HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#221 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 04. 20:54

Leednő huntereknek viszont csináltam egy idál beállítást. Ezt a kasztot ismerem jól.
A beállításban marad még pár pont, az mindenki tegye ahová érzi, a többi szinte kötelező.

Ez PVE szerverre érvényes, mert PVPben bizony érdemes a közelharci dolgokra is kicsit jobban odafigyelni. PVE-n ritka alkalom, ha egy mobbal közelről ismerkedem, főként akkor, ha többen vannak, akkor néha magamra húzom az egyiket. Ja illetve akkor fordul elő, amikor már közel van a következő generációs growl és a magasabb szintű mobok resistelik az egyel kisebb szintűt.
Ekkor sem vagyok bajban, mert a kétkezes fejszém ugyan lassú, de raptor strikekal 400 felett critel elég jó %ban. Ha meg menni kell, akkor egy winged clip. Az a jó a hunterben, hogy ha lelassítja az ellenfelet, a pet meg nyom egy growlt, akkor szinte biztos,hogy ráfordul ha a hunter már messzebb van, ha mégsem, akkor egy feign death segít.

Néhány egyéb észrevétel:
keményebb ellenfelek kivételével nem nagyon szoktam használni a trapeket, mert nincs értelme manát pazarolni rá, mivel lehet, hogy bele sem lép, mert nem ér el addig.
A kezem viszont mindig a concussive shot gombján van ha lövöm az ellenfelet, mert 1 fél mpvel hamarabb látszik, hogy  fordulni fog, akkor lövök, ha szerencsém van (20%) akkor 5 mp stun, addig kap egy célzott lövést még, utána meg úgysincs már annyi hpje, hogy baj legyen a közelharcból.
Trapeknél két verziót használok.
1., Immolation: közelebb rakom le a mobhoz, elkezdem lőni és úgy engedem el a petet, hogy ott találkozzanak. Az esetek nagy többségében a growl elég ahhoz, hogy a trap miatt ne ugorjon rám, de biztos, ami biztos mellőzöm az aggró csinálást. Van úgy, hogy egy célzott lövést engedek el, ha rámfordul, akkor lassítást és futok kicsit hátra.
2., Fagyasztó: ezt magam elé teszem le, elitek ellen hatásosabb, mert sok a hp, egy idő után biztos rám fog fordulni. Szokásos módszer, de mikor rám fut, akkor petet visszahívom, belefut a csapdába, kközben már messzire helyezkedtem és megy a célzott lövés. Ezzel a körrel többet árt magának a mob, mintha maradt volna a peten :)

Mana kérdés:
Nem tudom egyedi eset-e, de ha feltöltöm a manámat, akkor utána a következő 2 mob alatt el is fogy. Utána viszont nem állok meg minden alkalommal töltögetni, főleg ha kínai farmerkedésről van szó, mert időrabló. Inkább átállok a következő kombóra: mark, pet küldés, aimed shot, utána csak simán autoshot megy, ha kell concussive lassítani, és ha elindul felém, a., sok hpje van akkor kap pár arcanét, ha már kevés akkor bevárom egy jó raptor strikekal és általában filmbe illő módon a lábam előtt esik össze.
Tehát nem érdemes sokat szarakodni a manával. Van rajtam pár cucc, ami húzza a spiritet, bár a keményebb szitukban több értelme van a staminának. potikat sem használok sokat, csak ha muszály, meg ha küldenek agis potit a többiek :)))
Mondjuk most az induló rugóm alkímista lett, lehet ez változik :)

TEhát a hunter kiosztás:

Marksmanship Mastery
Improved Concussive Shot Rank 5
Improved Hunter's Mark Rank 5
Lethal Shots Rank 5
Aimed Shot Rank 1
Mortal Shots Rank 5
Scatter Shot Rank 1
Hawk Eye Rank 3
Ranged Weapon Specialization Rank 5
Trueshot Aura Rank 1

Marksmanship Total: 31

Survival Mastery
Precision Rank 5
Lightning Reflexes Rank 3

Survival Total: 8

Beast Mastery Mastery
Improved Aspect of the Hawk Rank 5

Beast Mastery Total: 5

Total
Total Points Spent: 44
Level Required: 53
chill,
aDoayen

#222 Felhasználó inaktív   TCs da LaMa 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 04. 23:17

Aki esetleg Insominaxot használ (najo ezt csak Roxynak irom ide) es nemtudja, hogy lehet visszarakni az alap betutipust:

"How do I go back to using the default in-game font?  If you want the default game font back simply delete the ..\Interface\FrameXML\Fonts.xml file and you are back to using the default font. "
--== Ez itt egy TESCO Gazdasagos alairas ==--
"We can make it better, stronger, faster. We have the technology. We have the magic"

#223 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 08:28

Elsősorban 60-as karaktereknek új témát indítottam a MOTD-nél jelzett oldalon.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#224 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 10:15

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jún. 4., szombat - 19:39

Nah.. köszi a tanácsokat...

gondolkodtam rajta. Az ambush meg a backstab között annyi az effektív különbség, hogy ambush csak stealthből megy, tehát alkalmanként egyszer lehet elsütni. Lehet emiatt jobb a backstab, mert kisebb  a dmg, de mondjuk ha harc közben nyomok rá egy gougét akkor nyomhatom megint a backstabet ?
Kérdés, hogy energy szinten ez hogy jön össze
elméletileg kezdem 100ról, gouge 45, marad 55, amíg mögé érek, addig csak jön még egy adag, akkor mehet a backstab.

Átgondolom és csinálok egy újabb verziót :D

A backstab és az ambush 2 elég külön skill, az ambushod a nyitó skilled lesz, általában azt fogod használni elsőnek ha támadsz (amit ugye, ha lehet MINDIG stealth-ből csinálsz), utána ütögetsz ahogy kedved tartja viszont érdemes, minden csatában 1-2X backstabelni. Ezt csak akkor tudod megtenni, ha valahogy az ellenfeled mögé kerülsz, amire két esélyed van. 1 kidney shot, ehhez combo pont kell, amiért lehet, hogy kár, de ha van initiative-ed, setupod vagy seal fate-ed, akkor nem gáz. A második megoldás a gouge, ami viszont sok energiába kerül, tehát meg kell várnod, míg újra töltődsz (2 mp-nként kapsz 20 energy-t, illetve, ha van relentless strikes-od akkor egy 5 charge-os finishing-move elsütése után esélyes, hogy 60 körül legyen az energy-d).
A legjobb skilled viszont a feint, azt mindig hasznnáld, nem kár érte, minden mobra 1-2X elsütöd instance-ban, nem nagyon fognak rádfordulni (bár már megesett, hogy még slavával is rámfodultak fionnról :D)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#225 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 11:58

Vennék Thorium Boots Plant, skillfejlesztéshez kellene, és AHban mindig lemaradok róla/felüllicitálnak/elmebeteg kezdőbiddel rakják be, szóval ha valakinek akad fölösbe :) , mielőtt AHba rakja gondoljon rám! Köszönöm!
(Thorium Bracers is már zöld, pedig még csak 286-os a BS skillem :( ).
Előre is:  :respect: . ;)

#226 Felhasználó inaktív   Slaider 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 12:21

Nálam így néz ki a talntelosztás, ami szvzs csak PVE-re valo pvp-n survival gondolom majd max + Marksman  Talentkalkulátor
Régi    ÚJ              Régi            Új
Beast Beast    Marksman  Marksman
3 2      5 5          3 4            0 5
0 1 4      0 0 5          3 5        5 5
0 0 5 0 0 0 0 0  1 2 1      1 0 1
2 0 1      5 0 0          1 5        2 5
0            0          1 3 1    1 3 1
  0        0            2              1
0        0              1          1
AMD2500+ ABITNF7V2.0 Samsung2x512MB 400Mhz GeCUBE9550XT 2xMaxtor80GB LGCD-R/RW/DVD IIyama 19"LS902UT  DTK400W

NightladyLvL 70 NE Hunti <Rise Legacy><Arathor>
Ladynight LvL 62 Human Lock <Arathor>
ÉjszívLvL 70 NE Hunti <Hunicum><Kilrogg>
Qetz LvL 70 Dwarf Pap <Hunicum><Kilrogg>

#227 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 13:14

Nah most jó fej voltál... :D Párosíthatom össze, hogy mi micsoda :p

Annyit fűznék hozzá, hogy én nem tettem volna -10% mana cost miatt 5 talentet az efficiencyre. Szólóban írtam is, hogy hogy oldom meg, csapatban meg a mage rak rád +intet, a druid mark of the wildot, pala esetleg mana reget, ami nyomi, akkor inkább kings vagy salvi, de mindenesetre inkább 20% chance to stun a lassításhoz. Az pont elég egy aimed shotra.

A területre hatókat a sok szóló miatt nem használom, meg se veszem már a spelleket, nem jó az nekem, hogy lövök egyet és rámugrik mindenki. Groupban is inkább szép sorban szedem szét a jószágokat :D
Szóval én barragéra sem raktam.

Viszont a +5% ranged dmg az pven jól jön.

Beasteknél most hogy megnéztem érdekes lehet a dolog, de megéri rárakni? Sebez annyit a pet? Vagy ezekkel már zúzdább?

Aspect of the hawkot kimaxoltam, kell az attack power,  viszont a health helyett lehet tettem volna a bestial swiftnessre, ami instanceokon kívül kiváltja a dasht valamelyest.
chill,
aDoayen

#228 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 13:29

Más:

Lementem tegnap éjjel titokban a hunterrel Deadminesba. :p

A cél a Defias Armor Set összeszedése Ciscoo számára. Hát igen  :rolleyes:
Fontos a családi összetartás. Az erős és ügyes Adoayen megszerzi a nehéz cuccokat, Fiznankai mágikus erejét használva még erősebbé teszi őket (Ench), Ciscoo pedig a legkisebb (nemsokáig) testvérként büszkén hordja majd azt  :cool:

Viszont van egy kis bibi. A chest része pickup bindes, bár igaz, hogy kék :)

Ehhez szeretnék segítséget kérni, legfőképpen tolvaj tanítómesteremtől, Nevltól. Pár szinttel ha feljebb lesz a kislány (lvl19es az armor, a többi 13as), akkor lejönnél velem Deadminesba, végig stealthelnénk a hajóig, jól lezúznánk a nagyfőnököt, meg négy kis örzőjét, felkapnánk a cuccot és mennénk. Stealth ugyan lassabb, de szerintem 10-15 perc alatt bent lennénk. Egy helyen kell ölni, ahol a goblin ha meghal, akkor nyílik az ajtó, de az nem gond szerintem.

Ja élmények lvl48on Deadminesből :D Egyrészt szinte állandóan criteltem, másrészt a srácok meg nem nagyon tudtak eltalálni, a petet sem. Kivéve mikor 10 elite esett nekem :D Egyszer ment 50% alá a hpm, amikor bekaptam egy pierce armort, az meg ugye -50%... azon kívül viszont vidám volt. Kb 20 zöld cuccot hoztam ki, ebből kettő Defias armor, ami marad, a többit eladtam. Mondjuk szomorú voltam, amikor nagyrésze ilyen 6-18s értéken ment el. Bár tudom, hogy az AHban bőven többért elmennének, de nem akartam vele szuttyogni. A legjobb az egy 40s-es cucc volt. Kb egy óra alatt kitakarítottam az egészet és az az érdekes, hogy pénzszerzésre nem olyan rossz. Ha elmegyek grindelni saját levelre, akkor kevesebb pénz jön össze egységnyi idő alatt, kevesebb a kékzöld drop (igaz, Deadminesben nem is lootolok 10G-s cuccot) :). Bár igaz,hogy ha nem lenne a kiskarim, akit támogatok, akkor semmi értelme nem lenne lemenni, meg valszeg nem is fogok.

A legjobb az lenne, ha összejönne a mi szintünkön csapat és mehetnénk zul farrakozni, meg mindenféle hasonló helyre.
chill,
aDoayen

#229 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 15:41

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 14:29

...
A legjobb az lenne, ha összejönne a mi szintünkön csapat és mehetnénk zul farrakozni, meg mindenféle hasonló helyre.

A nem lvl60-as instance-ek közül szerintem is Zulban a legjobb a drop. :) ;)

#230 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 17:54

Idézet: aDannyBoy - Dátum: 2005. jún. 5., vasárnap - 13:29

Más:

Lementem tegnap éjjel titokban a hunterrel Deadminesba. :p

A cél a Defias Armor Set összeszedése Ciscoo számára. Hát igen  :rolleyes:
Fontos a családi összetartás. Az erős és ügyes Adoayen megszerzi a nehéz cuccokat, Fiznankai mágikus erejét használva még erősebbé teszi őket (Ench), Ciscoo pedig a legkisebb (nemsokáig) testvérként büszkén hordja majd azt  :cool:

Viszont van egy kis bibi. A chest része pickup bindes, bár igaz, hogy kék :)

Ehhez szeretnék segítséget kérni, legfőképpen tolvaj tanítómesteremtől, Nevltól. Pár szinttel ha feljebb lesz a kislány (lvl19es az armor, a többi 13as), akkor lejönnél velem Deadminesba, végig stealthelnénk a hajóig, jól lezúznánk a nagyfőnököt, meg négy kis örzőjét, felkapnánk a cuccot és mennénk. Stealth ugyan lassabb, de szerintem 10-15 perc alatt bent lennénk. Egy helyen kell ölni, ahol a goblin ha meghal, akkor nyílik az ajtó, de az nem gond szerintem.

Ja élmények lvl48on Deadminesből :D Egyrészt szinte állandóan criteltem, másrészt a srácok meg nem nagyon tudtak eltalálni, a petet sem. Kivéve mikor 10 elite esett nekem :D Egyszer ment 50% alá a hpm, amikor bekaptam egy pierce armort, az meg ugye -50%... azon kívül viszont vidám volt. Kb 20 zöld cuccot hoztam ki, ebből kettő Defias armor, ami marad, a többit eladtam. Mondjuk szomorú voltam, amikor nagyrésze ilyen 6-18s értéken ment el. Bár tudom, hogy az AHban bőven többért elmennének, de nem akartam vele szuttyogni. A legjobb az egy 40s-es cucc volt. Kb egy óra alatt kitakarítottam az egészet és az az érdekes, hogy pénzszerzésre nem olyan rossz. Ha elmegyek grindelni saját levelre, akkor kevesebb pénz jön össze egységnyi idő alatt, kevesebb a kékzöld drop (igaz, Deadminesben nem is lootolok 10G-s cuccot) :). Bár igaz,hogy ha nem lenne a kiskarim, akit támogatok, akkor semmi értelme nem lenne lemenni, meg valszeg nem is fogok.

Megoldható, de a magemnek is kéne ugyan ez :)
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#231 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 18:02

Lemehetünk fordítva is, te a kicsivel én a naggyal. De akkor a stealth buli oda.

Kell az egész set ? Mondjuk nem egy mage cucc. Sőt. Leathert hogy adsz a magéra ? Vagy egy másik drop kéne tőle ?
Én ma lemegyek még egyszer hunterrel, de csak az elejére, mert az overseerektől kell cucc.

Ja vicc ! nem tudom, hogy hogy, de valamiért kaptam 14 xpt Deadminesben :)))
chill,
aDoayen

#232 Felhasználó inaktív   aDoayen 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 05. 18:46

Közben megnéztem a dropot. Gondolom cloth chest cucc kéne. Annak nagyobb is a drop chance. Én most amikor lent voltam, a kardot kaptam tőle. Az meg a legértékesebb, bár az a 30s az lófasz, amit ad a vendor ezekért :)

Bár régen hogy örültem volna 30snek :p
chill,
aDoayen

#233 Felhasználó inaktív   BaluC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 06. 08:39

Guild lista: Etelénél van (mindjárt -> a freemail-en múlik már csak) a frissítés nemsokára lehet tölteni... :)

Most a hétvégén "kicsit" ráfeküdtem a szintre (Péntek reggel Lvl 48,7 -> vasárnap éjfél 52,4 )...
Szeretnék külön köszönetet mondani:
seby -> Moontelina: péntek reggel elvezetett Un'Goro Crater-be
Etele -> Etele: Aki ugyanitt segített Q-elni és a közeli griffest is megmutatta (pedig a térképem szerint nincs is ott semmi :D )
és a rakás Mob-nak akik hajlandóak voltak megdögleni :D
Feltett szándékom elérni a Lvl 60-at (NAGYON messzinek láttam és azért "lassúltam" le 40-48ig)... van ismét célom  (és nem ez :help: )

Tegnap este Susy és (nem tekergő, hanem ) Hókuszpók (mindketten lvl 18-asok) KIÍRTOTTÁK Redrige-ben az elite Ork Camp-et...  :D na jó... kicsit segítettem, gyógyítgattam... :rolleyes:
Nekem mellesleg nagyon tetszett a téma mert 1-4 ütésre feküdt mindenki és némi feszültséget le is vertem rajtuk... Az ilyen "mennyünkle cuccért DeadM-ba" tetszik...  Lehet még ilyen "húzás"okat rendezni..de csak a Q-ekkel megy mert az XP nem nagyon jön, ha túl nagy a kisérő (igaz, hogy max 1 óra alatt meglett minden nagyobb Red-es Q )

...itt inkább kiszerkesztettem egy darabot...

BaluC
WoW: Arathor (PvE)
Zsebibaba   (Lvl 70) - NE Female Rogue - Mining,BS,FirstAid,Cooking,Riding -> 375
Captainb     (Lvl 62) - Human Female Paladin - Skinning, Mining
Csámpás     (Lvl 60) - Drenai Male Warrior - Mining, BS
Twisting Nether (PvP)
Süti             (Lvl 70) - Human Female Paladin - Mining, Skinning
Nyanya       (lvl 68) - Human Femail Mage

#234 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 08:42

Kedves Rogue-ok!

(Az alábbiak vonatkoznak a további karakterosztályok tagjaira is: rouge-ok, rugók, rúzsok, zsiványok :D ).

Most jutott eszembe, hogy vagy két hónapja érdekes dolgot olvastam (lehet, hogy azóta már kijavították. Ha meg ismert dolog, akkor bocs.). Állítólag a ti karakteretekkel elkerülhetö a BoE fegyverek Soulbounddá válása, ha használatba vétel elött, egy kis méreggel jóóól megkenegetitek az élüket. Na mostan, ezután használjátok egészséggel, majd még a méreg hatásának lejárta elött tegyétek vissza az inventoryba. Azt mondják, hogy bár a fegyver használatba vételekor megjelenik a Soulbound lesz figyelmeztetés, és az Soulbound-ként is fog megjelenni, a méreg hatásának elmúlása után újból BoE lesz. Ez mondjuk remek lehet arra, hogy kipróbáljatok egy új fegyvert, oszt ha nem jó, mehet a bótba. Érdemes lehet kipróbálni valami ócsó karddal vagy akármivel, aztán ha tényleg megy, akkor még jobb lesz nektek, mint eddig :D :D.

Ha segítettem, örülök neki!

LOMTALANÍTÁS! Felesleges truesilvert, valamint hasonló bányákból pottyanó kristályokat gyüjtök! Akinél van ilyen, és nincs rá szüksége, azt szívesen megszabadítom töle ;) Pandorin

Szerkesztette: Apaf3j 2005. 06. 06. 09:24 -kor

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#235 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 09:08

:D
Nincsen nekem szerencsém a thorium boots plan-el. :)

Tegnap délután licitáltam rá, 3g körül (szerintem annál többet nem is ér, buyout nem volt).
Erre ma reggel látom, hogy a kedves hirdető törölte az aukciót, valószínűleg kevesellte a pénzt amit rátettem, más meg nem licitált. Köszönöm neki. :rolleyes:  :D

RE: ha már más is, én is. :)
Magasabb szintű ékkövek (mondjuk citrine-től felfelé) és thorium jöhet, ha valaki úgy érzi, nem jó az neki, ha az úő zsebét húzza le a cucc. :) :D

Szerkesztette: Etele 2005. 06. 06. 09:09 -kor

#236 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 09:13

:D Thoriumot azért már mégsem akartam kérni... az senkinek sem "melléktermék."

Amúgy van egy karim IF-ban, szoktam nézni az ajukcijókat. Ha látok ilyet, meddig éri meg neked? (Hány aranyig?)

Szerkesztette: Apaf3j 2005. 06. 06. 09:14 -kor

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig. (Lazarus Long)

#237 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:09

Idézet: BaluC - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 9:39

Etele -> Etele: Aki ugyanitt segített Q-elni és a közeli griffest is megmutatta (pedig a térképem szerint nincs is ott semmi :D )

No, melyik griffesről is van szó? :)

#238 Felhasználó inaktív   Apaf3j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:14

Idézet: KergeK@csa - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 10:09

No, melyik griffesről is van szó? :)

Gondolom, a silithusiról

#239 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:24

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 10:13

:D Thoriumot azért már mégsem akartam kérni... az senkinek sem "melléktermék."

Hátha mégis. :D De persze nekem is jöhet mithril és truesilver is, de a legfontosabbak a gem-ek. Sajna nehézkes a skillfejlesztés már. :(

Idézet

Amúgy van egy karim IF-ban, szoktam nézni az ajukcijókat. Ha látok ilyet, meddig éri meg neked? (Hány aranyig?)

Median price a thorium boots plan-re 4g, legyen ennyi a max. nálam is. :) Szóval 4 aranyig mehet a licit. :)
Köszönöm előre is! :)

Ja.

Ha látsz thorium shield spike plan-t, arra is licitálj nekem kérlek, ez mehet 10g-ig (pedig a median price 7g :) ). :respect: Remélem nem vagyok nagyon pofátlan.. :think:

#240 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 06. 10:27

Idézet: Apaf3j - Dátum: 2005. jún. 6., hétfő - 11:14

Gondolom, a silithusiról

Yepp. :D

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első