Idézet: Virus9AX - Dátum: 2011. 04. 07. 22:14
Csökkentet módban töröld az alap drivert amit felrakott a win, majd kapcsold ki ezt a szolgálatatást hogy ne telepítse automatikusan, elvben így be fogsz tudni lépni és felteleípteni az újat.
Köszi a tippet, megpróbálom!
Annyit mondj meg nekem légyszíves, hogy a Win7-ben hol tudom azt a szolgáltatást (gondolom ez az "új hardver hozzáadása varázsló") ki-bekapcsolni, mert a "vezérlőpultot" átböngésztem, de nem találtam ezt a beállítást!
Idézet: Virus9AX - Dátum: 2011. 04. 07. 22:14
Másik dolog hogy ezek a lépések tök feleslegek, már jó ideje arra buzdít az AMD hogy telepítsd rá az előző driverre és nem töröld előtte a régit.
Ez biztos? Mióta van így? Légyszíves egy erre vonatkozó bejegyzést linkelj be ide, hogy el tudjam olvasni.
Nem kételkedem abban, amit mondasz, de mivel nekem teljesen új gépem tavaly decembere óta van, azt megelőzően pedig sok évig régebbi Catalyst-ot használtam XP alatt, azon pedig csak úgy lehetett újra telepíteni az ATI drivereket, ha előtte - az eltávolítást követően - csökkentett módban Driver Cleaner segítségével kipucolta az ember a régit.
Ha nem így történt, s nem használtam a Driver Cleaner-t, akkor az ATI szoftver és/vagy a Windows garantáltan nem működött megfelelően. Pedig nekem nem volt "agyontelepítve" soha a Windows, s mindig rendszeresen karbantartottam.
Egyébként akkoriban szinte mindenki így használta, így telepítette újra az ATI drivereket, mert így "kellett". (A fent említett problémák miatt.)
Örömteli, ha ez a helyzet azóta megváltozott, de eddig erről én tényleg nem hallottam.
Ha már szóba került... hogyan érdemes manapság telepíteni az ATI szoftvereket? (Régen én mindig külön-külön telepítettem a komponenseket.)
Mehet a programcsomag, amelyik tartalmazza a "display driver"-t, a "CCC"-t, és az OpenCL drivert is, vagy külön települjön a "display driver", a "CCC", "Hydravision", stb.?
Az OpenCL egyáltalán szükséges, vagy sem?