Idézet: Archon - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 14:50
Neked ez, mint bizonyára oltári MC rutinnal bírónak, talán kézenfekvőnek tűnik. Talán, ismétlem, TALÁN te jobban tudnál bánni harcossal, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy én még csak most voltam először MC-ben. Az ugye nyilvánvaló, hogy MC semelyik más instance-hoz nem hasonlítható, taktikai értelemben sem. Egyértelmű, hogy meg tudásban meg sem közelítem Fionn-t, vagy UM-et, és tudom, hogy soxor hibáztam. Mindazonáltal, ha megfigyelted, azé' sikerült visszahúznom a kutyust a tömegbe, de ha JOBBAN megfigyeled, azt is láthattad volna, hogy állandóan lefordult rólam, mert folyamatosan taunt-olnom kellett, hogy kövessen. Tehát valaki igencsak aggrózta...
ha nem láttad ki volt, ne mutogass a levegőbe, mert én elsődlegesen UM-nek aszisztáltam.
volt ott más is ha jól emlékszem aki nem egyszer halt bele a kutyaharapás dotba.
Idézet
ha olvastad volna közben hogy mi folyik a raid chaten, és lenne CTraided, lehet hogy láttad volna a warnokat.
mindenki tanul a hibáiból, én is ezt tettem az első alkalommal, és arra törekszem hogy eleget tegyek az elvárásoknak és nem arra hogy másra kenjem a saját hibám. részemrőll off a téma.

Súgó
A téma zárva.