HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 24. 16:11

Idézet: HunG4r0c3L - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 16:54

oké...megvan, kiirta hogy thenx, meg minden, de még nincs rajt az 1euró... mikor rakják re? mennyi ideig tart?

mégegy kérdés: állítolag most felvan töltve, akkor magyarorszagon vezetékest ingyen tudok hívni? nincs korlatozva a hivas hossza? mert beszarok, ha igyis csak 1percet lehet etlefonalni..akkor miert töltöttem fel???? :reklamacio:  :confused:  :confused:

Ki is írják, hogy kell egy kis átfutási idő az utalásnak, és kb 15 percet várni kell.
Ingyen tudsz magyar vezetékes telefont hívni, és nem fog megszakadni. ;)

#122 Felhasználó inaktív   HunG4r0c3L 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 24. 16:20

hát remélem rajtalessz... már letelt a 15perc.:) de bízok benne....:) és remélem akkro nemfog megszakadi 1perc után a kapcsolat, és egész este a nőmmel telefonálhatok:) majd azér írok ha sikerült:P :)

#123 Felhasználó inaktív   HunG4r0c3L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 16:38

hmmmmm.... már több mint félórája semmi hír az 1euróról... emailt kaptam, Subscription confirmation címmel, ami az írta, hogy: You have bought credits for 1 euro.......

De nemtudom..az oldalon belépve 0.00Eurot látok..... semmi nemtörténik....
Most ilyenkor mivan?
a legszebb az, hogy most vezetékest sem tudok 1percben hívni, mert bemondja, hogy nincs kreditem...ez érdekes...:(  :mad:

Szerkesztette: HunG4r0c3L 2005. 06. 24. 16:46 -kor

#124 Felhasználó inaktív   BogiZoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 17:02

Idézet: HunG4r0c3L - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 17:38

hmmmmm.... már több mint félórája semmi hír az 1euróról... emailt kaptam, Subscription confirmation címmel, ami az írta, hogy: You have bought credits for 1 euro.......

De nemtudom..az oldalon belépve 0.00Eurot látok..... semmi nemtörténik....
Most ilyenkor mivan?
a legszebb az, hogy most vezetékest sem tudok 1percben hívni, mert bemondja, hogy nincs kreditem...ez érdekes...:(  :mad:

Nekem tegnap óta ez van. 0 euró az egyenleg, de a levélben meg ott van , hogy vettem 1 eurónyi creditet. Fuck beléjük, komolyan mondom.

#125 Felhasználó inaktív   HunG4r0c3L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 17:12

Idézet: BogiZoli - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 18:02

Nekem tegnap óta ez van. 0 euró az egyenleg, de a levélben meg ott van , hogy vettem 1 eurónyi creditet. Fuck beléjük, komolyan mondom.

na bazdmeg. akkor jól baszoptuk..most ilyenkor mi van? mit lehet csinálni???? valaki pliz help! :omg:  :reklamacio:  :eek:  :mad:

#126 Felhasználó inaktív   bzsoca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 17:13

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 14:25

Megis, ti honnan toltitek le ezeket a programokat? A voipbuster.com-ot ajanlom, onnan biztosan nem ad- vagy spyware proggit szedsz le...

Krinyo

Meglett a hiba...
A telepitot a downloads konyvtarba mentettem el, ahol omlesztve tartom a legkulonfelebb installokat, es mindent amit a netrol toltok le. Onnan probaltam telepiteni.
Ti ne tegyetek! :)
Szepen kulon konyvtarba elmenteni, es ott elinditani...

bzsoca

#127 Felhasználó inaktív   HunG4r0c3L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 17:21

mi lett a pénzünkel? :confused:  :omg:

#128 Felhasználó inaktív   BogiZoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 17:27

Idézet: HunG4r0c3L - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 18:21

mi lett a pénzünkel? :confused:  :omg:

Közben meg olvasom a hivatalos angol fórumot, hogy mi a tököm van, mert ott is ugyanezt írják és mindenki ideges mert szarnak válaszolni az alkotók. Szinte csak az alap technikai kérdésekre válaszolnak. :mad:  :mad:  :mad:

#129 Felhasználó inaktív   Katalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 18:12

Idézet: probalaci - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 14:08

én a Raiffeisen-nél igényeltem dombornyomott MasterCard kártyát, elvileg 50.000 Ft kellett volna a nyitáshoz, de azt mondták, hogy 5-10.000 Ft-tal is megnyitják (meg is tették) :)
ráadásul nincs havi utalási kötelezettség sem. igaz, hogy a drágább számlavezetést választottam (havi 550 Ft), de ezért minden tranzakcióról kapok sms-ben értesítést - így ha gáz van, akkor egyből látom, nem pedig csak a havi záráskor.

rendeltem vele már több helyen is és eddig még nem volt gondom. (kopp-kopp-kopp ;) )

amúgy alapszabályként azt szokták mondani, hogy a webes vásárlásokra legyen egy külön kártyád, amin csak egy kisebb összeg van és alkalmanként utalsz rá, amikor rendelsz vmi nagyobbat.

Nekem pozitív tapasztalatom van a kártyákkal kapcsolatban. Én is a Raiffeisennél kértem dombornyomott kártyát, egy fillért sem kellett rá tennem! Választhattam hogy 1500 Ft-os éves díjat kérek-e, ebben az esetben a tranzakcióért kell fizetni, vagy pedig 3000 Ft-os éves díjat, így viszont teljesen ingyenes a tranzakció. Egy csütörtöki napon voltam, és rákövetkező hétfőn már a kezemben volt a kártya.

#130 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 18:18

Krinyo:

Plíz vmi bővebb infót tudnál adni erről a webkártyáról? Meg miez? Miben különbözik a dombornyomottól?
Előnyeik/hátrányaik? /link is jó/
THX :respect:

megj: Az az egy euro meddig "tartja" életben a korlátlan telefonálást?

Szerkesztette: Asker 2005. 06. 24. 18:19 -kor

"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#131 Felhasználó inaktív   probalaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:05

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 15:22

Azt ugye tudod, hogy az 550 csak az alapdíj? Minden SMS után felszámolnak az üzenetért egy bizonyos összeget. (Legalábbis az OTP-né így van.)

az OTP-nél lehet, hogy felszámolnak, de a Raiffeisen-nél bizony nem! :)
- Do you like our owl?
- It's artificial?
- Of course it is.
- Must be expensive.
- Very.

#132 Felhasználó inaktív   Ghostman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:09

Nálatok megy a zsuga? Mer nálam megállt mint a szög. Se hívás, még az accountomat se tudom megnézni
<a href='http://www.eve-online.hu' target='_blank'>New rules in the universe</a> HTC oneX

#133 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:37

Idézet: probalaci - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:05

az OTP-nél lehet, hogy felszámolnak, de a Raiffeisen-nél bizony nem! :)

Akkor bocs. :)

Amikor a dombornyomott kártyát igényeltem, akkor jött velem tesóm is és Ő megrendelte ezt az SMS-es dolgot. Ő mondta, hogy van egy fix díj és minden SMS küldés X forontba kerül. Most, hogy ezt írtad elbizonytalanodtam, majd megkérdezem tesómat, hogy tényleg fizetni kell e minden SMS után.
Ahogy vásárol vele jön azonnal az üzenet, hogy hol és mennyit szedtek le a kártyáról.

Amúgy a bankkártyás fizetés nagyon jó, nagyon kényelmes. Nekem kifejezetten előnyös, mert külföldön vagyok és nem kell pénzt vátogatnom soha, csak simán lehúzom a kártyát és mehetek is.

#134 Felhasználó inaktív   HunG4r0c3L 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:37

Idézet: Ghostman - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:09

Nálatok megy a zsuga? Mer nálam megállt mint a szög. Se hívás, még az accountomat se tudom megnézni

szeva. sajnos nálam nem megy:( mindent jónak hittem, örültem neki, hogy végre találtam valami normálisat a neten, erre meg: befizettem az 1Eurót, küldött is emailt meg minden szar, de ha belépek ,akkor olyan mintha nem is fizettem volna, és ami a legjobb, hogy mostmár vezetékes 1percre sem tudok hívni, mindig azmondja, hogy nincsen kredited...

HA VALAKI TOD SEGÍTSEN PLIZ!  :confused:  :mad:

#135 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:43

Idézet: Ghostman - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:09

Megy rendesen! :cool: Ahogy elnézem csak az újonan regisztráltaknak van gondja, a régiek mennek rendesen. Várjatok még, nekem is elég sokat kellett várni mire ott lett az 1 euró.
Sajnos itt is az a baj, hogy futótűzként terjed a hír, hogy ingyenes a vezetékes hívás és emiatt szépen be fog halni a rendszer. :)

Kicsit OFF, de nem tudjátok, hogy a Skype-ra befizetett összeget mennyi időn belül kell lebeszélni?

#136 Felhasználó inaktív   Lugi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:44

Na, akkor én inkább percenként csörgök, de nem töltök fel pénzt. :)

#137 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 19:48

Idézet: crescent - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 13:32

Ma lett befizetve az 1 euró.
Haverom OTP-s netes számlájára átutaltunk 400Ft-ot (a biztonság kedvéért)  ;) Voipobuster weboldalán beírtuk ami kell, és kb. 10 perc alatt át is ért a tranzakció.
Csak kicsit furcsa volt, volt 340 Ft körül vettek le...:)
Majdnem olyan a hangminőség, mint mobilon, csak kicsit viszhangzik a hangom, de az lehet a mikrofon miatt is...

Gondolom a webkártya feltételei másak mint a sima kártyának, esetleg olyan lehet amit valaki korábban írt, hogy olcsóbb a díja, viszont trancakciónként kell fizetni.

Nekem, mint a képen is látszik 249 forintot szedtek le.

#138 Felhasználó inaktív   Katalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 20:28

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:43

Megy rendesen! :cool: Ahogy elnézem csak az újonan regisztráltaknak van gondja, a régiek mennek rendesen. Várjatok még, nekem is elég sokat kellett várni mire ott lett az 1 euró.
Sajnos itt is az a baj, hogy futótűzként terjed a hír, hogy ingyenes a vezetékes hívás és emiatt szépen be fog halni a rendszer. :)

Kicsit OFF, de nem tudjátok, hogy a Skype-ra befizetett összeget mennyi időn belül kell lebeszélni?

Én úgy tudom, hogy a Skype-on nincs időkorlát meghatározva, tehát bármeddig fenn lehet a feldöltött pénz.

#139 Felhasználó inaktív   Katalin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 20:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. jún. 24., péntek - 20:43

Lehet, hogy a szerverrel van valami probléma, mert telefonálás közben kiírta, hogy szerver error és utána nem tudtam a pirossal lerakni csak úgy tudtam befejezni a beszélgetést, hogy kiléptem a programból. Lehet, hogy ezért van az újonnan regisztrálóknak problémájuk. Bízzunk benne, hogy pár órán belül rendbehozzák.

#140 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 24. 21:27

Lenne egy kérdésem. Regeltem magam, megvan a kliens-szoftver, és van fejhallgatóm mikrofonnal is. Müxik is, tudok beszélni és hívni 1 percig ingyen. Megoldható, hogy én kifizetem valakinek azt az x pénzt, az 1 Eurót ~ cc. 250-300 Ft, és akinek van dombornyomott kártyája CVC2-vel, az rátölt nekem annyit, hogy tudjak rendesen - nem csak 1 percig - telefonálni? Ugyanis kifizetném én nagyon szívesen a díjat, ha lenne dombornyomott kártyám, vagy online internetes számlám a bankomnál.  :( De így, mindenféle hátsó szándék nélkül kérdem, hogy megoldható-e így, vagy hogy hogyan tudok és melyik banknál olyan számlát nyittatni, amivel ki tudom fizetni ezt a pénzt?! Jelenleg K&H-s vagyok. Lehet olyat csinálni, hogy nyitok egy e-banking számlát a banknál, kifizetem az 1 eurót, és másnap föl is mondom az e-banking szerződést a bankkal? Vagy van valamilyen "hűségidő"?

Üdv: Bepe

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.