HWSW Informatikai Kerekasztal: PayPal - Már Magyarországon is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PayPal - Már Magyarországon is De hogy is kell? Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 31. 22:08

Idézet: Iggor - Dátum: 2008. márc. 31., hétfő - 19:15

This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. ezt irja ki

akkor hol hova kinek mit írjak szerinted?

Ezután a  mondat után nem volt még valami: "You may also contact us using this form" .
Ha nem volt, akkor kattincs: "contact us" --> "contact consumer service" --> válaszd ki a neked megfelelőt. Aztán pedig majd kapcsolatba lépnek veled.

Remélem sikerül!

#162 Felhasználó inaktív   Iggor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:30

és ez hova sorolható szerinted?

#163 Felhasználó inaktív   Iggor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 13:16

Credit Card/Bank lett az áldozat ... megírtam hogy elrontottam az aktiválási kódot mert azt hittem hogy a kártyám utolsó 4 száma az ... bla bla segítsenek.
És láss csodát visszaállították. -azt írták hogy 3 szor rosszul adtam meg és azért tiltottak le ...

akkor most végülis a számlakivonatom fog szerepelni a paypal által le emelt zsé és ott lesz a kód is? Vagy hogy? most már nem szeretném elrontani!

Szerkesztette: Iggor 2008. 04. 01. 13:17 -kor

#164 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 02. 10:36

Idézet: Iggor - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 12:16

Credit Card/Bank lett az áldozat ... megírtam hogy elrontottam az aktiválási kódot mert azt hittem hogy a kártyám utolsó 4 száma az ... bla bla segítsenek.
És láss csodát visszaállították. -azt írták hogy 3 szor rosszul adtam meg és azért tiltottak le ...

akkor most végülis a számlakivonatom fog szerepelni a paypal által le emelt zsé és ott lesz a kód is? Vagy hogy? most már nem szeretném elrontani!

Igen ott lesz, a megjeyzés mezőben. De ha van netbankos hozzáférésed, akkor neten is meg tudod nézni, nem kell megvárni a következő számlakivonatot.

#165 Felhasználó inaktív   Iggor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 12:00

netbank alatt otpdirct-et értesz akkor olyan van ... este ránézek hogy van-e valami!

dobsz egy msn címet akár pü-be és ha megtaláltam amit keresek akkor ... mert nem szeretném megint elrontani ... ?

Nem mellékesen Nagyon Köszönöm az eddigi segítségedet is! Maximális Respect!

#166 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 03. 12:25

Idézet: Iggor - Dátum: 2008. ápr. 3., csütörtök - 13:00

netbank alatt otpdirct-et értesz akkor olyan van ... este ránézek hogy van-e valami!

Nincs SMS értesítőd?
Igaz én K&H-nál vagyok, ott az SMS-ben benne volt a kód, így 1 percen belül írhattam is be.

#167 Felhasználó inaktív   Iggor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 06. 09:43

megnéztem a számlatörténetet és megtaláltam a paypal kódot, beírtam és még jó is volt  ;)

so akkor most nyugodtan vásárolhatók vagy van valamekkora limitem?

Szerkesztette: Iggor 2008. 04. 06. 09:44 -kor

#168 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 12:20

Sziasztok!

Hülye kérdés, de paypal-al lehet utalni pénzt olyan embernek, akinek nincs paypal-ja?
E-bay miatt kérdem, mert megnyertem egy terméket és ott fizetési lehetőségként nincs megadva a paypal, de a banki utalás, vagy postai csekk igen, akkor lehet így paypal-al utalni, vagy csak a bankomnál lehet az illető felé közvetlenül?

#169 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 19:40

Idézet: Mumtaz - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 13:20

Sziasztok!

Hülye kérdés, de paypal-al lehet utalni pénzt olyan embernek, akinek nincs paypal-ja?
E-bay miatt kérdem, mert megnyertem egy terméket és ott fizetési lehetőségként nincs megadva a paypal, de a banki utalás, vagy postai csekk igen, akkor lehet így paypal-al utalni, vagy csak a bankomnál lehet az illető felé közvetlenül?

Röviden? Nem :D

#170 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 23:48

"Ha addig nem teszi meg, akkor kapsz vissza penzt...valami 75%-ot, nem szamitva a szallitasi ktg-et."

Az egészet visszakapod, "sajnos" tapasztalat.

#171 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 09:33

Sikerült kb. 20 perc alatt regisztrálnom a paypalra, cib-es internetkártya és sms értesítő segítségével. Először levontak 1 USD-t. Érdekes volt, mert hamarabb jött a levonásról az sms, mint ahogy rákattintottam volna arra, hogy ok, mentse a változtatásokat. Utána levontak 400 Ft-ot is. A 4 jegyű kód meg benne volt az értesítősms-ben, így már verified is lett a kártya is. :cool: Mehetek költeni :)

#172 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 09:36

Egyébként jól látom, hogy maximum 5 tranzakció/év lehet alapból?

#173 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 09:52

Idézet: Sipi- - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 10:36

Egyébként jól látom, hogy maximum 5 tranzakció/év lehet alapból?

Ezt hol látod?

#174 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 06. 10:57

Idézet: debaj - Dátum: 2008. máj. 6., kedd - 10:52

Ezt hol látod?

My Account Overview oldalon View Limits link a kis táblázat felett. Akkor bejön egy oldal, amin egy ilyesmi kis táblázat van:
Type of Limit / Amount of Limit / Remaining / Reset date / Action
Debit or Credit Card Acceptance Limit / 5 / 5 /  / [Upgrade to Lift Limit]

Felette ezzel a szöveggel:

Idézet

For security reasons, initial limits are set on the amount you can send, receive, and withdraw from your PayPal account. To lift your limits, select all you want to lift and click the Lift Limits link.

A help a táblázatban ezt az oldalt dobja fel, amit én úgy értelmezek, hogy ez csak a pénzfogadásra vonatkozik. Jól értem?

Szerkesztette: Sipi- 2008. 05. 06. 10:59 -kor

#175 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 08. 17:41

Igen, csak pénzfogadásra vonatkozik. Ha $3300-nál többet akarsz tudni fogadni évente, akkor fényképes igazolványt kell bescannelni és feltölteni nekik.

#176 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 09. 06:42

Idézet: melon - Dátum: 2008. máj. 8., csütörtök - 18:41

Igen, csak pénzfogadásra vonatkozik. Ha $3300-nál többet akarsz tudni fogadni évente, akkor fényképes igazolványt kell bescannelni és feltölteni nekik.

Köszönöm. Ilyen veszély nem fenyeget :)

#177 Felhasználó inaktív   hansolo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 12. 09:12

SZiasztok

Én azt szeretném kérdezni,hogy paypalon(már megvan az accountom)többször vásároltam is,de ha eladok valamit privátba, pénzt tudok fogadni?
simán megadom az ottani regisztrált mailomat és tudják rá küldeni én meg lehívni a bankszámlámra?
bocs ha h..lye a kérdés?
Választ nagyon köszönöm
Üdv

#178 Felhasználó inaktív   melon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 13. 19:23

Igen tudsz. Persze nem árt Verified member-nek lenni hozzá.

#179 Felhasználó inaktív   manyoka75 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 15. 18:58

Sziasztok!
Kis segítség kellene a paypal-os számlámhoz. Sikeresen regisztráltam és aktiváltam a számlám. Az első pénzmozgáskor (egy klikkelős cégtől kaptam pénzt) bekeményitett a paypal és zárolta a számlám. Mindenféle dolgokat kért, mint pl. fotó, bankszámla kivonat számlák amiken rajta van a címem és nevem, bank kártya aktiválás és bankszámla aktíválás. Egy olyan helyre irányit amikor belépek, hogy Resolution center. Ott már mindent feltöltöttem és aktiváltam, de a zárolást még mindig nem oldja fel. Se fogadni, se utalni nem tudok. Jó pár emailt írtam nekik a contact us-ra(persze angolul, lefordítottam amit akartam), de mindig valami újat kérnek, először elfogadták a fotót és bankszámla kivonatot, aztán meg visszautasította és újra kéri. Egyedül a bank kártya aktiválás volt sikeres. Állandóan a bankszámla számot kéri, pedig már benne van a profilomban. Tök kétségbe vagyok esve, mert már jönnének az átutalások a számlára, de igy zárolva semmit nem tudok fogadni. Aztán meg azt az egy pénzfogadást is megkellene indokolnom, hogy honnan kaptam, meg miért és minek stb. Komolyan olyan érzésem van, mintha mindenfélét kitalálnának, csak ne kelljen feloldani a számlám és ne tudjam használni! SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!! Köszönöm!  :reklamacio:

#180 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 09:20

Érdekes..
Barátomtól csak akkor kértek milyen cuccokat amikor elérte az 1000 eurót. Ennek oka a pénzmosás kiszűrése. De ő elküldte amit kértek (közózemi számla, lakcím kártya asszem) és már minden ok.

Paypalnál vigyázni kell, mert rengeteg phising levél jöhet.. és ezek sokszor megszólalásig hasonlítanak az eredetire..

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.