Idézet: MC Pite - Dátum: 2005. júl. 24., vasárnap - 0:03
Tehát hogy amik előjöttek bugok, azok melegedésnek tűntek, leszedtem újrapasztázni, és akkor láttam hogy ilyen. Ez majdnem így is van, csak azt azért nem akarom mondani, hogy blokkot akartam rá rakni. Hogy miért akartam én újrapasztázni? 80km és szabadság kivétel + utiktg remélem elég indok... meg már máskor is küldtek vissz boltból, hogy "Na és,működik!" a gyárilag trehanyul felapplikált hűtéshibás karival
Tök mind1 mit mondok, akkor is azt mondják, hogy én sarkaztam le szerintem
Apronet nem marad, mert a kártya huzamosabb nyúzás után beadja a derekát. Én csak 1-1 markot, és 3 perc farcry 5 perc nfsut játszottam, és közel órát kellett 05tel nyúznom , hogy előjöjjön a bugűés ott már le is fagyott nemsoká.
Ha ennél jobb ötletetek van, akkor az várom
háááát... kétesélyes a dolog!
lehet Te próbálsz fair lenni aztán bekapod a harcif@szt :confused:
én azt tenném, hogy visszavinni, és mondni 3Dmark alatt hibázik, fagy, amit csinál, megmondod, nem jó, cseréljé ki! lényeg a határozott fellépés!
ha kérdezik nem vetted le a bordát, ennyi! nem tudják rádfogni, hogy mégis!
nem kell bunkónak lenni, csak erélyesnek!
valsz bekérik vizsgálatra, náluk is szarakodni fog, és majd ŐK leveszik a hűtőt és látják mi van, akkor majd mondják, hogy ja igazad volt, és mivel INNO, mondhatod is joggal, hogy sajnos azokból sok szar pédány futott ki (sokat adtak el, nagy számok törvénye, tudjuk, hogy -Turbo- ne sípoljon
ennyi.
u.i.: most látom, lefogo pöckök kicsit karistosak lettek. nem gáz, azt mondod, beszerelés közben ott fogtad meg VGA-t, amikor álló házba beillesztetted AGP slotba a cuccot, vagy PCI-E-be, nem tom de szvsz ott is arccal lefelé néz a kari, szal megmondod ott fogtad amíg becsavaroztad. ettől nem srakzódhat le 3 helyen is.
Szerkesztette: laragirl83 2005. 07. 25. 17:51 -kor

Súgó
A téma zárva.