HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft III.

#1981 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 15:23

Idézet: Archon - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 14:50

Sebi:
Neked ez, mint bizonyára oltári MC rutinnal bírónak, talán kézenfekvőnek tűnik. Talán, ismétlem, TALÁN te jobban tudnál bánni harcossal, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy én még csak most voltam először MC-ben. Az ugye nyilvánvaló, hogy MC semelyik más instance-hoz nem hasonlítható, taktikai értelemben sem. Egyértelmű, hogy meg tudásban meg sem közelítem Fionn-t, vagy UM-et, és tudom, hogy soxor hibáztam. Mindazonáltal, ha megfigyelted, azé' sikerült visszahúznom a kutyust a tömegbe, de ha JOBBAN megfigyeled, azt is láthattad volna, hogy állandóan lefordult rólam, mert folyamatosan taunt-olnom kellett, hogy kövessen. Tehát valaki igencsak aggrózta...

ha nem láttad ki volt, ne mutogass a levegőbe, mert én elsődlegesen UM-nek aszisztáltam.
volt ott más is ha jól emlékszem aki nem egyszer halt bele a kutyaharapás dotba.

Idézet

Ha Fionn vagy Fairlight letol a lábamról, elfogadom (de nem tették)...

ha olvastad volna közben hogy mi folyik a raid chaten, és lenne CTraided, lehet hogy láttad volna a warnokat. :rolleyes:

mindenki tanul a hibáiból, én is ezt tettem az első alkalommal, és arra törekszem hogy eleget tegyek az elvárásoknak és nem arra hogy másra kenjem a saját hibám. részemrőll off a téma.

#1982 Felhasználó inaktív   Archon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 16:09

Sebi: én nem kentem másra a hibát. Szó nem volt róla. Egyszerűen közöltem, hogy a kritizálásomat felejtsd el, egyszer és mindenkorra.

Láttam a raid chat-et. Láttam a figyelmeztetéseket. Azonban (mint kezdő rutintalan) túl ideges voltam, és bizony kicsit talán kapkodtam, ezért néha késéssel reagáltam rá. Csak tudod, amikor érzed, hogy félig rajtad múlik a siker, és minden legapróbb húzásod számít, akkor egy kezdő esetén az idegesség (sztem) megbocsátható. S tudod, egy warrior-on MC-ban SOKKAL több múlik, mint egy rogue-on. Jóval nagyobb a felelőssége.

Egyébként pedig: ott rohangáltál a kutyus körül, mert láttam A FEJED FELETT, hogy "Húzd már hátra a dögöt!!"-feliratot fehérrel...
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas

Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó

#1983 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 16:25

Idézet: Archon - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 16:09

Egyébként pedig: ott rohangáltál a kutyus körül, mert láttam A FEJED FELETT, hogy "Húzd már hátra a dögöt!!"-feliratot fehérrel...

ennek mi köze a kritizáláshoz? senki nem kritizált téged, csak a te szövegedből látszik a fennhangú lenéző stílus, valaki ellen, aki NEM KRITIZÁLNI akarta azt amit csinálsz, és nem másra fogni a hibáit, hanem SEGÍTENI.

Idézet

S tudod, egy warrior-on MC-ban SOKKAL több múlik, mint egy rogue-on. Jóval nagyobb a felelőssége.

na akkor most ki szól le kit és ki kritizál kit?  :confused:

#1984 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 06. 17:19

Srácok, ez a topik be lett már zárva egyszer, nem kéne szokássá tenni. Kösz.
KomposztWC

#1985 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 17:31

Arcon: Te IDE kattints!
N_Gabber: Te meg IDE

Plz srácok!
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#1986 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 18:07

Idézet: Archon - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 15:50

...hogy állandóan lefordult rólam, mert folyamatosan taunt-olnom kellett, hogy kövessen. ...

Nem beszólás, félre ne érts. :respect:

De tankolás során a Taunt az utolsó mentsvár, ha használni kell, akkor gázba hajlik a szitu (vagy te nem kezeled jól a monsztát, vagy valaki iszonyú brutáliat sebzett bele, rugók ha nem figyelnek szoktak ilyet :). Az esetek többségében nagyon szépen meg lehet fogni a delikvenst Sunder armor, Heroic Strike és  Revenge (ez a legsűrűbben lőhető, mert olcsó, és nagy mennyiségű threatot csinál)alkalmazásával. Ha fegyvere van, mehet rá a Disarm, az is jó kis threatforrás, ha caster, a Shield bash. Na meg persze a Bloodrage is termel rendesen...  :D

Egyébként nem véletlen, hogy én nemrég osztottam újra  talenteket, és kimaxoltam a Protection ágat... A durvább helyeken nagyon-nagyon kell minden kis plusz, hogy magadon tudd tartani a népeket. :)

Még egyszer: nem az aominózus szitu okán írtam ezt, végképp nem állásfoglalásként. Ha unalmas voltam, kérem kapcsojjanak ki. :D

#1987 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 18:44

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:07

Na meg persze a Bloodrage is termel rendesen...  :D

:confused: Aggrot? Kizárt. Rage-t? Még jó hogy :)

Idézet

ha caster, a Shield bash

Ha nem akkor is :)

Idézet

talenteket, és kimaxoltam a Protection ágat

Igen, ez addig jó amíg nem vagy biztos a dolgodban mert valóban nagy segítség (meg akkor is ha nem jársz BG-re (PvP szitu a lényeg nem a BG) vagy csak a kényelmes utat választod vagy csak sajnálod kiadni az 50G-t az újraosztásra :D :) ). Ha már a könyöködön jön ki a dolog nyugodtan vissza lehet osztani máshogy is. De mivel ez PvE szerver ezért ha ott marad sincs semmi. Illetve...ha sok solozni való quested van még (tényleng sok és nem 40-50 hanem 100+ pl) akkor a def felejtős. Elunja a mob az életét alattad...
Nem is tudom már mikor de 1ik patch alkalmával a warrior+wlockok újratehették a talenteket. Kiváncsi lettem a shield bashre mondván hogy vmi új cucc. Hát hogy egy kalap "...." threat ügyileg az mellékes végülis de nem volt szivem ismét 50G-t feláldozni miatta. Mostmeg már mind1... Bár az 1,7-es megemeli az aggro szintjét a shield bashnak... kiváncsi leszek rá... néha egész aranyos 1K-t crittel... egy pajzstól jó teljesítmény főleg. hogy még az élezőkő se fog rajta  :)))

#1988 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 19:11

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:44

Aggrot? Kizárt. Rage-t? Még jó hogy :)

Hm, mintha valahol azt olvastam volna, hogy a Bloodrage is termel threat-et... na mind1, ha nem, sebaj, attól még használom. :)

Idézet

Ha nem akkor is

Akkor inkább Revenge-re lövöm el a rage pontokat ha nem caster az illető. Mintha több threat-ot termelne... :think: Ráadásul fele annyi rage pontba kerül.

Idézet

Igen, ez addig jó amíg nem vagy biztos a dolgodban mert valóban nagy segítség (meg akkor is ha nem jársz BG-re (PvP szitu a lényeg nem a BG) vagy csak a kényelmes utat választod vagy csak sajnálod kiadni az 50G-t az újraosztásra).

Nem azért osztottam újra a talentpontokat, mert bizonytalan voltam, hanem pont fordítva, sokat tankoltam, és biztos voltam benne, hogy így jobban tudom tartani a szörnyeket. :)
PvP-zni nem szoktam.

Idézet

Ha már a könyöködön jön ki a dolog nyugodtan vissza lehet osztani máshogy is. De mivel ez PvE szerver ezért ha ott marad sincs semmi. Illetve...ha sok solozni való quested van még (tényleng sok és nem 40-50 hanem 100+ pl) akkor a def felejtős. Elunja a mob az életét alattad...

Már csak instance questem van. Egyébként simán lehet szólózni (=farmolni monsztákat) úgy is, ha a Protection fa van kimaxolva, tapasztalat. :)

Idézet

Nem is tudom már mikor de 1ik patch alkalmával a warrior+wlockok újratehették a talenteket. Kiváncsi lettem a shield bashre mondván hogy vmi új cucc. Hát hogy egy kalap "...." threat ügyileg az mellékes végülis de nem volt szivem ismét 50G-t feláldozni miatta. Mostmeg már mind1...

Hm, a Shield Bash ősidők óta van. :think:

Az 1.5-ös peccsben jött (ha jól tévedek) a Shield Slam, szerintem arra gondolsz (hacsak nem értettelek drasztikusan félre).
Én használom, mert jó, hogy le lehet szedni vele az ellenről spellt, meg moderate amount of threat-er is csinál, a sebzés mellett. És úgyis csak 1 talent pontba került...

Idézet

Bár az 1,7-es megemeli az aggro szintjét a shield bashnak... kiváncsi leszek rá... néha egész aranyos 1K-t crittel... egy pajzstól jó teljesítmény főleg. hogy még az élezőkő se fog rajta)

Eh, ne is említsd a patch-et, lassan teljesen kiherélik a warriororat, és mintha valaki azt mondta volna, hogy csökkentik a nem zöld (kék, lila) páncélok armor értékét is. Broáf. :(

Szerkesztette: Etele 2005. 09. 06. 19:12 -kor

#1989 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 19:33

Idézet

Akkor inkább Revenge-re lövöm el a rage pontokat ha nem caster az illető

És ha az cooldown alatt van vársz a lehülésre? ... rage bajom nagyon ritkán van szerencsére... így hogy mi mennyibe kerül elég mellékes... Neha nem győzöm a Shield Slammre költeni a rage pontokat mert minden más ami elsődleges aggros cucc cd alatt van... :) blizz csinálhatna vele valamit... de így is jó.

Idézet

Egyébként simán lehet szólózni (=farmolni monsztákat) úgy is, ha a Protection fa van kimaxolva, tapasztalat

Nem is mondtam, hogy nem lehet :) Csak elunja magát a mob (és főleg én) :)

Valóban a Shield Slam :) A lényeg, hogy tudod mire gondoltam :D

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 09. 06. 19:35 -kor

#1990 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 21:30

Kicsit zavaró, hogy pl MCben a revenge stun meg a bash silence se megy már, bár remélhetőleg a revenge threatja nincs összefüggésben a stunjával.

#1991 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 21:57

Már 17-s a NE Hunterem... :) Beleszerettem ebbe a kasztba. :Đ
+van egy 12 Human Mage-m is.

#1992 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:09

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:33

És ha az cooldown alatt van vársz a lehülésre? ...

5 sec a cooldown-ja, addig pakolok rá pár Sunder Armort. :)

Idézet

rage bajom nagyon ritkán van szerencsére... így hogy mi mennyibe kerül elég mellékes...

Hát nekem fogy rendesen egy durvább csata alatt... mindig kell valamit elsütni. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul... :(

Idézet

Neha nem győzöm a Shield Slammre költeni a rage pontokat mert minden más ami elsődleges aggros cucc cd alatt van... :) blizz csinálhatna vele valamit... de így is jó.

Amire a Blizzardtól számíthatunk, az a warrior class további gyengítése. :D

Idézet

Nem is mondtam, hogy nem lehet. Csak elunja magát a mob (és főleg én)

Persze, egy kimaxolt Arms talentes harcos gyorsabban öl, tudom, mert az én karim is volt már olyan. :) De nem bánom hogy váltottam.

Idézet

Valóban a Shield Slam :) A lényeg, hogy tudod mire gondoltam

Vágtam. :up:

Szerkesztette: Etele 2005. 09. 06. 22:11 -kor

#1993 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:15

Idézet: Elrohir - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 22:57

Már 17-s a NE Hunterem... :) Beleszerettem ebbe a kasztba. :Đ
+van egy 12 Human Mage-m is.

Elkapott a gépszíj? Helyes. :)

Azért egyél és aludj is néha. :D

#1994 Felhasználó inaktív   Avulu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 23:02

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:11

Eh, ne is említsd a patch-et, lassan teljesen kiherélik a warriororat, és mintha valaki azt mondta volna, hogy csökkentik a nem zöld (kék, lila) páncélok armor értékét is. Broáf. :(

Az +defense-t csökkentik le a harmadával.
Swtor: Reckless Immortals (Birodalom, EU-Hidden Beks)
http://www.reckless.hu

#1995 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 23:05

Idézet: Orgi - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 22:30

Kicsit zavaró, hogy pl MCben a revenge stun meg a bash silence se megy már, bár remélhetőleg a revenge threatja nincs összefüggésben a stunjával.

Vannak olyan boss-ok melyek pl.: Disarm-ra immuisak vagy hogy éljünk a te példáddal a revenge stun vagy SB. silence cuccára. Tök jó.
Ha ellövöm a disarmot ezekre a mobokra: A cooldown elkezd visszaszámolni mert elhasználtam. A mob megtartja a fegyót ugyan de vajon ez többlet aggro nekem? Mert ha igen persze, hogy ellövöm újra ha van miből. Mi van a C.Blow-val (sima stun)....? Ott is elkezd visszaszámolni mert ellőtted de nem hatott. Ahol teljesen 1értelmű a dolog ugye amikor nem tudod használni a disarmot mert nincs fegyó. Ez esetben nem is kapsz semmit egy disarm próbáért ez tuti. De mi van az ilyen kétes esetekben...?

Nos 1 olyan helyet véltem felfedezni ahol ez relatív 1xüen (na annyira azért nem 1xü) tesztelhető. UBRS->Rend BlackH. Aréna. Amikor jönnek a kis előcsapatok. Van ált 1 dragonkin 1 humanoid + 2-3-4 kis sári.
Szitu: Jön a népség be a kapun pár lépést részegesen futnak jobbra balra (idióta 1 nép) ->MT chargol  kb minden rá is fordul azonnal (1értelmű). Ha valaki 1 icipicit nagyobb területi aggrot szerez (Tehát az MT célját cirógatja és az nem is fordul az MT-ről) akkor a sárik ráfordulnak. Nagyon a csata elején vagyunk még épphogy eltelt 1-2mp! Ami azon a kapun kijön mindegy hogy 2, 4 vagy 0 lába van immun a P.Howl-ra. Ha mégis elengeded képes visszaszedni a mobokat. Tehát ebből kiindulva bízok benne, hogy igenis az immunitás ellenére termelnek ezek a skillek/talentek aggrot. Nos a csata kellős közepén ezzel a módszerrel már itt se lehet tesztelgetni mert a P. Howl nagyon jelentéktelen aggro ügyileg. Tehát megkapod a revenge esetlegesen stun miatt járó pontokat.
Aztán vagy nem...de jobbat nem nagyon találtam a tesztelésre, és belőni is marha nehéz az aggrot ugye.

Szerkesztette: Kecsöpp 2005. 09. 06. 23:09 -kor

#1996 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 06:09

Idézet

Solving the network latency that some players are currently experiencing is our number 1 priority, and engineers at our European and US HQs are working diligently to identify the reason and eradicate the problem.

Despite the replacement of a part of our equipment last Friday evening a small group of players are still reporting latency but we have found no evidence that our hardware/software or our network is the reason for this. We suspect that it might be related to specific third party ISPs' network and this is currently being investigated with our partners.

Whatever the source of the problem, even if not related to our own operations, we would like you to enjoy your gameplay and therefore we have decided to extend 2 days compensation to all our customers in Europe. This will be implemented within a week from today.

Meanwhile our engineers will continue working on this high priority issue and we will update you as soon as we have more information.

Na így már jobb, mert ez a rested téma nem volt éppen kielégítő.

#1997 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 06:52

Idézet: Etele - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:15

Elkapott a gépszíj? Helyes. :)

Azért egyél és aludj is néha. :D

Nem vagyok Robot. :Đ

#1998 Felhasználó inaktív   N_Gabber 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 07:08

Idézet: Kecsöpp - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 6:09

Na így már jobb, mert ez a rested téma nem volt éppen kielégítő.

:up:

#1999 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 07:43

Nem egészen értem, milyen felhasználok kisebb csoportjáról beszélnek, minden nap megnézem BS-t és yellelnek, hogy laggrimmar meg mindenki sír minden csatin az 5ezres pingek miatt... meg ha ez isp gond lenne, akkor miért megy pl a Ragnaros gond nélkül, 100 alatti pinggel, míg a BS többezressel?

#2000 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:04

A Hunteremnek milyen mesterséget lenne érdemes megtanulni?( eddig a skinninget tanultam meg )

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.