HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen komplett vizhűtést ajánlotok? II.

#2041 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 06. 15:23

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 16:20

Végülis nem is én írtam semmiféle kereskedelmi célut...Szal tök jó ,hogy az én nevem lett kiemelve...Thnx...

Arról ,hogy más mit ír nem tehetek...Az meg a másik ,hogy igazából ezt a topikot is csak szinte az tartja fennt amikkel feldobom ,hogy milyen új cuccok léteznek és nem hirdetem magam hanem általában meg szoktak keresni ,hogy segítsek nekik valamit összeállítani stb...Egyébként ugyanúgy haldokolna ez a topik is mint  az egész fórum...

Nade ez engem különösebben nem érdekel, nem érzem magam ebben itt hibásnak ,hogy páran itt kérdezgetnek tőlem,talán az ő nevüket kellett volna kiemelni...

Nem rosszindulatból helyeseltem, de néha tényleg elszállunk...Szerintem meg nyiss egy topicot a bolhán, ott nem lenne ilyesmi gond!  ;)

#2042 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 08. 13:29

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 16:20

Végülis nem is én írtam semmiféle kereskedelmi célut...Szal tök jó ,hogy az én nevem lett kiemelve...Thnx...

Arról ,hogy más mit ír nem tehetek...Az meg a másik ,hogy igazából ezt a topikot is csak szinte az tartja fennt amikkel feldobom ,hogy milyen új cuccok léteznek és nem hirdetem magam hanem általában meg szoktak keresni ,hogy segítsek nekik valamit összeállítani stb...Egyébként ugyanúgy haldokolna ez a topik is mint  az egész fórum...

Nade ez engem különösebben nem érdekel, nem érzem magam ebben itt hibásnak ,hogy páran itt kérdezgetnek tőlem,talán az ő nevüket kellett volna kiemelni...

Ha figyelmesebben olvasod a hsz.-om, rajohetsz, hogy az egesz reakciod egyfajta freudi elszolas ;)
A tévedés jogát fenntartom :)

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB
DTX-Box :: Koncepció

#2043 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 14:44

Idézet: HookR - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 13:29

Ha figyelmesebben olvasod a hsz.-om, rajohetsz, hogy az egesz reakciod egyfajta freudi elszolas ;)

Semmiféle elszólás nincs benne mert nem Tagadtam ,hogy tőlem szoktak emberek vásárolni cuccokat...Csupán azt emeltem ki ,hogy nem úgy megy ahogy Te leírtad...Szal nem írogatok be ,hogy skacok 11K és most érkezett ez meg az a ccc vegyétek meg mert jó és külön nektek ajánlom stb...Hanem kérdeznek emberek és általában válaszolok tapasztalatból...Ha kell nekik valami nem itt állítom ki a számlát mint ahogy beállítottad...

Mellesleg meg tényleg igaz amit írtam...Ha erről sem lehet beszélgetni a topikban akkor ennek a topiknak is R.I.P.

#2044 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 19:14

Idézet: Zollka - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 15:44

Semmiféle elszólás nincs benne mert nem Tagadtam ,hogy tőlem szoktak emberek vásárolni cuccokat...Csupán azt emeltem ki ,hogy nem úgy megy ahogy Te leírtad...Szal nem írogatok be ,hogy skacok 11K és most érkezett ez meg az a ccc vegyétek meg mert jó és külön nektek ajánlom stb...Hanem kérdeznek emberek és általában válaszolok tapasztalatból...Ha kell nekik valami nem itt állítom ki a számlát mint ahogy beállítottad...

Mellesleg meg tényleg igaz amit írtam...Ha erről sem lehet beszélgetni a topikban akkor ennek a topiknak is R.I.P.

Meg mindig ertetlenul allok a reakciod elott, mert nem gondolom, hogy a hsz.-om olyan sok fele keppen lehetne ertelmezni. Hivatkozasaid nincsenek osszhangban a hsz.-mal, nem megalapozottak, sokkal inkabb tukrozik a sajat tudatalatti(?) gondolataid az adott helyzetrol (erre irtam, hogy bizonyara freudi elszolas, bar belatom, talalobb az 'arnyekra vetodtel' kifejezes).
- Eloszor is, ki a megszolitott? "Tisztelt forumlakok" - altalanos megszolitas mindenki altal olvashato helyen. Ha kifejezetten neked cimeznem, mert veled lenne bajom, akkor egyreszt azt priviben tennem, masreszt velhetoen a figyelmezteteseid merteke megnovekedne. Errol szo sem volt.
- Mi a hsz. targya, ami azt indokoltta tette? "nincs helye sem Zollka, sem mas kereskedelmi celu tevekenysegevel osszefuggo hozzaszolasoknak" Tehat nem azt allitottam, hogy neked nincs helyed, vagy hogy reklamhadjaratba kezdtel, hanem azt, hogy nem itt kell megbeszelni a rendelesek reszleteit. Peldat is hoztam, hogy egyertelmu legyen mire gondolok ("Van-e raktaron?", "Mikor lesz?", "Megerkezett-e mar?" jellegu hozzaszolas). Tehat a neved azert kerult emlitesre, mert a te altalad bonyolitott kereskedelmi tevkenyseggel kapcsolatban eszkozoltek egyesek ide nem illo hsz.-okat. Akinek nem inge, ne vegye magara. Te magadra vetted fuggetlenul attol, hogy en hogyan velekedek e kerdesben :).
- Mit allitottam meg? "e tema a kulonbozo vizhutesekkel kapcsolatos kerdesek, problemak, tanacsok megvitatasara hivatott". Tehat azzal semmi baj sincs, hogy ajanlasz az embereknek vizhuteses alkatreszeket, azzal se, ha tortenetesen ez a shopodban forgalmazottakat jelenti. Nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Az egyetlen kikotes, hogy kereskedelemmel kapcsolatos ne hangozzon el.

Remelem, hogy igy mar nem maradt hely felreertesnek.

"Consciousness is the uninterrupted stream of memories and simulations taking place within your brain using models of yourself, people you know, and other aspects of reality in order to accurately choose behaviours likely to result in the most beneficial outcomes."

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#2045 Felhasználó inaktív   Zollka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 19:19

Idézet: HookR - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 19:14

Meg mindig ertetlenul allok a reakciod elott, mert nem gondolom, hogy a hsz.-om olyan sok fele keppen lehetne ertelmezni. Hivatkozasaid nincsenek osszhangban a hsz.-mal, nem megalapozottak, sokkal inkabb tukrozik a sajat tudatalatti(?) gondolataid az adott helyzetrol (erre irtam, hogy bizonyara freudi elszolas, bar belatom, talalobb az 'arnyekra vetodtel' kifejezes).
- Eloszor is, ki a megszolitott? "Tisztelt forumlakok" - altalanos megszolitas mindenki altal olvashato helyen. Ha kifejezetten neked cimeznem, mert veled lenne bajom, akkor egyreszt azt priviben tennem, masreszt velhetoen a figyelmezteteseid merteke megnovekedne. Errol szo sem volt.
- Mi a hsz. targya, ami azt indokoltta tette? "nincs helye sem Zollka, sem mas kereskedelmi celu tevekenysegevel osszefuggo hozzaszolasoknak" Tehat nem azt allitottam, hogy neked nincs helyed, vagy hogy reklamhadjaratba kezdtel, hanem azt, hogy nem itt kell megbeszelni a rendelesek reszleteit. Peldat is hoztam, hogy egyertelmu legyen mire gondolok ("Van-e raktaron?", "Mikor lesz?", "Megerkezett-e mar?" jellegu hozzaszolas). Tehat a neved azert kerult emlitesre, mert a te altalad bonyolitott kereskedelmi tevkenyseggel kapcsolatban eszkozoltek egyesek ide nem illo hsz.-okat. Akinek nem inge, ne vegye magara. Te magadra vetted fuggetlenul attol, hogy en hogyan velekedek e kerdesben :).
- Mit allitottam meg? "e tema a kulonbozo vizhutesekkel kapcsolatos kerdesek, problemak, tanacsok megvitatasara hivatott". Tehat azzal semmi baj sincs, hogy ajanlasz az embereknek vizhuteses alkatreszeket, azzal se, ha tortenetesen ez a shopodban forgalmazottakat jelenti. Nem tudom, hogy ezt honnan vetted. Az egyetlen kikotes, hogy kereskedelemmel kapcsolatos ne hangozzon el.

Remelem, hogy igy mar nem maradt hely felreertesnek.

Ok!
Engem csak az zavart igazán ,hogy CSAK az én nevem lett kiemelve...
Egyébként semmi gáz!

#2046 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 20:24

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de miota viz van a gepben, a konfig bovitestol a hideg is kiraz. AM2, Core, ilyeneknek mar a gondolata se merul fel, annyira nincs kedvem szetszedni a gepet... :Đ Az, hogy az egyik blokk defektes lett es szet kellett szedni a gepet, utana meg osszerakni ujra kompletten az ujjal 1 honap mulva, mar oriasi trauma volt. :omg:  :omg:  :D
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2047 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:16

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 21:24

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de miota viz van a gepben, a konfig bovitestol a hideg is kiraz. AM2, Core, ilyeneknek mar a gondolata se merul fel, annyira nincs kedvem szetszedni a gepet...   :Đ Az, hogy az egyik blokk defektes lett es szet kellett szedni a gepet, utana meg osszerakni ujra kompletten az ujjal 1 honap mulva, mar oriasi trauma volt. :omg:  :omg:  :D

Dettó :D

#2048 Felhasználó inaktív   HookR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:41

Olyan lefogato kell a blokkra, amit a vizhutes szetszedese nelkul lehet cserelni.

Server Tower - 2in1
Server Tower - SSI MEB

#2049 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:47

Idézet: HookR - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 22:41

Olyan lefogato kell a blokkra, amit a vizhutes szetszedese nelkul lehet cserelni.

Nehezen megoldható, az alaktrészek közel vannak, és a cső nem nagyon akarja az igazságot  :D

#2050 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:50

Idézet: HookR - Dátum: 2006. aug. 10., csütörtök - 22:41

A CPU meg hagyjan lenne, azt konnyu levenni, meg ha elbirja a kazan Pentium D-met, akkor barmelyik mostani procira eleg lesz, szoval azt le se cserelnem, de a chipset mar mas teszta. Igazabol az a gond, hogy az egesz munkafolyamatnak nincs semmi kedvem nekiallni. Levegos cuccnal nem volt gond, lap ki, huto le, ujat behegesztettem felpillanat alatt, aztan mar ment is. :D
Egyebkent ne tevesszen meg a dolog, en csak orulok neki, igy elmondhatom, hogy iden januar ota a vizen kivul nem koltottem a gepre, es egy nagy szo nalam. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2051 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:53

az a baj, hogy én sem szívesen állok neki, pedig ha minden igaz (hehe, hányszort mondtam már ezt) holna itt a 2 csonk a vga blokkra, és kénytelen leszek feltenni :(
kérdeztem, de senki nem válaszolt: a ram bordák alá is kenjek hővezető pasztát, igaz?
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2052 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 21:56

Sztem kenjel nyugodtan, artani nem fog, hacsak nem ezustot akarsz felkenni. :)

#2053 Felhasználó inaktív   Sándor -P20- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 07:04

Én ezt a szerelési, nehéz hozzáférési gondot egyszerűen megoldottam.
Amikor beleraktam az aktuális alaplapot, egyszerűen flexel kivágtam az alap lemezt ott, ahol a csipszetek vannak...  :cool:
Így egyszerűen leveszem a ház bal oldalát, és máris ott van az alaplap alja, simán hozzá lehet férni mindenhez... :D

#2054 Felhasználó inaktív   csosz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 01:39

Na mar mindenkinek van komplett vizhutese vagy mi..?  ;)
Zollka hogy megy a bolt? Nem latok tul sok forumozot nalad..

#2055 Felhasználó inaktív   Sándor -P20- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 17:46

Gyere át a PH-ra, ott nagyságrenddel jobban pörög az élet... :) :D  :cool:
Ma is jöbtte egy pár friss arc..  :eek:
It meg,  :spirit:

#2056 Felhasználó inaktív   beteg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 03. 12:43

Hali!
Akkor itt egy "friss" arc!  :Đ  kudarc!  :D

de tényleg! fiúk! elkezdtem olvasni a tudományt, amit itt hintetek, de annyi az off, hogy inkább megkérdezem! (lutsa vagyok) :)

Szerintetek melyik az a komplett szett, ha van "brand", vagy ha csak az van, valami házibarkács, ami a mostani 775-ös lapomon a procimat lehűtené 70-72 fokról minyimum 50-re?

Most egy zalmna cu7700 van rajta, de ez már neki is sokkk

:respect:
szegény ember főzzelvíz

#2057 Felhasználó inaktív   Sándor -P20- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:04

70-72 fokról bármilyen vízhűtésnek illik letolni a procidat, és nem 50-re, hanem 35/40 fok közelébe, de a 30 sem sokkk..  :cool:
Szal a komplett cuccokat itt nem fogja senki ajánlani. Mindegyikben van valahol min 1, de van pár ahol több gyenge lácszem, ami nehézkessé, ill lehetelenné teszi a rendszer azon bizonyos szük részének cseréje nélkül a bővítését.
Szal sztem nézz körül itt: http://www.subcooling.hu/shop/
Ha pedig barkács szellem vagy, gyere át ide: Vízhűtés és rejtelmei # VI.

#2058 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:19

na félig kész van a rendszer, plusz végre össze van építve, nem csak ugy ház oldala leszedve, és pumpa és a radi nem kolbászol a ház mellett jobbra-balra, hanem végső helyére szerelve:

Kép

Kép

ami miatt nem komplett: a winchester blokk a ház idióta 5.25" hely felfogatása miatt csúszik (vagyis a doboz, nem a blokk, mindenesetre értitek :D) az uj alaplapra pedig sajnos uj chipsethűtő kell, mert erre sli-s való :omg: szóval ha lesz rá 10k, akkor jön csak.
plusz a radi és a ház oldallapja közé még kerül valami, hogy egy kicsivel jobb legyen a légáramlás, vagy a fene tudja, csak ugy optikailag jobban nézzen ki.
a kép khmm... szóval ilyen fényviszonyok mellett csak ennyire futja :)

ami baromi fura: a vga 2 napi lanparty-zás után (d-lan7 dunaujváros) sem érte el feszültségemelve (!) az 55 fokot, pedig a proci után van kötve :)

Szerkesztette: gemini 2006. 11. 04. 22:21 -kor

Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#2059 Felhasználó inaktív   BIGfoot 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 04. 22:32

Frankó, gratula hozzá. :up:  :respect: Az a bazi nagy radi nagyon odavág, brutálisan néz ki. :D
AMD Athlon64 X2 4400+ | Gigabyte GA-MA770-DS3 | 2x1GB A-Data DDRII-800MHz | Asus EAH3870 512MB DDR4 | Samsung SP2004C - 200GB | Samsung HD321KJ - 320GB | LG-4163B | Antec PlusView II | Point of View BlackDiamond 500W | Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Edition | Razer Diamondback

#2060 Felhasználó inaktív   beteg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 05. 13:24

Idézet: Sándor -P20- - Dátum: 2006. nov. 4., szombat - 23:04

70-72 fokról bármilyen vízhűtésnek illik letolni a procidat, és nem 50-re, hanem 35/40 fok közelébe, de a 30 sem sokkk..  :cool:
Szal a komplett cuccokat itt nem fogja senki ajánlani. Mindegyikben van valahol min 1, de van pár ahol több gyenge lácszem, ami nehézkessé, ill lehetelenné teszi a rendszer azon bizonyos szük részének cseréje nélkül a bővítését.
Szal sztem nézz körül itt: http://www.subcooling.hu/shop/
Ha pedig barkács szellem vagy, gyere át ide: Vízhűtés és rejtelmei # VI.

Köszi szépen!
mondjuk ettől féltem, hogy nem elég beballagni a vízhűtés boltba, megvenni, hazavinni, beszerelni és elfelejteni.

Lehet, hogy inkább valami szakértőtől kéne megvennem, a már okosan összevállogatott cuccost?
szegény ember főzzelvíz

Téma megosztása:

• (117 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.