Mennyi pénzed van autóra? Milyen évjáratot szeretnél? Japán autókhoz hogy viszonyulsz?
Benzines, vagy Dízel? Új/használt? Kintről, vagy itthonról?
A tiltás minden mai autóban bennevan amit ECU-vezérel. Kiiktatni ki lehet, az enyémben sincs, de azért van a jobb lábad, hogy tudd mennyit nyomsz az autónak.
Egy 2.0 16V motort csak akkor kell 100e nél gyűtűzni, ha treppnin lett hajtva, lehetőleg bejáratás nélkül (megnézném azt a hengerfejet is milyen állapotban van), valamint olajszint nem igazán lett nézegetve benne.
2.0 Motor az alábbi esetekben hátrány pénzügyileg szerintem: Átiratásnál, Zöldkártyánál, Casco-nál.
Fogyasztás teljesen lábfüggő, én is tudok 7-8körül, meg 15 körül is autózni a 2000ccm-es motorral, teljesen hangulat és spórolásfüggő.
Ha 130 al jársz pályán, akkor 8 körül kajál, ha 200felett, akkor 13-14 felett. (tartósan 200nál 12ből ellenne, csak itthon mindenki kijön eléd, tehát le kell fékezned, és utánna újra fel kell gyorsítani)
Ezt el kell dönteni, mikor mi a fontosabb.
Klímás autót én 1.800-2.000ccm alatt nem vennék, max japánt, ott erre figyeltek, hogy ne fogjon a klíma nagyot.
Ha lenne 3milkóm autóra, akkor én egy Honda Integra Type-R-t, vagy egy Accord Type-R -t vennék, ezek jól fogyasztanak, és mennek is, ha kell.
Ha nem számít a fogyasztás, akkor egy Subaru Imreza GT-turbót.
Ez van 3milláért:

Nem gyönyörű?

Súgó
A téma zárva.