Idézet
Ami eleinte zajt keltett a hangkártya kimenetén, nagy-nagy örömöt szerezve ezzel az audioval foglalkozó G5 tulajoknak

Ez igaz, de nem az audioval foglalkozokat zavarta, mert nekik sokmillios kulso/belso hangkartyaik vannak.
Idézet
Ez így igaz, de főként a desing miatt pl. egy második optikai eszköz már nem rakható be - hagyjuk a külső eszközöket, egy autóval sem húzod magad után utánfutóval a hifi cuccot, mert az nem fér a csomagtartóba. Winchesterbővítésről meg nem is beszélve, bár barkácsban megolható néhány száz dolláros "max akármilyen" kittel.
Ez nagyon buheralos hozzaallas, mert kerdem en: minek megegy optikai meghajto (PC-mben volt ra lehetoseg, es csak azert volt ketto, mert mikor vettem DVD lejatszot meg dragavolt a combo, es amugyis volt mar 1 cd irom), Winyobol pedig sztem eleg 500GB a gepbe, ha ennel tobb kell, akkor azt mar erdemes kulon hazba tenni. (ugy praktikusabb szerintem, ritka hogy 1-2TB vinyo egyszerre porogjon, ha meg felesleges, minek?)
Idézet
Volt szerencsém egy 2ghz-es gépet hallgatni a cornerben, ami azért lássuk be, nem egy süketszoba, tavasszal, nem 38 fokban és hát nem voltam hasraesve a halkságától.
Ez eleg valtozo ja:) Az en gepem amig nincs 32 fok felett a homerseklet, csak a mininel hangosabb, de tenyleg eleg csendes. Ebben a par kanukula kozeli napban hangoska volt:)