Nos, csak nem birtam ki hogy ne tuningolgassak kicsit

Tehát a ram volt a gond, felraktam az fsb-t 250-re, persze csak kevesével növelgettem, most az eddigi végeredményt mondom

tehát 250-es fsb-nél ha szinkronban akarom hajtani a ramot a procival akkor az szükséges hozzá hogy:
2T
CAS Lanency: 3
RAS -> CAS : 4
RAS PRECHARGE: 4
TRAS: 10
És a HT 3X akár hogy próbáltam a HT-t nem tudtam 4X-re rakni vagyis tudtam csak akkor a post-nál lefagyott

szóval nem ment, de mondjuk nem értem miért nem mert ha beszorozzuk 4*250=1000 vagy nem? És elméletileg így mennie kellene a HT-nek.
Mindegy a lényeg hogy megy a cucc 250-es fsb-vel csak hát láttam memória teszteket 250-es fsb-vel és hát az enyéeim eléggé lamaradnak ezektől.
Pl EVEREST memória tesz
olvasás: 5800
írás: 2000
késleltetés: 51
Viszont amikor 220-as fsb-vel ment a cucc akkor volt memória olvasás 6300 is stb... mondjuk lehet akkor sokkal jobb időzitésekkel ment mint most, igen ez lehet az oka
Megnéztem az Aqua markot is hogy lett-e valami érdembeli változás, hát nem valami sok, szóval jó lenne ha menne a 4x HT gondolom ez fogja vissza rendszert...ne értsetek félre nem mintha nem lennék megelégedve ezekkel az eredményekkel, nem a legjobbak de nekem bőven elég csak hát ott bújkál a kiösrdög.....