HWSW Informatikai Kerekasztal: Voipbuster - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Voipbuster Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 06. 16:53

JJ segítségével leteszteltük ezt: http://www.nch.com.a...osip/index.html

MŰKÖDIK!

Sajnos (az én szemszögemből) kell mennie a PC-nek, Skype proginak, plusz az Uplink.

De amikor JJ hívott (ingyen) a skype usernevemen, akkor az Uplink szoftvernek köszönhetően (amelyben beállítottam, hogy a vezetékes számunkat hívja fel Voipstunton keresztül - most ez is ingyen) egy vezeték nélküli telefonon keresztül beszéltem.

Szerkesztette: blackbile 2006. 04. 06. 16:54 -kor

#2462 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 16:31

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 17:53

JJ segítségével leteszteltük ezt: http://www.nch.com.a...osip/index.html

MŰKÖDIK!

Sajnos (az én szemszögemből) kell mennie a PC-nek, Skype proginak, plusz az Uplink.

De amikor JJ hívott (ingyen) a skype usernevemen, akkor az Uplink szoftvernek köszönhetően (amelyben beállítottam, hogy a vezetékes számunkat hívja fel Voipstunton keresztül - most ez is ingyen) egy vezeték nélküli telefonon keresztül beszéltem.

Megint nagyon ugyes voltal !!!
Nagyon erdekes a dolog, bar csak feleletesen megneztem ...
Legy szives, ha mar ki is probaltad leirni reszletesebben mire valo, mit lehet vele csinalni es hogyon, mi a tapasztalatod. Oszinte: lusta vagyok ezt is kiprobalni plane hogy te mar megtetted ...  ;)
Koszi!
VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2463 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 16:57

ott van leírva az utolsó mondatban tömören  :omg:

#2464 Felhasználó inaktív   Merlin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 08. 22:00

Akit érint: az Internetcalls-ban    hungary (Landline) SuperDeal!    1      1.16 euro cent, azaz M.O. vezetékes már nem ingyenes.

Szerkesztette: Merlin 2006. 04. 08. 22:01 -kor

És Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, melyben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"

#2465 Felhasználó inaktív   smelo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 13:43

Sziasztok!
Ezt a linket talaltam ma:
http://www.jox.hu/ci...291/4/?ref=feed

:confused:

#2466 Felhasználó inaktív   007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 17:03

Ezt a pofátlanságot!
Ez magyarországon úgy menne, hogy a szolgáltató tagadna, mint az állat és az életben nem lenne bizonyítható, hogy mi történik.    :(

#2467 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 10. 13:16

Egy kis szösszenet, hátha nem így használtátok(uk) eddig:

"logon your account with the voipbuster software ... go to 'change profile' and fill in the country that you are in germany .. logout and log your sip device on again..

now you don't have to dial 0049 anymore with your SIP device!"

forrás: vb admin

#2468 Felhasználó inaktív   Dchris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 11:23

Ingyenes SMS küldő oldal vagy progi, ami mükszik t-mobillal van valakinek?
"Tapasztalat a bölcsesség kezdete." - Alkman

Travian meghívó

#2469 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 11:51

Idézet: Dchris - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:23

Ingyenes SMS küldő oldal vagy progi, ami mükszik t-mobillal van valakinek?

van :Đ

#2470 Felhasználó inaktív   Dchris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 11:57

Idézet: blackbile - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 10:51

van :Đ

Privi?

Travian meghívó

#2471 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 14:57

Idézet: Dchris - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:57

Privi?

természetesen vicceltem, mivel ilyen kérdést ne itt tegyél fel lécci :respect:

#2472 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:54

bocsanat, de szerintem ez a kerdes nem tartalmaz semmi olyat, ami torvenybe, joerkolcsbe, forumszabalyzatba, vagy akarmibe utkozne! van ingyenes program, van ingyenes telefon (ez ugye annak a foruma!), miert ne lehetne ingyenes sms kuldesi lehetoseg? de tenyleg!
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#2473 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:15

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 16:54

bocsanat, de szerintem ez a kerdes nem tartalmaz semmi olyat, ami torvenybe, joerkolcsbe, forumszabalyzatba, vagy akarmibe utkozne! van ingyenes program, van ingyenes telefon (ez ugye annak a foruma!), miert ne lehetne ingyenes sms kuldesi lehetoseg? de tenyleg!

Biztosan van olyan (program vagy WEB oldal). Es szerintem ezt nygodttan lehet itt is megtargyalni, egyaltalan nem tartom ez a kerdest off topicnak.
De lehet kuldeni SMS-t sima e-mailben is (pl. Outlook Expressel) ami sokkal egyszerubb is csak tudni kell a telefon e-mail cimet. Altalaban ugy nezki: telefonszam@mobilszolgaltato.com/hu/vagymas. Ez a dolog nem titkos es barki ugyfelnek joga van megkerdezni a telefonszolgaltatotol. Egyebkent engemet is erdekelne mi a magyar T-mobilnak telefonoknak az e-mail cimuk. Telefonszam@tmobile.hu ???

Szerkesztette: Dr.Buster 2006. 04. 11. 18:18 -kor

VoIP roviden:  Jobb 1x megbeszelni mint 100x leirni valamint jobb 100x megbeszelni mint 1x leirni! :-)  Ezert beszeljunk meg a dolgokat hanggal is hosszu es neha unalmos irasok helyett.

#2474 Felhasználó inaktív   blackbile 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:29

Privi?

Privi?

:respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect:  :respect: 

#2475 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:18

Dr.Buster: sajnos a magyar szolgaltatok (es vajh ki csodalkozna ezen!) ezert az opcioert is penzt kernek.. sot, amikor attertem szamlas elofizetesrol kartyas prepaidre, akkor ez meg is szunt valami miatt az iranyomban..

egyebkent blackbile idegenkedeset meg tudom erteni: ezek az ingyen sms kuldo szolgaltatok valamit kijatszhattak, mert tuzzel vassal irtottak oket mindig, es sohasem mukodtek tul sokaig. de ez nem erinti a felhasznalot, es a felhasznalo oldalarol semmikeppen sem lehetett semmi "csunya" benne, meg ha a szolgaltatoi oldalrol lett is volna.
a forum ma:

#2476 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 03:32

Idézet: bogdan - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 23:18

Dr.Buster: sajnos a magyar szolgaltatok (es vajh ki csodalkozna ezen!) ezert az opcioert is penzt kernek.. sot, amikor attertem szamlas elofizetesrol kartyas prepaidre, akkor ez meg is szunt valami miatt az iranyomban..

Nem tudom jol e ertjuk egy mast: ha telefon e-mailjere kuldom uzenetet akkor esetleg csak a SMS megkapasaert fizetsz, de nem kuldesert, szerintem (igy mukodik az egesz vilagban). Mas szoval: ha neked (a te telefonodra ) elkuldom SMS-t akkor te csak az SMS megkapasaert fizetesz. Az mas dolog hogy mi van velem - en kultem ... es ha kultem e-mail programbol akkor nem fizetek semmit. Nem lehet, hogy ez Mo-n maskepen mukodik, szerintem  :think:

#2477 Felhasználó inaktív   Dr.Buster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 03:34

Bar lehetseges, hogy Mo-g mar annyire szabad orszag, hogy itt lehet barmi  ;) .
Ezt nezzetek:
The European Commission has formally requested that Hungary abolish the restriction imposed by the Hungarian Media Act. The Commission claims that the act violates EU competition rules.

The Commission's action was in the form of a 'reasoned opinion', the second stage of infringement proceedings. If Hungary does not comply within two months, the Commission may refer the case to the European Court of Justice, which could levy fines or other sanctions.

The Hungarian Media Act limits the rights of cable operators to provide broadcast TV services in territories with less than a third of the Hungarian population. According to competition commissioner Neelie Kroes, this 'restricts competition among cable operators and between infrastructures to the detriment of consumer choice', thereby violating EU competition rules.

Nem semmi a dolog ...  :confused:

#2478 Felhasználó inaktív   Dchris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 08:18

Nem is lenne Agyarország...

Travian meghívó

#2479 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 10:40

Idézet: Dr.Buster - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 3:32

Nem tudom jol e ertjuk egy mast: ha telefon e-mailjere kuldom uzenetet akkor esetleg csak a SMS megkapasaert fizetsz, de nem kuldesert, szerintem (igy mukodik az egesz vilagban).

ennel osszetettebb a kerdes! alapvetoen igen. Te nem fizetsz (miert is fizetnel egy email-ert), en meg fizetek (valaki kell, hogy fizessen az sms-ert, ez is teny.) DE: regen erre a szolgaltatasra elo kellett fizetni! azaz nem volt automatikusan mindenkinek emali-en keresztul elerheto sms fogadasi lehetosege. kesobb ez az elofizetes 0Ft-ossa valt, es nehany sms ingyen szamitott bele, a tobbiert meg tobbet kellett fizetni. de mindez a szamlas, azaz a post-paid elofizetokre vonatkozott. amikor attertem a kartyas, pre-paid elofizetesre az email elerhetosegem egyszeruen megszunt. (nem jartam utana, hogy miert.)

tehat nem csak az a kerdes, hogy ki mennyit fizet, hanem egy bizonyos elofizeteshez is kotodik a dolog, ami biztos, hogy nincs mindenkinek. (pl. nekem biztos, hogy nincs.. ;)) igy tehat ha sms-t akarok kuldeni, akkor nem fogok tudni email-en keresztul, mert a fogado nagy valoszinuseggel nem fizetett elo erre a szolgaltatasra, vagy nem letezik szamara ez a szolgaltatas (kartyas elofizeto?). igy mar erthetobb? (elismerem, jo bonyolult..)
a forum ma:

#2480 Felhasználó inaktív   pazsit 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 14. 22:07

Melyik finarea klónnal(vagy mással) lehet mostanság 1 percnél többet beszélni ingyenesen? Anglia lenne a célország...
Nem magamnak kéne, mert nekem be van fizetve VS, viszont unokatesoméknak jol jönne, ha nem kéne 1 percenként ujrahivni.

Elkezdtem próbálgatni, de úgy tűnik már egyik sem hajlandó, max 1 percig. :(

Téma megosztása:

• (129 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.