Elküldve: 2005. 08. 10. 15:56
Hat nemtom, de SZVSZ a hengrefejet kb egy ora alatt leszedi egy gyakorlott szerelo, de egy hikomatnak sem tarthat tovabb ez ket oranal. Nem egy tulbonyolitott motorter az, hogy turbo van benne, meg tokomtudja meg mi. Persze lehet felig alvas kozben is csinalni...en is szoktam szerelni melohelyen, van akinek az x dolog szerelesi ideje siman 2x annyi ideig tart, mert ojan lassan tekeri a csavarokat, meg benazik, evek utan is, hogy megalszik a tej a szajaban.
Nekem 100k-ert kiszedtek komplett motorteret -vmivel delelott 11 korul ertem at a szerelohoz es mar nem volt bent semmi, csak elol a hutok meg a klimakompreszor, a vaznyulvanyon logtak be a feltengelyek, es ennyi, mar elvittek felkoszorultetni a fotengelyt -ezt kulso ceg csinalta-, a motor is mar ott volt a szereloasztalon darabokra szedve, megvolt, hogy mi a baja, mit kell meg a fotengelycsapagyakon kivul cserelni (dugohuto olajspiccelo 2db), aztan penteken meg muhely zarasa (16:30) elott felhivtak, hogy elnezest(!), hogy csak most lett kesz, mehetek erte, 11 korul jott vissza a tengely, eppen az elobb alltak ki vele a muhely vegebol a "sajat laban" -4 auto fer be egymas moge-, 100.3k HUF lesz cakkpakk az egesz mindennel egyutt (uj tomitesek mindehol, olaj, olajszuro stb). Mivel eppen aznap mar elutaztam otthonrol, nem tudtam mar felmenni erte, csak vasarnap este(!) -ezt megbeszeltem veluk amikor hivtak, es nem volt problema-, mentem egy par km-s probakort, aztan kesz. Az alkatresz koltseg a koszorulessel egyutt volt vmi 60k koruli osszeg. Masnap reggel mar azzal mentem meloba.
hobizoli
Szerkesztette: hobizoli 2005. 08. 10. 16:00 -kor