Idézet: Bilux - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 8:57
Azért röhejes, hogy majd 5 év alatt csak egy feltúrbózott XP-t kap az ember. Én újdonságot egyelőre nemlátok. UGyan ezt a kinézetet XP alatt hamarossan külső programokkal élvezheted majd.
A lényeges és "forradalmi" változtatások meg nem lesznek benne időhiány miatt.
Szóval igen kiváncsi leszek mivel kényszerítik majd az embereket, cégeket hogy lecseréljék az XP-t erre az "XPSE"-re.
Megmondták, hogy a béta2-nem még több dodlg lesz, úgyhogy csak türelem.
Nekem pl. a sidebarra, semmi szükségem, jó is hogy kivették! A 15-ös monitoromon elfoglalta a képernyő 20 -át. Winfs csak lezabálta volna a meóriám, jó is, hogy kivették!

Inkább gyorsítsák a vinyót a hardveresek, oszt gyorsabb lesz a keresés, meg minden.
De most komolyan, vannak KONKRÉT IGÉNYEID, amelyek hiányzanak? Mert akkor tessék szólni az MS-nek, hogy gyerekek, van egy marha jó ötletem. Ha tényleg olyan lényeges, és szöget ütsz a fejükbe, bele fogják tenni.
Nekem, pl. tetszik a vistában, hogy egyben látod az könyvtárstruktúra szintjeit a fájlok megnyitásánál, így egy kattintásssal 5 szintet is ugorhatsz, de az xp-ből, CSAK MOST hiányzik, hogy már tapasztaltam. Így keletkeznek a szükségletek...
Egyébként nem az xp-sek fognak Vistára ugrani szerintem, henem mondjuk az NT 4.0-esek, win2k-sok, vannak ők is elegen. Pont ezért nem fog menni a 7-es IE win2000-en.
CM Stacker 831 - Asus P5Q Deluxe - Intel Core2 Q9450 2666@3520 MHz - Scythe Orochi - 2x2GB OCZ Reaper 1066@1103 Mhz - 2x Samsung HD321KJ 320 GB RAID 0 - Pioneer DVR110 - ASUS DVD-E616A - Gigybyte GV-R485MC-1GH - Logitech Internet Pro Keyboard - Logitech Premium Optical Mouse - Altec Lansing ATP3 - Kingston HyperX 8 GB - Samsung SyncMaster 710T
Az emberek nem abban különböznek egymástól, hogy kinek mennyi esze van, hanem abban, hogy ki mennyire tudja azt használni. :-)
Martin