HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#1741 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:48

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:36

Mibol veszed, hogy akinek PC-je van, annak nincs erzeke ehhez? Legfeljebb tenyleg nem erdekli, hogy az asztalban/alatt milyen hazban duhongenek az alkatreszek, mert ez teljesen mellekes, nem ez a lenyeg... az Apple viszont ugy veszem eszre pont ezt hasznalja ki, "kulonlegesse" teszi a termekeit es ez ugy vonzza a felhasznalokat, mint a cukor a mehecsket... :)

Lasd mai nap hire, elindult Japanban is az iTunes.

Krinyo

egyszeruen elkepeszto... mindig megmosolygom az ilyen cikkeket... :)
macbook air 2014

#1742 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 13:55

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:48

egyszeruen elkepeszto... mindig megmosolygom az ilyen cikkeket... :)

:up:
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1743 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:05

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 11:39

Otthonra elég a Mini. Bőven.
Ha már befigyel a játék, akkor már eleve szóba sem jöhetne a Mac. (szerintem)

Ez sajnos igaz - amikor megvettem a WoW -ot, és igencsak gyengén muzsikált a Minin, komolyan el voltam keseredve. Tudtam, hogy minden hiába, mert a CPU és a VGA az aztán nem mozdítható. Szar érzés.

#1744 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:10

Idézet

Mibol veszed, hogy akinek PC-je van, annak nincs erzeke ehhez? Legfeljebb tenyleg nem erdekli, hogy az asztalban/alatt milyen hazban duhongenek az alkatreszek, mert ez teljesen mellekes, nem ez a lenyeg...

En nem ezt irtam, hanem hogy akinek nincsen erzeke hozza, az nem fogja latni/erezni a kulomseget:)
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1745 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:11

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:05

Ez sajnos igaz - amikor megvettem a WoW -ot, és igencsak gyengén muzsikált a Minin, komolyan el voltam keseredve. Tudtam, hogy minden hiába, mert a CPU és a VGA az aztán nem mozdítható. Szar érzés.

olyan jo volt mikor megjelent a gta3... akkor meg volt egy "fasza" konfigom... mar alig vartam hogy hozzam haza... minden ok, telepit, run... elso racsodalkozas... az fps nem megy fentebb 4nel... :D

Idézet: fasza konfig

Celeron 300, 96mb ram, nvidia vanta...

:Đ es nem tudtam mit tenni azzal vittem vegig...  :offtopic:
macbook air 2014

#1746 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:16

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:11

olyan jo volt mikor megjelent a gta3... akkor meg volt egy "fasza" konfigom... mar alig vartam hogy hozzam haza... minden ok, telepit, run... elso racsodalkozas... az fps nem megy fentebb 4nel... :D

Idézet: fasza konfig

Celeron 300, 96mb ram, nvidia vanta...

:Đ es nem tudtam mit tenni azzal vittem vegig...  :offtopic:

azért a gta3 megjelenésekor ez már igen karcsu konfig volt... nekem akkoriba aszem 1.2@1.6 tualatinom volt gf2-vel és már az is karcsu volt hozza... mellesleg az a game egy bugos hulladék volt. majdhogynem egy az egyben átrakták a ps2 verziot csak a texturak kaptak 2x nagyobb felbontást. a poligonszám pl maradt ugyan akkora. Rám nem sokkal jött a maffia ami ugye kb ugyan olyan feladatokat látott el (nagy külső terek autósgyalaogos részek sőt ezen felül isteni belső jelenetek) és röhögve ment 2x olyan látványosan 2x olyan gyorsan azonos konfigon...

Üdv

#1747 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:16

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:05

Hat csak azt nem ertem, hogy miert szar erzes, ha eleve ugy veszel gepet, hogy tudod az gyenge jatekra. Masreszt meg miert csak cserealkatreszben gondolkodsz. Add el egybe az egeszet es vegyel egy iMac-et. Kb annyit kell rafizetned, amennyivel tobbet is tud. Igy felno a gep az igenyeidhez, de meg nem jartal rosszul.
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#1748 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:17

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 13:11

es nem tudtam mit tenni azzal vittem vegig...  :offtopic:

De vehettél volna bele erősebb procit és VGA-t, ha akarsz. A Minivel nincs ilyen lehetőséged. A Minin nem fogsz WoW -ozni. Ennyi.

#1749 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:21

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:17

De vehettél volna bele erősebb procit és VGA-t, ha akarsz. A Minivel nincs ilyen lehetőséged. A Minin nem fogsz WoW -ozni. Ennyi.

Nem azért de ha jol emlékszem macians-ban (fix.tv) shooby 867-es pb-ján elég korrektül futott  WOW... én pl nem fogom elvárni ibook-tól hogy csutka grafikán susson minden de sztem egy alap felbontásban közepes beállítással akár simán fog futni minden! Meg kell kötni minden téren a kompromisszumokat. A mac-es világ ugy gondolkozik hogy nem alkatrészeket kell cserélni hanem komplett gépeket! Valamennyire egyet is értek meg nem. De ebbe kár belefolyni. Helyesn írta feljebb a kolléga tessék gyűjteni g4 pm-re vagy imac g5-re és szépen cserélni a mini-t ha növekedtek az igények!

Üdv

#1750 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 04. 14:31

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 14:30

Boven alkalmazott? :) Hol? Ez az elobbi nem egy moddolt G5 konfig? Alapbol sehol sincs benne "boven" hocsoves hutes. :D De javitsatok ki... :)

Krinyo

Az én dzsunkapécém pl. már elég bőven hőcsöves? :)

Kép

Kép

#1751 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:37

Idézet: Macc - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 13:16

Hat csak azt nem ertem, hogy miert szar erzes, ha eleve ugy veszel gepet, hogy tudod az gyenge jatekra. Masreszt meg miert csak cserealkatreszben gondolkodsz. Add el egybe az egeszet es vegyel egy iMac-et. Kb annyit kell rafizetned, amennyivel tobbet is tud. Igy felno a gep az igenyeidhez, de meg nem jartal rosszul.

Bocsánat, nem úgy vettem gépet, hogy gyenge játékra. A Mini tökéletesnek tűnt a switch -hez a már meglévő LCD moncsi és más cuccok mellé. Nem terveztem vele játszani, mert arra ott van a PS2 -m, az Xbox -om és a GameCube -om. Aztán jött a WoW és a szembesülés azzal, hogy nem megy rendesen. Lévén azért hülye nem vagyok, és fontosabbnak tartom a tartalmat, mint a formát, azon nyomban megszabadultam a géptől és a kapott pénz 2/3 -áért felpakoltam a játékot tökéletesen vivő PC-t, a többit meg hozzácsaptam a nyaralási kerethez. Lehet hogy ez szélsőséges példa, mert ha nincs játék, igen kicsi a valószínűsége az ilyen hirtelen fellépő erőforrástöbblet-igénynek, de azért valahol jól mutatja, mi a koncepció halála.

#1752 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:38

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:31

Te hát hogy néz ez ki. Bazz pár hozzászólással feljebb egy G5-öst nézegettünk belülről most meg belinkeled ezt. Hát nem tudom. Kábelek mindenfelé, mindenféle idétlen feliratok :reklamacio:

:D  :D  :D  :D
© 2005-2010. Alfa 75

#1753 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:41

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:31

2 kép

Figy ez most mind1 az enyémben meg peltier van.. nem ez a lényeg hanem hogy mindez frankon megtervezve van egybe integrálva!

szerk: és tényleg lehetne törődni a kábelezéssel ha már linkeled :)

Üdv

Szerkesztette: Xero 2005. 08. 04. 14:43 -kor

#1754 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:44

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:38

Te hát hogy néz ez ki. Bazz pár hozzászólással feljebb egy G5-öst nézegettünk belülről most meg belinkeled ezt. Hát nem tudom. Kábelek mindenfelé, mindenféle idétlen feliratok :reklamacio:

:D  :D  :D  :D

Tudom, de max. félévente rotálódik a tartalma, úgyhogy mindenhez azonnal hozzá kell férnem ha eljön a távozás ideje ;) ... Kedves komám olyan arc, hogy minden kábelt leszorít, összefog eltűntet stb. Annak az lett az eredménye, hogy 2 éve nem hajlandó benne cserélni semmit sem, mert még egy atombobával sem lehet szétrobbantani a holmiját :p Igaz, az ő cucca sokkal fotogénebb :D

#1755 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:46

Egyébként nem értem, miért nem lehet a kábelekkel csinálni valamit a gyártóknak - elég lenne kicsit megemelni az alaplapot és a fő csatlakozókat a lap _hátulján_ kivezetni, hogy aztán szépen elmenjenek a perifériákig és ne a cpu/vga/memó légterében kanyarogjanak.

#1756 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:47

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:44

Tudom, de max. félévente rotálódik a tartalma, úgyhogy mindenhez azonnal hozzá kell férnem ha eljön a távozás ideje ;) ... Kedves komám olyan arc, hogy minden kábelt leszorít, összefog eltűntet stb. Annak az lett az eredménye, hogy 2 éve nem hajlandó benne cserélni semmit sem, mert még egy atombobával sem lehet szétrobbantani a holmiját :p Igaz, az ő cucca sokkal fotogénebb :D

Nekem valahogy nem okoz gondot elrejteni a dolgokat.. pedig szoktam cserélgetni hűtőt winyot odd-t elég sokat!

Üdv

#1757 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:47

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:44

Nézd meg az aláírásom. Az én konfigomban sem látszanak a kábelek  ;)
© 2005-2010. Alfa 75

#1758 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:52

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:41

Figy ez most mind1 az enyémben meg peltier van.. nem ez a lényeg hanem hogy mindez frankon megtervezve van egybe integrálva!

szerk: és tényleg lehetne törődni a kábelezéssel ha már linkeled :)

Üdv

Pl. az ATX tápkábellel mit csináljak? ASUS-éknál voltak olyan "drágák" és a RAM-ok melett van a tápcsati, a +12V pedig a szokásos helyen az alaplapi kimenetek környékén. Élőben amúgy nem olyan gáz a cucc, mert nincs összegubancolva semmi, minden pikk-pakk húzigálható.

#1759 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:55

Idézet: HaZeX - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:37

Bocsánat, nem úgy vettem gépet, hogy gyenge játékra. A Mini tökéletesnek tűnt a switch -hez a már meglévő LCD moncsi és más cuccok mellé. Nem terveztem vele játszani, mert arra ott van a PS2 -m, az Xbox -om és a GameCube -om. Aztán jött a WoW és a szembesülés azzal, hogy nem megy rendesen. Lévén azért hülye nem vagyok, és fontosabbnak tartom a tartalmat, mint a formát, azon nyomban megszabadultam a géptől és a kapott pénz 2/3 -áért felpakoltam a játékot tökéletesen vivő PC-t, a többit meg hozzácsaptam a nyaralási kerethez. Lehet hogy ez szélsőséges példa, mert ha nincs játék, igen kicsi a valószínűsége az ilyen hirtelen fellépő erőforrástöbblet-igénynek, de azért valahol jól mutatja, mi a koncepció halála.

jujj :omg: ez sulyos volt  :omg:
macbook air 2014

#1760 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:55

Idézet: zef - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:52

Pl. az ATX tápkábellel mit csináljak? ASUS-éknál voltak olyan "drágák" és a RAM-ok melett van a tápcsati, a +12V pedig a szokásos helyen az alaplapi kimenetek környékén. Élőben amúgy nem olyan gáz a cucc, mert nincs összegubancolva semmi, minden pikk-pakk húzigálható.

Nálam pl dupla magasságú távtartó van az alaplap alatt így a kábelek 1 része L fér alatta míg a többi megy a tálca alá.. pl a nagy 20/24 pin-es tápcsati is.. nekem is ram mellett van!

Üdv

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.