Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak
Elküldve: 2006. 06. 16. 15:21
Nagyon szépen köszönöm előre is![SIZE=1]
Elküldve: 2006. 06. 16. 21:20
Az PCTV 50i tuner kártyádra reagálnék.Valószinű nem a megfelelő országot jelőlted ki a telepítésnél.Ne a magyart válaszd ki a csatorna hangolásnál.Javasolni tudom a Svédország vagy a Németország megjelőlését,mint országot.A távérzékelő rendesen be van dugva?Megfelelő távir. lett kiválaszt a menűben?Ha a saját cd-ről lett telepítve akkor nem lehet gond vele.Ha igy se megy akkor a mellékelt telepítési útmutatót át kell nézni.Ha végső soron ez sem segitett,akkor jön a bolt ahol vetted,és ott megtudják nézni a TV kártyát vagy ahhoz kapcsolodó szervizben ingyenesen megnézzik és tesztelik.
Elküldve: 2006. 06. 16. 21:56
Idézet: jeni - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 21:20
Az PCTV 50i tuner kártyádra reagálnék.Valószinű nem a megfelelő országot jelőlted ki a telepítésnél.Ne a magyart válaszd ki a csatorna hangolásnál.Javasolni tudom a Svédország vagy a Németország megjelőlését,mint országot.A távérzékelő rendesen be van dugva?Megfelelő távir. lett kiválaszt a menűben?Ha a saját cd-ről lett telepítve akkor nem lehet gond vele.Ha igy se megy akkor a mellékelt telepítési útmutatót át kell nézni.Ha végső soron ez sem segitett,akkor jön a bolt ahol vetted,és ott megtudják nézni a TV kártyát vagy ahhoz kapcsolodó szervizben ingyenesen megnézzik és tesztelik.
Köszönöm szépen, de telepítésnél Németorszég lett kiválasztva, és ilyen alap dolgokat nem talál, mit az RTL klub (speciel mondjuk pont az nem hiányzik...), de azért köszönöm az információt!
Szerkesztette: Zsuzsi 2006. 06. 16. 21:56 -kor
Elküldve: 2006. 06. 17. 22:40
Mondjuk a távirányító jelenleg nálam sem müxik,de már volt, hogy funkcionált. Bár ez lenne a legnagyobb gond. Tudjátok a Pinnacle-nak lelke van, én napok óta csúnyán néztem rá.
A lényeg, milyen kapcsolatot (antenna, kábel stb.) állítottál be? Nekem azóta szinte minden bejön, persze antennás földi vételnél számít a térerő, meg mit tudom én még mi.
Elküldve: 2006. 06. 17. 23:09
lehet manuálisan is állitani a csatornákat ha nem találja meg a tunered.valószinű közel van egymáshoz.csak az RTL Klubot nem találja meg?nálam is előfordult hogy átugrotta sőt van amit nem talált meg!Ezért kellett manuálisan is utána állítgatnom a tuner hangolásást.Általam leirtakat próbáld követni talán sikerül
Elküldve: 2006. 06. 21. 17:46
Idézet: jeni - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 23:09
lehet manuálisan is állitani a csatornákat ha nem találja meg a tunered.valószinű közel van egymáshoz.csak az RTL Klubot nem találja meg?nálam is előfordult hogy átugrotta sőt van amit nem talált meg!Ezért kellett manuálisan is utána állítgatnom a tuner hangolásást.Általam leirtakat próbáld követni talán sikerül
Elöszőr is sztem ne a Tunnerbe kered a gondot. Nekem is volt ilyen gondom. Rizsás volt, nemjött be egy csomó minden. Vettem egy erősítőt és éles lett a kép.
A baj az h. hiába jó a TV-n az adás mert a TVkben is van egy bizonyos jelerősítő, tehát lehet h. szar a vétel, messze vagy a központtól.
Elküldve: 2006. 06. 24. 06:29
Kérdésem az lenne,hogy hol lehetne kikapcsolni a PCTV 110i menűjében (a hangmenűjében) a visszhangot vagyis a surroundot.Ugyanis némitó gombnál az ikont kikapcsolom akkor nem kapcsolja le a hangot csak a visszhangot veszi le ez lenne a normális hallgatás.Teljes hangszoró lekapcsolása a biilentyű némitó gombjával lehetséges.
Elküldve: 2006. 06. 24. 08:15
A record mixer-t nem találom a menűben.Az hol van melyik beállitásoknál?Válaszodat előre is köszönöm.
Elküldve: 2006. 06. 27. 16:36
van egy PCTV Stereo -m és már korábban frissitettem a programokat rajt, semmi gond nem volt
most bekapcsolom a gépet, elinditom a tv-t 10 percen belül egyre erőteljesebben kezd recsegni?
mintha hőfokhoz volna kötve.
mi lehet a gond? kártyacsere? kábelcsere?
thx előre is
Elküldve: 2006. 06. 27. 19:24
Lenne egy kis problemám van egy pctv (Doboza szerint 50i)feltelepítve Pctv 110i tunerkártyám az én gépemben teljesen helyesen működik a Pinacle programjával amit a kártyához adtak.Ma délután elvittem a haveromhoz ugyanis meg akarja venni de sajnos nála egyáltalán nem működött a szoftver feltelepítése után amikor a beállításokat meg akarom nyitni kiirja a következőket: COMPONENT TEST NO PMS ACCESABLE.
tehát a progi nem látja a kártyát.
Segítsetek mi lehet a gond??
Elküldve: 2006. 06. 28. 21:41
Elküldve: 2006. 07. 01. 21:43
Elküldve: 2006. 07. 04. 16:47
A gépemben volt már Avermedia, és Terratec kártya is, de azok szó nélkül mentek.
Ez még bios-szinten összeakadt a kártyáimmal, saját IRQ-t igényelt.
Minden telepítési hibán átestem, javítottam, most elolvastam részben ezt a topicot.
1. Van-e értelmes MediaCenter progi a kártyához? (csak a TvCenter telepszik)
2. Ha tv üzemmódban megy a távirányító, akkor rádióban miért nem? ( a tesztelő szerint ad minden billenytyű)
3. Ugyanezen a gépen átváltok Vista / MediaCenterEditionra, lefut az állomáskeresés, megmutatja, mennyi csatornát talált, de amikor használnám, jelerősségi gondokra hivatkozvanem ad képet/hangot.
A régi tunerprogik a rádiót normálisan engedték kezelni, ez meg olyan béna, mint egy százforintos zsebrádió.
A MediaPortal most telepszik várhatok tőle jót?
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2006. 07. 05. 22:16
Idézet: Mykee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 8:15
Megoldható e, hogy jusson nekem is?
A Mediaportal nem teszik még igazán, a Dscaler meg nem ismeri a kártyát.
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"
Elküldve: 2006. 07. 10. 14:45
Vettem egy PCTV Hybrid Pro Stick-et.
Sajnos, nem „talál” egyetlen tv csatornát sem.
Kábel tv, kábel internet.
Segítsetek!
Köszönöm!

Súgó
A téma zárva.