Idézet: stol - Dátum: 2005. dec. 30., péntek - 17:41
Examinator belehajított egy halk ventit, és csatikat se nagy humbuk utánépíteni.
Inkább építek, mintsem tápot cseréljek, a terhelés eloszlás esetleges változásával

off:Ezzel van teli a f*om. Nincs 1 olyan alaplap, ami fasza, nincs egy táp ami fasza, nincs egy normális hűtésű ház (vagy 40+ ért), nincs egy normális halk pumpa, semmi nincs normális

. külföldön legalább van kínálat,2× annyi márka, ott nagyobb esély van, de itt * sincs. Azt mondanám, hogy a Tagan 480 fain. De 30 ropi, és azt mondjátok nem fain a szellőzése - nekem
táphoz laikusnak nem annak tűnik, de hiszek nektek. Arcticnak van jól szellőző tápja, csak nem kapható (külvilág felé rács, mint a 12cmes tápoknál, de ellentétes oldalon van 2db 7 vagy 8 centis). Hiper jónak tűnik, de belsejét illetően nem erősítettetek meg hogy fain, ill lehet hogy nem is erősebb a mostanimnál. 480as Noisetaker megint 28 ropi, és nem tudom hogy mennyire korrekt a szellőzése, mert ugye 465re is azt mondátk hogy halk...
Miért nincs olyan hogy bemegyek vhova, van választék, emberi árakon, nem balkáni 40%os árréssel, és vehetek vmi jót? :confused: Tudom, igényes vagyok
(Pl kíváncsi vok, hogy ez 1 ventivel hogy korrekt szellőzésű, a Tagan meg 2vel ami ferdén kereszthuzatot csinál, az meg nem

)