HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2901 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 14. 21:48

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:51

:up:

amugy nekem van az szep hosszu fekete pelikan toltotollam. anno 85-ben vettem meg a pelikan boltban a bazilika kornyeken. rohadt keveset hozstak be az orszagba es nyugaton se kaphato mar. negyon kellemes kenyelmes strapabiro jo toll. szar mont blanc tolla barmilyen ujhulyenek lehet. De olyan pelikan tolla mint neke az nem. ahhoz jokor kellett jo helyen lenni :D

Igen ez jó, de szvsz nagyon rossz irányba mentetek el evvel az egésszel, és azt csak nagyon halkan jegyzem meg, és borzalmas hülyén veszi ki magát az egész, miközben azon megy a hiszti, hogy mi a rákért nem kapható nano azonnal (amit még én sem kizárólag csak azért szeretnék mert nekem tetszik és jónak tartom, mégha ez az első, és legfontosabb indok is). Való igaz, hogy nincsenek rendben ezek a dolgok, de kísértetiesen emlékeztet ez az egész szitu arra, amikor a mini kapcsán ugyanez ment ugyanitt, ugyanúgy András lett előkapva (mert ugye csak ő van jelen...) miközben én már a miniről postoltam, és az egész egy telefononba sem került, itt a hwsw-n kitaláltuk Andrással az okosságot. Más a vérmérséklet, máshogy éljük meg a dolgokat nyilván, de igazából ennyire nem tudok kétségbe esni ha nincs azonnal kilefetyelve a kicsi seggem mert pénz nyomja a zsebem merthogy viszont sem teszem ezt számtalan okból (amik között nem szerepel az, hogy alapvetően geci manus lennék). Viszont abban biztos vagyok, ha holnap arra kelek, hogy életem nem megy tovább nano nélkül, tudni fogom hová forduljak a marhaságaimmal.

#2902 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:01

Idézet: melon - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:45

Ezt még nem próbáltad? OpenOffice.org Mac OS X

De. viszont ez is bonyolult, es rohadt lassan indul el X11 en keresztul. Amikor telefonon kerdeznek vmit, nincs idom 10-15 masodpercet varni mig bekerregi magat.2005 van azonnali informacio kell :)

#2903 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:11

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:01

De. viszont ez is bonyolult, es rohadt lassan indul el X11 en keresztul. Amikor telefonon kerdeznek vmit, nincs idom 10-15 masodpercet varni mig bekerregi magat.2005 van azonnali informacio kell :)

Ez az OpenOffice for Mac egy katasztrófa. Főleg a sebessége, de a külseje, meg a logikája (logikátlansága) is borzasztó. Akkor már inkább a papír és ceruza, mint ez. (na jó MontBlanc toll és papirusztekercs, csakhogy majerkodni tudjak itt szegény megélhetési x86 tigerezők előtt, akiket ez kurvára nem hat meg)

Szerkesztette: ventata 2005. 09. 14. 22:13 -kor

Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#2904 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:23

Idézet: Moby - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:48

Igen ez jó, de szvsz nagyon rossz irányba mentetek el evvel az egésszel, és azt csak nagyon halkan jegyzem meg, és borzalmas hülyén veszi ki magát az egész, miközben azon megy a hiszti, hogy mi a rákért nem kapható nano azonnal (amit még én sem kizárólag csak azért szeretnék mert nekem tetszik és jónak tartom, mégha ez az első, és legfontosabb indok is). Való igaz, hogy nincsenek rendben ezek a dolgok, de kísértetiesen emlékeztet ez az egész szitu arra, amikor a mini kapcsán ugyanez ment ugyanitt, ugyanúgy András lett előkapva (mert ugye csak ő van jelen...) miközben én már a miniről postoltam, és az egész egy telefononba sem került, itt a hwsw-n kitaláltuk Andrással az okosságot. Más a vérmérséklet, máshogy éljük meg a dolgokat nyilván, de igazából ennyire nem tudok kétségbe esni ha nincs azonnal kilefetyelve a kicsi seggem mert pénz nyomja a zsebem merthogy viszont sem teszem ezt számtalan okból (amik között nem szerepel az, hogy alapvetően geci manus lennék). Viszont abban biztos vagyok, ha holnap arra kelek, hogy életem nem megy tovább nano nélkül, tudni fogom hová forduljak a marhaságaimmal.

OFF:

Moby ki a csaj az avatarodon? Kell nekem nagyban :)

ON:

Szept 23 ig akciosak a regebbi Mac mini modellek, ha esetleg valaki szeretne Minit.

#2905 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:24

Utana mi lesz, valami ujdonsag erkezik?
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2906 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:33

Idézet: Moby - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:48

Moby rohadtul off. ledumalasra kerult Andrassal hogy 1.4GHz-es minit szeretnek BT-vel es DVD iroval. Andras mondta, nem megy. Korbejartam az almas kereskedeseket, BT es DVD iro sehol sem ment. Becsben ment a DVD iro es a BT, gep csak 1.2Gigas lett (gyarilag), de megmoddoltam 1.4-esre. Kb ennyi a sztori. Tudod lehet hogy mas a hozzaallasom, de vannak emberek akik ha divatba jon egy cipo kepesek megvenni a 43-as labukra a 42-es cipot es inkabb szenvednek. En nem. En 43-as cipot akarok, nem vagyok hajlando a labfejem kicsinalni. Nevezd maximalizmusnak, nevezd fogyasztoi arrogancianak, ez van...

Szerkesztette: SFIJ 2005. 09. 14. 22:38 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2907 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:41

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:33

Moby rohadtul off. ledumalasra kerult Andrassal hogy 1.4GHz-es minit szeretnek BT-vel es DVD iroval. Andras mondta, nem megy. Korbejartam az almas kereskedeseket, BT es DVD iro sehol sem ment. Becsben ment a DVD iro es a BT, gep csak 1.2Gigas lett (gyarilag), de megmoddoltam 1.4-esre. Kb ennyi a sztori. Tudod lehet hogy mas a hozzaallasom, de vannak emberek akik ha divatba jon egy cipo kepesek megvenni a 43-as labukra a 42-es cipot es inkabb szenvednek. En nem. En 43-as cipot akarok, nem vagyok hajlando a labfejem kicsinalni. Nevezd maximalizmusnak, nevezd fogyasztoi arrogancianak, ez van...

Akkor nem szoltam. :) Mar nem emlekeztem, hogy beszeltunk mac minirol. Viszont az biztos, ha nalunk nincs valamibol, akkor mashol tutira nincsen. Persze itthonra gondolok :)

#2908 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 22:54

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 23:33

Nincs is evvel semmi gond, ezért mondtam: más a vérmérséklet, ilyenformán a tapasztalat is más. A vásárlói arroganciával sincs baj, hosszútávon inkább az tesz hozzá, viszont én meg vagyok olyan, hogy szigorúan szubjektíve elégedett vagyok/voltam/leszek valamivel, avagy nem értek egyet valamivel annak hangot adok időnként :) A 42-es cipőt én sem veszem meg, viszont rettenetes nyugalommal képes vagyok pár hetet várni bármire, hogy azt ott vehessem meg, ahol amúgy is kedvemre való a pénzköltészet. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól.

/off

András : ilyet pláne nem linkelünk hwsw-n, viszont jelen esetben voltam olyan köcsög, hogy kicsaptam a kannákat is a desktopra, hagy örüljön a nép (ezt a displayt jobbára amúgy is csak kanok látják) :D Ha csipogás lesz max kiveszem :)

#2909 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 23:06

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 20:20

A "szarrágó tigerlopós" célt ért, úgyhogy nem kell magadra venned, őkegyelme magára ismert.

Mindenesetre semmilyen szar hazai apple helyzet nem "legalizál" semmiféle warezolást. Mi ez "megélhetési" tiger próbálgatás? Vagy mi????

Rajtad kivul senki nem ragja itt a szart. Az osx86-ot pedig sokan kiprobaltak, mekkesek es pecesek egyarant. Nem igazan ertem, miert zavar ez teged annyira. Beszaradt a draga tollad, vagy mi? Sulyos gondok vannak a dekodolo egysegeddel.

#2910 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 23:21

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Egyre egyertelmubb, hogy jonnek a videos iPodok es az ITMS raall a videokra is.

Innen tudtok feliratkozni a videos podcastra:

http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore...ast?id=78104507

Egyebkent is erdemes, most nezem ahogyan egy nanot szetdenek szejjel :)

OFF:
Moby: huhh nagyon ott van ez a csaj, asszem lesz belole par szep hatterkepem :) Asszem le kell cserelnem a csajomat egy ilyenre :)

Szerkesztette: H.Andras 2005. 09. 14. 23:30 -kor

#2911 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 14. 23:52

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 0:21

OFF:
Moby: huhh nagyon ott van ez a csaj, asszem lesz belole par szep hatterkepem :) Asszem le kell cserelnem a csajomat egy ilyenre :)

komoly kapcs lehet ;)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2912 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 03:37

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 0:52

komoly kapcs lehet ;)

egy ilyenre bármit cserélünk.. :)

OFF: Berugva az ibook billentyűi is kurvára labilisek :)

Üdv

#2913 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 03:40

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 0:21

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Egyre egyertelmubb, hogy jonnek a videos iPodok es az ITMS raall a videokra is.

Innen tudtok feliratkozni a videos podcastra:

http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore...ast?id=78104507

Egyebkent is erdemes, most nezem ahogyan egy nanot szetdenek szejjel :)

OFF:

A playlist mappa helytelen!! Audiophile a helyes írásmod :) és én inkább hívom losslessnek :p

Üdv

Szerkesztette: Xero 2005. 09. 15. 03:41 -kor

#2914 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 06:49

Egyébként ez a "ez a bolt ilyen és ilyen" is elég relatív - Nori lehúzza az A4 -et, de nekem tegnap kinyalták a seggem, András boltjáról is az egyik blogger csupa jót írt, a másik meg savazta rendesen.

#2915 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 07:04

Idézet: ion - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 0:06

Az osx86-ot pedig sokan kiprobaltak, mekkesek es pecesek egyarant.

Ezt csak megerősíteni tudom.
Számomra inkább a kihívás volt a lényeg, és most nyugodt vagyok hogy ez is sikerült.
És nem történt semmi, szépen használom tovább a macimat.

#2916 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:30

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 6:04

És nem történt semmi, szépen használom tovább a macimat.

Nyilván ez az a tényező, ami téged megkülönböztet ettől a szarrágó hülyegyerektől. Ugyanígy warezol a Vistával is. Nyilván azt sem fogja soha megvenni, de arra majd egy más indokot fog kitalálni. Pont ez amiről beszéltem, de ez lepattant az agykérgéről.
Mellesleg a szarrágó szó jelentésével sincs tisztában. Na mindegy.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#2917 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 08:42

:)

#2918 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:15

Idézet: ventata - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:30

Nyilván ez az a tényező, ami téged megkülönböztet ettől a szarrágó hülyegyerektől. Ugyanígy warezol a Vistával is. Nyilván azt sem fogja soha megvenni, de arra majd egy más indokot fog kitalálni. Pont ez amiről beszéltem, de ez lepattant az agykérgéről.
Mellesleg a szarrágó szó jelentésével sincs tisztában. Na mindegy.

te meg ennyi erővel egy kicsinyes, korlátolt pöcs vagy, aki kurvára nem látja be, hogy abszolut semmi köze mások dolgához, és hogy a szánalmas hegyibeszédei, vagy okoskodásai a lőtéri kiskutyát se érdeklik :)

értsd: mellőzni kéne a személyeskedést, ha erkölcsi fölényben érzed magad, viselkedj is ugy.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2919 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 09:17

Idézet: kAy - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 10:15

te meg ennyi erővel egy kicsinyes, korlátolt pöcs vagy, aki kurvára nem látja be, hogy abszolut semmi köze mások dolgához, és hogy a szánalmas hegyibeszédei, vagy okoskodásai a lőtéri kiskutyát se érdeklik :)

értsd: mellőzni kéne a személyeskedést, ha erkölcsi fölényben érzed magad, viselkedj is ugy.

Ezt ilyen formaban nem erdemes folytatni.

#2920 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 10:32

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:55

Mi a f@szert nem tudtok engem felhivni? De most komolyan. Ha meg azt is kozlod, hogy a HWSW-rol vegy ez meg az, akkor le is szopunk.

Mi a számod :wub:
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.