HWSW Informatikai Kerekasztal: Segítsetek! Inno6600GT vs gari - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Segítsetek! Inno6600GT vs gari Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 25. 17:49

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 0:03

Arra gondolok, hogy prószálok őszinte lenni. 95%ban.
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival :( .

Tök mind1 mit mondok, akkor is azt mondják, hogy én sarkaztam le szerintem :( .

Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.

Ha ennél jobb ötletetek van, akkor az várom :respect2:

háááát... kétesélyes a dolog!
lehet Te próbálsz fair lenni aztán bekapod a harcif@szt :confused:
én azt tenném, hogy visszavinni, és mondni 3Dmark alatt hibázik, fagy, amit csinál, megmondod, nem jó, cseréljé ki! lényeg a határozott fellépés!
ha kérdezik nem vetted le a bordát, ennyi! nem tudják rádfogni, hogy mégis!
nem kell bunkónak lenni, csak erélyesnek!
valsz bekérik vizsgálatra, náluk is szarakodni fog, és majd ŐK leveszik a hűtőt és látják mi van, akkor majd mondják, hogy ja igazad volt, és mivel INNO, mondhatod is joggal, hogy sajnos azokból sok szar pédány futott ki (sokat adtak el, nagy számok törvénye, tudjuk, hogy -Turbo- ne sípoljon  :D )
ennyi. :up:

u.i.: most látom, lefogo pöckök kicsit karistosak lettek. nem gáz, azt mondod, beszerelés közben ott fogtad meg VGA-t, amikor álló házba beillesztetted AGP slotba a cuccot, vagy PCI-E-be, nem tom de szvsz ott is arccal lefelé néz a kari, szal megmondod ott fogtad amíg becsavaroztad. ettől nem srakzódhat le 3 helyen is.

Szerkesztette: laragirl83 2005. 07. 25. 17:51 -kor

ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#22 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 20:24

+próbálom... bár gyengének tűnik, így lesarkazni nem lehet véletlen! Max ha kötöszködnek, kitálalok;jobb 5letem nincs... :rolleyes: :(
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#23 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 20:45

Ahogy megmondod, hogy leszedted a gyári hűtőt, onnantól kezdve veszett ügyed van.
Hogy őszinte legyek, ha boltos lennék én se cserélnék ki egy olyan kártyát, amin valaki megpróbált hűtőt cseréni és a mag le van sarkazva.

Egyszerűen mond azt, hogy egy idő után kifagy.

#24 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 25. 23:48

Szerintem is vid be nézzék meg hogy hibázik. Lehet le sem veszik a hűtőt, csak kicserélik.

#25 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 16:07

Egyetertek az elottem szolokkal....csak annyit mondj, hogy bizonyos ido utan gond van vele.
Meg ne emlitsd, hogy megprobaltad leszedni a hutest!!!

#26 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 26. 17:07

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2005. júl. 25., hétfő - 18:49

...
mivel INNO, mondhatod is joggal, hogy sajnos azokból sok szar pédány futott ki (sokat adtak el, nagy számok törvénye, tudjuk, hogy -Turbo- ne sípoljon  :D )
...

:D

#27 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 00:19

Bevittem, cseregari nincs :mad: , mehetek majd megint fel pestre.
Sajna azért is nagy az esélye, hogy leszedik, mert ha rossz a kari, akkor rossz hűtéses kártyákra rakják át a hűtést. Nem én voltam ma az egyetlen az aqua szervízben, aki inno 6600os dobozt szorongatott...
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#28 Felhasználó inaktív   andrew-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 10:44

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 26., kedd - 23:19

Nem én voltam ma az egyetlen az aqua szervízben, aki inno 6600os dobozt szorongatott...

ajajajajajjj :D
i5 3570k [@ 4.2GHz] | ASUS Maximus Gene V | 16GB Samsung [DDR3 1833MHz] | Sapphire HD7950 3GB OC Dual-X | Crucial M4 128GB SSD [Sata3] | Samsung 640+1000GB [Sata2] | ASUS DVD [Sata2] | Seasonic G Series (Gold) [650W] | WACOM Graphire 4 XL | Windows 8.1 Pro [64bit] | Sound Blaster [Zx]

#29 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 12:44

Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 27., szerda - 1:19

Bevittem, cseregari nincs :mad: , mehetek majd megint fel pestre.

IJ, aki parezer forintert kepes utazni fel orszagon at.

#30 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 13:13

Nomeg, és nem bunkóságból, de aki Innoban akármit megvesz. Amugy, ez ugyen eléggé hernyó hozzáállás, mármint hogy kozmetikázzuk és visszavisszük a fullsz*rt, de ennyi pénznél, pláne ha az ember nem rokefeller, ez van: csak semmi okoskodás, hogy ezt csináltam, azt próbáltam, full normális hozzállással közölni kell, hogy fagy 3dmark alatt, próbálják ki, és ennyi.

#31 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 13:44

Szerintem nem kene b@xtatni azert mert nem kezbol vettte a kartyat, hanem boltbol... Alapvetoen (ha csak nem jo ismerosom az elado) az emberek (sztem en is) nagyobb bizalommal van a bolti, zsir uj, celofanos cuccok irant...

Amugy ha a aq...rol van szo, anno amit vettem naluk tbird procit, tesztelt volt (marmint nem ugy tesztlet, mint a silver -nel, hogy garantalnak tuningot ra), hanem maguknak vallogatott... meg rajta volt a szilikonzsir maradvanya, szoval nem "zsir uj", ami ugyebar nem tul sok bizalmat ebreszt az emberben, visoznt amiket ott vettem/vettunk VGA -kat, azokkal meg nem volt gondom (pedig mind inno volt)...

Mondjuk en elobb gyanakodnek a magyar kiskerek "sz@raruk" visszacsomagolasara (lattam mar ilyen celzatbol tartott foliahegesztot boltban), minthogy a gyarbol eleve sarkazva jott volna ki...

#32 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:04

1,Írd le légszi ha vidéki vagy(nem vidéki város), hogy Asus A8V-E Deluxeot (eredetileg abból is az NW-t kerstem), 3000+os Venicet és PCIEes 6600GT-t mennyiért tudnának nálatok. Ebből Nyergesen csak 6600Gt-t tudtak volna 54E Ftért. Ami nincs egészen 38 az Aquában. Kivételesen +kérdeztem min3 boltot, egyikben 60ért volt asszem leadtek, másikban pcie-es 6600Gt egyáltalán nem tudtak-ill nem akart a nő,mert szerintem nem tudta, mi az a pcie;nekik a Thermaltake márka is ismeretlen volt...10000es kisváros... :rolleyes: Inkább nem jellemzem - mindenben ilyen.99%ban pesten,vagy évközben pesten vásárolok-korrektek,van kínálat(!),(jóval)olcsóbb. Ha lett is volna minden, akkor is 130-140ezerbe került volna, ami így 97be.

2, Ez a csere (754+agp->939+pcie) arról szólt, hogy minél kevesebbet bukjak a cuccomon, nem arról hogy minél drágábban vásároljak/szopassam magam.

3,Mért hogy jártam volna ha helyben veszem-azt leszámítva hogy a gar intézés 1 helyett 3-4 hét?

#33 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 27. 20:15

Mondjuk ilyen új hw gyártó eszközöket, és fóliázót én is láttam, de azt pl berényi boltban csinálták nagyüzemben.

#34 Felhasználó inaktív   Lala9 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 07:33

Én mindenkit eltanácsolok az inno termékeitől. Jópárszor lehurrogtak, hogy hulye vagyok... és nem ez az első ilyen topic(valsz nem is az utolsó).
Hamár pesten vásárolsz, akkor miért nem néztél szét jobban, minden sarkon van egy számtech üzlet. 2000-el drágábban már kaptál vona márkásabbat. Ha visszakapod a pénzt semmiképp ne vegyél inno-t.

#35 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:07

Utánajárogattam, azt mondták tuningra mindenre dettó, hűtés és hozzáadott swben van a különbség;meg 1-2 gyártónál a
hőmérsékletkijelzéshez tweakelni kell.

Fejlemény: felhívom őket; közlik, a kártya tökéletes!
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...
:( :( :(
Kértem még 1 tesztet...

#36 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 20:19

Nem biztos, hogy órákon át futták a 3dmárkot mint Te.

#37 Felhasználó inaktív   Manitou 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 28. 23:18

Vagy csak lekapták a bordát és ők is megilyedtek, aztán próbálják eltusolni a dolgot.

#38 Felhasználó inaktív   NeO023 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 10:22

Idézet: Manitou 2 - Dátum: 2005. júl. 28., csütörtök - 23:18

Vagy csak lekapták a bordát és ők is megilyedtek, aztán próbálják eltusolni a dolgot.

Esetleg ők is olvasnak HWSW-t :D

Egyébként épp 6600GT vásárlásnál vagyok, de az Inno-tól sikerült eltántorítani ;)

#39 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 31. 12:05

Sajat nevre vetted a kartyat? Vagy ceges szamlara AFA visszaigenyles miatt?

#40 Felhasználó inaktív   ScatMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 15:33

Mi van máááááár MC Pite? Kicserélték?
No ABS. What FEAR?
most nem tudok olcsóbb alkatrészeket :(

Téma megosztása:

• (5 Oldal)
  • +
  • 1