HWSW Informatikai Kerekasztal: PayPal - Már Magyarországon is - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PayPal - Már Magyarországon is De hogy is kell? Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 14. 20:32

Idézet: -=ZiCHiE=- - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 22:40

Már többször fizettem PayPal-lal internetes szolgáltatásokért (Usenet hozzáférés, VOIP szolgáltatás), a mai napig nem volt gondom vele.
Ma akartam fizetni szokásos módon a usenet szolgáltatómnak az accountom meghosszabításáért. Be is jött a Paypal Instant Payment képernyője. Paypal-os email címem és jelszavam beírtam, rendben volt. Az adatok is rendben voltak. Rákattintottam a fizetésre erre kaptam egy "Page not found" oldalt, valami ilyesmit:
http://www.paypaldeveloper.com/attachments...1/Picture-1.gif

Nem a Retry-t választottam, mert azonnal jött az sms a sikeres fizetésről és féltem, hogy esetleg újra levonja a kártyámról összeget.

Szóval klikk a "Return to homepage" szövegre. Megnéztem mi a pálya az accountommal. A vásárlásnak semmi nyoma nem volt, e-mial értesítést sem kaptam, pedig mindíg szokott küldeni a Paypal. A usenet szolgáltatómhoz sem jutott el a pént, mert a rendelésem státusza: "Awaiting payment". Magyarul a pénzt levonta a Paypal, de nem történt semmi.

Ez fura. Egy hete rendeltem volna magam is (ebayen keresztül, egy boltból), de ugyanilyen képernyőt kaptam. Mivel nekem nem jött SMS, nyomkodtam a Retry-t, de nem segített, ugyanide hozott vissza. Sőt, mikor újrakezdtem a megnyert aukcióm kifizetését, mindig ide jutottam.

Aztán hagytam az Opera böngészőt, és Internet Explorerrel az első próbálkozásomra sikeresen kifizettem a dolgot. A képen mintha Safari lenne... Nem tudom, kitől kaptál SMS-t (nem írtad le, nekem nem világos), de ha nem a banktodtól, és a PayPal-ban sincs nyoma pénzmozgásnak, akkor kétlem, hogy levontak volna bármit is.

#122 Felhasználó inaktív   tomixts 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 15. 10:15

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Paypal accoutom kb 1 éve van, de még nem használtam. Most szükségem lenne rá, de sajna nem tudok vele pénzt utalni.

Limitált az accoutom az alábbi okok miatt:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Jun. 17, 2007: We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an inconvenience, but protecting your account is our primary concern.

A probléma megoldására az alábbi lehetőségeket hozza fel:

PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing.

Please submit each of the following documents:

- Proof of address
Utility Bill

Please make sure that the documentation you provide is valid and legible. If we do not receive all of the requested documents and information indicated within 7 days, we will be unable to complete the application review process.

Note: This information will not be shared with any third parties.

Az angolom kicsit szegényes, pontosan mit is kell nekem faxolni/feltölteni?
Számlát, csekket? "Sajna" mindent interneten itézek, így csekk nem érkezik a nevemre. Mi a teendő?

#123 Felhasználó inaktív   -=ZiCHiE=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 00:11

Idézet: lazac - Dátum: 2007. okt. 14., vasárnap - 20:32

Ez fura. Egy hete rendeltem volna magam is (ebayen keresztül, egy boltból), de ugyanilyen képernyőt kaptam. Mivel nekem nem jött SMS, nyomkodtam a Retry-t, de nem segített, ugyanide hozott vissza. Sőt, mikor újrakezdtem a megnyert aukcióm kifizetését, mindig ide jutottam.

Aztán hagytam az Opera böngészőt, és Internet Explorerrel az első próbálkozásomra sikeresen kifizettem a dolgot. A képen mintha Safari lenne... Nem tudom, kitől kaptál SMS-t (nem írtad le, nekem nem világos), de ha nem a banktodtól, és a PayPal-ban sincs nyoma pénzmozgásnak, akkor kétlem, hogy levontak volna bármit is.

A képet nem mentettem le, így elkezdtem kutakodni a neten és találtam fórumokat, ahol másoknak is volt ilyen problémája. Csak eddig senki nem írta, hogy emelett levonták volna tőle a pénzt. Egyik fórumról belinkeltem a képet, de ugyan azt kaptam én is.

Az sms a banktól jött és benne volt a PAYPAL szöveg is. Ma felhívtam a Bankot és visszaigazolták, hogy tényleg sikeres PayPal vásárlás volt. A PayPal-on viszont semmi nyoma és a speedplaza.net -en (ahol az usenet accountomat akartam meghosszabítani) is "Awaiting for payment" a státusza a rendelésemnek. Várják a fizetést. Internet Explorer-rel próbáltam.

Másnap tudtam fizetni más helyre, de azt már Operával tettem.

A Bankom szerint rövid technikai hiba lehetett a PayPal-nál, ami néha előfordul.

Este felé küldök mail-t a PayPalnak. Még szerencse, hogy nem nagy összegről van szó.

#124 Felhasználó inaktív   tomixts 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 16. 08:07

Köszben megoldódott a probléma. Elküldtem egy másolatot (scannelve) a személyimről és egy közüzemi számláról (mivel nem élek külön háztartásban, így a lakcímkártya is kellett hozzá)

Szóval ha valaki ilyen problémába ütközik ezt kell tenni.

Bár azt még továbbra sem értem, hogy miből gondolják, hogy illetéktelen személy hozzáfért az accountomhoz.

#125 Felhasználó inaktív   stapi1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 06:21

Lenne egy kis problémám.

beregisztráltam paypalhoz, accom premier verified státusz.
szerintem ezzel nincs gond. az ebayen szerettem volna venni egy 5 fontos e-bookot amit buy it now ként azonnal kéne fizetnem paypallal. De amikor rákatintok a tételre a buy it now gomra bejön egy oldal amin elvileg az szerepel hogy megvehetem a tárgyat 5 fontért postaköltség nincs minden rendbe van elsö látásra. alul egy szürke "elhalt" gomb "continue to paypal" de nem kattinthato a gomb.

mi lehet a gond? én arra gondoltam hogy a myebay fül alat nem állitottam hozzá talán a paypalt az ebayemhez. ezt hogy kell ha tényleg ez a helyzet? vagy mi a hiba szerintetek?

#126 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 16:29

Sziasztok!
Egyszerű kérdésem lenne. Tegyük fel, van a PP accomon 50 dollár. Ezt szeretném a "withdraw" funkcióval OTP számlaszámomra átutalni. Ez lehetséges? Vagy ehhez is validálni kell a kártyámat?
Sajnos a bankkártyám csak Visa Electron, ezzel nem sok semmit lehet PP-n kezdeni...
Én úgy vettem ki, hogy ez megoldható, hiszen Bank Accountra megy a pénz... és ha minden igaz 250 forintot vonnak le 25 ezer forint alatti átutalásnál.

Tehát nem fizetni akarok a PayPal-lal, hanem csak onnan pénzt "levenni".

Várok egy okos válaszra :)
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#127 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 24. 20:54

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. okt. 24., szerda - 17:29

Sajnos a bankkártyám csak Visa Electron, ezzel nem sok semmit lehet PP-n kezdeni...

biztos? nekem sima fapados visa electronom van erstés, de a hátulján megvan a háromjegyű szám, megy paypallel rendesen, és közvetlenül is tudok vele neten fizetni.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#128 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 25. 16:11

Végülis, teljesen mindegy, én csak a paypal-ra kapott dollárokat szeretném átutalni az OTP-s számlámra, nem akarok PP-al fizetni.

#129 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 09:13

Hát ez vicces, régebben nem ette meg az OTP-s Junior Visámat, most meg ingen. Várok a kódra...
Amúgy van valami mód, hogy időlegesen tiltani lehessen, hogy a PayPal pénzt elemjen le a kártyámról, vagy eleve rosszul tettem, hogy azt az egyetlen kártyámat akarom elérhetővé tenni PP-n, amim van?
Adhat ez visszaélésre okot?

#130 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 19:40

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. Oct. 26., Friday - 10:13

Hát ez vicces, régebben nem ette meg az OTP-s Junior Visámat, most meg ingen. Várok a kódra...
Amúgy van valami mód, hogy időlegesen tiltani lehessen, hogy a PayPal pénzt elemjen le a kártyámról, vagy eleve rosszul tettem, hogy azt az egyetlen kártyámat akarom elérhetővé tenni PP-n, amim van?

Hat elmeletileg jova kell hagynod mindent ami penzmozgassal jar. Tehat automatan nem emelodik le semmi. VIszont ha lenyuljak a paypal jelszavad akkor beszoptad :D
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#131 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 10. 26. 20:06

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 10:13

...
vagy eleve rosszul tettem, hogy azt az egyetlen kártyámat akarom elérhetővé tenni PP-n, amim van?

Én paranoid vagyok e téren, inkább váltottam egy dombornyomott hitelkártyát (nem volt induló költsége, "csak" havi díja/kártya díja van)  a netes vásárlásokhoz, aminek 200.000,-Ft a kerete, így -bár ez sem kevés- de max. ennyit szívhatok...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#132 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 26. 21:34

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 21:06

Én paranoid vagyok e téren, inkább váltottam egy dombornyomott hitelkártyát (nem volt induló költsége, "csak" havi díja/kártya díja van)  a netes vásárlásokhoz, aminek 200.000,-Ft a kerete, így -bár ez sem kevés- de max. ennyit szívhatok...

nekem van vásárlásra egy beállított limit (tranzakciónként), amit szükség esetén telefonon meg lehet emelni. ez az emelés asszem a következő vásárlásra vonatkozik csak, és szabadon választható, hogy mennyi ideig érvényes.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#133 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 14:01

Hello,

Tudom kicsit el vagyok maradva, de akkor most lehet paypallal magyar accounttal pénzt fogadni? (ebay eladás okán, raiffeisen dombornyomott mastercard)
Köszi
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#134 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 27. 14:39

Idézet: Wyco - Dátum: 2007. okt. 27., szombat - 15:01

Hello,

Tudom kicsit el vagyok maradva, de akkor most lehet paypallal magyar accounttal pénzt fogadni? (ebay eladás okán, raiffeisen dombornyomott mastercard)
Köszi

Szerintem lehet. Nekem multkor utaltak egy kisebb osszeget egy verseny dijakent, s ott viritott az accountomon. Az mas kerdes, hogy levasaroltam Ebayen, de szerintem a withdraw funkcioval le tudod szedni.

#135 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 12:14

Most meg szopok az accept paymenttel mert állandoan server errort ir ki...

Szerkesztette: Wyco 2007. 10. 29. 12:38 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#136 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 00:41

Arra a kérdésemre keresek választ, miszerint melyik Bank az, ahol olyan kártyát készíttethetnék magamnak, ami:

- olcsó fenntartani
- neten megadhatom bárhol

Nem tartanék rajta különösebben többet pár ezer forintnál, csak olyan oldalakra kellene, ahol kérik regisztrációnál a kártyaszámot.

Tehát nagyjából olyan szerepet töltene be, mint egy fake emailcím, amit arra használunk, ha csak ki akarunk próbálni valamit.

#137 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 01:49

Raiffeisen, legalábbis két éve az volt az egyetlen, azota nemtom mi a helyzet :)

#138 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 14:56

CIB internetkartya. Ehhez tartozik egy elkulonitett szamlaszam, s utalas, vasarlas elott teszem ra at a penzem, igy 0ft-ot sem tudnak leemelni rola :D Ugyanis nem tartok rajta penzt, mivel ezt a kartyat csak internetes vasarlasokra, Paypalra lehet hasznalni, igy eleg akkor atvezetnem ra a penzt, mielott utalok. Eves dija 800Ft.

#139 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 19:25

Pontosan ilyen kell. A közeljövőben bebillegek valamelyik CIB fiókba, és végére járok. Köszi a tippet!  :respect:

#140 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 12:51

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 0:41

Arra a kérdésemre keresek választ, miszerint melyik Bank az, ahol olyan kártyát készíttethetnék magamnak, ami:

- olcsó fenntartani
- neten megadhatom bárhol

Nem tartanék rajta különösebben többet pár ezer forintnál, csak olyan oldalakra kellene, ahol kérik regisztrációnál a kártyaszámot.

Tehát nagyjából olyan szerepet töltene be, mint egy fake emailcím, amit arra használunk, ha csak ki akarunk próbálni valamit.

CIB netkártya.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.