetni a sárgánál szabad tankolást, vagy valami mást kitalálni. Szomorú, hogy minden csapat erre épít; rákényszerülnek mert másképp nem megy. :(

#4116 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:29

Idézet: Bucy - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 22:23

rákényszerülnek mert másképp nem megy. :(

láthattuk a verseny előtt hogy mi volt az elmúlt 20 évben a Hungaroringen, és milyen előzések voltak, asszem talán Senna vs Prost. :eek:
Nem tudom hogy láttam e valaha ilyet, mióta az F1-t követem(~8 éve)

#4117 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:37

Idézet: Indy - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:13

A másik elszomorító dolog a német Ferrari "szurkolók" viselkedése volt. Kritikán aluli amit műveltek, a kékbe öltözöttekkel szemben (velem is) néha gusztustalan módón fejezték ki a vélemyényüket! 

Megnyugtatlak, nem csak a kékekkel viselkednek úgy. Volt szerencsém egy kisebb társasággal összeakadni a városban, még tegnap. Belénkkötöttek csak azért, mert biciklivel voltunk. Pontosabban nem belém, hanem előttem egy másik biciklisbe, fogta magát, és direkt eléállt, nekiment. Szerencséje, hogy jó embert fogott ki, mert én úgy nekimentem volna, hogy csak úgy nyekken, amikor kiterül az aszfalton. Asszem megtapasztalta volna a magyar vendégszeretet egy életre  :mad:

#4118 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:39

Idézet: lehella - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 22:29

láthattuk a verseny előtt hogy mi volt az elmúlt 20 évben a Hungaroringen, és milyen előzések voltak, asszem talán Senna vs Prost. :eek:
Nem tudom hogy láttam e valaha ilyet, mióta az F1-t követem(~8 éve)

A ringen akkor is szinte csak a célegyenes végén lehetett előzni.
Akkor ott áltam a főtribün végén a kerítésnél Prost pár méterre tőlem csinálta azokat az előzéseket. :cool:
Valamit ki kell találni és remélem az okosok is így gondolják. :(

#4119 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:47

Idézet

Kint volt Mika is a ringen.

Naja!  :respect:
El is felejtettem.

Kb 2 hete volt egy műsor Mikáról és a DTM-röl, nem volt rossz.

Idézet

Lapaj...szerintem még ő volt a legjobb. Unalmas hangja van, de legalább ért is hozzá.

Az hogy ért hozzá az iszonyat durva kifejezés..
De elismerem nagyon jó emberi történetei vannak az F1-böl.. műszaki kérdéseket felejtsük.

Eddig legszinvonalasabb kommentálást a multkori Poconoi versenyen tapasztaltam a Nascarban.. Ugye a sport1-en megy. Mehetne oda pár új RTL-es továbbképzésre.. palikot, meg bagázsát meg seggberúgni.

Idézet

Palik vicces, és úgy istenigazából nincs vele bajom. Igaz néha egy kicsit idegesítő, de beleéli magát a helyzetbe

Én nem szeretem..
Mert, állítólag ő autóversenyző.. sőt állítólag diplomája is van (bár gondolom nem mérnök)... de olyan dolgokat mond néha, amiböl tökélesen kiderül, hogy még a sima hétköznapi személyautókhoz is fogalmatlan... nemhogy a versenyautókhoz...
Nem beszélve a kismértékű suhamer orgazmusairól.

Aztán hogy fokozzuk azért a véber baumgartner duó amikor a forma1-es kocsi orrán lévő pitotcsövet antennának nevezte (na azért antenna is volt ott)..
De hát zsóti is amit levágott néhány műszaki kérdésnél (gondolok a "van a kisspojler, meg a nagyspojler" szinvonalra....)... na az kriminális.

Ha muszáj közűlük, akkor Wéber.

Idézet

Hát én az egész társaságot meneszteném, de legelőször is pozsgait. Wéber maradhat, mint szarértő (nem mint kommentátor) Meg talán Szujó, mint utazó bolond.

Valahogy így. Még tényleg wéber a legnormálisabb.

Lapajról:

Idézet

kb 20 évvel ezelőtti technikai állapotoknál ragadt le

Ő SEMMIJEN technikai állapotnál ragadt le...

Idézet

Nekem az izgalmas volt, hogy Scumacher taktikája be jö e...bejött

Bejött, de már írtam ehhez iszonyat mák is kellett..
Nézted a gumijait? Itt már egy defekt is bejöhetett volna...
Továbbra is mondom, hogy az ilyen a verseny elején jók leszünk, a másik felét meg csak befejezzük valahogy taktikák szerintem nem valami zseniális húzások...
És ezt eljátszották év elején is párszor. Jól bele is buktak, iszonyat módon.
Akkor még erősebb volt a középmezőny.
Most hogy igazából középmezőny nincs is, így bejött. És ezt nem a ferrari utálatomból mondom... Szóval azért a jó taktikától ez messze van. Szerintem.

Idézet

Unalmas volt mint szinte mindig, ha a dohányreklám megszűnik nem sokáig lesz nagydíjunk az biztos

A Malboro 100 misijét ki fogja pótolni a ferrarinál? Nem tudom...
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

#4120 Felhasználó inaktív   GI 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 21:49

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. júl. 31., vasárnap - 21:37

Megnyugtatlak, nem csak a kékekkel viselkednek úgy. Volt szerencsém egy kisebb társasággal összeakadni a városban, még tegnap. Belénkkötöttek csak azért, mert biciklivel voltunk. Pontosabban nem belém, hanem előttem egy másik biciklisbe, fogta magát, és direkt eléállt, nekiment. Szerencséje, hogy jó embert fogott ki, mert én úgy nekimentem volna, hogy csak úgy nyekken, amikor kiterül az aszfalton. Asszem megtapasztalta volna a magyar vendégszeretet egy életre  :mad:

Biztosan a viselkedésük is a szeretett pilótájuk kilökős és szeretett csapatuk fairplay mentalitásából adódik. :D
-sata és az ata a számítógép rákja, megállíthatatlanul terjed tovább, elpusztítva környezetét
-ha mondják, hogy SCSI, akkor rávágom, hogy adattárolás
-ha mondják, hogy S/ATA, akkor rávágom, hogy CRC és bad sector

Téma megosztása:

• (213 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Utolsó »