Elküldve: 2005. 08. 31. 13:25
Idézet: Zsotee - Dátum: 2005. aug. 30., kedd - 16:36
Hi
Ami hátránya annak a lapnak az az,hogy csak AGP port van rajta.Ha nincs 754es A64 procid,akkor szerintem nem érdemes foglalkozni vele.Én most vettem új lapot,ezen már az Uli1695-ös chipje van (939dual-sata2).Sebessége kb azonos az nforce4-el,van rajta natív AGP és PCI express foglalat is,illetve van egy Future CPU port rajta,amivel majd Socket M2 foglalatúvá lehet upgradelni,ha szükséges.
Amúgy a lapról találsz tesztet az OCworkbenchen.Valahol itt a topicban asszem már leírtam a linket.
Hi!
Ebben igazad van, csak én úgy indultam neki a fejlesztésnek, hogy 754+valami Sempron proci, és majd később, ha lesz olcsóbban A64-es 754-es procc, akkor majd fejlesztek (pár év múlva...sosem volt legújabb vasam, nem is igényeltem sose.) Megnéve az árakat egy 939-es rendszer építése még jóval drágább egy 754-esnél, és úgy gondolom, hogy a 754-es foglalat (mivel van olyan A64-es) talán még élni fog pár évig.
Vagy rosszul gondolom?
g.
u.i.: Zsotee! esetleg benéznél az
ASrock fórumba, hátha tudsz segíteni. Nem akarom ismételni magam...Köszi
Szerkesztette: gsc73 2005. 08. 31. 14:09 -kor
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, komód, szvetter, cekker (bevásárlószatyor), fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, pléh, drót, dunsztos üveg, abrosz, dunyha, lavór, papundekli, sámli, hokedli...szocreál. (és a "hamár" szó, ami akár milliókba is kerülhet...:)