Elküldve: 2005. 08. 06. 10:06
Sztem ez úgy kacsa, ahogy van !
Én is T-s vagyok, de nem kaptam ilyent, bolondok volnának felmondani a "PowerUser"-eknek, az üzletben ismeretlen fogalom a jószándék (sajnos lassan az életben is). Ki lehet vezetni szolgáltatásokat, úgy hogy leállnak az értékesítésével, amikor újrakötnék a kedvezményes hűségszerződést, akkor már nem tudnák, de mivel a szerződés határozatlan időre szól és lejárt a kedvezményes időszak, ezért kedvezmény nélkül tovább vehetik igénybe a kivezetett szolgáltatást....nem nehéz rájönni egy kis érzékkel, egyébként nagy szemétség, de ez van, nem kötelező őket választani.
A papírpénzen is 3 aláírás szerepel, mégis nyomdában készült, tehát nem kell hasra esni ilyeneken, amennyi ilyen nyomdai dokumentum bejön hozzám 1 hónap alatt, azzal már fűteni tudnék, pl. RD válogatás, "hű már megint nyert 60 autót Kedves Maga ! aláírás a Diri Maga, csak rendeljen tőlünk és akkor kisorsoljuk Magának az autót.....vagy nem, de azért köszönjük.".
Pont a nagy forgalmú felhasználók tartják el a cégeket, mert ők akkor is előfizetnek a szolgáltatásra, meghosszabbítják a szerződést, ha semmi szükségük nincs rá, de KELL, mert kell, meg ezt mondták a tv-ben is, senki sem számol csak a 18-48 éves korosztájjal, a többi az "extra".
Nekem miért van net ? Durván 1 milliót öltem bele az INGYENES nappali felsőoktatásba (kaja, koli, út, pótvizsga, stb...), és nem hagyok veszni ennyi pénzt, mert nincs NEPTUN....
Ez a levél is olyan, mint (nem akarok senkit bántani !!!), volt itt a fórumon már olyan topic is (amit én nyitottam meg, arra 1 ember kivételével nem tudott senki gombot varrni !), hogy "de jó lenne net szolgáltatónak lenni, na, hova dugjam a kábelt ?"
Én, mi 2 éve gondolkodunk netszolgáltatáson, de most kezd eljutni a megvalósíthatóság fázisába, most kezd olyan lenni, hogy nem a Pantel-től "vesszük" a netet milliós tételekért havonta, hanem jóval 200ezer forint alatt "valakitől" (ez a valaki cég, és nem továbbértékesített net), és mi nem szórjuk ki mondvacsinált kifogásokkal azokat a felhasználókat, akik eltartják a céget, csak ők többet fizetnek, mint az átlag, így tudunk már 4ezer forint-tól adni 100Mb/s-et (max.) forgalomarányosan (load balance-inggal), na ez a fair usage, vagy 1024/256kbps "ADSL"-t (nem telefonvonalon) forgalmi díj nélkül 6 ezer forintért, abból indultunk ki, hogy az embereknek nincs pénzük, de előfizetőkre meg szükség van, tehát alacsonyabb árakkal és több előfizetővel nagyobb haszonra teszünk szert, mint magas árakkal és kevés emberrel. Ügyfélszolgálatra meg nem kell költeni egy vasat sem, mert felesleges egy jól megépített rendszer esetén, ami riaszt bennünket, ha "baj" van még az előfizető előtt, üfsz-en meg csak adminisztráció megy felesleges lihegések nélkül.
A Fair használat elve meg a sávszélesség korlátozás, megtehetnék azt is, hogy nincs limitálva, amennyi jut az embereknek (távolság függvényében is) annyi van, oszt' jó.
Elég nagy cég, gazdaságosan működik, meg lehet nézni a pénzügyi jelentéseit a honlapjukon vagy pl. 4ezer Ft illetékért a cégbíróságon, aprópénzekkel nem foglalkoznak, csak az első negyedévben 2 milliárddal nőtt az adósságállományuk, ezzel szemben csak az internet divízió 10 milliárdokat hoz (évente asszem).