HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások IV. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#2281 Felhasználó inaktív   atus3 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 17:29

Sziasztok.

Múlt hónapban úgy volt, hogy akit már lekorlátoztak, azt is visszaengedtek teljes sebességre az ominózus "hónap utolsó munkanapja előtti munkanapon". Ez most is így lesz, meg mostantól mindig, vagy csak múlt hónapban volt így kivételesen?

#2282 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 17:54

Országos UPC leállás volt... nem szerettem.

#2283 Felhasználó inaktív   Roger that! 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 22:50

Idézet: Exemplary

...nézek
web-t és megkapom a prov.chello-t, hogy regisztráljam magam.
Semmi HW nem változott, tegnap kikapcs vas ma be...

Másnál is volt ilyen jelenség, mi lehetett ez?

Hi!
Detto!
Én nem rég lettem chello-s, és meg is ijjedtem ezektől egy kicsit  :blink:
Tegnap előtt probálkoztam kapcsolatba lépni a webtárhelyemmel (hogy szépen mondjam), ... hát ... kidobott mint állat. :mad:

#2284 Felhasználó inaktív   pett1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 10:30

Hi NSD.

Ha SSH-zni szeretnék putty-val a 666-os porton egy serverhez, lehetséges, hogy le van tiltva a chellosoknak? Vagy az összes 1024 alatti port le van tiltva?

#2285 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:49

Idézet: pett1 - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 11:30

Hi NSD.

Ha SSH-zni szeretnék putty-val a 666-os porton egy serverhez, lehetséges, hogy le van tiltva a chellosoknak? Vagy az összes 1024 alatti port le van tiltva?

nem

#2286 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:14

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. okt. 24., hétfő - 19:49

Éjjel 01:00-től a meghibásodott cisco modult kicseréljük. Emiatt nem lesz net BP14, BP17, BP21 és Várpalotán, vidéken pedig lassulás lesz.

Ezzel ma futunk mégegy kört. Éjfél után valamikor, pár perc.

#2287 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 20:24

Nem szeretem a "kört"!
Annak nincs vége.... :cool:

#2288 Felhasználó inaktív   wigyori 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:07

Viszont meg lehet szakitani egy belevagott Supervisor modulllal.

-w-
23:54 < _andrej_> meddig huzhato? a szemetesig edesfiam
Virtualis szerver Xen-nel
UNIX manpage gyujtemeny

#2289 Felhasználó inaktív   mikike007 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 26. 21:31

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a következő dologban?

A pctv képe rettenetesen pocsék, amióta kicserélték a modemet még rosszabb mint azelőtt. Szóval minden esetben kénytelen vagyok kihúzni a modemet, a kikapcsolás semmit sem segít.
Azelőtt ha kihúztam legalább jó volt. Ha be volt dugva akkor csak nagyon piciben volt élvezhető a kép.

Próbáltam már több szűrőt is, de minimális a javulás… :(  Mi ilyenkor a teendő, erősítőt kellene vennem.

Külön van a többi tévétől, szóval az sem lehet gond, a lépcsőházból közvetlenül jön be, alig két méter kábel.

A rossz minőséget nem úgy értem, mielőtt valaki megkérdezné, hogy nem dvd minőség, hanem egyszerűen nézhetetlen :(  :( !

Előre is köszi!

Miki

#2290 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 22:09

Idézet: mikike007 - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:31

Külön van a többi tévétől, szóval az sem lehet gond, a lépcsőházból közvetlenül jön be, alig két méter kábel.

Szerintem a felmenőid csuklanak egy ideje, és ha jót akarsz magadnak, ne írd le, hol követted ezt el.
Ez csak arra az esetre vonatkozik, ha a pctv-d a szűrő elől veszi az antenna jelét, és te a hálózatot szívatod ezzel a megoldással.
Ha mégis a szűrő után szabályos osztással megy az összes vevőkészülék felé, akkor néz(es)d át a csatlakozásokat, ill. 4 vevőkészülék (vagy több) esetén egy antennaerősítőt sem ártana beszerezni.
Van még a hibajelenségre olyan gyógyír is, amit ebben a topikban (valamint az előzményeiben), ill. a Multimédia szekcióban is megtalálsz.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2291 Felhasználó inaktív   DeVasT 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 03:06

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 19:14

Ezzel ma futunk mégegy kört. Éjfél után valamikor, pár perc.

Jah pár perc :) 3-4 óra... btw nem régóta vagyok csellós de ez az adsl-hez képest rémálom, 2 hete van bekötve de tudok 3-4 olyan alkalomról amikor órákig nem volt net. Ez a rendelkezésre állás ezután is ilyen lesz, vagy netán kivételes esetek voltak ?
Achiever 33.33%, Explorer 53.33%, Killer 66.67%, Socializer 46.67%

#2292 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:06

miért, hétköznap éjfél és négy óra között szerinted sok ember ül a gép előtt, hogy na, ő most netezni akar? legközelebb karbantartsanak inkább délután négytől nyolcig?

#2293 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:06

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 4:06

Jah pár perc :) 3-4 óra... btw nem régóta vagyok csellós de ez az adsl-hez képest rémálom, 2 hete van bekötve de tudok 3-4 olyan alkalomról amikor órákig nem volt net. Ez a rendelkezésre állás ezután is ilyen lesz, vagy netán kivételes esetek voltak ?

Kivételes esetek, egy központi eszköz adta meg magát amit most éjjel cseréltek, ha jól olvastam.
Én 3,5 éve chellozom és meg vagyok elégedve velük, nem sok nagyobb leállás volt (3-4 kb).

#2294 Felhasználó inaktív   ironer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 06:28

Idézet: mikike007 - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:31

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a következő dologban?

A pctv képe rettenetesen pocsék, amióta kicserélték a modemet még rosszabb mint azelőtt. Szóval minden esetben kénytelen vagyok kihúzni a modemet, a kikapcsolás semmit sem segít.
Azelőtt ha kihúztam legalább jó volt. Ha be volt dugva akkor csak nagyon piciben volt élvezhető a kép.

Próbáltam már több szűrőt is, de minimális a javulás… :(  Mi ilyenkor a teendő, erősítőt kellene vennem.

A rossz minőséget nem úgy értem, mielőtt valaki megkérdezné, hogy nem dvd minőség, hanem egyszerűen nézhetetlen :(  :( !

Előre is köszi!

Miki

Volt tanáromnak is hasonlo problémája volt. Azt mondta akkoriban hogy az volt a gond hogy ugyanabba az elosztoba volt bedugva a gép és a modem igy a TV kártyát ngyon bezavarta. Végül ugy oldotta meg hogy vett vmi zavarszüröt.

#2295 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 08:12

Idézet: debaj - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 7:06

miért, hétköznap éjfél és négy óra között szerinted sok ember ül a gép előtt, hogy na, ő most netezni akar? legközelebb karbantartsanak inkább délután négytől nyolcig?

Olvass már inkább mint kötekeccc!  :omg:

Nem azt írta, hogy baj, hogy mikor van, hanem, hogy meddig tart!!!  :reklamacio:

Azért csak add az okos ötleteidet továbbra is...  :think:  :smoker:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#2296 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 08:56

Idézet: wigyori - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 22:07

Viszont meg lehet szakitani egy belevagott Supervisor modulllal.

-w-

:D :D ;)

#2297 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:05

Idézet: DeVasT - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 4:06

Szia,

Azért csináljuk éjszaka, mert akkor kevés embert érint. Nem senkit, hanem kevés embert. Sajnos eszközök idpnként megjibásodnak, ezt pedig cserélni kell, nincs mese. A kimaradás egyébként látható, hogy mennyi volt:

Kép

Volt egyébként éjjel egy kis dhcp probléma is, amiatt lehetett neked pár órás kiesésed, erről hajnali 4 körül jött az sms, hogy elhárult. Eddig a jóindulat.

Rosszindulat: ÁSzF-ben benne van a rendelkezésre állás (95% éves szinten), és hogy karbantarthatunk éjszaka úgy, hogy a rendelkezéésre állásba ez még beleférjen. éves szinten a 95% 18 nap x 24 óra = 432 óra kiesésed lehet. Ebből volt most 4. Lazíts :)

#2298 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:12

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 10:05

hogy a rendelkezéésre állásba ez még beleférjen. éves szinten a 95% 18 nap x 24 óra = 432 óra kiesésed lehet. Ebből volt most 4. Lazíts :)

Látom ezt a topikot is rendszeresen kel nézegetnem, mert most meg volt a négy óra, hétfőn meg a másik négy. Ezen a héten az már soknak minősülhet.

Mindegy, túléltük, csak DHCP problémáim most reggel 9 körül kezdtek helyreállogatni...
Make love not Wor.

#2299 Felhasználó inaktív   andrej 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:32

Hát nekem 2:10 és 2:15 között nemment net, aztán helyrejött. Kissé meglepődtem, mert a 13-kert nem írta NSD és broodwar közben halt ki a cucc. :) Mondjuk nagyobb bajom sose legyen. :Đ

#2300 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 09:55

Idézet: andrej - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 10:32

Hát nekem 2:10 és 2:15 között nemment net, aztán helyrejött. Kissé meglepődtem, mert a 13-kert nem írta NSD és broodwar közben halt ki a cucc. :) Mondjuk nagyobb bajom sose legyen. :Đ

Nekem olyan 01:15h felé ment el, de minnyá meglesem a logjaimat. IPszám változott, meg vakhajnalban voltak érdekes dolgok, de mindegy, legalább időben lefeküdtem alunni  :D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (137 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.