HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2101 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 10. 17:03

Idézet: smelo - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 10:33

Hat...
Azert nem erdemes reklamozni, mert nagyon kicsi ceg. Szegeden, es ott is csak egy varosreszben szolgaltatnak. Persze ott is valszeg kulonbozo egy-egy terulet hozzaferese. Kar, hogy mikron jon, en megnyugtatbbnak ereznem a kabelt. Ha vkit erdekel a ceg neve megis, akkor privatban keressen meg.

Szia
Az tényleg nagyon jó - még hasonlóval sem találkoztam árban , ami 1000/500-at tud.
Azonban azt olvastam ezekről a rádiósokról, hogy nagyon kényesek légkör, időjárás stb. változásokra - Nem szakad a letölés, voip ?

#2102 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 10. 20:34

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 17:03

Szia
Az tényleg nagyon jó - még hasonlóval sem találkoztam árban , ami 1000/500-at tud.
Azonban azt olvastam ezekről a rádiósokról, hogy nagyon kényesek légkör, időjárás stb. változásokra - Nem szakad a letölés, voip ?

:offtopic:

Szia!
Igen neha igen, szerencsere nem tul gyakran. Ezrt irtam, hogy jobban orulnek a kabeles kapcsoltanak. Gyakran leesik a savszel is, de a szolgaltatot felhivva (akar este 10-kor, akar hetvegen) utananez, es az esetek 90%-ban "rendbe" teszi a dolgokat. Szoval a hozzaallasuk igen korrekt. Bar az elejen az elso fel evben nagyon gyotrelmes volt, szo se lehetett volna VOIP-rol akkor. Azota osszekaptak magukat, en meg nem vagyok egy "atlag" useruk...
Masreszrol van forgalom korlat, illetve plusz fizetes forgalom utan, de egy picit khmmm pontatlanul mernek, es az ilyen iranyu pontatlansag vegett meg nem sokan mentek reklamalni.  ;)

Szerkesztette: smelo 2006. 01. 10. 20:35 -kor

#2103 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 04:13

Ezt kaptam VB-tol:
"Dear dr.buster,

VoipBuster credit is valid for 180 days.
Your credit will expire in February.
We advise you to use your credit before it expires and/or buy new credit* so your current credit will not expire.

* buying new credit is only possible if you have a small credit left on your account.

Kind regards,
VoipBuster Customer Services"

Ezek sz. akkor is lejar az osszeg amikor telefonalunk rendszeresen  :down: Akkor ezek alapjan, ha tobb penz lenne benne (most 91 Ec csak) akkor az is eltunne, hiaba rendszeresen hasznlom a felefont ... Ez nagyon furcsa es nem jo.
De azt is irjak, hogy venni uj kreditet csak akkor tudnam ha kicsi osszeg van a szamlam. Kicsi ... mennyire kicsi? Valakinek kicsi a nagy es nagy a kicsi ... furcsa. Ezek sz. ha nagy ossegem lenne, akkor is lejarna es nem tudnam ujra befizetni, igy a penzem eltunne? Vagy mas lehetosegem lenne: letelefonalni a "nagy" osszeget ugy hogy kicsi legyen es ez utan mar tudnam befizetni ujra ... hulyeseg az egesz, pontosabban nagyon is ravasz dolog ez.
Igazan nem nagyon erdekel a VB foleg miatta nem ingyen Mo., most mar US sem. Neha hasznaltam mint plusz vonalot, hisz ugy is van "ingyenes" elofizeteses telefonom 100 orszagba. DE ha Mo-n jarnek akkor persze hogy jo lenne vmi ilyesmi.

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 01. 11. 04:23 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2104 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 14:43

Ez a voipstunt érdekes. Feltöltés előtt azonosítanom kell magam, ami úgy működik, hogy felhívnak és be kell ütni a megadott kódot amit adnak. Ez rendben is lenne, de nem hívnak fel. :)
Amúgy ez is úgy van mint annak idején a voipbusteren, hogy ha töltök rá valamennyit, akkor korlátlanul hívhatom ingyen Magyarországot?

Hmmm... lehetséges, hogy az a bajuk, hogy Magyarországot adtam meg országnak, a szám viszont svéd?

szerk.
Kipróbáltam a magyar számommal, és így se hívtak vissza. :think:
---

Dr.Buster én is nemrég kaptam egy ilyen levelet tőlük. :)

Szerkesztette: Lipton 2006. 01. 11. 14:47 -kor

#2105 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 11. 22:51

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 5:13

...
Ezek sz. akkor is lejar az osszeg amikor telefonalunk rendszeresen  :down: Akkor ezek alapjan, ha tobb penz lenne benne (most 91 Ec csak) akkor az is eltunne, hiaba rendszeresen hasznlom a felefont ... Ez nagyon furcsa es nem jo.
De azt is irjak, hogy venni uj kreditet csak akkor tudnam ha kicsi osszeg van a szamlam. Kicsi ... mennyire kicsi? Valakinek kicsi a nagy es nagy a kicsi ... furcsa. Ezek sz. ha nagy ossegem lenne, akkor is lejarna es nem tudnam ujra befizetni, igy a penzem eltunne? Vagy mas lehetosegem lenne: letelefonalni a "nagy" osszeget ugy hogy kicsi legyen es ez utan mar tudnam befizetni ujra ... hulyeseg az egesz, pontosabban nagyon is ravasz dolog ez.
...

Vásárlók számára barátságtalan.
Üzletileg lehet, hogy ravasz, de az emberek, ha eltűnik az egyenlegük átverve fogják magukat érezni és nem nagyon fognak többet VB és klónjaira befizetni. Meg miért most egy hónappal a féléves időkeret lejárta előtt derül ki egyáltalán van időkeret, és igen mennyi az a kicsi ahol már lehet vásárolni, miért nem lehet nagyobb egyenlegnél is vásárolni?
Neo-nál is hasonlóan van, fél év után elveszik. Kártyás (rá)töltésnél pedig egy másik alszámla jön létre, és a régi számlán lévő elveszik (ha volt még rajta) , de lehet van más feltöltési mód is és ott nem veszik el.
Neo-nál ha minden igaz előre le van írva mindez.

A voipstunt web oldalán már legalább 1 napja (akkor vettem észre) kint van a moneybookers logó, de itt már nincs ill.
http://www.voipstunt.com/en/index.html
Solo van helyette.
Be login-olva meg csak bankkártyás és PayPal fizetési mód van.  :think:
Ok, hogy béta, de ez szerintem már nem fér bele.
És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2106 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 01:56

Idézet: Merlin - Dátum: 2006. jan. 11., szerda - 23:51

Vásárlók számára barátságtalan.
Üzletileg lehet, hogy ravasz, de az emberek, ha eltűnik az egyenlegük átverve fogják magukat érezni és nem nagyon fognak többet VB és klónjaira befizetni. Meg miért most egy hónappal a féléves időkeret lejárta előtt derül ki egyáltalán van időkeret, és igen mennyi az a kicsi ahol már lehet vásárolni, miért nem lehet nagyobb egyenlegnél is vásárolni?
Neo-nál is hasonlóan van, fél év után elveszik. Kártyás (rá)töltésnél pedig egy másik alszámla jön létre, és a régi számlán lévő elveszik (ha volt még rajta) , de lehet van más feltöltési mód is és ott nem veszik el.
Neo-nál ha minden igaz előre le van írva mindez.

A voipstunt web oldalán már legalább 1 napja (akkor vettem észre) kint van a moneybookers logó, de itt már nincs ill.
http://www.voipstunt.com/en/index.html
Solo van helyette.
Be login-olva meg csak bankkártyás és PayPal fizetési mód van.  :think:
Ok, hogy béta, de ez szerintem már nem fér bele.

Teljesen egyetértek  ;)
Az utolsó feltöltés 10€-val  jun. 10-én történt meg, tehát a 180 nap már lejárt.  Az elöbb állítottam át az papom a VB-re a kapcsolatom online  és 3,2 € még az egyenlegem,  és láss csodát "még" használható, tudok hívni vele.  :up:  Ez lehet, hogy egy beijesztés , hogy töltsenek rá minnél elöbb.
No majd tesztelem őket, hogy mi fogy el előbb az online kapcsolat, vagy a 3,2 € :) Majd megírom..
Én már rosszul nem járok velük akkor sem, ha elveszik a rajta lévő összeg. Viszont akkor korrekt az eljárás, ha  feltöltéskor olvasható , hogy max.6 hónap van a ledumcsizására.

#2107 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 02:06

az előzö hsz. helyesen
Az utolsó feltöltés 10€-val július 10.-én

#2108 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 05:14

... elobb elfelejtettem leirni, hogy voipstunt meg mindig tudok hasznalni 0 egyenleggel, hiaba mar 2x lejart a free idom ...  :up: , de furcsa.
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2109 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 11:27

:mad:
Szomoru dolgok olvashatok a Voipbuster userforuman a mai nap.
A honlapjukon ezidaig free-kent feltuntett orszagokra 1 centet kezdtek szamlazni, de errl semmi info az oldalon. Hat... Lehet egy tomeges user vesztes ele neznek: eloszor ez a kredit felhasznalhatosagi korlat sem tett jot nekik, ezzel meg meg megtoldva... Nagyon bosszanto. :banghead:

Szerkesztette: smelo 2006. 01. 13. 11:28 -kor

#2110 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 13. 17:25

ÚJ ESEMÉNYEK:

kaptam egy levelet SD-től:

Hello!

We see you are still making calls to our old SIP server. Therefore you receive this message

Soon we will shut down our old asterisk servers. The exact shutdown date has not been decided yet but will be some time soon.
We are sending this email now so you have plenty of time to move to our new SIP system.
When a shutdown-date has been decided then we will announce the date again.

How to move:

Connect your SIP device or softphone to our new SIP server with the same username & password as you are using now

the old sip server you are connecting to now: sip.sipdiscount.com
the new sip server you have to change to:  sip1.sipdiscount.com

On the new SIPserver there is no GSM codec support for now, but this WILL be supported before we shutdown the old servers, in the meantime use G711alaw (no ulaw!) or G726

the advantage of the new SIP server:

- VOIP-IN SUPPORT!!
- better audio quality!
- soon: codec support for iLBC / G729 / G723 / GSM
- soon: P2P calls

For IAX users:

We know some of you asterisk-users will not be happy with it but IAX will reach end-of-life soon too.
So if you use asterisk and use IAX to make calls, migrate to SIP!

Regards,
SipDiscount

;)

#2111 Felhasználó inaktív   LeptisMagna 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 00:13

Idézet: LeptisMagna - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 2:56

Teljesen egyetértek  ;)
Az utolsó feltöltés 10€-val  jul. 10-én történt meg, tehát a 180 nap már lejárt.  Az elöbb állítottam át az papom a VB-re a kapcsolatom online  és 3,2 € még az egyenlegem,  és láss csodát "még" használható, tudok hívni vele.  :up:  Ez lehet, hogy egy beijesztés , hogy töltsenek rá minnél elöbb.
No majd tesztelem őket, hogy mi fogy el előbb az online kapcsolat, vagy a 3,2 € :) Majd megírom..
Én már rosszul nem járok velük akkor sem, ha elveszik a rajta lévő összeg. Viszont akkor korrekt az eljárás, ha  feltöltéskor olvasható , hogy max.6 hónap van a ledumcsizására.

Mai naptól már nem megy ki a hívás. úgylátszik a 180 napra adtak még pár nap türelmi időt. A vonal online, az egyenlegem 2,82€. Állandó foglalt jelzést ad minden hívásra  :down: 
Az elöbb próbáltam a VS-t és az feltöltés nélkül ismét megy akár több percen keresztül is :) Ki érti ezt? :confused:

#2112 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 04:25

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 5:14

... elobb elfelejtettem leirni, hogy voipstunt meg mindig tudok hasznalni 0 egyenleggel, hiaba mar 2x lejart a free idom ...  :up: , de furcsa.

A VS egyenlegem nulla, soha nem is töltöttem rá, és így napi 40 peret lehet ingyen hívni vele. :up:

Arra viszont nem találok magyarázatot, hogy a VB egyenlegem miért ment mínuszba. :think: 0,01 volt rajta és csak Svájcot hívtam vele, ami ingyenes.

Idézet

2006-01-12 21:45:50 41XXXXXXXX 00:57:15 FREE!
2006-01-12 23:52:54 41XXXXXXXX 00:55:42 € 0.4800

A két szám megegyezik!

Érdekes...

Szerkesztette: Lipton 2006. 01. 14. 04:32 -kor

#2113 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 14:02

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 5:25

A VS egyenlegem nulla, soha nem is töltöttem rá, és így napi 40 peret lehet ingyen hívni vele. :up:

Arra viszont nem találok magyarázatot, hogy a VB egyenlegem miért ment mínuszba. :think: 0,01 volt rajta és csak Svájcot hívtam vele, ami ingyenes.

A két szám megegyezik!

Érdekes...

azon egyszerű oknűl fogva, hogy VB-nél megszüntek az ingyenes hívások! (3 kivétel maradt)

#2114 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 14. 16:08

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 14:02

azon egyszerű oknűl fogva, hogy VB-nél megszüntek az ingyenes hívások! (3 kivétel maradt)

A nyitó oldalon és a tarifás táblázatban is az van, hogy a svájci vezetékes hívások ingyenesek.

Idézet

FREE CALLS! (LANDlINES ONLY)

Argentina, Austria, Denmark, Finland, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan

switzerland (Landline) SuperDeal! free

Te hol látod, hogy csak három kivétel van? Mint fentebb idéztem, az oldalukon van még jópár ingyenes ország.

A két hívás között 1 óra volt, pont közben lett fizetős? :)

#2115 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 12:37

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 17:08

A nyitó oldalon és a tarifás táblázatban is az van, hogy a svájci vezetékes hívások ingyenesek.

Te hol látod, hogy csak három kivétel van? Mint fentebb idéztem, az oldalukon van még jópár ingyenes ország.

A két hívás között 1 óra volt, pont közben lett fizetős? :)

igazad van most!

én viszont a héten látta a VB oldalán olyan állapotot, amikor 3 ország volt ingyenes, az egyik Argentina...

az a kérdés, hogy most kerül-e pénzbe?

#2116 Felhasználó inaktív   Steve12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 15. 20:57

Haliho!
ÚJ ESEMÉNYEK:
(l. blackbile:2006. jan. 13., péntek - 18:25)

Szintén kaptam egy-,  ill. a levelet a SD-tól.

Erősebb angolosoktól kérdezném:

1. A beállítások máris elvégezhetők, v. a következő értesítés után ajánlott?

Más, ami az öregségemmel hozható összefüggésbe:

2. Elfelejtettem, hogy mi módon-, útun  jutottam be a PC-mbe a SIPURA 2100 beállító ablakaiba?

Kösz a help-et

#2117 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 22:16

Idézet: Steve12 - Dátum: 2006. jan. 15., vasárnap - 21:57

Haliho!
ÚJ ESEMÉNYEK:
(l. blackbile:2006. jan. 13., péntek - 18:25)

Szi
1. A beállítások máris elvégezhetők, v. a következő értesítés után ajánlott?

már most áttérhetsz, de ha majd kitalálják a végleges időpontot (amikor megszűnik a mostani server), akkor küldenek még egy email-t.

#2118 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 16. 10:55

A voipbuster-tol is megjott a level, hasonloan a sipdiscounthoz:

"the new sip server you have to change to: sip1.voipbuster.com "

:D

#2119 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 16. 12:17

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. jan. 13., péntek - 17:25

ÚJ ESEMÉNYEK:

kaptam egy levelet SD-től:

Hello!

We see you are still making calls to our old SIP server. Therefore you receive this message

Soon we will shut down our old asterisk servers. The exact shutdown date has not been decided yet but will be some time soon.
We are sending this email now so you have plenty of time to move to our new SIP system.
When a shutdown-date has been decided then we will announce the date again.

How to move:

Connect your SIP device or softphone to our new SIP server with the same username & password as you are using now

the old sip server you are connecting to now: sip.sipdiscount.com
the new sip server you have to change to:  sip1.sipdiscount.com

On the new SIPserver there is no GSM codec support for now, but this WILL be supported before we shutdown the old servers, in the meantime use G711alaw (no ulaw!) or G726

the advantage of the new SIP server:

- VOIP-IN SUPPORT!!
- better audio quality!
- soon: codec support for iLBC / G729 / G723 / GSM
- soon: P2P calls

For IAX users:

We know some of you asterisk-users will not be happy with it but IAX will reach end-of-life soon too.
So if you use asterisk and use IAX to make calls, migrate to SIP!

Regards,
SipDiscount

;)

Sziasztok!

Éni is megkaptam ezt a levelet, és most átállítottam sip1.... -re, de így nem működik.
Grandstream HandyTone-468-os ATA-ám van.

Visszaállítva a sip.sipdiscount.com-ra megy.

Pontosan a "SIP Server:"- be írtam át, aztán mivel így nem működött átírtam, a "Outbound Proxy: "-t is mert hogy ott is  sip.sipdiscount.com volt eddig, de úgy sem megy.

Valakinek van 5lete?  :confused:

Esetleg a többi beállításommal lehet baj? Ha valaki haszán ilyen ATA-t és megy neki az új sipserverrel elküldhetné a beállításait.

Amúgy eddig se voltam megelégedve ezzel a SD-al, mert sokszor hol megy hol nem.

Előrre is köszi.  :cool:

#2120 Felhasználó inaktív   Steve12 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 16. 13:48

Valószínűleg az öregségemmel hozható összefüggésbe:

--- Elfelejtettem, hogy mi módon, -úton  jutottam be a PC-mbe a SIPURA 2100 beállító ablakaiba?

Kösz a help-et

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.