HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X III.

#2521 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 06. 19:52

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 18:40

2-3 masodperc mire az enyem visszajon kinyitas utan... tobb semmikepp. 100bol 100szor. De persze ha keressuk a szart, megtalaljuk.

Mindig elfelejtem, hogy itt a HWSW-n mindenkinek tokeletesen mukodik a Windowsa, soha semmi virus, soha nem fagy, minden flottul megy 2 honapos uptime-al :)

#2522 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 19:56

Mindig elfelejtem, hogy szerinted aki nem OSX-et hasznal, az WIN-t. :)

Szerkesztette: Boba 2005. 09. 06. 20:00 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2523 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:11

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:40

2-3 masodperc mire az enyem visszajon kinyitas utan... tobb semmikepp. 100bol 100szor. De persze ha keressuk a szart, megtalaljuk.

Ez a kesik dolog, hat... LAN miatt tobbet kesik az eger jatek alatt... nem jatek alatt meg megerezni, furi lehet. (Most single jatekrol felesleges beszelni...) Ui, mx700am van. En pl nem cserelnem, mer ruhellem a feher designt... olyan babas, mintha egy 2 eves kisgyerek szobajabol szedtek volna le a diszeket.

De lehet letisztult is... nekem pl a fehér a kedvencem. Elegáns letisztult különleges. Ennyiért nincs még egy pc-s laptop ami ennyit nyujtana. Linuxot meg hazsnáljon az akinek van ideje naphosszat howtokat olvasgatni egy driver installhoz.. onnantol hogy usb-s modememet nem birtma berakni onnatol kalap szar.. semmilyen támogatás nincsen hozza. Nincsen photoshop és még kismillio olyan alkalmazás ami nekem KELL! Ennyi. gimp-el meg nem szorakozok inkabb... Nekem mac megfelelő ibook design tökéletes és tessék nekem mutatni pc-s notit ami ilyen felszereltségű ilyen gyors ilyen szép és 5 orat megy akksirol.. ennyi!

Üdv

#2524 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:19

A Kulonlegest ugy erted, hogy vagy Ibook-ot veszel, vagy powerbook-ot veszel, es ennyiben kimerult a valasztasi lehetoseg ami a kulsosegeket illeti.

Valoban lehet letisztult... izlesek es pofonok.  :respect:

Valo igaz... sosem mondtam azt, hogy linux otthoni nooboknak valo. Ki mondta?

#2525 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:23

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 18:56

Mindig elfelejtem, hogy szerinted aki nem OSX-et hasznal, az WIN-t. :)

Ez igaz. Bocsi :)

#2526 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:33

Amugy en tokeletesen megertem, hogy kinezet alapjan valasztotok... en azalapjan valasztottam az automat es a no"met.  :D 
de ez mar :offtopic:

#2527 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 20:44

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:33

Amugy en tokeletesen megertem, hogy kinezet alapjan valasztotok... en azalapjan valasztottam az automat es a no"met.  :D 
de ez mar :offtopic:

:offtopic: Mi a helyzet Angliában. Van itt a környékünkön egy angol család. A robbantások óta másik 3 is érkezett hozzájuk. Ennyire durva?  :offtopic:
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#2528 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 21:00

:offtopic:  Ez jokerdes... most kint vagyok, 1 het mulva utazom vissza. En a robbantasoktol kb 400 kilometerre eszakra voltam, Leedsben. Akkor meg nagy panik ott nemvolt, szinte nem is lehetett erezni. Par napra ra a SKY news-en mondtak, hogy a 4 robbanto angol allampolgar volt es leedsi lakos. No, akkor egy picit gazosabb lett a helyzet, de en valahogy nem erzem. Leeds szep kis kulvarosaban lakom, itt minden csendes. Hogy London milyen lehet, azt nemtudom. Azt tudom, hogy a TV meg veletlenul sem akarja nyugtatni az embereket. Vegig az megy, hogy vigyazzanak, satobbi... ha veletlenul valaki tudna aludni Londonban azt meg felverik, mer jonnek police bacsik megkerdezni zarva van-e az ajtaja. Amugy ahogy en latom, anglia ertetlenul bamul arra, hogy mi tortenik most, pedig varhato volt. Mindenki ezt mondja, hogy ez bennevolt a kartyaban mar reg, csak nemtudtak mikor. Most megtudtak... eddig akikkel beszeltem errol azt mondjak nagyon rossz dontes volt angliatol hogy Bush oldalara alltak, mivel most jott a buntetes.

Ahol igazan erezni, hogy gaz van, az a belvarosi utcak (busz es vonat allomasok) illetve termeszetesen a repterek. Szuroproba szerint kb minden 3ik embert atvizsgaltak eleg korrektul. Nekem a teljes hatitaskamat kipakoltattak, kiforditottak, meg az oramat is szetszedtek. Hiaba no, magyar utlevellel vagyok ott... pedig nem 2 napja erkeztem, nem az elso oda-vissza utam, van bejelentett lakcimem, nevemen auto es munkahely. Es megis ugy kezeltek mint egy esetleges terroristat... de nem csak engem. Pl szegeny arabokat es pakisztaniakat sajnalom, Oket valogatas nelkul motozzak.

Na es a sok hulyeseg utan jojjon egy kis osszegzes... SZERINTEM nem durva a helyzet, csak a kormany es a TV nem tud vele mit kezdeni, novelik a panikot azzal, hogy ket percenkent bemondatjak a voros riadot. (szemelyes velemeny: nem a problemara koncentralnak, hanem a kisembereket b*szogatjak az utcan...  :mad: )

sorry  :offtopic:

#2529 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:16

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:35

Fogadjunk! Hozz random 50 darab PC-s laptopot ami eppen alszik, en is hozok 50 Apple laptopot, es egymas utan kinyitogatjuk oket, aztan osszeszamoljuk, hogy melyikbol hany darab ebredt fel. De eleg ha a PC-s laptopokat hozod, mert az Apple gepek mind tutira felebrednek. :)

Egyebkent ez vicces, mert pont ma volt itt ket HP laptop amik nem voltak hajlandoak visszaterni az eletbe. Ja de hazudok, mert az egyik felebredt csak 1 perc kellett hozza :)

Adnrás segítek: ne STR-be tedd le, hanem hibernate-be. Az STR-rel az a baj, hogy elég egy szar bios és bukik. a hibernate tuti.

a hp amúgy szar. a toshibákkal/vaiokkal sosincs gond.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2530 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:19

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:37

az MX 1000 pont nem egy pontos eger, viszont cserebe kesik a drotnelkulisegnek koszonhetoen. (ahogyan minden drotnelkuli eger kesik)

A feher tokeletesen passzol, a Powermac sorozathoz, alu szinben benan nezne ki. Fekete viszont semmikep nem megy hozza.

probálj ki egyszer egy microsoft mouse-t. az a tuti.

#2531 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:20

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 19:52

Mindig elfelejtem, hogy itt a HWSW-n mindenkinek tokeletesen mukodik a Windowsa, soha semmi virus, soha nem fagy, minden flottul megy 2 honapos uptime-al :)

ahogy az apple is... csaknekem kernelpánikolt a kölcsönkapott mini tfdvdedit alatt :Đ

#2532 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:22

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:11

De lehet letisztult is... nekem pl a fehér a kedvencem. Elegáns letisztult különleges. Ennyiért nincs még egy pc-s laptop ami ennyit nyujtana.

csaktod az ezzel a bajom, hogy észre sem veszed már, de ezek valójában nem a te gondolataid...

#2533 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:26

Idézet: Boba - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 20:19

A Kulonlegest ugy erted, hogy vagy Ibook-ot veszel, vagy powerbook-ot veszel, es ennyiben kimerult a valasztasi lehetoseg ami a kulsosegeket illeti.

Valoban lehet letisztult... izlesek es pofonok.  :respect:

Valo igaz... sosem mondtam azt, hogy linux otthoni nooboknak valo. Ki mondta?

a powerbook az egy nagyon korrekt note. az nem akar "érzés" lenni, csak egy "note" és ez utóbbit baromi jól csinálja. És ugye emléxünk még a Dr Szösziből a wc-ülőke formájú uv rózsaszin ibookra is? ugye emléxünk..? :Đ

#2534 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 23:26

ugye emléxünk..? :Đ

sajnos :omg:  :D

#2535 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 06. 22:57

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 21:19

probálj ki egyszer egy microsoft mouse-t. az a tuti.

Volt nekem vagy 6 Microsoft egerem, tudom milyenek. Legutobb egy stark volt, de nem volt kenyelmes.

#2536 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 02:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 23:22

csaktod az ezzel a bajom, hogy észre sem veszed már, de ezek valójában nem a te gondolataid...

De-de pontosan hogy az enyém volt.. anno még Krinyonak mondtam is hogyha mutat nekem egy olyan notit ami ilyen áron ennyit tud tuti azt veszem. Mutatott egy clevot amit már rég néztem de ugye azt láttam élőben is nyüszögött a műanyag keveset bírt az akku és ócska video volt benne. Ezzel szemben volt az ibook ami frissítés után még vonzóbb lett.. ennyike. Nekem fontos volt mit kapok a pénzemért. Sok évnyi windózer élet és linux proba után azt mondtam nekem kell egy wirus és spy mentes jo és szép környezet a tanuláshoz munkához. Ez volt az ibook. sosem voltam fanatikus elfogult ha valami jobb elismerem. De baráti körben annyi laptopot volt szerencsém szerelni hogy volt elég sok keserű tapasztalatom...(ibm fujutsu hp régi compaq dell) Engem nem érdekel mi dohog benne ha egy olyan rendszer kapok amihez nem kell kismillio program hogy normalisan biztonsagosan menjen és nem kell 2 tonna howtot olvasnom hogy egyáltalán menjen. Lehet linux jobb lenne de nekem ez kényelmesebb ennyi. És igen nekem az ibook igenis szép és egyedi. Az meg még inkább a pb felé emelte számomra hogy piszkosul sokat bír az akksija és nem melegszik annyira. Nekem tökéletese első igazi nagy mac-nek. Én ezzel meggyőződtem arrol hogy nekem ezentul csak mac kell.
Annyival egyszerűbb dolgom van mikor programot akarok irni. Nem kell windozerrel baszkodnom... fogom elinditom xcode-ot és annyi. Abban a nyelvben irok isteni felületen programot amiben csak akarok. És igen nekem szempont a kényelem. Szempont az hogyha leülök a gép elé röhögve menjen a program debug rögöve fussona qt és közben millio util... most is megy 12 program és meg sem érzem. Egy büdös ventillátor nem fut hulla csönd van. Ez számít.. pc-s notinál ilyen még ennyiért nem volt...

Üdv

#2537 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 07:28

Annak az ibooknak a jo videojat kevesebb dologra lehet hasznalni, mint a clevoet, ami vegulis nem tudom miert rossz: jatszani nem akarok rajta, melora meg boven jo. A clevo egyeb parameterei meg fenyevekkel jobbak az ibooknal (suly, teljesitmeny, szolgaltatasok). Akkumulatoros uzemidoben nem hiszem hogy az ibook sokkal jobb lenne. Mar teljesen le is mondtam az ibookrol, nem eri meg...
Amugy masik, ami szoba johet az MSI S270, Turionos, 12,1"-os notesz, van feherben is... :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2538 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:04

Idézet: Xero - Dátum: 2005. szept. 6., kedd - 18:58

...Ehez egy hp vagy fuji laptop sehol sincsen. Se kidolgozás se összerakottság szempontjából. Meg nem tudom hol oldod meg minden féle plusz progi nélkül nekem pc-n hogy no virus no spam no pop up no spyware és van 4 és fél napos uptime ha meg hurcolászom cska lecsukom és sleep ha valahol kell felnyitom beírok egyből egy kodot és megy ott ahol abba hagytam.. xp perpill ezt nem tudja szal felejtős...

Hihetetlen, hogy elkapott az Apple láz. Elhiszem, hogy örülsz a gépednek, de azért a FUDot hagyjuk, plz. :rolleyes:

#2539 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:07

Ne haragudjatok, de kezd olyan lenni a topik, mint a Szomszedok c. sorozat :) Minden mondat csordultig tele banalis dolgokkal.

#2540 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 08:09

Xero tenyleg valotlansagokat ir le, de ha nem tamadnatok folyton, hanem elfogadnatok, hogy regota vagyott valamire, es most megkapta, akkor minden szep es jo lenne.

Téma megosztása:

• (149 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.