HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások IV. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2291 Felhasználó inaktív   DeVasT 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 03:06

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 19:14

Ezzel ma futunk mégegy kört. Éjfél után valamikor, pár perc.

Jah pár perc :) 3-4 óra... btw nem régóta vagyok csellós de ez az adsl-hez képest rémálom, 2 hete van bekötve de tudok 3-4 olyan alkalomról amikor órákig nem volt net. Ez a rendelkezésre állás ezután is ilyen lesz, vagy netán kivételes esetek voltak ?
Achiever 33.33%, Explorer 53.33%, Killer 66.67%, Socializer 46.67%

#2292 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:06

miért, hétköznap éjfél és négy óra között szerinted sok ember ül a gép előtt, hogy na, ő most netezni akar? legközelebb karbantartsanak inkább délután négytől nyolcig?

#2293 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:06

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 4:06

Jah pár perc :) 3-4 óra... btw nem régóta vagyok csellós de ez az adsl-hez képest rémálom, 2 hete van bekötve de tudok 3-4 olyan alkalomról amikor órákig nem volt net. Ez a rendelkezésre állás ezután is ilyen lesz, vagy netán kivételes esetek voltak ?

Kivételes esetek, egy központi eszköz adta meg magát amit most éjjel cseréltek, ha jól olvastam.
Én 3,5 éve chellozom és meg vagyok elégedve velük, nem sok nagyobb leállás volt (3-4 kb).

#2294 Felhasználó inaktív   ironer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:28

Idézet: mikike007 - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:31

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a következő dologban?

A pctv képe rettenetesen pocsék, amióta kicserélték a modemet még rosszabb mint azelőtt. Szóval minden esetben kénytelen vagyok kihúzni a modemet, a kikapcsolás semmit sem segít.
Azelőtt ha kihúztam legalább jó volt. Ha be volt dugva akkor csak nagyon piciben volt élvezhető a kép.

Próbáltam már több szűrőt is, de minimális a javulás… :(  Mi ilyenkor a teendő, erősítőt kellene vennem.

Külön van a többi tévétől, szóval az sem lehet gond, a lépcsőházból közvetlenül jön be, alig két méter kábel.

A rossz minőséget nem úgy értem, mielőtt valaki megkérdezné, hogy nem dvd minőség, hanem egyszerűen nézhetetlen :(  :( !

Előre is köszi!

Miki

Volt tanáromnak is hasonlo problémája volt. Azt mondta akkoriban hogy az volt a gond hogy ugyanabba az elosztoba volt bedugva a gép és a modem igy a TV kártyát ngyon bezavarta. Végül ugy oldotta meg hogy vett vmi zavarszüröt.

#2295 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 08:12

Idézet: debaj - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 7:06

miért, hétköznap éjfél és négy óra között szerinted sok ember ül a gép előtt, hogy na, ő most netezni akar? legközelebb karbantartsanak inkább délután négytől nyolcig?

Olvass már inkább mint kötekeccc!  :omg:

Nem azt írta, hogy baj, hogy mikor van, hanem, hogy meddig tart!!!  :reklamacio:

Azért csak add az okos ötleteidet továbbra is...  :think:  :smoker:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#2296 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 08:56

Idézet: wigyori - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:07

Viszont meg lehet szakitani egy belevagott Supervisor modulllal.

-w-

:D :D ;)

#2297 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:05

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 4:06

Szia,

Azért csináljuk éjszaka, mert akkor kevés embert érint. Nem senkit, hanem kevés embert. Sajnos eszközök idpnként megjibásodnak, ezt pedig cserélni kell, nincs mese. A kimaradás egyébként látható, hogy mennyi volt:

Kép

Volt egyébként éjjel egy kis dhcp probléma is, amiatt lehetett neked pár órás kiesésed, erről hajnali 4 körül jött az sms, hogy elhárult. Eddig a jóindulat.

Rosszindulat: ÁSzF-ben benne van a rendelkezésre állás (95% éves szinten), és hogy karbantarthatunk éjszaka úgy, hogy a rendelkezéésre állásba ez még beleférjen. éves szinten a 95% 18 nap x 24 óra = 432 óra kiesésed lehet. Ebből volt most 4. Lazíts :)

#2298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 10:05

hogy a rendelkezéésre állásba ez még beleférjen. éves szinten a 95% 18 nap x 24 óra = 432 óra kiesésed lehet. Ebből volt most 4. Lazíts :)

Látom ezt a topikot is rendszeresen kel nézegetnem, mert most meg volt a négy óra, hétfőn meg a másik négy. Ezen a héten az már soknak minősülhet.

Mindegy, túléltük, csak DHCP problémáim most reggel 9 körül kezdtek helyreállogatni...
Make love not Wor.

#2299 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:32

Hát nekem 2:10 és 2:15 között nemment net, aztán helyrejött. Kissé meglepődtem, mert a 13-kert nem írta NSD és broodwar közben halt ki a cucc. :) Mondjuk nagyobb bajom sose legyen. :Đ

#2300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:55

Idézet: andrej - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 10:32

Hát nekem 2:10 és 2:15 között nemment net, aztán helyrejött. Kissé meglepődtem, mert a 13-kert nem írta NSD és broodwar közben halt ki a cucc. :) Mondjuk nagyobb bajom sose legyen. :Đ

Nekem olyan 01:15h felé ment el, de minnyá meglesem a logjaimat. IPszám változott, meg vakhajnalban voltak érdekes dolgok, de mindegy, legalább időben lefeküdtem alunni  :D
Make love not Wor.

#2301 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 10:28

Idézet: Exemplary - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 9:12

Olvass már inkább mint kötekeccc!  :omg:

Nem azt írta, hogy baj, hogy mikor van, hanem, hogy meddig tart!!!  :reklamacio:

Én arra írtam ezt, hogy két hete van chellója, ezalatt kétszer nem volt net ~éjfél és ~négy között, ráadásul hétköznap, és erre kijelenti, hogy ez rémálom.
Megjegyzem, ma én is rémálmodtam, nem volt kellemes, de nem amiatt, mert nem volt net a kábelben, hanem azért, mert az ágyamban a matracot tartó forgácslap a bal oldalon kissé megsüllyedt. Bár gurulni nem gurultam, elég kényelmetlen volt. Sebaj, majd hétvégén nekiesek, és helyrepofozom. :)

#2302 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 10:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 10:55

Nekem olyan 01:15h felé ment el, de minnyá meglesem a logjaimat. IPszám változott, meg vakhajnalban voltak érdekes dolgok, de mindegy, legalább időben lefeküdtem alunni  :D

Ja igen 1:10, kettőkor már aluttam. :D IP-m nem változott és éjjelre most standby-ba tettem a modemem.

#2303 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 10:36

Idézet: debaj - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 11:28

Én arra írtam ezt, hogy két hete van chellója, ezalatt kétszer nem volt net ~éjfél és ~négy között, ráadásul hétköznap, és erre kijelenti, hogy ez rémálom.

Azért vagyunk itt páran, akik napközben remote használják a gépüket, éjfél és négy között meg ott ülnek előtte, oszt akkor az még aktívan munkanapnak számít, főleg ha oda a nagy vizen túlra kell valamit intézni, ahol akkor még nem is annyira esteledik.
Make love not Wor.

#2304 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 10:38

Idézet: andrej - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 11:36

Ja igen 1:10, kettőkor már aluttam. :D

01:12-őt mutat, ami nekem már szinte hiteles mérésnek is minősül  :D
Make love not Wor.

#2305 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 11:35

Hi.
Nektek megy az smtp? Nekem tegnap ota nem :(

#2306 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 11:36

nekem megy
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2307 Felhasználó inaktív   OLE-3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 11:52

Nekem is csak az 1ik cimemrol nem hajlando kuldeni... de miert? :think: :confused:

#2308 Felhasználó inaktív   DeVasT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:19

Idézet: debaj - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 9:28

Megjegyzem, ma én is rémálmodtam, nem volt kellemes, de nem amiatt, mert nem volt net a kábelben, hanem azért, mert az ágyamban a matracot tartó forgácslap a bal oldalon kissé megsüllyedt. Bár gurulni nem gurultam, elég kényelmetlen volt. Sebaj, majd hétvégén nekiesek, és helyrepofozom. :)

Én nem kötekedni szeretnék, de én úgy tudom ez a szolgáltatás 7/24 bizonyos %-os rendelkezésreállással. Plz ha én minden nap hajnali 1-től 5-ig szeretnék netezni sztem az is belefér havi 11 rongyba, vagy nem ? Az oké, hogy cserélgetik a meghibásodott eszközöket meg ilyesmi, de azert nem gondoltam volna hogy a cuccok ilyen mértékben amortizálódnak :) adsl-el több év alatt 1db 1-2 órás leállás volt(és azt is használtam rendesen). Namost itt már túlléptem ezt 2 hét alatt:) Ez van le kell nyelni mivel itt nincs adsl lefedettség 14. ker 4tw...
Achiever 33.33%, Explorer 53.33%, Killer 66.67%, Socializer 46.67%

#2309 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 13:30

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 14:19

...

Most amúgy pont belecsaptál abba a bizonyos anyaggal töltött palacsintába, ennyi karbantartás fél évben sem igen szokott lenni, mint az utóbbi két-három hétben, de majdcsak végeznek vele hamarosan... :)

#2310 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 14:25

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 14:19

Én nem kötekedni szeretnék, de én úgy tudom ez a szolgáltatás 7/24 bizonyos %-os rendelkezésreállással. Plz ha én minden nap hajnali 1-től 5-ig szeretnék netezni sztem az is belefér havi 11 rongyba, vagy nem ?

A rendelkezésre állást éppen ezen az oldalon írta NSD, igaz kicsit feljebb.  :D  Persze biztosan mindig lesz olyan ember, aki pont akkor akar netezni, amikor éppen nincs net.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

Téma megosztása:

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.