Idézet: Garfi - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 10:43
Hali!
Az ASUS WL-500gP routerrel, van egy "csopp" gondom
DHCP-re van allitva az IP kiosztas, es van ugy, hogy (bar latja a routert) de nem ad IPt, neha perceken keresztul (10-15p). Majd megszakad a kapcsolat.
A Firmware tuti regi, mert mikor megjelent akkor vettem.
Ugy gondolom egy Firmware frissites nem artana, csak epp nem tudom hogy kell!
Egyszer WiFi-n keresztul megprobaltam, de amint (van egy menupont) kijeloltem hogy honnan toltse fel a filet, egybol megszakadt a kapcsolat
Hogy kell Firmware frissiteni?! Csak LAN keresztul lehet? Vagy En vagyok nagyon LAMA :confused:
Segitsegeteket elore is koszonom!
Udv.
Laci
Szia!
Én már frissítettem firmware-t wifi-n keresztül, tehát működik, persze biztonságosabb LAN-on keresztül. A firmware frissités egyszerű, biztos jól próbáltad, de próbáld meg LAN-on is, mert a stabilitási problémákat megoldhatja. Ha nem jön össze próbáld meg nem DHCP-vel, minden gépnek saját ip-vel.
Másnak is volt ilyen gondja? Gondolkozom egy ilyen router vételén, de elbizonytalanodtam mennyire is stabil ez a cucc. A legújabb firmware-rel már stabil, jól működik? (tudom hogy a torrentezés nem működik hibátlanul, de már az nem is nagyon érdekelne, töltök inkább a géppel, de legalább legyen stabil.)
Egyébként ebben a kategóriában tudtok más alternatívát? Az ftp szervert és a DDNS szolgáltatást is kihasználom, nem tudom melyik router lenne még alkalmas a feladatra. Kár hogy nem lehet még kapni a WL-500W -t, az király lenne, meg persze a WL-700gE is jó, de az ára is. Kösz a válaszokat.
Üdv,
Zoroax