HWSW Informatikai Kerekasztal: MU ONLINE - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MU ONLINE The best MMORPG

#41 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 18. 17:14

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 16:54

Remélem nem...  :juggle:

Ezeket a tuningkavicsokat (bocs  :D ) honnan lehet szerezni? Valahol találtam egyet, azt fel is használtam. A káoszkavicsok (jewel of chaos talán) mire jók? Van már 5-6, de nem veszem sok hasznát. Az item szintje az a +jel utáni szám? Pl. Legendary Sword +11 az 11-es szintű?

A Europe szerveren nem lehet venni a "tuning kavicsokat", hanem szörnyekből, medálokból, dobozokból esik ki. Pl a GSe szerveren boltban lehet venni az összes "kavicsot", kivéve a soul követ(ott ez a minden, ilyenekkel kereskednek) és a Creation, de ez nem olyan fontos kő.

A Jewel of Chaos követ Noriában tudod használni, Chaos Goblin-nál, ez a kő kell a szárny fejlesztéshez és minden más dologhoz, amit itt csinálsz.

Igen az a szám jelöli, hogy hányas szintű.

Vannak excellent (exc) itemek is, ezeknek sokkal jobb az Option-je, és többet véd, sebez, itemtől függően. Főleg ilyenekre vadássz.
Exc cuccokat úgy tudsz szerezni, azon kívül, hogy veszel, hogy amikor Golden Dragon Invázió van, akkor az adott városba mész és megölöd az arany sárkányt. Ebből egy Box of Kundum (BoK) nevű doboz esik ki. Ha kidobod, akkor ebből exc item pottyan.
Amikor invázió van, akkor még néhány városban jelennek meg Golden szörnyek, ezek majdnem mindegyikénél van BoK. Ajánlom Atlans-t, itt egy egy invázió után 6-7 BoK is begyűjthető, ha ügyes vagy.

A BoK-ból is létezik több szintű, egészen +5-ig, értelem szerűen minél nagyobb a szám, annál jobb cucc lesz belőle.

Sok sikert, jó játékot! ;)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#42 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 17:21

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 18:14

A Europe szerveren nem lehet venni a "tuning kavicsokat", hanem szörnyekből, medálokból, dobozokból esik ki. Pl a GSe szerveren boltban lehet venni az összes "kavicsot", kivéve a soul követ(ott ez a minden, ilyenekkel kereskednek) és a Creation, de ez nem olyan fontos kő.

A Jewel of Chaos követ Noriában tudod használni, Chaos Goblin-nál, ez a kő kell a szárny fejlesztéshez és minden más dologhoz, amit itt csinálsz.

Igen az a szám jelöli, hogy hányas szintű.

Vannak excellent (exc) itemek is, ezeknek sokkal jobb az Option-je, és többet véd, sebez, itemtől függően. Főleg ilyenekre vadássz.
Exc cuccokat úgy tudsz szerezni, azon kívül, hogy veszel, hogy amikor Golden Dragon Invázió van, akkor az adott városba mész és megölöd az arany sárkányt. Ebből egy Box of Kundum (BoK) nevű doboz esik ki. Ha kidobod, akkor ebből exc item pottyan.
Amikor invázió van, akkor még néhány városban jelennek meg Golden szörnyek, ezek majdnem mindegyikénél van BoK. Ajánlom Atlans-t, itt egy egy invázió után 6-7 BoK is begyűjthető, ha ügyes vagy.

A BoK-ból is létezik több szintű, egészen +5-ig, értelem szerűen minél nagyobb a szám, annál jobb cucc lesz belőle.

Sok sikert, jó játékot! ;)

Kösz a válaszokat!

Egyszer találtam az erdő közepén egy eldobott excellent itemet is, asszem íj volt, de nem volt mögötte szám (tehát afféle noob-excellent item volt  :) ), nem maradt túl sok ideje gondolkozni a "van-e élet a bolt után?" kérdésen.
Golden goblint már láttam valahol, teljesen úgy nézett ki, mint egy Buddha - Yoda mester keresztezés. Nem zaklattam (olyan 3-as szint körül lehettem).

Megyek is játszani  :cool:  :typing:

ps.: Mennék, ha nem lenne épp' karbantartás.  :)

ps2.: Itt egy kép az érdeklődőknek:
csak linkként mert majdnem egy mega (pedig jpeg)
Én nem látszom Sarutomy bal szárnyától  :D , a falhoz lapultam, ugyanis ez a jópár játékos egyszerre jött be, és nem akartam hogy valaki megkívánja a noob-húst.
Jaaa leesett hogy miért jöttek, egy ember küldetéseket osztogat néha, a beszédét kiírja oda középre a program, és a képen is látszik hogy írja, "i'm in dungeon".

Szerkesztette: Paracelsus 2005. 08. 18. 17:36 -kor

Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#43 Felhasználó inaktív   BlackVoid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:23

Fizetos lesz, ez csak a beta.
FAQ-bol:

When will it be pay to play?
  It hasn’t been decided yet but once a decision is reached, you will be the first ones to find out!
"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." - Douglas Adams

#44 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:27

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 18:21

Kösz a válaszokat!

Egyszer találtam az erdő közepén egy eldobott excellent itemet is, asszem íj volt, de nem volt mögötte szám (tehát afféle noob-excellent item volt  :) ), nem maradt túl sok ideje gondolkozni a "van-e élet a bolt után?" kérdésen.
Golden goblint már láttam valahol, teljesen úgy nézett ki, mint egy Buddha - Yoda mester keresztezés. Nem zaklattam (olyan 3-as szint körül lehettem).

Megyek is játszani  :cool:  :typing:

ps.: Mennék, ha nem lenne épp' karbantartás.  :)

ps2.: Itt egy kép az érdeklődőknek:
csak linkként mert majdnem egy mega (pedig jpeg)
Én nem látszom Sarutomy bal szárnyától  :D , a falhoz lapultam, ugyanis ez a jópár játékos egyszerre jött be, és nem akartam hogy valaki megkívánja a noob-húst.
Jaaa leesett hogy miért jöttek, egy ember küldetéseket osztogat néha, a beszédét kiírja oda középre a program, és a képen is látszik hogy írja, "i'm in dungeon".

Amik esnek exc itemek, azok mind +0-s cuccok! Neked kell felfejlesztened! +6 tudod blessel, aztán utána +9-ig Soul-al és +11-ig pedig el kell menni Chaos Goblinhoz és sok sok soul-lal tudod megcsinálni. Azt nemtom pontosan mennyi kell, de sok, majd ha jön Poopa szerintem ő tudni fogja.

Milyen néven játszol?
Én Kolen névvel, majd biztos talizunk.

#45 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:28

Idézet: BlackVoid - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:23

Fizetos lesz, ez csak a beta.
FAQ-bol:

When will it be pay to play?
      It hasn’t been decided yet but once a decision is reached, you will be the first ones to find out!

Szerintem lesznek olyan privát szerverek, amik ingyenesek lesznek!

#46 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:50

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:27

Amik esnek exc itemek, azok mind +0-s cuccok! Neked kell felfejlesztened! +6 tudod blessel, aztán utána +9-ig Soul-al és +11-ig pedig el kell menni Chaos Goblinhoz és sok sok soul-lal tudod megcsinálni. Azt nemtom pontosan mennyi kell, de sok, majd ha jön Poopa szerintem ő tudni fogja.

Milyen néven játszol?
Én Kolen névvel, majd biztos talizunk.

+11 a max szint? Vagy hogy van ez?
Paracelsus néven. Egy kicsit fel tudtam menni játszani, egy országszomszédunk lakosával irtottuk vállvetve a wörmöket, elég aggresszívnak kellett lennem, hogy ne kapkodja el előlem a HoL-okat meg a többi eldobós cuccot.  :)

Kár lenne, ha teljesen fizetős játék lenne (free szerverek nélkül). Sajnálatos, hogy pont ennek a nagyszerű projektnek nincs egy húsos szponzora, ami pénzelné a szervert.
Konfig: ASUS A7V600 & AMD Athlon XP 2500 (@1833 MHz) & Sapphire Radeon 9200 & 512 MB RAM & Maxtor 6E040L0 40 GB & Codegen 300 W | MS Windows 98 SE & MS Windows XP SP2 | powered by metal

#47 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 08. 18. 18:59

Ezmiez? Valami online tehenes játék? :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#48 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 18. 19:08

én 1x próbáltam ki a MU-t, és a kamera valami horribilis, le is töröltem :/

#49 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 08:22

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2005. aug. 18., csütörtök - 19:59

Ezmiez? Valami online tehenes játék? :D

:p
Nem tehetnek a koreaiak arról, hogy ami náluk jelent valamit, vagy jól hangzó fantázianév, nálunk úgy ábrázolják a tehenek beszédét írásban.  :) (hasonlóképpen, az egyik boltost Pasi-nak hívják, ami gondolom egy koreai férfinév)

Tegnap este találtam 5-6 upgradgekövet, a páncélom már kéken villog, nem vörösen.  :)
A bone cuccokat kigyűjtöttem, már csak fejlesztem őket. Megöltem két golden soldiert is, de mindkettőnél csak kb. 60000 zen volt semmi übertáp.

#50 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 10:51

Idézet: Paracelsus - Dátum: 2005. aug. 19., péntek - 9:22

:p
Nem tehetnek a koreaiak arról, hogy ami náluk jelent valamit, vagy jól hangzó fantázianév, nálunk úgy ábrázolják a tehenek beszédét írásban.  :) (hasonlóképpen, az egyik boltost Pasi-nak hívják, ami gondolom egy koreai férfinév)

Tegnap este találtam 5-6 upgradgekövet, a páncélom már kéken villog, nem vörösen.  :)
A bone cuccokat kigyűjtöttem, már csak fejlesztem őket. Megöltem két golden soldiert is, de mindkettőnél csak kb. 60000 zen volt semmi übertáp.

Igen, sajnos nem mindegyik Golden szörny ad BoK-ot. Menj ilyenkor Atlans-ba, ott csak BoK+4-et adnak a golden szörnyek, kivéve a Golden sellők, de belőlük nem sok van.

#51 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 19. 23:00

Hjaj, már csak 10 nap, és újra tolom én is. :) :up:

Addig pedig egy ! érdekes cikk ! , aki nem olvasta volna. :)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#52 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 20. 06:40

Tegnap majdnem leöltem egy arany sárkányt (kis méretűt), de közben két yeti, két hommard és egy ice queen is ölt, otthagytam a fogam... :(
Sajna a sellők elég nehéz ellenfelek még nekem, bár most vettem egy hellfire scrollt, de az nem hiszem hogy víz alatt vízi lényekkel szemben hatásos. :) A páncélom meg már +9, a fegyverem +11. Rájöttem, ha nem bontom fel a helyszínen a HoL-okat, csillagokat, medálokat, akkor többet tudok cipelni.  :D

#53 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 20:30

No embörök, itt vok, segítek.

Na szal, HoL. Ez ugye Heart of Love. TRÜKK'nTIPP: Az összes kidobós cuccot a hármas szerveren dobd ki, mert akkor sokkal nagyobb eséllyel adnak jeweleket.

Van egy sima Heart nevezetű item is a játékben, illetve néhány noname is, ami csak hasonlít a heartra. Ezeket nem lehet kidobni úgy, mint a HoL-okat. De ezekről majd később, ha találtok, őrizzétek meg.

Új itemek: Sajna a MU egik sajátossága, hogy ahány szerver, annyi különböző elnevezés. Vannak cuccok, amiket mindenhol ugyanúgy hínak, pl.: dragon cuccok, de a cuccok nagyobbiik része neveváltoztatós. Nem nehéz megtnulni  cuccok nevét, funkcióját, stb-jét, aki DII-zött, tudja ezt.

Jewelek:
Jewel of Bless: 1-6 ig lehet vele tuningolni a cuccokat, gyakorlatilag bármely cuccot, de az un. "egykockás cuccok"at (amik 1 kockát foglalnak az inventoryban) egy "shadow bug" nevezetű trükkel lehet csak tuningolni.

Jewel of Soul: 1-9ig lehet vele tuningolni a cuccokat, de míg a bless 100% eséllyel tuningol 1-6-ig, addig a soul 50% eséllyel 1-9-ig. Ez a kő az eur szerveren sokkal gyakoribb mint a bless, ezért értéktelenebb.

Jewel of life: ez a kő arra való, hogy a cuccaidba optionok-et rakhass. ez 50% eséllyel jön be, és általában ha nem jön be, elveszi az előző optiont is. (ez így van a soullal is, ha nem sikerül, visszadob 1 szintet 1-6ig, és visszadobja 0-ra 6 fölött)

Jewel of Chaos: ez a kombináló-kavics. Ezzel lehet az összes valamirevaló cuccot elkészíteni. (szárnyak, +10,+11,+12,+13 cuccok, event invite-ok, fruitok, chaos fegyverek)
Ezeket a cuccokat Noria városában, egy kék színű gobbónál (Chaos Goblin) lehet elkészíteni.

Jewel of Creation:ez egy ritka, de felettébb értéktelen jewel. Egyes szervereken a resethez használták, de itt csak eladni(12mill) vagy Fruitot gyártani jó. (Fruit: ha összeraksz egy creationt egy chaossal, akkor lezs fruit, ha a fruitot jobb gombbal bezabálod, az adott tulajdonságra ad1-3 ig pontokat)
Jewelek értékei a MUEurope szerveren:

1 Jewel of Life(JoL) = 4Bless+4Soul (általános)
1 Bless= 2Soul (általános)
1 Jewel of life= 10-12 soul, vagy 6-8 bless
Jewel of cre: nem értékes.
Jewel of chaos: szintén. (persze mindig van valaki, akinek kellhet, valamelyik nap egy sác 3 chaosér adott egy blesst)

TRADE-lni lehet továbbá ZEN-ben is, 1 soul kb 10millát ér, illetve bármi másban, amire éppen a tagnak szüksége van.

na mostan ennyi, a game indításáról meg csak annyit, hogy le kell szedni a clienete, a launchert és a patchet. Ezeket egy mappába kicsomagolni, majd a muerupo.exe fájllal indítani, eccerű, 5 perces procedúra, semmi koreai betűk meg minden egyéb. Megéri a letöltést a drága nagyon.

Na AVE, megek MUzni.
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#54 Felhasználó inaktív   Paracelsus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 11:01

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 21:30

No embörök, itt vok, segítek.

Na szal, HoL. Ez ugye Heart of Love. TRÜKK'nTIPP: Az összes kidobós cuccot a hármas szerveren dobd ki, mert akkor sokkal nagyobb eséllyel adnak jeweleket.

Van egy sima Heart nevezetű item is a játékben, illetve néhány noname is, ami csak hasonlít a heartra. Ezeket nem lehet kidobni úgy, mint a HoL-okat. De ezekről majd később, ha találtok, őrizzétek meg.

Új itemek: Sajna a MU egik sajátossága, hogy ahány szerver, annyi különböző elnevezés. Vannak cuccok, amiket mindenhol ugyanúgy hínak, pl.: dragon cuccok, de a cuccok nagyobbiik része neveváltoztatós. Nem nehéz megtnulni  cuccok nevét, funkcióját, stb-jét, aki DII-zött, tudja ezt.

Jewelek:
Jewel of Bless: 1-6 ig lehet vele tuningolni a cuccokat, gyakorlatilag bármely cuccot, de az un. "egykockás cuccok"at (amik 1 kockát foglalnak az inventoryban) egy "shadow bug" nevezetű trükkel lehet csak tuningolni.

Jewel of Soul: 1-9ig lehet vele tuningolni a cuccokat, de míg a bless 100% eséllyel tuningol 1-6-ig, addig a soul 50% eséllyel 1-9-ig. Ez a kő az eur szerveren sokkal gyakoribb mint a bless, ezért értéktelenebb.

Jewel of life: ez a kő arra való, hogy a cuccaidba optionok-et rakhass. ez 50% eséllyel jön be, és általában ha nem jön be, elveszi az előző optiont is. (ez így van a soullal is, ha nem sikerül, visszadob 1 szintet 1-6ig, és visszadobja 0-ra 6 fölött)

Jewel of Chaos: ez a kombináló-kavics. Ezzel lehet az összes valamirevaló cuccot elkészíteni. (szárnyak, +10,+11,+12,+13 cuccok, event invite-ok, fruitok, chaos fegyverek)
Ezeket a cuccokat Noria városában, egy kék színű gobbónál (Chaos Goblin) lehet elkészíteni.

Jewel of Creation:ez egy ritka, de felettébb értéktelen jewel. Egyes szervereken a resethez használták, de itt csak eladni(12mill) vagy Fruitot gyártani jó. (Fruit: ha összeraksz egy creationt egy chaossal, akkor lezs fruit, ha a fruitot jobb gombbal bezabálod, az adott tulajdonságra ad1-3 ig pontokat)
Jewelek értékei a MUEurope szerveren:

1 Jewel of Life(JoL) = 4Bless+4Soul (általános)
1 Bless= 2Soul (általános)
1 Jewel of life= 10-12 soul, vagy 6-8 bless
Jewel of cre: nem értékes.
Jewel of chaos: szintén. (persze mindig van valaki, akinek kellhet, valamelyik nap egy sác 3 chaosér adott egy blesst)

TRADE-lni lehet továbbá ZEN-ben is, 1 soul kb 10millát ér, illetve bármi másban, amire éppen a tagnak szüksége van.

na mostan ennyi, a game indításáról meg csak annyit, hogy le kell szedni a clienete, a launchert és a patchet. Ezeket egy mappába kicsomagolni, majd a muerupo.exe fájllal indítani, eccerű, 5 perces procedúra, semmi koreai betűk meg minden egyéb. Megéri a letöltést a drága nagyon.

Na AVE, megek MUzni.

Köszönjük!  :respect:

Idézet

Na AVE, megek MUzni.

Dettó. :)

#55 Felhasználó inaktív   mgf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 11:15

Köszönjük, írjál még. :)  :respect:
mgf

#56 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 24. 14:14

Hehe, :) írok még. Jó sokat.

Na szóval, pár szó a MUEurope két szerveréről:

Syntesis-1: ez az elsődleges szerver, itt vannak vaultok(ládák), itt lehet csak trade-lni, illetve nagyrészt itt hentel a gamerek habja. Néha eléggé lagzik, de hát ugye akinek lassú a net...
Itt szoktak időnként feltűnni a GM-ek (beszúrás: GM= GameMaster, vagy GuildMaster, vagy GoldenMonster. Javasolnám, hogy az elkövetkezőkbn így rövidítsünk: GameMaster: GaM, GuildMaster: GuM, GoldenMonster: GoM, beszúrás vége), és különféle Questekkel szórakoztatják a népet(erről később) . A játék sajátossága, hogy minél többen vannak a szerveren, annál több a megölésre váró szörny(hogy jusson mindenkinek), viszont annál kisebb az esélye a jó cuccok potyogásának, mivel az engine bizonyos időközönként bizonyos számú és fajtájú cuccot sorsol a szörnyekhez. Ezért ha valaki veszi a fáradtságot, és hajnalban MUzik, sokkal nagyobba z esélye hogy sok jó cuccot talál.

Syntsis-3: Ez a szerver egy pótszerver, elsősorban tehermentesítésre, de úgy lett megcsinálva, hogy csak ezen a szerveren van Chaos Goblin, itt nem lehet trade-lni, viszont az összes kidobhatós cuccot itt érdemes kihajigálni, mert 10X nagyobb eséllyel adnak jeweleket. Ezen a szerveren 10X az esélye az EXCELLENT ITEM DROP-nak is, vagyis akár egy kicsi pók is adhat exc itemet. Itt sokkal gyakoribbak a GoM-ok is, illetve itt kicsivel több az XP-gain, mint az egyesen.

Néha csak egy szerver elérhető, ilyenkor csak simán Synthesis  a neve. Néha javítják a szervert, vagy éppen hack-szűrőt futtatnak le, ezekben az esetekben nem működik mindkét szerver. Sajnos van olyan is, hogy mindkét szerver offline, de ez csak átmeneti szokott lenni.

Na mostanra ennyi, AVE, mentem MUzni.

>>Egészség és Harmónia<<

#57 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 27. 12:03

Na gyerekek, látom mindenki orrba szájba MUzik, időtök sincs hozzászólni... :)

Szal, aki vette a fáradtságot, és jáccik a gémmel, annak:
1.:nyomj ENTER-t
2.:majd nyomj TAB-ot
3.: írd be a nevem: M_Stipee
4.: Még egy TAB
5.: Írj be vmi szellemes üdvözletet
6.: Ha online vok, válaszolok.

Mellesleg van magyar klán (guild), be lehet lépni, aneve: HaRoThUn. GM: coperfield.

Na ave, mentem MUzni!

>>Egészség és Harmónia<<

#58 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 13:36

Holnap érkezik a netem. Felmegyek. :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#59 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 13:40

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2005. aug. 29., hétfő - 14:36

Holnap érkezik a netem. Felmegyek. :)

Várunk sok szeretettel :)

Van magyar klán, ahogy már Stipee is mondta, gyertek bátran!

#60 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 29. 22:28

Bár még nem próbáltam ki a leirtak alapján ez a játék kegyetlenül hasonlít a ragnarok online-hoz. A hét folyamán vmikor én is felnézek, megnézem milyen.

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.