HWSW Informatikai Kerekasztal: ATi Catalyst összefoglaló topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ATi Catalyst összefoglaló topik Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#5601 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 28. 14:31

Nem, ez valóban nem Catalyst téma…

Idézet

Win7 DSFilter Tweaker 4.1 10 1
A Windows 7-ben ugyan vannak alapból directshow filterek, de azokat le is védi magának, hogy semmilyen egyéb ds filter ne lehessen elsődleges. Azaz semmi más nem használható, ha ds függő videó lejátszó használatánál. Ez a program elintézi, hogy ffdshow, CoreAVC, DivX vagy egyéb is használható legyen dekódernek.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5602 Felhasználó inaktív   zyrobs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 13:46

Üzenet megtekintéseIdézet: alvaro - Dátum: 2011. 03. 02. 07:23

Ami az ATI (AMD) DXVA-ját illeti, ott meg óriási javulást fedeztem fel a 10.12-es driverben, előtte az 5670 határozott visszalépés volt a 8600gt-hez képest. Csodálkoztam is, hogy hány éve csinálnak UVD-t, aztán még mindig bugos :confused: De a 780G integráltjához is valami másfél-két év után sikerült olyan drivert kihozni XP alá, amivel nem tart két másodpercig kirajzolni egy menüablakot a PS CS2-ben :eek:

Ez lehet hogy azért történt, mert XP nem kezeli a DXVAt (illetve csak valami fapados verzióját).

Nagyobb probléma, hogy ha gpgpu programot futtatsz, akkor ha bármi program hozzányúl az UVD-hez, a kártya kifagy. Még ha csak egy gpu-z elindulásakor lecsekkolja a funkciót, akkor is. 5850-essel ezt a catalyst 10.3 javitotta, 68xx széria alapból védve volt, de 6950/6970 kártyákkal viszont ujra él ez az apró bibi.

Szerkesztette: zyrobs 2011. 03. 29. 13:48 -kor

#5603 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 21:05

11.3 Catalyst

Idézet

Windows 7
  • 3D Blu-ray film lejátszása esetén nincs több képkocka veszteség (frame loss),
  • A 8x-os élsimítási lehetőség mostantól korrekt módon megjelenik a különböző OpenGL alapú játékokban,
  • 720P WMV filmek lejátszásakor nem tapasztalható többé szaggatás,
  • Bioshock-ban bekapcsolt VSync és MLAA mellett nincs több képhiba.
Windows Vista
  • Nem fagy ki többször a 3DMark 2011 HD 6990-es videokártyákból álló Quad Crossfire konfigurációknál.
  • World of Warcraft esetében ALT+TAB alkalmazásakor nem fagy ki a játék az AMD Radeon HD 6990-es videokártyával szerelt rendszereknél.
  • Windows Media Player-ben és Windows Media Center-ben mostantól működik az MPEG2-es videók lejátszásának hardveres gyorsítása.
  • Kijavított renderelési hibák, amelyek korábban a Youtube HD videóinál jelentkeztek.
  • A Medal of Honor élsimítással kapcsolatos hibáit javították, amelyek eredetileg Single Player módban jelentkeztek.

Windows XP
  • A Need for Speed Shift esetében játék közben nincs több véletlenszerű kifagyás.
Az alkalmazások, amelyek képesek az OpenCL technológia igénybevételére, mostantól automatikusan használják az APP támogatást.

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#5604 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 07:53

A 11.4-et gondolom nem érdemes erre lecserélni?
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#5605 Felhasználó inaktív   Abu85 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 12:06

Ha nincs gond vele, akkor nem.
Szösszenetek és egyéb dolgok: katt

#5606 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 13:17

11.4 Preview #2

Idézet

Az AMD Catalyst Control Centert érintő változások
  • Egyszerűbbé vált a megjelenítők konfigurálása és a velük kapcsolatos beállítások elvégzése.
  • A korábbinál könnyebben hozhatunk létre Eyefinity monitorcsoportot
  • AMD Catalyst frissítési értesítő
    Az új szolgáltatás automatikusan értesíti a felhasználót, ha a Catalyst szoftvercsomaghoz frissítés érhető el. A bemutató változatban ez a szolgáltatás egyelőre nem él, de a végleges Catalyst 11.4-ben már mindenki számára elérhető lesz
Hibajavítások
  • A Dragon Age 2 DirectX11 módban az ATI Radeon™ HD 5800 sorozatú videokártyákkal ellátott rendszereknél kifagyhatott, már nem (legalábbis driver gond miatt biztos nem)
  • A Shogun 2 DirectX 11-es változata élsimítás mellett gyorsabban fut, mint korábban.
  • A MediaEspresso 6.5 és 6.0 induláskor már nem omlik össze.
  • A BulletStorm-ban jelentkező hibák kijavításra kerültek.
  • Az AMD Catalyst Control Center telepítése után esetenként nem indult el a CCC, de ez a hiba már a múlté.
  • A tesszellációs csúszkával kapcsolatos hibák kijavításra kerültek.
Játék-optimalizációk
  • Akár 23% gyorsulás Aliens vs. Predator esetében
  • Akár 22% gyorsulás Batman: Arkham Asylum-ban
  • Akár 15% gyorsulás Battleforge-ban
  • Akár 72% gyorsulás Civilization V-ben
  • Akár 59% gyorsulás Call of Duty: Black Ops-ban
  • Akár 26% gyorsulás FarCry 2-ben
  • Akár 35% gyorsulás Lost Planet 2-ben
  • Akár 30% gyorsulás Metro 2033-ban
  • Akár 11% gyorsulás S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat-ban
  • Akár 19% gyorsulás Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena-ban

.-= Vasak =-.

#5607 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 23:16

11.3 Catalyst Application Profile

Idézet

Crysis 2 [STEAM] - Resolves Flickering Screen Issues

http://www.rage3d.co...t_11.3_CAP1.exe
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#5608 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Trebron09 - Dátum: 2011. 03. 30. 14:17

Azért azt meg kell említeni a felsorolt játékok gyorsulása kapcsán, hogy a HD6870-el mérték és a kártya megjelenéskori driverét hasonlították össze ezzel a Beta-val. Tehát 10.9 vs. 11.4b
Nem tudom szeptember óta mennyit gyorsult az újabb driverekkel az említett kártya, de azért ezek igen szép számok!
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#5609 Felhasználó inaktív   NetTom 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 09:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Rodrigez07 - Dátum: 2011. 03. 31. 10:20

Azért azt meg kell említeni a felsorolt játékok gyorsulása kapcsán, hogy a HD6870-el mérték és a kártya megjelenéskori driverét hasonlították össze ezzel a Beta-val. Tehát 10.9 vs. 11.4b
Nem tudom szeptember óta mennyit gyorsult az újabb driverekkel az említett kártya, de azért ezek igen szép számok!

Ezek a 11.2-höz mért számok azt hiszem. A 10.9-hez képest másokat mértek.

Amugy én nem reménykednék nagy gyorsulásokban. Ahogy láttam a neten páran megnézték és alig mérhető valódi sebességnövekedés, persze van ami jó jel, de közel sem ekkorák. :)
Ugye ez a valamilyen felbontásban valamilyen beállításokkal mértük téma olyan is...
Egyébként biztos vagyok benne hogy a minőségen spórolnak ott ahol nem látható nagyon. Ami nem baj, addig amíg tényleg nem látható. :D

Idézet

A history of improvement

Now, for those who don’t recall, we launched the AMD Radeon™ HD 6870 with AMD Catalyst™ 10.9. Here in our labs, we pitted that combination against the same GPU and the AMD Catalyst™ 11.4 Preview Driver and came up with the results below. Your experience will vary based on your resolution, system configuration and other settings, but we’re pretty excited about the possibilities.
•Up to 70% performance improvement in Civilization V
•Up to 49% performance improvement in Call of Duty: Black Ops
•Up to 12% performance improvement in F1 2010
•Up to 21% performance improvement in Wolfenstein MP
•Up to 15% performance improvement in Tom Clancy’s H.A.W.X
•Up to 17% performance improvement in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
•Up to 28% performance improvement in Metro 2033
•Up to 33% performance improvement in Left 4 Dead 2
•Up to 26% performance improvement in FarCry 2
•Up to 22% performance improvement in Batman: Arkham Asylum
•Up to 18% performance improvement in Aliens vs. Predator

But owners of the AMD Radeon™ HD 6870 aren’t the only ones who will see performance improvements. The entire AMD Radeon™ HD 6800 and HD 6900 Series should similarly benefit from the work we have put into their drivers since launch.

By now you’re probably wondering how the Preview Driver stacks up against our most recent release, AMD Catalyst™ 11.2. We raised our baseline image quality in 11.2, so the performance improvements going to the 11.4 Preview should be pretty small, right? Wrong. Based on various configurations, resolutions and settings, our internal data still shows pretty amazing improvements!
•Up to 23% performance improvement in Aliens vs. Predator
•Up to 22% performance improvement in Batman: Arkham Asylum
•Up to 15% performance improvement in Battleforge
•Up to 72% performance improvement in Civilization V
•Up to 59% performance improvement in Call of Duty: Black Ops
•Up to 26% performance improvement in FarCry 2
•Up to 35% performance improvement in Lost Planet 2
•Up to 30% performance improvement in Metro 2033
•Up to 11% performance improvement in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
•Up to 19% performance improvement in Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

And one more thing: the AMD Catalyst™ 11.4 Preview Driver (and its official release in April) is only the first in a series of planned drivers that we hope will provide even more performance throughout 2011.

Szerkesztette: ThomasS31 2011. 03. 31. 09:56 -kor

#5610 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: ThomasS31 - Dátum: 2011. 03. 31. 10:46

Ezek a 11.2-höz mért számok azt hiszem. A 10.9-hez képest másokat mértek.

Amugy én nem reménykednék nagy gyorsulásokban. Ahogy láttam a neten páran megnézték és alig mérhető valódi sebességnövekedés, persze van ami jó jel, de közel sem ekkorák. :)
Ugye ez a valamilyen felbontásban valamilyen beállításokkal mértük téma olyan is...
Egyébként biztos vagyok benne hogy a minőségen spórolnak ott ahol nem látható nagyon. Ami nem baj, addig amíg tényleg nem látható. :D

Igazad van! Én a felső bekezdést olvastam el! ;)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#5611 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 06:18

11.3 Catalyst Application Profile #2
4/6/2011

Idézet

Aliens vs. Predator – Supports CrossFire up to 4 GPUs (previously only offered scaling up to 2 GPUs)
Dream Lords – resolves negative CrossFire scaling
The Sims: Medieval – resolves negative CrossFire scaling and Forced on Anti-Aliasing through the Catalyst Control Center has been disabled
Dark Spore – Improves CrossFire performance
Call of Juarez: Bound in Blood – Updated profile to further improve CrossFire performance
Duke Nukem Forever – Improves CrossFire performance

AMD informs us that they are still working on updated profiles for Crysis 2 and Need For Speed:Shift 2. Keep your eyes on Rage3D for the next CAP!

>> Download <<
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!

#5612 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 13:44

AMD Catalyst™ 11.4a hotfix: Support for AMD Radeon™ HD 6790 series graphics cards installed in a Windows® XP based system
http://support.amd.c...114aHotfix.aspx

#5613 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 19:12

Sziasztok!

Segítségre van szükségem. A számítógépemen (részletek az adatlapomnál) magyar nyelvű Windows7 64 bit Home Premium operációs rendszer fut. (SP1 nincsen telepítve.)

Nemrég eltávolítottam a Catalyst 10.12-es változatot a gépemről, hogy a 11.3-asat telepítsem.

Az eltávolítás a Catalyst saját "driver manager" programjával történt. (Furcsa módon sem az IOBit Uninstaller, sem a Windows "programok hozzáadása/eltávolítása" nem látta a drivert, és a többi komponenst csak a CCC-t, így azokat nem használhattam.)

Ezt követően "csökkentett módban" a Driver Cleaner Pro segédprogrammal eltávolítottam a "maradék" fájlokat, ahogyan azt mindig szoktam.

Sajnos az újraindítást követően, normál módban nem indul el rendesen a Windows!
A fekete háttér előtt látszik a Windows7 logo, alatta a "Windows indítása" felirat, de az a képernyő "lefagy".

Viszont olyan, mintha a "háttérben" a bejelentkező képernyőig mégis eljutna a Windows, mert a jellegzetes Windows "boot zene" felhangzik.

Ám akárhány percet várok, nem történik egyéb, csak a töltőképernyőt tudom bámulni. Csak a "reset" segítségével tudom a gépet újraindítani.

Sajnos "csökkentett módban" nem tudom telepíteni a Catalyst programcsomagot! (Ez persze nem meglepő, hiszen ilyen módban nem ismeri fel az ATI szoftver a konfigurációt, így leáll a telepítés.)

Csökkentett módban megjelenik a bejelentkező képernyő, s így tudok most ide írni. ("Csökkentett mód hálózattal".)

Van bármilyen ötletetek arra, hogy mi okozza a problémát, s hogy milyen módon tudnék bejelentkezni Windows "normal módban" is, hogy telepítsem a videokártya illesztőprogramját, s ismét rendesen működjön a számítógépem?

Szeretném megúszni a Windows7 újratelepítést, ha egy mód van rá.

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv: Piftuka

Szerkesztette: Piftuka 2011. 04. 07. 19:14 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5614 Felhasználó inaktív   Ironjesus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 19:27

Gondolom a HD4850-nél semmi változás nincs már egy ideje catalystől függően :(

#5615 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 04. 07. 21:12

Sziasztok!

Segítségre van szükségem. A számítógépemen (részletek az adatlapomnál) magyar nyelvű Windows7 64 bit Home Premium operációs rendszer fut. (SP1 nincsen telepítve.)

Nemrég eltávolítottam a Catalyst 10.12-es változatot a gépemről, hogy a 11.3-asat telepítsem.

Az eltávolítás a Catalyst saját "driver manager" programjával történt. (Furcsa módon sem az IOBit Uninstaller, sem a Windows "programok hozzáadása/eltávolítása" nem látta a drivert, és a többi komponenst csak a CCC-t, így azokat nem használhattam.)

Ezt követően "csökkentett módban" a Driver Cleaner Pro segédprogrammal eltávolítottam a "maradék" fájlokat, ahogyan azt mindig szoktam.

Sajnos az újraindítást követően, normál módban nem indul el rendesen a Windows!
A fekete háttér előtt látszik a Windows7 logo, alatta a "Windows indítása" felirat, de az a képernyő "lefagy".

Viszont olyan, mintha a "háttérben" a bejelentkező képernyőig mégis eljutna a Windows, mert a jellegzetes Windows "boot zene" felhangzik.

Ám akárhány percet várok, nem történik egyéb, csak a töltőképernyőt tudom bámulni. Csak a "reset" segítségével tudom a gépet újraindítani.

Sajnos "csökkentett módban" nem tudom telepíteni a Catalyst programcsomagot! (Ez persze nem meglepő, hiszen ilyen módban nem ismeri fel az ATI szoftver a konfigurációt, így leáll a telepítés.)

Csökkentett módban megjelenik a bejelentkező képernyő, s így tudok most ide írni. ("Csökkentett mód hálózattal".)

Van bármilyen ötletetek arra, hogy mi okozza a problémát, s hogy milyen módon tudnék bejelentkezni Windows "normal módban" is, hogy telepítsem a videokártya illesztőprogramját, s ismét rendesen működjön a számítógépem?

Szeretném megúszni a Windows7 újratelepítést, ha egy mód van rá.

Köszönöm a segítséget előre is!

Üdv: Piftuka

Csökkentet módban töröld az alap drivert amit felrakott a win, majd kapcsold ki ezt a szolgálatatást hogy ne telepítse automatikusan, elvben így be fogsz tudni lépni és felteleípteni az újat.

Másik dolog hogy ezek a lépések tök feleslegek, már jó ideje arra buzdít az AMD hogy telepítsd rá az előző driverre és nem töröld előtte a régit.

#5616 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 07. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Virus9AX - Dátum: 2011. 04. 07. 22:14

Másik dolog hogy ezek a lépések tök feleslegek, már jó ideje arra buzdít az AMD hogy telepítsd rá az előző driverre és nem töröld előtte a régit.

Hát nem tudom, de én pl. úgy tettem (teszem) fel a mostani 11.3-as drivert, hogy az előző 11.4 preview-et letöröltem (Catalyst Install Manager), majd utána ment fel rendesen az új driver.
.-= Vasak =-.

#5617 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 07:52

Csökkentet módban töröld az alap drivert amit felrakott a win, majd kapcsold ki ezt a szolgálatatást hogy ne telepítse automatikusan, elvben így be fogsz tudni lépni és felteleípteni az újat.

Köszi a tippet, megpróbálom!

Annyit mondj meg nekem légyszíves, hogy a Win7-ben hol tudom azt a szolgáltatást (gondolom ez az "új hardver hozzáadása varázsló") ki-bekapcsolni, mert a "vezérlőpultot" átböngésztem, de nem találtam ezt a beállítást!

Ez biztos? Mióta van így? Légyszíves egy erre vonatkozó bejegyzést linkelj be ide, hogy el tudjam olvasni.

Nem kételkedem abban, amit mondasz, de mivel nekem teljesen új gépem tavaly decembere óta van, azt megelőzően pedig sok évig régebbi Catalyst-ot használtam XP alatt, azon pedig csak úgy lehetett újra telepíteni az ATI drivereket, ha előtte - az eltávolítást követően - csökkentett módban Driver Cleaner segítségével kipucolta az ember a régit.

Ha nem így történt, s nem használtam a Driver Cleaner-t, akkor az ATI szoftver és/vagy a Windows garantáltan nem működött megfelelően. Pedig nekem nem volt "agyontelepítve" soha a Windows, s mindig rendszeresen karbantartottam.

Egyébként akkoriban szinte mindenki így használta, így telepítette újra az ATI drivereket, mert így "kellett". (A fent említett problémák miatt.)

Örömteli, ha ez a helyzet azóta megváltozott, de eddig erről én tényleg nem hallottam.

Ha már szóba került... hogyan érdemes manapság telepíteni az ATI szoftvereket? (Régen én mindig külön-külön telepítettem a komponenseket.)

Mehet a programcsomag, amelyik tartalmazza a "display driver"-t, a "CCC"-t, és az OpenCL drivert is, vagy külön települjön a "display driver", a "CCC", "Hydravision", stb.?

Az OpenCL egyáltalán szükséges, vagy sem?
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#5618 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 04. 08. 09:52

Köszi a tippet, megpróbálom!

Annyit mondj meg nekem légyszíves, hogy a Win7-ben hol tudom azt a szolgáltatást (gondolom ez az "új hardver hozzáadása varázsló") ki-bekapcsolni, mert a "vezérlőpultot" átböngésztem, de nem találtam ezt a beállítást!

Ez biztos? Mióta van így? Légyszíves egy erre vonatkozó bejegyzést linkelj be ide, hogy el tudjam olvasni.

Nem kételkedem abban, amit mondasz, de mivel nekem teljesen új gépem tavaly decembere óta van, azt megelőzően pedig sok évig régebbi Catalyst-ot használtam XP alatt, azon pedig csak úgy lehetett újra telepíteni az ATI drivereket, ha előtte - az eltávolítást követően - csökkentett módban Driver Cleaner segítségével kipucolta az ember a régit.

Ha nem így történt, s nem használtam a Driver Cleaner-t, akkor az ATI szoftver és/vagy a Windows garantáltan nem működött megfelelően. Pedig nekem nem volt "agyontelepítve" soha a Windows, s mindig rendszeresen karbantartottam.

Egyébként akkoriban szinte mindenki így használta, így telepítette újra az ATI drivereket, mert így "kellett". (A fent említett problémák miatt.)

Örömteli, ha ez a helyzet azóta megváltozott, de eddig erről én tényleg nem hallottam.

Ha már szóba került... hogyan érdemes manapság telepíteni az ATI szoftvereket? (Régen én mindig külön-külön telepítettem a komponenseket.)

Mehet a programcsomag, amelyik tartalmazza a "display driver"-t, a "CCC"-t, és az OpenCL drivert is, vagy külön települjön a "display driver", a "CCC", "Hydravision", stb.?

Az OpenCL egyáltalán szükséges, vagy sem?

Már nem találom az erre vonatkozó cikket de mindenesetre én így telepítem és semmi hiba azóta.
Ha jól emlékszem ez a váltás csak Win7/Vista-ra érvényes a meghajtó kezelésük miatt és azt hiszem pont a Win7 időszak eleje felé jött be ez a lehetőség.
Előtte persze én is az ATI software eltávolítót használtam. De ha most elkezded a telepítést úgy hogy egy régebbi driver van akkor szépen felsorolja a komponenseket és a verziót mellé ,majd jelzi hogy hol fog frissítést végezni.
A komponenseket meg ne külön telepítsed, kb időpazarlás, töltsd le egyben a csomagot és hagy települni (persze az ilyen információkérés, meg trial játékokat lődd ki a telepíteni kívántak közül)

Ezt az automatikus izét meg sajnos nem tudom hol kell kikapcsolni, de kérdezz rá a WIn7 témában biztos tudni fogja valaki :)

Szerkesztette: Virus9AX 2011. 04. 08. 09:37 -kor

#5619 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Piftuka - Dátum: 2011. 04. 08. 08:52

Egyszer, valakinek, így sikerült megoldania egy fene tudja - ő se tudta - miből, hogyan összepakolt gépen, fene tudja milyen összegányolt oprendszeren és meghajtók tömkelegén.

Azóta - gondolkodás nélkül - átment mantrává, és mindenki ezt szajkózta. Mert úgy könnyebb.

Jó pár éve - minden hókuszpókusz nélkül - frissül az ATI driverem WindowsXP alatt. Is.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#5620 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 08. 10:30

probald ki a driversweepert is. x havonta nekem is elojott, hogy nem ment fel rendesen a drv, vagy vmit elcseszett.

Téma megosztása:

• (344 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.