Idézet: mozso - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 20:33
En nem kotozkodom, de ha neked az Innovatekben a vizhofok pillanatok alatt felment 37-44 fokra, akkor ott valami iszonyu nagy gubanc van! Azt mondod ket dupla radiatorral raadasul, hat akkor nem vennek Innovateket, ennyire meg az sem lehet rossz egyebkent...
Nalam megy a rendszer, eljohetsz megnezni, nincs semmi trukk, egyszeruen az uj pumpaval ennyire jo az Asetek, meg persze a CPU blokk is ott van a szeren.
Nekem ugy tunik erdekelt vagy a termekeid eladasaban, de ettol meg nem kene rohadt lamanak hivni a masikat, lehet te vagy aki valamit rosszul csinalt, nem? Attol mert te tobb vizhutest raktal ossze, attol meg tevedhetsz, foleg egy olyan rendszerrel kapcsolatban amit soha sem probaltal, EN VISZONT GYAKORLATI, SAJAT TAPASZTALATOKAT osztottam meg.
Szoval vissza kene venni picit, senki sem tamadott neked, en sem.
Egyebkent eleg ciki, de az A64 belso szenzorral rendelkezik, a homerseklet mereseben az alaplap vajmi keves szerepet jatszik.
Kar volt igy reagalnod, nem csak a te rendszereid lehetnek jok....
Bocs ,de TE nagyon nem vagy tisztában dolgokkal...
Elmondom mit állítasz!
Fogsz egy dual radit, lekapcsolod rajta a ventiket és nálad 32-33 fokos a vízőmérséklet...OK, egy esetben lehetséges ez mondjuk ha kb. 13 fok volt a szobádban és a radiátor csakis a CPU hőjét viszi el...Ez esetben teljesen korrekt a dolog,de kétlem ,hogy 13 fokos szobában lenne bárki is akár 15 percet anélkül ,hogy szarrá fázna...
Csak azért mondom mert egy kimondottan passzívra tervezett radi egy ilyen procinál amit Te írsz olyan 12 fok levegő/víz hőmérsékletkülönbséget tud fenntartani...Namost ez egy 24 fokos szobában is 36 fokos vízhőmérséklet...DE A TE DULA RADID TÖBB FOKKAL VERI A PASSZÍV RADIÁTORT...Lécci ne fárassz...
Amit én írtam a 2 db innova dual radiátorról az totál passzívban volt 26 fokos szobahőmérséklet melett, tehát a radiátoron meg sem moccantak a ventik...Ha bekapcsoltam őket 1000RPM-re akkor gyakorlatilag 1 fokkal lépte csak át a szobahőmérsékletet a vízhőmérsklet...De a zajszint ég és föld...
Az A64 belső szenzora is össze-vissza mér ne is haragudj nagyon sok esetben...A P4 is belső szenzorral mér és két lap között volt ,hogy 15 fok különbséget láttam ugyan azzal a procival és hűtővel ...Olvasni kéne pár dolog után...
Mellesleg nem letámadlak hanem HÜLYESÉGGEL ÍROD TELE A TOPICOT...Valaki megveszi az Asetek vízhűtését és rád hallgatva hazamegy egyből lekapcsolja a ventiket a radin és örül,hogy majd passzívban viszi a cuccot...Aztán rájön,hogy nem, de lehet valamit tönkre is vág az ilyen kísérletezgetéssel mert pl. az Nforce4 chip simán meg tud sülni...Szal nem korrekt információ amit leírsz és ezt mindig is keményen meg fogom kritizálni bárki ekkora baromságot leír! Ne is haragudj szerintem ez így korrekt!
Az asetek-kel meg ne fárassz...Az a blokk amire azt írod mekkora király ,egy százéves koppintás...Jó blokk de nehogy azt hidd valami rohadt nagyot alkotott vele az Asetek... Bár ez a vízhűtéseket gyártó cégeknél nagy divat ,hogy oda-vissza koppintják a legjobbak termékeit attól még nem kell hanyattesni tőle mert TE próbáltál egy blokkot és az jól teljesít...Az Asetek egyetlen találmánya ami az övé valóban az a pumpa...A radiátort is amit használ már vagy 3 éve használtam egyet és lényegesen jobb aktív hűtésű radik vannak azóta nála, ettől sem estem hanyatt...
Félreértés elkerülése végett...Az Asetek korrekt kis rendszert ad, DE azt hinni ez az überbutál és mindenek netovábbja nagyon nagy butaság lenne ...Jó cucc ,de van jobb akár kevesebb pénzért...Ettől függetlenül ha a legjobbakat keresed manapság vízhűtések terén akkor pár nevet mondok:
Alphacool, Watercool,Laing,Heattrap,1A-cooling,Swiftec (sajnos nálunk nem elérhető)...
Namost tényleg csak annyit ,hogy aki nem ezek közül válogatja össze a cuccait az is lehet jó rendszer ,de a legjobbhoz sosem fog közelíteni...
Az meg ,hogy én rendszereimet gondolnám csak jónak...Pfff...Nagyon nem érted miről beszélek...Remélem a fentebb leírt dolgokból megvilágosodtál kicsit...
Ajánlom figyelmedbe a www.watercoolplanet.de oldalt is... Itt is van pár a radiátor teszt, passzív is és aktív is, láthatod a különbséget...Nomeg a CPU és GPU blokkok tesztjeit is megnézheted, hogy hány Antartika felépítésű blokkot látsz az élmezőnyben...