Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 22:40
Ma akartam fizetni szokásos módon a usenet szolgáltatómnak az accountom meghosszabításáért. Be is jött a Paypal Instant Payment képernyője. Paypal-os email címem és jelszavam beírtam, rendben volt. Az adatok is rendben voltak. Rákattintottam a fizetésre erre kaptam egy "Page not found" oldalt, valami ilyesmit:
http://www.paypaldeveloper.com/attachments...1/Picture-1.gif
Nem a Retry-t választottam, mert azonnal jött az sms a sikeres fizetésről és féltem, hogy esetleg újra levonja a kártyámról összeget.
Szóval klikk a "Return to homepage" szövegre. Megnéztem mi a pálya az accountommal. A vásárlásnak semmi nyoma nem volt, e-mial értesítést sem kaptam, pedig mindíg szokott küldeni a Paypal. A usenet szolgáltatómhoz sem jutott el a pént, mert a rendelésem státusza: "Awaiting payment". Magyarul a pénzt levonta a Paypal, de nem történt semmi.
Ez fura. Egy hete rendeltem volna magam is (ebayen keresztül, egy boltból), de ugyanilyen képernyőt kaptam. Mivel nekem nem jött SMS, nyomkodtam a Retry-t, de nem segített, ugyanide hozott vissza. Sőt, mikor újrakezdtem a megnyert aukcióm kifizetését, mindig ide jutottam.
Aztán hagytam az Opera böngészőt, és Internet Explorerrel az első próbálkozásomra sikeresen kifizettem a dolgot. A képen mintha Safari lenne... Nem tudom, kitől kaptál SMS-t (nem írtad le, nekem nem világos), de ha nem a banktodtól, és a PayPal-ban sincs nyoma pénzmozgásnak, akkor kétlem, hogy levontak volna bármit is.

Súgó
A téma zárva.