HWSW Informatikai Kerekasztal: Sin Episodes - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sin Episodes

#41 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 16. 10:42

:lollypop:
Naggyon jó lesz.Anno rengeteget játszottam a Sin-nel, nem is tudom hányszor vittem végig,10x biztos  :D
Sosem felejtem el az első pályát, ami a bank-ban játszódott  :)
Kiegészítője viszont nem volt vm nagy szám, azok a veszett kutyák mindig megöltek :fuck:  ;)
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#42 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 18. 15:48

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2005. nov. 16., szerda - 6:19

Ennek a csajnak 1re randább lesz a feje :D
...

És egyre nagyobb a tüdeje.  :)
Semper Fi

#43 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 18:05

SiN Episodes CES update!

http://www.gamespot.com/pc/action/sinepiso...ew_6142066.html

Az első SiN Episodes játék címe Emergence. Megjelenés Q1 2006. Összesen 9 epizódot csinálnak majd. Ez 3x3 epizódot jelent. Az epizódok egymástól függetlenül is játszhatók. Ennek ellenére 3 trilógiára oszlik a játék, nagyszabású sztorival.
Forradalmi újítás: egy elég összetett rendszerrel a játékos FPS-skilljeihez alakítják a játékot. Példa:
A katonák a headshotok esetén rohamsisakot vesznek fel, ez az első fázis, további sikeres fragek esetén ellen csapatmunkára is ráhajtanak, nekünk hajigálnak tárgyakat, ezután távolabb állnak a veszélyes hordóktól. Lámább, kevésbé tapasztalt FPS játékosok esetén ezeket hanyagolják, és direkt közelebb mennek a hordókhoz, amiket fel lehet használni a kollégák levegőbe küldéséhez. Meg kevésbé pontosak. A zárt playtest alatt egy hardcore CPL-szint FPS gamer és egy RTS játékost ültettek le két gép mellé, és a két gamer 15 percen belül végzett egymáshoz képest. (Az epizód kb. 5 óra volt.) A játék végén a statisztikák kielemzése eredménye egy mókás titulus:
egy adott játékos pl. 'elite bunny-hopping, barrel-tossing magnum master' rangot is szerezhet.
Karakterek szinkronhagjai: főkolompos John Blade hangja a régi lesz, Elexis Sinclaire(főgonosz némber) dettó. JC, az előző rész nem kedvelt mellékkaraktere
rajongói kérések miatt érettebb fazon lesz. Az új szereplő, Jessica Cannon (a vörös hajú SiN poszter-lány) hangja A HALO Cortanája, Jen Taylor.
A SiN-folytatás a Half-Life 2-höz hasonló színvonalú interaktivitást prezentál. Fizika itt is kihat mindenre. Tárgyak szabadon dobálhatók. Lesznek itt is fizikai puzzle részek. A gyújtó-gránátok bevilágítják a szobát. A HL2-höz hasonló health stationok többféleképpen használhatóak. Energia-feltöltés mellett a health canisterek (gyógyító kapszulák) fel is lehet venni, a földre dobni. Ha a földre dobált kapszulára rálövünk, az elkezd gyógyító gázt eregetni, beleállva gyógyul a főszereplő. Hasonló a helyzet a mutagen kapszulákkal is, de még furmányosabb, ismét egy forradalmi újítás: a mutagen kapszulákra golyót eresztve adott mutáns ellenségtől függően felerősíti, vagy legyengíti őket.
Pl. egy hatalmas monstrum elé dobva átalakító kapszulát, jóval kisebb szörny lesz az eredmény. A kisebb szörnyek ellenben akár meg is nőhetnek a mutagén gáz hatására! Ötletes húzás.
A fegyverek a SiN 1-ből vett modellek, de az Emergence-ben még a történet alakulása miatt nincs benne mindegyik. Minden fegyvernek van secondary támadása, ÉS közelharc-támadása is!
A Source engine Havok 2.0 fizika rendszerét szteroidokkal tovább pumpálták. Ebben a játékban számít, hogy a tárgyakat HOL ragadjuk meg. Ettől függően alakul a sebessége, az élesebb tárgyakat pedig megpörgethetjük a levegőben az ellenfél rosszkedvét segítendő vagy falfelületbe állítás végett.
Az első epizódban járműbe is pattanhat a játékos rögtön. Itt még nem vezethetjük a kocsit ugyan, de Jessica Cannon szakértő vezetése mellett kilőhetünk a kocsiból, és tetszőlegesen megpiszkálhatjuk az utasteret: pl. a kesztyűtartóban is matathat bárki ha úgy tartja a kedve.
A terjesztés kezdetben Steamen történik, 20 USD alatti áron de később retail doboz is megvásárolható egy boltban.
A Ritual az Xbox360 Marketplace-t is vizsgálgatja: könnyen lehetséges egy letölthető Xbox360 verzió is Live-on keresztül. Bolti Xbox360 csomagolás sem kizárható később a Ritual szerint.
SiN: Emergence kb 5-6 óra játékidőt kínál, és a Ritual a kiadás után hamar tervezi a multiplayer applikálását is a la Half-Life 2. Következő epizódra 6-8 hónapon belül lehet számítani(ez elég sok idő). Az IP teljes kiaknázása jegyében a Ritual gondolkozik egy a SiN univerzumában vagy karaktereivel tervezett új játékon is.

Kb. ennyi a lényeg. Két videjó is van: nagyon hasonlít a Half-Life 2-re és nagyon jól néz ki szerintem.
Király cucc lesz. :up:

Gameplay videó 1:
http://www.gamespot.com/pages/video_player...069&tab=related

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 08. 18:06 -kor

#44 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 08. 19:04

Jöhet :)
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#45 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:10

1 hozzászólás. Mit mondjak erre?  :think:
OK, mind1. Egy pár kép:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 09. 17:17 -kor

#46 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:12

votma :p
JóSebesség

#47 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 09. 17:16

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 9., hétfő - 18:12

votma :p

Szerkesztve. Vmiert nem kicsinyiti le a forum... :think:
PS: megoldva.

Szerkesztette: spidey 2006. 01. 09. 17:17 -kor

#48 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 01. 10. 14:29

Megnéztem a bemutató videóját és nagyon szuper, nekem nagyon bejön :respect: a hl2-es fíling miatt is :)
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#49 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 01:59

Videó nagyon fasza, belerakták ugyanazt a piros stukkert ami a Sin 1 ben is benne volt  :respect:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#50 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 06:58

hehe ez valóban tiszta hl2  :)
Remélem a gépigény is hasonló lesz  :)

#51 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 08:30

Ja, remélem minél hamarabb megkaparinthatjuk ezt a drágaszágot. A vid tényleg király, de nagyon konzolszaga volt az irányításnak. Mitha Xbox360-on nyomták volna. Na mindegy, a lényeg, hogy ne legyen sok bug benne, plusz jó sztori legyen. :up:
Most szedem le az első rész demóját. Már elég rég játszottam vele, kis nosztalgia. Azok a jó kis meccsek a TGC-ben...
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#52 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 08:52

xp-d van? Nem fog menni  :(

#53 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 11:47

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 8:52

xp-d van? Nem fog menni  :(

Tévedtél! A fejlesztők honlapjáról szedtem le és ment! :)

Jó volt megint játszani vele, de multiban ez a játék jobb volt.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#54 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 12:13

Sosem felejtem el, mennyit játszottam a Sin-el  :respect:
Első pálya volt a bankos, ugye? MEg votl vm építkezés is nagydarab melósokkal,volt kiegészítője is a Wages of Sin-abban meg vm mutáns kutyák öltek meg mindig  :reklamacio:
:respect:

#55 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 12:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 11:47

Tévedtél! A fejlesztők honlapjáról szedtem le és ment! :)

Jó volt megint játszani vele, de multiban ez a játék jobb volt.

puffneki, nálam nem ment  :)

#56 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 21:10

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 12:13

Sosem felejtem el, mennyit játszottam a Sin-el  :respect:
Első pálya volt a bankos, ugye? MEg votl vm építkezés is nagydarab melósokkal,volt kiegészítője is a Wages of Sin-abban meg vm mutáns kutyák öltek meg mindig  :reklamacio:
:respect:

igen, ezt már korábban is leírtad...

dani83 régen sokat játszott a sinnel, ha vki még nem tudná

:nevet2:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#57 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 21:15

..és a Sin-t próbáltad Dani?  :think:

:D

#58 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 21:20

MarKing, Maxtreme felváltva::kma:
:fuck:

:D  ;)

#59 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:31

:nevet2: :nevet2: :nevet2:

1ébként über játék volt emlékszem, 1ik osztálytársamnak megvolt miutan megjelent és nagyon vagizott vele :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#60 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 12. 22:43

Talán kár volt leszedni ezt a demót. Igaz, hogy jó kis játék, de égett a pofám mikor játszottam. Igaz otthon voltam, de mindegy. A Half Life-fal egy időben ilyen gammát kiadni? Nem csoda, hogy bukott. Talán a kettedik rész.. De azért multiban jó móka volt még ezzel az irányítással is. Mekkora gyilokparti volt.  ;) Persze utána jött a HL, CS, UT. :]  A Sin meg szépen elfelejtődött. De majd most. Csak ez a Steam zavar benne nagyon. Meg ez az epizódos megoldás. Mondjuk most ugye az a hír, hogy egyszerre 3 darab jön ki, aztán még 2x3, pár hónaponta. A dobozos kiadás elvileg megerősítve, de hogy a Steam-hez való csúszást hogy viseli majd a nép, hát nem tudom. De a remény hal meg utóljára.  :)

Téma megosztása:

• (19 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.