Idézet: Chabi - Dátum: 2010. 07. 07. 01:08
Amíg hűvösebb volt az idő, addig a 10.4-es Catalyst-al stabil volt, most hogy melegszik nem lehet annyira húzni a kártyát se 10.5-el, se a 10.6-al. Szar a Catalyst. Az ATI is szar. Az időjárás is furcsa, nyáron egyre melegebb van.
Sztem részemről korrekten leírtam a problémát és próbáltam megoldást találni rá úgy hogy nem szaroztam. Az igaz hogy kiemeltem a 10.5 és 10.6 ot hogy valami hiba lehet benne az még nem tartozik a fikázás kategóriába.
Az hogy melegedik az idő... az egy dolog, nem hiszem hogy az Accelero S1 + 12 es ventit meghatná a meleg mivel így is max 45 fokos a VGA, ramsüniken szintén van légmozgás és egyik se lazult le. Ahogy eddig is mondtam melegtől és időjárástól függetlenül 10.4-el megy a tuning attól lefele szintúgy de felfele már nem - talán a 10.7 jó lesz- .
Az a 3 pont 3 tré markban nem érdekel régebben próbálgattam mi a max msot már nagyon nem köt le játékokban meg szintén nem érdekel az a +xFPS mert minden ugy fut ahogy elvárhatom a géptől és megszoktam, ígyha valami olyan bugba ütközök egy játéknál ami megköveteli hogy frissítsek akkor fogok mert nem számít annyit az a +15mhz, inkább játszok bugmentesen.

Súgó
A téma zárva.