HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle PCTV család új generációja - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle PCTV család új generációja 100, 110, 200, 300, 310, 400 és újabbak Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 14. 18:00

Na ez furcsa, mert nekem rendesen megtalál minden csatornát. Médiacenterrel nézted? Melyik verzió?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#282 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 20:24

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. júl. 5., szerda - 8:15

Mint írtam, az 50i és a 110i között szogftverkülönbség van. Ergo: az 50i-hez TVCenter, a 110i-hez meg MediaCenter jár. ;)

Úgy tűnik, nem csak szoftverkülönbség.
Ill. még nem tudom pontosan.
Most egy 110i van nálam, ami a gyári szoftverrel jó, a MediaPortal szerint meg nem fog semmilyen adást.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#283 Felhasználó inaktív   Fürkész 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 20. 14:07

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A héten vásároltam egy Dazzle VideoCollector 2006-ot, Pinnacle cucc, a gép "PCVT 300i PAL Stereo DVB-T  Capture Device"- nek ismeri fel. Sajnos nemigazán tudok életet lehellni belé. A media center egyáltalán nem talál adót, a Chris TV már megtalálja, de viszont totál szürke a kép, ha meg átállítom németre a régiót akkor még ennyi sincs.

#284 Felhasználó inaktív   Thomas76 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 10:16

Sziasztok!

A napokban vettem egy Pinnacle PCTV 310e-t.
Asus notebookkom van, 3100+ proci, 512 MB memória, XP Sp 2.
Feltelepítettem a cuccot, a keresésnél a Germany-t választottam és PAL B-t, mert a magyarral nekem sem volt se normális kép, se hang. Így megtalálja az adókat, és a kép és hang is kifogástalan, de a PROBLÉMÁM A KÖVETKEZŐ:
Ha adapterről használom a notebook-ok akkor ugrál a kép alja, néha az egész kép is, ha akkuról megy akkor nem ugrál a kép.
Valami ötlet?
Vettem egy Trust elosztót ami szűri a magasfrekvenciás zajokat, de azzal is ugyanazt produkálja.
SEGÍTSETEK!!!

#285 Felhasználó inaktív   tray 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 02. 11:27

Sziasztok!

A napokban vettem ''Pinnacle analog PCI'' tipusú tunert, ami ha minden igaz ''110i BDA'' jelet viseli (a CrhisTV ezt mondja). Sajnos nem vettem észre, hogy csak WinXP-t támogat, nekem meg ugye Win 2000 van.

Ha valakinek sikerült úgy beüzemelni a kártyát (vagy egy hasonló tipusút), hogy nem a gyári szoftvert használja, az kérem segítsen (főleg ha mindez Win 2000 alatt jött össze).

A CD-n lévő driver installálása (ennyit engedett felrakni) és néhány óra szenvedés után a következő tapasztalatokat szereztem:
- DScaler nem ismeri fel a tunerját - kérdés: mi a tuner típusa?
Ezt a progit használtam az előző tuneremmel, ezt szerettem meg, úgyhogy ha egy mód van rá, ezt preferálom. Ha egy másik programmal beállítom a tunert egy csatornára, akkor van kép, de úgy tűnik, NTSC-ben jön, és nem tudom beállítani. Csatornát meg nem tudok váltani, mert ugye nem ismeri fel a tunert.
- ChrisTV felismeri, de rossz a kép minősége
Ha nagy felbontással próbálom (720x576), a kép tele lesz fehér pöttyökkel és elcsúszott scanline-okkal, - a probléma megoldódik, ha a vízszintes felbontást leveszem (pl. 480x576). Ekkor elfogadható a kép minőség. A csatornákat jól kezeli a program, de lassan vált, és váltás után 1-2 másodpercig rossz a kép.
- AVS TV Box is felismeri, a tunerját kezeli, de ezzel a programmal nem nagyon foglalkoztam, nagyon nem szimpi
- VirtualDub ''alig'' kezeli
A DirectShow felületen nincs jel, a WDM tuner menüjében lehet csatornát váltani, de a kép csak NTSC-ben hajlandó jönni.
- hang sehol sincs
Gyanítom egy belső audió kábel megoldaná a problémát, bár elvárnám, hogy enélkül is működjön (mint ahogy más kártyák is működnek).
- távirányító: álmodni se merek róla, hogy összejöjjön.

Bármilyen információt és segítséget örömmel fogadok.
(Esetleg ha valakinek XP-je van, és akar hozzá egy jó tunerkártyát, áron alul megkaphatja  :cool: )

#286 Felhasználó inaktív   raczz1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 22:11

Sziasztok!

Ezt találtam a Pinnacle oldalán:

Idézet

Pinnacle MediaCenter / TVCenter 3.x -> Pinnacle MediaCenter / TVCenter 4.11 Update  01.08.2006

This update from version 3.x to version 4.11 is free of charge.

Contrary to the full version, the free update does not allow capturing in the Sony PSP or Apple iPOD format.
The full version of Pinnacle MediaCenter can be purchased at our online store

Installation instructions:
1. Please uninstall your previous installed PMC / TVC 3.x version.
2. Download the patch and start the update installation
3. The update will automatically detect the serial number of your previously installed PMC / TVC version.

If you want to install the software on a system without any previously installed PMC / TVC 3 versions, please make sure to use your old PMC / TV version 3 serial number which can be found on your installation CD.

Note: This update can not be used with Pinnacle MediaCenter version 1.x or version 2.x

Version:  3.xx to 4.11 Date Posted:  01.08.2006
Extension:  exe Size:  288 Mb
Windows XP-SP2

Ez most akkor ingyenesen használható?  :confused:

Nekem egyébként egy PCTV 310e van. Lakókocsiban, laptoppal és egyszerű antennával használom. Különös bajom nincs vele.

#287 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 05. 05:02

Igen, ingyenesen, és köszi az infót!!!!!

#288 Felhasználó inaktív   socket478 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 17:43

Hello mindenkinek

Van a másik gépben egy Pinnacle PCTV Stereo kártya, nincs egy éves.
Elhyagytam a driver cd-t. :omg:
És nem találok hozzá sehol drivert, még a saját weboldalán sem, elé sürgős, segítsetek légyszíves.

#289 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 06. 21:47

A PCTV Stereo az a 100i névre hallgat, úgyhogy így keresd! ;)

#290 Felhasználó inaktív   NwL 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 14:57

Hali!
Ugyan az a problémám mint az előző kollégának.
NekemPinnacle Pctv 110i - tunerkártyám van.
Sajna a Driver Cd felszívódott.
Ha valakinek megvan az eredeti driver cd-je, és el tudná nekem küldeni a
gere@citromail.hu címre azt nagyon megköszönném.
Nekem csak az "inf" fájlja kellene, mert a Chris TV-t használom hozzá.
Előre is Köszi.

#291 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 10. 09:05

Töltsd le a MediaCenter 3.40-es frissítést és csomagold ki. Ott vannak benne a driverek emlékeim szerint. ;)

#292 Felhasználó inaktív   oscars 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 11. 09:20

Hali!

PCTV 110i-m van, Build 601, verziószám 3.40.601.

Telepítve, csatlakoztatva, TV és rádió csatornákat megtalálta rendben (Germany, Pal G-re állítva), DE: a hang - bár a minősége OK - hallhatóan nem sztereo, sem rádiónál, sem tvnél, és a kis OO jel sem világít a media center "tálcáján". Szerintetek mi lehet a probléma?

ob

#293 Felhasználó inaktív   Thomas76 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 14. 16:34

Idézet: Thomas76 - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 10:16

Sziasztok!

A napokban vettem egy Pinnacle PCTV 310e-t.
Asus notebookkom van, 3100+ proci, 512 MB memória, XP Sp 2.
Feltelepítettem a cuccot, a keresésnél a Germany-t választottam és PAL B-t, mert a magyarral nekem sem volt se normális kép, se hang. Így megtalálja az adókat, és a kép és hang is kifogástalan, de a PROBLÉMÁM A KÖVETKEZŐ:
Ha adapterről használom a notebook-ok akkor ugrál a kép alja, néha az egész kép is, ha akkuról megy akkor nem ugrál a kép.
Valami ötlet?
Vettem egy Trust elosztót ami szűri a magasfrekvenciás zajokat, de azzal is ugyanazt produkálja.
SEGÍTSETEK!!!

Na akkor megválaszolom magamnak a dolgot, ugyanis időközben megoldottam a problémát.
Ha usb hosszabítóval használom és elteszem a tunert a géptől kb. 2m távolségba, a kép ugrálása megszűnik.
:)  :)  :)  :)  :)

#294 Felhasználó inaktív   Janicsar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 09:52

Üdv
Végre egy magyar fórum... a gyártó techsupportja katasztrófofális. Kérnék egy kis egítséget, hátha valaki már túl van ezeken:

PCTV USB 2 Pro MediaCenter 4.11 Windows XP SP2

1/ Nem jövök rá, hogyan lehetne a teletextet életre kelteni. A beállítás fülnél nincsen semmi. A távirányító gombra nem reagál. A ChrsiTV a TXT-re valami "WDM driver alatt nem megy" problémát írt ki.

2/ PIP van ezen? TV/TV és/vagy TV/videojelforrás?

3/ Hogyan lehetne az én szájízem szerinti sorrendbe rendezni a csatornákat. A "kompakt"-ta" ugyan legalább 1-től rendezi a megtalált adókat (félsiker), de csak a szerkesztőben, mert a valóságban mégsem.

4/ A webes rádiókat megtalálja, de a tuneren jövőket nem. A TV csatornák megvannak, "Gemany" állásban, természetesen.

Előre is köszi
Üdv

Jan

#295 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 10:44

Na, akkor ott valami nagyon furcsa...
1. a teletext csak megnyomom és megy. PCTV 310i van
2. ha két kompatibilis tunered van benne, vagy dual tuneres PCTV (most jelentek meg, PCI-E csatolósok), akkor van PiP-ed.
3. A csatornakeresés a teletext alapján történik, tehát ha sok ugyanolyan nevű adód van (pl. TV4), akkor csak az egyiket veszi fel. A többinek írd ki a frkvenciáját, töröld ki és kézzel vedd fel újra. ;)
4. nekem a tunereseket is megtalálja, és végre megcsinálták, hogy nem zizeg, ha csak a tévéantenna van bedugva.

#296 Felhasználó inaktív   Janicsar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 11:32

Kicsit megbillentem...lehetséges lenne, hogy a PCTV USB Pro nem is tud teletextet? A gyártó oldalán legalábbis sehol nem említi. A dobozán sem, de nekem fel sem merült. Eddig minden kártyám tudta.

A csatornákat azért jó lenne átrendezni valahogyan.

jan

#297 Felhasználó inaktív   Janicsar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 13:46

Senki nem rendezte még a csatornákatr át? Pl. az RTL legyen az 1-es, a TV2 a 2-es, stb...

Ez biztosan banálisan egyszerű, de nekem nem jött össze. Létrehoztam új csatornalistát és a Kedvencekből áthúzgáltam egyenként, de nem ezt veszi alapnak, hanem az alaop listát. Vagy nem jól csinálom?

Jan

#298 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 16. 17:36

Én anno megfogtam és átpakoltam kézzel.  :rolleyes: A csatornaszámnál fogva.

#299 Felhasználó inaktív   Janicsar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 13:10

Ma felhívtam az Ax..o-ban a Pinnacle szervizt és nem is kicsit szomorú lettem:

Egyik analóg USB-s eszköz sem tudja a teletextet, de még csak nem is sztereók!!  :mad:

Csak a digitális vevősök tudják ezeket. Bezzeg a PCI kártyás analóg vevős megoldások mind tudják és szterók is.

:(  :(  :(  :(  :(  :(

A csatornákat már nincs is kedvem egérrel húzogatni. pedig azzal lehet. Pont azt nem próbáltam. Valahogy nem is fordult meg a fejemben, hogy ebben a MediaCenter nevű gigászi szoftverben ilyen egyszerű is lehet. Majd este kipróbálom.

Jan

#300 Felhasználó inaktív   fhh 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 21. 21:20

Hello!
Tudom hogy nem egészen ide tartozik a problémám, de elég égető a gond. Egy barátom adott nekem egy PCTV 40i TV tuner kártyát, de elvesztette a CD-ket amiket mellékeltek hozzá. Sokat nyomoztam már a neten de nem találtam sehol Drivert hozzá, és a Windows sem talál hozzá illesztőprogramot. A kérdésem kérésem az, hogy segítsetek hol találok ilyesmit a neten, vagy esetleg ha valakinek megvan a driver légszi küldje el MSN-en, a címem: headbang15@msn.com   elég fontos lenne
                                                            köszi előre is mindenkinek

Szerkesztette: fhh 2006. 08. 21. 21:24 -kor

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.