Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 18:10
A panaszos cikkre. Nori esete sajnos nem kivetel, hanem altalanos. Mac minit akartam venni a starkingnet-nel.; Elmondtam, hogy 1.4-es procival, DVD iroval, 1512 rammal, es bt kbd-vel kerem. az elado csak rohogott es elmondta, hogy mi az amit kapok. azt is hozzatette, hogy mashol sem kapok mast, neis erolkodjek.
Mi a f@szert nem tudtok engem felhivni? De most komolyan. Ha meg azt is kozlod, hogy a HWSW-rol vegy ez meg az, akkor le is szopunk. Nem szoktam mas cegeket fikazni, de mostanaban a Starkingnet van legjobban lemaradva... Es most nem azert irom, mert rajtatok akarok meggazdagodni.
Tobbek kozt ont azert csinaltunk Mac boltot, mert a tokom tele volt, hogy ket harom hetet kell varjak egy iShightra, egy iPodra, barmire, 0 supportot kapok, stb. Egy ido utan azt mondtam, hogy oke, akkor csinaljunk egy olyan Mac boltot, ami raktarkeszletben szolgaltatasban mindekit szetalaz. Eleg jol haladunk, ha ugy fog menni az osz es a tel ahogy most kinez, akkor jovore 70 negyzetmeterrel bovulni fogunk. Na mindegy, befejezem mara, mert ez egy nagyon hosszu nap volt, nem akarom, hogy egymas idegeit borzoljuk, csak amiket ma olvastam annak a fele sem igaz. Homaron elkepeszto sotet emberek birtak osszegyulni, es nem csak a PC-sekre gondolok most, tisztelet a kivetelnek.