HWSW Informatikai Kerekasztal: Tápkérdés... II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tápkérdés... II. Kérdések, tapasztalatok tápegységekről Értékeld a témát: -----

#2741 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 02. 21:35

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 21:14

Ezt nemtudtam. Azert valasztottam a Zalmant mer arra talaltam, hogy 20db a hangerossege es hogy rendkivul csendesnek hirdetik. FSP-re nem talaltam sajnos ilyen adatokat, ezert. Azt hittem a Zalman halkabb, de ha ugyan az akkor nemhiszem.

Thx! Akkor egy FSP Bluestorm-ra rakerdezek.

A 8cm-es Yate Loon ventik halkak.
De, minden táp tud üvölteni, ha procival aláfűtöl, és nem szellőzteted a házat, csak a táppal.

#2742 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 23:12

Egy Chieftec dragoonom van, es egy 12 centis papst van benne hatul. Ennyi szerinted eleg? (2 vinyo + 1 rackban, 2 optikai cucc, a futesrol pedig egy 7800GT fog gondoskodni egy X2 3800+ tarsasagaban)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2743 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 05:24

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 23:12

Egy Chieftec dragoonom van, es egy 12 centis papst van benne hatul. Ennyi szerinted eleg? (2 vinyo + 1 rackban, 2 optikai cucc, a futesrol pedig egy 7800GT fog gondoskodni egy X2 3800+ tarsasagaban)

Hátsó venti kifelé toljon.

#2744 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 09:38

Igen, ugylesz! Remelem ennyi eleg lesz... lehet bator vagyok, de az elozo rendszerem hutese meg ilyen sem volt. (Bar kevesbe votl futott... kevesebb ram, csak barton 3400+, gf3)

Nah, jovo het elejen valamikor elugrok erdeklodni, hogy akkor ezt a Bluestorm500wattosat betudjak-e szerezni. Jovolna. Egeszen barati ara van... en anno a Chieftec 360am dragabbert vettem (illetve jart a hazhoz, de meneztem kulon az arat).
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2745 Felhasználó inaktív   LAN 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 11:36

T. Tápszag-értő! Ill. Bárki aki kompetens tápszag-mában.

Valamely topikban olvastam, hogy a két 12V-os sínnel rendelkező tápok valójában egy helyről nyerik eme feszejt. Ez tényleg így van-e /bár így nem értem ennek azon előnyét, hogy jobban el lehet osztani a terhelést/? Ha igen, akkor ezen tápok 12V-on leadott teljesítménye a két ág áramerősségének összegével számolható-e?  :think:
Választ előre is köszönöm.

#2746 Felhasználó inaktív   jfru 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 14:09

Sziasztok!

Didyman, ajánlottad a seasonic tápot, hogy ha halk cuccot akarok akkor ilyet vegyek.

(P4 3Gh Prescott, ASUS P4P800E-Delux, 2x512ddr, 2x80Gb Maxtor (nem SATA), club3d 6600gt, Pioneer 110d író, Pioneer 106 olvasó.
Semmi nincs és nem is lesz húzva.
Most egy Codegen 400w-os táppal megy, de nagyon sokszor olvastam, hogy ezt minél hamarabb kukázzam...)

Ki is néztem a 430W-osat, de a proharveres értékelés után még maradt két kérdésem

http://prohardver.hu...d=20&id=903&p=5

1, szerinted van-e annyi különbség a 430-as és az 500 között zajban, hogy megérje az 500-as (mert ezt halkabbnak vélték)
2, illetve, ha az 500-as tápot veszem, kevésbé terhelem az amúgy sem ütős konfigommal ezért kevésbé melegszik, kevesebbet forog a venti, kevesebb a zaj. Ebben van valami vagy tök hülyeség amit most írtam?

Szerinted megéri azt a +8k-t???

Thx és Üdv

#2747 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 03. 20:07

LAN: Az aláírásomban lévő linken is olvashatod, a lényeg ott is benne van, de csakúgy, mint a 3,3/5V esetében, a közös terhelhetőség nem egyenlő a két ág összegével.

Jfru: Szvsz ezen a konfigon, pláne, ha a nap nagy részében alapjáraton fog menni, a legkisebb sem fog felpörögni.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2748 Felhasználó inaktív   LAN 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 20:51

Idézet: didyman - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 20:07

LAN: Az aláírásomban lévő linken is olvashatod, a lényeg ott is benne van, de csakúgy, mint a 3,3/5V esetében, a közös terhelhetőség nem egyenlő a két ág összegével.

Jfru: Szvsz ezen a konfigon, pláne, ha a nap nagy részében alapjáraton fog menni, a legkisebb sem fog felpörögni.

Köszi a választ. /Bocsi, de eleddig észre sem vettem ezt a linket/  :respect:

#2749 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 03. 20:53

Hmm.. ismet itt vagyok. :D Szal most egy olyan tapot keresek, ami:

futureproof :D ertsd: birja a dual core-t(AMD)
SLI(7800GT)
2 vinyo

...es halk.

mindegy milyen marka.. az ar azonban nem mindegy. ugy osszesen 20e-m van ra, DE azert orulnek, ha maradna penzem a tapvasarlas utan is.
JóSebesség

#2750 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:01

hmm most nezem, hogy DC procikhoz 8 pines tapcsati kell ,vagy mifene :think: nagyon lama vagyok ehhez, ugyhogy jo lenne ha vki felvilagositana :D
JóSebesség

#2751 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:20

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 4., szombat - 23:01

hmm most nezem, hogy DC procikhoz 8 pines tapcsati kell ,vagy mifene :think: nagyon lama vagyok ehhez, ugyhogy jo lenne ha vki felvilagositana :D

És hova dugod? Ugyanabba a lapba megy mint a single core.  :think:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2752 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 02. 04. 23:41

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 3., péntek - 20:53

Hmm.. ismet itt vagyok. :D Szal most egy olyan tapot keresek, ami:

futureproof :D ertsd: birja a dual core-t(AMD)
SLI(7800GT)
2 vinyo

...es halk.

mindegy milyen marka.. az ar azonban nem mindegy. ugy osszesen 20e-m van ra, DE azert orulnek, ha maradna penzem a tapvasarlas utan is.

Figyejjé, miszterklin, először is jöhetsz takarítani, szívesen látunk, aztán meg szaladj venni 460W-os szerver efespét, de az nem halk és 23k. Így hirtelen talán az Enermax EG851. Bika, nagyon bika, de drága is, ez sem jó Neked, viszont várhatóan nem lesz gondja az alkatrész-élettartam ideje alatt akármilyen géppel sem..
460W-os FSP szervertáp. nem éppen halk, de azért nem fogsz mellette megsüketülni-23k körül mérik.
Ennél "alább" inkább azt mondanám, hogy vegyél egy Chieftec GPS-t. Egy 350-400W-os, 12V-on merően izmos táp is elég bőven.

Egy friss adat egyébként, abszolút hivatalos (lesz hamarosan): Pentium 955 és X1900XT+Crossfire (tehát ketten vannak!!) gép maximálisan 350W környékén kajált.

Szerkesztette: didyman 2006. 02. 04. 23:43 -kor

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2753 Felhasználó inaktív   nsgze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 01:41

Udv. itt is :)
miutan zarolvalett a masik topic beirom ideis hogy mitortent :(

kb 3 honapja hasznalok egy FSP Bluestorm 400w tapot
az utobbi idobe egyre erdekesebb dolgokat csinal, viszont a gep tokeletesen mukodik vele, de megis aggodok miatta hogy ez mar nemlesz igy sokaig

igy kezdodott, ami a kepen is latszik, eloszor azt figyeltem hogy 12V nal picit tobbet ad, ez multival merve is ennyi, nem az alaplap meri rosszul a tap valoban ennyit ad, akkor kulonosebben nemfoglalkoztam vele, gondoltam ennyi meg belefer
Kép

ahogy teltek a napok, egyszer arra ebredtem reggel hogy valami nagyon magas hangon sipol, minden kivolt kapcsolva es nemnagyon ertettem milehet ez majd ahogy mentem a hang utan csodalkoztam hogy a kikapcsolt gep ad ilyen hangot, ahogy kozelebb mentem mar eggyertelmu volt ez a FSP tapbol jon de csakis kikapcsolt allpotba, ha bevan kapcsolva akkor nemcsinal ilyet

gondolkozom a garancian de mivel nemtudok konret hibat mondani miert nelenne hasznalhato a tap gondolom nemfognak velem foglalkozni, viszont ha jol emlexem amikor megvettem a hatuljan a kapcsolo gomb kekn vilagitott, valami ilyesmire emlekszek, ennek vilagitania kellene?
mert most az nemvilagit, es ha vilagitania kellene akkor nekem az eleg indok hogy induljak vissza a boltba ahol vettem...
akinek ilyen tapja van plz irjon valamit

a geprol nehany info:
Asus TUSL2C
1200mhz CeleronT.
512mb sd ram
120GB seagate winyo
ATI Radeon 8500
valamit van egy CD es egy DVD iro
usb -n egy bluetooth adapter egy optikai eger es egy nyomtato van, nagyritkan telefon adatkabellel
ami olyankor tolti is

viszont az elozo tappal ilyen problemak nemvoltak, sajnos az nem megoldas a problemara hogy aramtalanitsam a gepet ugyanis altalaba a gep utanam fekszik le aludni (kb 2 - 3 ora mikor mennyire van szukseg letoltes es hasonlo dolgok miatt) es eleg kellemetlen erre a visito hangra ebredni

#2754 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 02:06

Kerits valahonnan egy regi, de megbizhato, 5V-re gyurt tapot.
Mai FSP-ket nem ilyen oreg gepek kiszolgalasara terveztek, szerintem az lehet a fo baja.

Nalam a Zen is csinal furcsasagokat ha nincs elegge terhelve a 12V aga bekapcsolaskor, nalad raadasul a processzor tapellatasa sem 12V-rol megy.

Regen mas terhelesi viszonyok voltak a gepekben, es aszerint terveztek az akkori tapokat.
Emiatt nem jo egy regi tap egy mai gephez, viszont ez forditva is igaz.

#2755 Felhasználó inaktív   matternoster 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 08:08

Idézet: didyman - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 23:40

Többek kérésére megpróbálok összeállítani egy kis útmutatást tápegységek vásárlásához. Ehhez a kollégák megjegyzéseit is várom, melyeket ebbe a hozzászólásba illesztenék bele, hogy egy helyen legyen. Nem óhajtok márkákba egyedileg belemenni, inkább általános irányelveket feszegetek és egy abszolút szubjektív, "ajánlott márka-nem ajánlott márka" listát állítok össze.

Milyen a jó táp?
A leggyakoribb kérdés talán. Jó táp az, amelyik:
-Megfelelően védi kimeneteit az ott esetlegesen fellépő, a gép alkatrészeit és felhasználóját veszélyeztető mértékű feszültségek ellen.
-Megfelelően védett mind a hálózat, mind a terhelés, mind a belső oldaláról jelentkező események ellen.
-Képes ellátni a számítógép alkatrészeit megfelelő minőségű tápfeszültséggel, mindenféle terhelési viszonyban.
-Képes elegendő tartalékkal elviselni extrém helyzeteket.
-Tartósan, megbízhatóan működik.
-Ergonómiai és környezetvédelmi szempontoknak megfelel.

Első helyre tettem a védelmet, mivel tudhat bármit az adott táp, ha egy esetleges meghibásodás esetén nem képes hatékonyan védeni, azzal több százezres kárt tud okozni. Ez a védelem sosem jelent 100% biztonságot; Ilyen táp ugyanis nem létezik asztali számítógépek piacán. Még a leginkább elismert márkák esetében is ismert olyan esemény, amikor a tápegység elhalálozása közben magával rántott alkatrészt, akár gépet. Ezen túlmenően, a tápegység az összekötőpont a relatíve veszélyes elektromos hálózat és az olykor igen nagyértékű gép között, ráadásul életvédelmi szempontok is közre játszanak.

Második helyen a saját védelem. Ez azért fontos, mert az előzőekben említett védelem elsősorban az ilyen eseményekre történő reagálás második védvonala, hiszen az ilyen eseménynek oka van.

A védelmek jelölése: OVP (túlfesz), UVP (alulfesz), OCP (túláram), OPP (túlterhelés), SCP (rövidzár), OHP (túlmelegedés).

A teljesítmény a következő lépcső. Itt máris célszerű változtatni a stratégián. A tápokat manapság is szokás a teljesítményük alapján választani, holott ez helytelen. mindig az ágankénti terhelhetőségek a fontosabb szempontok, s csak ezután jön a maximálisan kivehető teljesítmény. Ez főleg manapság lényeges, mikor a tápok terhelési viszonya erősen elmozdult a 12V irányába és ezzel együtt sok olyan nagyteljesítményű táp kapható, mely 12V-os ágán meglehetősen gyenge. A 3,3 és 5V terhelhetősége majdhogynem másodlagossá vált, a legtöbb esetben nem igényel különösebb törődést ez az érték, általánosan 15-20A és 120W közös terhelhetőség bőségesen elegendő, míg a pár éves, főként AMD alapú lapok esetében nem árt jóval erősebb 5V-os ág és egyes alaplapok megemlítik a 3,3V iránti magas áramigényüket is. A 12V-os ágon vett terhelhetőségre nincs pontos adat, ez nagyon széleskrűen változik. Itt érdemes megemlíteni a több 12V-os ággal rendelkező tápokat. Mareting szempontjából hangzatos érvelés, hogy stabilabb, tisztább a feszültség ezzel a megoldással, ami főleg a CPU tuningolhatóságának tesz jót. Nos, nem nagyon :) . Az ATX szabvány egyik sarkalatos pontja, hogy az egy ágon kivett maximális, áramkorláttal védett teljesítmény nem haladhatja meg a 240W-ot. Ez 12V-on 20A maximált áramerősség. A manapság elterjedt tápok ennél jóval töbet is tudhatnak, a megoldás a 12V két, különálló áramkorláttal ellátott ágra történő felosztása. Ettől a két feszültség még egy tőről fakad, azonos szabályozással (ez alól kivétel a nagyon profi szervertápok területe, ahol valóban egyedi szabályozás van minden ágon), ráadásul a 2 12V-os ág terhelhetősége általban nem adható össze, egy közös maximumuk van.
A teljesítmény ezután már érdekesen alakul, ugyanis a legtöbb mai konfiguráció még a 200W-ot is alulmúlja, ami itt szempont, hogy a nagyobb teljesítményű táp valószínűleg erősebben terhelhető ágakat hoz magával, így a különféle terheltségi viszonyokra jobban tud reagálni a táp (emiatt van az is, hogy az egyszerűen összegzett, ágankénti értékek a ráírthoz képest magasabb teljesítményt adnak). Az extrém helyzetekre ezzel együtt nem árt némi tartalék, azonban nagyon nem szükséges elrugaszkodni: Egy minőségi tápegység a ráírt teljeítmény akár 150%-át is képes nyújtani szükséges esetben.

A tápfeszültségek alalkulása nem túl lényeges szempont. Ismét sok helyütt szeretik reklámozni minél pontosabb feszültségekkel a tápegységet. Erre csak azt tudom reagálni, hogy a logikai áramkörök tápfeszültséggel szembeni tűrése +-5(10)%-ot jelent, vagyis ezen értékek között működésük garantált. Ennél többet a táptól sem várhatunk el, tartsa feszültségeit tűrésen belül, ez a lényeg. A pontos értékek azért sem mérvadóak, mert az egyes ágak szabályozása nagyban hat egymásra (illetve közös), így a különféle konfigurációk eltérő viszonyokat állítanak be, ami nem hiba, hanem egyedi állapot.

Tartósság: A lassú fordulaton szellőztető, nem minőségi alkatrészekből felépülő tápegységtől nem lehet hosszú élettartamot várni, de a hőterhelés minőségibb kondenzátorokat is kiszárít hamar. Az alkalmazási területnek megfelelően érdemes válogatni. Minőségi kondikakl sajnos manapság kevés tápot szerelnek (itt az 5000 óránál hosszabb élettartamú típusokra gondolok).

Ergonómia-zaj, hűtés, PFC. A PFC megvalósítása sose legyen szempont, az aktív jobb hatásfokkal dolgozik, de bonyolult elektronika, így a meghibásodása valószínűbb, mint a passzívé. Környezetvédelmi okokból ajánlott megoldás, a táp minőségét nem befolyásolja, az aktív viszont rendszerint szélesebb bemeneti feszültségtartományt hoz magával.
A ventilátor, ha alulról szív, egyrészt jó, mert közvetlen huzatot teremt a proci körül, másrészt rossz, mert a táp alaktrészeit fokozott hőterhelésnek teszi ki. Ilyen esetekben célszerű alkalmazni a proci melletti, házból kifelé szívó ventilátort. A zajra ez is hatással van: A hűvösebb huzatban a táp ventilátora lassabban, csendesebben járhat. A passzív megoldások mellé feltétlenül ajánlott alternatív szellőztetés.
A manapság terjedő Easycon megoldás nem rossz dolog, de érdemes gondolni arra, hogy plusz egy csatlakozó, plusz egy kontaktus, ami meghibásodhat, öregedhet.

Ezek után egy kis ízelítő a márkákból, egyelőre a teljesség igénye nélkül.

NEM ajánlott vételek, veszélyes tápok:

Mercury
Skyhawk
KME
Eagle
L&C technologies
Acorp
Codegen/Display/Sowah (a nagyon régieket kivéve, illetve az újabb szériákban már előfordul korrektebb belvilág is)
Eurocase/EC
Colorsit
Gaba (az SFX-eket kivéve)
Gembird
Mustang
Huntkey (egyes esetekben normális belsővel is előfordul)
Modecom (Valószínűleg hamisítvány, nagyon könnyű verziók!!!)
Coolink APxxxDX széria 450W alatt
Volcano
UTT

Chieftec 410-212 (szériahibás készenléti kör, gépre nem veszélyes)
Coolink APxxxX széria (gyenge készenléti kör, kondenzátorok)
Thermaltake sorozat sok tagja
Q-tec (ugyan nagy gond nincs velük, de a ráírt értékek több, mint túlzóak)
Chieftec régi (HPC főleg) szériái, ahol meleg környezetben vannak
Azona ("pille" széria)

Ajánlott tápok:

Chieftec
Enermax/Superflower
FSP/Fortron Source/Sparkle/SPI
Foxconn (FSP)
LiteOn
Delta
High Power/HPC
Hiper Power/Hiper
Everpower
Enhance Power
IMBP (HPC)
Antec
Casetek
Macron/DTK/Azona (sajnos léteznek "könnyített" darabok is)
Ultra Power
Coolink 450W-tól felfelé
Cooler Master
Tagan/Revoltec (a hűtésének vannak komoly hiányosságai, az idő mondja meg, mennyire)
Aerocool
Modecom (FSP belsővel, jelezve van rajta!)
Hipro
Seasonic
Nexus

Hirtelen ennyi jutott eszembe, majd még bővül, aktualizálódik.
(rev. 3.1, 06.02.03.)

Didyman,

nézegettem a milyen tápot vegyünk hozzászólásodat ( :respect: ), nem láttam benne a vantec-et, kérlek, nyilatkozz erről (nekem ilyen van), én fesz-ei és halk működése és súlya miatt egy  :up: -ot adnék neki. Bár, a fene tudja, lehet, már nem is lehet kapni Mo-n őket. Vagy beolvadt valami más cég matricája alá? :D

Üdv.
Matternoster

M2N-SLI- AMD Athlon X2 5000+ (Windsor) - 2x1 Gb Kingston 800 MHz - ASUS nVIDIA 8600 GT 256 Mb- Samu (2x320 Gb SATA) - Seagate (80 Gb ATA) - Samu SH-S223Q - Chieftec 400W

#2756 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 08:16

Idézet: didyman - Dátum: 2006. Feb. 4., Saturday - 23:41

blabla

danke  :)  szerencsere kiraboltam a bankot ezert mar nem 20e a limit hanem 30  :smoker:  szal belefer ez az FSP szepseg.  :)
JóSebesség

#2757 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 08:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. Feb. 4., Saturday - 23:20

És hova dugod? Ugyanabba a lapba megy mint a single core.  :think:

hmm, igen. ugy nez ki csak bizonyos moboknak kell ez a 8pines csoda. pl
http://forumz.tomshardware.com/hardware/DF...pict172681.html
JóSebesség

#2758 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 12:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 7:16

danke  :)  szerencsere kiraboltam a bankot ezert mar nem 20e a limit hanem 30  :smoker:  szal belefer ez az FSP szepseg.  :)

Ha ennyit szánsz rá akkor nézz körül a Sesonic-ok között is!

A Tagant már le sem merem irni, nehogy megkövezzenek érte.

Üdv.

#2759 Felhasználó inaktív   Sir Zoltán 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 13:37

Csá
Tudtok ajánlani nekem viszonylag olcsó de jó tápot?
420W és 2 12V ága legyen!

#2760 Felhasználó inaktív   emery23 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 05. 14:46

Erről a tápról mi a véleményetek:
Real Power 450 (RS-450-ACLX)

Az alábbi konfigba szánnám

MSI K8 Neo FSR (s754)
AMD 3000+@(10*250)
2*512 DDR500
Inno3D 6600 GT 615/1200
2 Db SATA vinyo
2 DB Pata vinyo (RACKbe tehát nem mindig megy)
5 Venti +Venti szabályzó
SB Live 24Bit
1 Hálókártya
1 Floopy
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 136
  • 137
  • 138