Mondjuk a MediaCenter nem hajlandó x64-re települni, a ChrisTV meg access violation-nel elszáll, de a K!TV-vel jól megy.
Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak
Elküldve: 2006. 05. 08. 21:06
Mondjuk a MediaCenter nem hajlandó x64-re települni, a ChrisTV meg access violation-nel elszáll, de a K!TV-vel jól megy.
Elküldve: 2006. 05. 13. 19:10
Én is gondoltam rá, hogy az alaplapi hangkártya cd audiobemenetére rákötöm, vagy effélét, de inkább kipróbálom majd a Germany témáját. PAL G-t próbáltam, de azzal úgy nem volt jó. Majd kiderülnek a dolgok.
üdv.
kurru
Elküldve: 2006. 05. 13. 21:56
Elküldve: 2006. 05. 14. 20:22
Bocsánat, hogy nem volt türelmem végigolvasni minden hozzászólást (a Studio 9-es fórum oldal lefárasztott), inkább leírom a gondomat, hátha tud valaki segíteni.
Új 310i kártyám van a Media Centerrel. Menne is valahogy, de...
Az analóg tiviknek nincsen hangja. A digit tivik fejjel lefelé, a felíratok tükörképben jönnek.. Ezek után a rádióval nincs gondom. (hangkábel is bekötve)
Kipróbáltam a Power Cinema-val is, ott van hang és a digit tivi is normális, csak úgy tűnik a két program nem kedveli egymást, hol az egyik, hol a másik fagy le. Mindíg amelyiket használnám.
Dióhéjban most ennyi a gondom.
Szívesen veszem ha valakinek van ötlete.
Köszi!!!!!!!
Elküldve: 2006. 05. 15. 20:19
Még nem volt időm ráesni a gépre.
Köszi a tanácsot, beszámolok.
Elküldve: 2006. 05. 16. 20:59
Pakkban csak az ffdshow van fenn, a többi kodek szóló, vagy programmal került fel. Ma újra telepítettem a CCTV-t és új dolgok jelentek meg, nemtom az első telepítésnél hová lettek? De ez nem is fontos. Nagyobb baj, hogy időjárás miatt olyan rossz a vétel, hogy sem a digit sem az analóg adók nem jöttek be ma, így nem tudok próbálkozni.
Ja, és a régió-t hol lehet átállítani németre?
Köszi!
Elküldve: 2006. 05. 16. 21:13
Különben ffdshowt NEM ajánlok a gépedre, mert csak bekavarhat.
Elküldve: 2006. 05. 20. 00:19
Segítség kéne, mert a pinnacle 110i-m csak 25-30pecet rögzít közvetlen dvd-re ez kb 2GB.
A gép 33%-os terhelést jelez, majd 25-30perc után megáll a kép, a dvd író villog tovább, de a proci terhelés leesik 0-ra.
Már próbáltam alngol, és magyar xpvel is, de nem ok.
Elküldve: 2006. 05. 20. 15:06
Az után szeretnék érdeklődni, hogy a Pinnacle PCTV 100e képes-e hardveres kódolásra (MPEG-1/MPEG-2) vagy csak a gépen keresztül lehet kodekkal pakolni.
Elküldve: 2006. 05. 20. 23:16
Idézet: Mykee - Dátum: 2006. máj. 20., szombat - 7:53
Természetesen NTFS, és a minőség a PMC-szerinti legjobb, így . dvd 1óra 49perc max, vagy auton hagyom.
Célom, hogy a gép időre bekapcsol ez Ok , majd dvd-re rögzíti a filmet ez nem OK utána kiadja a lemezt, és leállítja a gépet ez megint OK.
Elküldve: 2006. 05. 22. 13:23
Vettem nemrég egy PCTV 100e-t.
A helyzet az, hogy mind a ChrisTV-n mind a MediaCenternél el van csúszva a hang és eléggé morzsás a kép, akármit csinálok is vele.
Valaki tudna nekem segíteni ezekben a kérdésekben?
Elküldve: 2006. 05. 22. 16:04
Idézet: TrAnCeHUN - Dátum: 2006. máj. 22., hétfő - 13:23
Vettem nemrég egy PCTV 100e-t.
A helyzet az, hogy mind a ChrisTV-n mind a MediaCenternél el van csúszva a hang és eléggé morzsás a kép, akármit csinálok is vele.
Valaki tudna nekem segíteni ezekben a kérdésekben?
Ezt tuti kodek okozza, esetleg az Intervideo. Én most épp a MediaPortalban nyomozok ugyanezzel a gonddal. Csak ott előbb jön a hang.
Elküldve: 2006. 05. 24. 14:25
pinnacle pctv50i-kartyahoz keresek szoftvert amivel MPeg 2-ben tudnek rogziteni.(Ha van ilyen)
Segitsegeteket koszonom.
Elküldve: 2006. 05. 30. 16:45
Lenne egy nagy kérdésem. Haverom és én is szeretnénk venni egy-egy tunerkártyát, de még nem tudjuk, melyik lenne célszerűbb. A srác a 110i-t nézte ki magának, és megkért engem, nézzek utána, hogy mit tud. Nos, tapasztalatokat kérek
Első fontos kérdés: tud-e ez hardware-es tömörítést? Mert ha nem, akkor ahhoz drága, ha meg tud, akkor ahhoz olcsó. Csak mert ezt írja a hivatalos leírás: "MPEG-1/2 or DivX real-time compression". Nos, szerintetek?
Második: úgy hallottam, hogy software-es kártyát nem szabad venni, mert elcsúszik a kép-hang szinkron, ha valami egy pillanatra beakasztja a procit vagy a merevlemezt. Ez igaz? Vagy ez érvényes a hardware-esre is?
Igazából arra kéne, hogy lehessen rajta TVzni és le lehessen capture-ölni egy-két adást, meg nekem még fontos lenne a rádió része is
Ha ezt nem tudjátok ajánlani, akkor kérnék tanácsot, hogy mégis mit vegyünk. Úgy max. 20-20e Ft-ban gondolkodunk... (egyszer láttam egy hw mpeg pinnacle kártyát 20k-ért, de má nemtom melyik volt, a honlapjukon meg nem találtam egyértelmű leírást)
Előre is köszönök mindennemű reakciót, maradok tisztelettel: Révai Péter
Elküldve: 2006. 05. 30. 17:30
Segítséget szeretnék kérni tőletek, a problémám azt hiszem hasonló, mint Szaki50-é.
Pinnacle 310i tunerem van, Media center 3.40.601, XP pro Hun SP2, NTFS fájl rendszer. A gép P4, 3,06GHz, 1 GB RAM.
A probléma az, hogy felvételkor gyakran leáll az adatok wincsire írása. A sw felvétel üzemben marad, meg is kérdi a stop megnyomásakor, hogy biztos leállítom-e a felvételt, de ekkor már legtöbbször rég nem rögzít semmit. A leállásig eltelő idő hossza úgy tapasztalom hogy véletlen szerű. Gyakran 30 percet sem sikerül felvenni, de néha 2 óránál több is megy. Időzített felvétel módban is sokszor hiányzik a film vége. A rögzítést mindíg a legjobb minőségű MPEG-el próbáltam. Az op. rendszert is újra telepítettem, töredezettség mentesítettem a wincsiket is, nem javult. Próbáltam frissen formázott partícióra felvenni, akkor is volt leállás.
Mit próbáljak még? :confused:
Segítségeteket előre is köszönöm!
Elküldve: 2006. 05. 30. 20:30
Mondjuk tény, hogy én ChrisTV-vel veszek fel, nem a Pinnacle programjával, ezért hoszabb rögzítésekre még nem vállalkoztam vele. De nemsokára talán kijön a 4.xx-es verzió, hátha abban...

Súgó
A téma zárva.