Vettem egy 6850-t es feltelepitettem a 11.4prew-et. Ha ablak modban jatszom, akkor a jatek kliensnel azonnal elofordul a microstuttering effectus.
Monitor freqvencia valtas, vagy a vertical szinkronizalas bekapcsolasa nem segit. Ez ugye amugy nem lenne furcsa, hiszen elofordulhat, viszont abban a pillanatban, ha elinditok egy olyan youtubes oldalt, amin video van, abban a pillanatban megszunik a stuttering, vagy ha full screenre valtok. Viszont ez nekem nem jo ugyanis ket monitoron jatszom es teljes kepernyo modban ha aktivalom valamelyik jatek kliensem, csak az aktivot latom masik lemegy talcara.
Az UVD orajelet leellenoriztem, akkor is 300MHz, ha a youtubes oldal megy a hatterben es akkor is mikor nem, ez alol kivetel persze a teljes kepernyo mod.
Tehat nem az a baj, hogy a VGA atvalt 2D modba, mert ugyanaz az orajel mindket esetben (Youtubes oldallal vagy annelkul)
Azt is megprobaltam, hogy a VGA BIOSaba beleegetem magasabb orajellel az UVD frekiket, viszont akkor meg a windows BSOD hibaval kihasal a atikmdag.sys fajlra hivatkozva, tehat mindenkeppen visszakell a 300MHzre tennem, bar ugy gondolom ez sem segitene, hiszen 3D orajelen 860MHz-es is a microstuttering jelen van, addig amig ablak modban fut a jatek es nincs a hatterben egy olyan oldal amin mondjuk egy youtubes video van.
Szerkesztette: Jakuza 2011. 04. 21. 17:17 -kor

Súgó
A téma zárva.