Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 14., szerda - 21:51
amugy nekem van az szep hosszu fekete pelikan toltotollam. anno 85-ben vettem meg a pelikan boltban a bazilika kornyeken. rohadt keveset hozstak be az orszagba es nyugaton se kaphato mar. negyon kellemes kenyelmes strapabiro jo toll. szar mont blanc tolla barmilyen ujhulyenek lehet. De olyan pelikan tolla mint neke az nem. ahhoz jokor kellett jo helyen lenni
Igen ez jó, de szvsz nagyon rossz irányba mentetek el evvel az egésszel, és azt csak nagyon halkan jegyzem meg, és borzalmas hülyén veszi ki magát az egész, miközben azon megy a hiszti, hogy mi a rákért nem kapható nano azonnal (amit még én sem kizárólag csak azért szeretnék mert nekem tetszik és jónak tartom, mégha ez az első, és legfontosabb indok is). Való igaz, hogy nincsenek rendben ezek a dolgok, de kísértetiesen emlékeztet ez az egész szitu arra, amikor a mini kapcsán ugyanez ment ugyanitt, ugyanúgy András lett előkapva (mert ugye csak ő van jelen...) miközben én már a miniről postoltam, és az egész egy telefononba sem került, itt a hwsw-n kitaláltuk Andrással az okosságot. Más a vérmérséklet, máshogy éljük meg a dolgokat nyilván, de igazából ennyire nem tudok kétségbe esni ha nincs azonnal kilefetyelve a kicsi seggem mert pénz nyomja a zsebem merthogy viszont sem teszem ezt számtalan okból (amik között nem szerepel az, hogy alapvetően geci manus lennék). Viszont abban biztos vagyok, ha holnap arra kelek, hogy életem nem megy tovább nano nélkül, tudni fogom hová forduljak a marhaságaimmal.

Súgó
A téma zárva.