Idézet: tts - Dátum: 2005. nov. 7., hétfő - 8:16
Nincs azzal semmi gond, te így látod - és fog is ez működni, addig amíg a Alpha ebben partner...
Amit én adok, az hivatalos import, számla és gar. Amit ő, az "zsebimport" - aminek nem mennék bele álságosan a törvényességébe, az esetleges garanciás problémák intézésebe, stb, az az ő gondja, de ha valaki eltudja számolni az ÁFA-t rendesen, hivatalosan - annak szerinted mi az olcsóbb?

Ez sajnos nem igaz

De ne menjünk bele, számla és garanciával olcsóbb, de tényleg nem menjünk bele úgyis meglátod...

Jövő hónaptól az ország legnagyobb vízhűtésekkel foglakozó webshop-ja indul be nálam , a legkülönbözőbb vízhűtés gyártó cégek palettájával, több éves tapasztalttal rendelkező profi supporttal,legegyedibb igények szerinti rendszerek kiépítése stb...
A fő profil a vízhűtés lesz ,de lesz olyan léghűtés is ami eddig nálunk nem is volt ill. volt de drágán...
Hummerdik: Ok, ha nálam olcsóbb is a legtöbb dolog és Te erről tudsz mert beavattalak,de azért nem kell ilyen nyíltan a fórumban reklámozni dolgokat mert nem korrekt dolog...
Más:
Mindenki ott vesz azt ahol akar és jobbnak érzi a supportot vagy bármit...Igazából engem hulla módon nem szokott érdekelni ki mit hol vesz mert nekem ez a szenvedélyem és a hobbim, nem ez lesz a hivatásom sem csak felkértek külföldről több éves tapasztalatom után ,hogy volna-e kedvem felfuttatni a bolthálózatukat nálunk és korrekt supportot nyújtani nekik az országba

Úgy gondolom engem eddig sem azok kerestek meg akiknek egyszerű boltban megvásárolt és 1-2 óra alatt összerakható rendszer érdekelt hanem komoly, átgondolt, egyedi ,több gyártó high-end termékeiből összeválogatott rendszer kellett akár készre építve...Valljuk be ezt az országban máshol nagyon nem is vállalta senki,sosem és tapasztalatuk sem volt hozzá...Én ezt az űrt töltöm be és a jövőben is ezt fogom úgy érzem és nem 1-2 egyesével eladott cuccokból lesz a hasznom hanem a nagy komoly rendszerekből és az ehhez nyújtott tapasztalatomból...Persze a webshop által az is elérhet akinek csak 1-2 cucc kell

De ha nem lenne hasznom a vízhűtésekkel én akkor is csinálnám ezt mert a hobbim és folyamatosan átépítem évről évre a saját rendszerem is vlami ujdonság láttán ami feltüzel...

Szal erről ennyit

Téma lezárva mert eleve off topic és nem akarok sem magamat sem senki mást reklámozni csak válaszoltam a hozzászólásra amibe bele lettem keverve

remélem a házigazdák nem fonak emiatt törléseket végezni a topicban, cégnevet és semmi egyebet nem írtam le szal nem reklámoztam semmi konkrétat