Idézet: Zollka - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 15:44
Semmiféle elszólás nincs benne mert nem Tagadtam ,hogy tőlem szoktak emberek vásárolni cuccokat...Csupán azt emeltem ki ,hogy nem úgy megy ahogy Te leírtad...Szal nem írogatok be ,hogy skacok 11K és most érkezett ez meg az a ccc vegyétek meg mert jó és külön nektek ajánlom stb...Hanem kérdeznek emberek és általában válaszolok tapasztalatból...Ha kell nekik valami nem itt állítom ki a számlát mint ahogy beállítottad...
Mellesleg meg tényleg igaz amit írtam...Ha erről sem lehet beszélgetni a topikban akkor ennek a topiknak is R.I.P.
Meg mindig ertetlenul allok a reakciod elott, mert nem gondolom, hogy a hsz.-om olyan sok fele keppen lehetne ertelmezni. Hivatkozasaid nincsenek osszhangban a hsz.-mal, nem megalapozottak, sokkal inkabb tukrozik a sajat tudatalatti(?) gondolataid az adott helyzetrol (erre irtam, hogy bizonyara freudi elszolas, bar belatom, talalobb az 'arnyekra vetodtel' kifejezes).
- Eloszor is, ki a megszolitott? "Tisztelt forumlakok" - altalanos megszolitas mindenki altal olvashato helyen. Ha kifejezetten neked cimeznem, mert veled lenne bajom, akkor egyreszt azt priviben tennem, masreszt velhetoen a figyelmezteteseid merteke megnovekedne. Errol szo sem volt.
- Mi a hsz. targya, ami azt indokoltta tette? "nincs helye sem Zollka, sem mas
kereskedelmi celu tevekenysegevel osszefuggo hozzaszolasoknak" Tehat nem azt allitottam, hogy neked nincs helyed, vagy hogy reklamhadjaratba kezdtel, hanem azt, hogy nem itt kell megbeszelni a rendelesek reszleteit. Peldat is hoztam, hogy egyertelmu legyen mire gondolok ("Van-e raktaron?", "Mikor lesz?", "Megerkezett-e mar?" jellegu hozzaszolas). Tehat a neved azert kerult emlitesre, mert a te altalad bonyolitott kereskedelmi tevkenyseggel kapcsolatban eszkozoltek egyesek ide nem illo hsz.-okat. Akinek nem inge, ne vegye magara. Te magadra vetted fuggetlenul attol, hogy en hogyan velekedek e kerdesben

.
- Mit allitottam meg? "e tema a kulonbozo vizhutesekkel kapcsolatos kerdesek, problemak, tanacsok megvitatasara hivatott". Tehat azzal semmi baj sincs, hogy ajanlasz az embereknek vizhuteses alkatreszeket, azzal se, ha tortenetesen ez a shopodban forgalmazottakat jelenti. Nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Az egyetlen kikotes, hogy kereskedelemmel kapcsolatos ne hangozzon el.
Remelem, hogy igy mar nem maradt hely felreertesnek.