K-1
Elküldve: 2005. 08. 15. 12:41
Egyszer láttam egy meccsét egy feleakkora japánnal. A melák az első pár menet után kidöglött és a japán nyert.
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:59
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 11:41
Egyszer láttam egy meccsét egy feleakkora japánnal. A melák az első pár menet után kidöglött és a japán nyert.
AZ!
Régebben már elverték párszor, mert hamar kifáradt, de jól fejlődik, de ne felejtsük el, hogy ő nem harcos volt, hanem gyógyszerész, és szociológus... Ő még igencsak kezdő.
Elküldve: 2005. 08. 16. 09:26
Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 11., csütörtök - 16:13
Akkora flashem volt a sráctól, hogy az nem is igaz...
Pont igyekezett a ring felé, fújtatott mint egy idióta!
2. Az első menetben Sapp ráment, semmi. Persze ez is nagy élmény volt, folyamatosan szakadtam...
Aztán egy idő után elfogyot a kondi, a srác meg elővette a jól bevált combosokat.
3. A kis tökös, telivádlis mitugrász nagyon szimpatikusan versenyzett, de ha jól emlékszem összecsalták egy X-re, vagy Ignasov-győzelemre a mecset.
4. Bonjasky meg egy kivégzőgép...
1. Egy idióta hogy fújtat?
2. Az régebben bizony így volt, hogy Sapp rohamból támadott, mert máshogy nem volt esélye, mert nagy súlya miatt hamar kifáradt, de fejlődik rendesen, a Japán GP-T meg is nyerte:) Bár ott nem volt olyan nagyon komoly ellenfele. Ő nem 10 éves tapasztalattal bíró Kickboxos, hanem gyógyszerész/szociológus, 0 előképzettséggel, jóformán még ütni sem nagyon tudott.
Én a Show-ja, és az adottságai miatt bírom a srácot, és tudom, hogy a nyitóhozzászólásom miatt fikáztad le
3. A kis tökös, telivádlis mitugrásznak van neve is, méghozzá: KAOKLAI KAENNORSING
Hát igen. Ő nemgyengén adja elő, már ha a Choi elleni Koreai döntőt is megnézzük, igencsak büszke teljesítmény volt tőle.
Idézet
Szóljál ha még vannak ilyen belső információid, mert fel lehetne vele dobni a topikot. SŐT! A legjobb az lenne, ha előre szólnál, hogyha bundázott meccs lesz. Nem tudod véletlenül ki lesz idén a világbajnok?
4. Szerintem nem remekel mostanában. Bár a VB győzelmet megszerezte, de már nem szerepel olyan jól.
Inkább Bob Sapp a kivégzőgép
Elküldve: 2005. 08. 16. 09:36
Legalább nem okozott gondot neki összedobni egy kis izomnövelőt.
Persze gondolom azért inkább focizott az egyetemen, mint tanult.
Elküldve: 2005. 08. 16. 09:42
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 10:26
Elvették a játékod?
Ugyan...
Idézet
Ezt kár elkezdeni, de ha gondolod nézz rá az aláírásomra!
Mindössze annyit.Ha én küzdősportot nézek, akkor vannak elvárásaim a szereplőkkel szemben.Na ő ennek nem tett eleget...
De mindegy!Amíg te izgulsz, addig én kacagok, ennyi!
Elküldve: 2005. 08. 16. 10:03
Elküldve: 2005. 08. 16. 11:17
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 10:36
Ez jó...
A szociológia viszont valószínűleg nem vált be neki, és itt adja ki magából a feszültséget.
Elküldve: 2005. 08. 16. 12:38
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 8:36
Persze gondolom azért inkább focizott az egyetemen, mint tanult.
Hajláktalanok lelki gondozásával foglalkozott.
Képzeld el, amikor leül a csövessel szemben, hogy ápolja a lelkét...
Elküldve: 2005. 08. 16. 12:44
Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:03
Így van. A 110 kg-ot mondják ideálisnak. Őt a Show-ja miatt szeretem, komolyabb ellenfél ellen, csak rohammal nyerhet. Egyenlőre... ha igyazi harcosról van szó, akkor abból itt a K1-ben van jópár.
Pl.:KAOKLAI KAENNORSING
Elküldve: 2005. 08. 16. 12:51
Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 8:42
Ugyan...
Mindössze annyit.Ha én küzdősportot nézek, akkor vannak elvárásaim a szereplőkkel szemben.Na ő ennek nem tett eleget...
De mindegy!Amíg te izgulsz, addig én kacagok, ennyi!
Elvárások? Nekem sem az igazi harcos-t testesíti meg Sapp, hanem színt visz a K1-be, SHOW-t, (ő a legjobban fizetett K1-es harcos, azért nem véletlen) és ki tudja mi lehet még belőle.
Én meg izgulok, és kacagok egyszerre, mert aki őt halálosan komolyan gondolja, az... hát nem tudom.
Elküldve: 2005. 08. 16. 12:54
Elküldve: 2005. 08. 16. 13:04
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 13:44
Pl.:KAOKLAI KAENNORSING

Ezt a rugast lattam, amikor az Eurosport kozvetitette...ha jol emlekszem, akkor a tavalyi VB-n volt.
Most nem jut eszembe az amerikai szinekben versenyzo sracnak a neve, de olyat fekudt ettol a rugastol, hogy az csak na....mondjuk nekem eleve nem szimpi az a srac, mivel allandoan csak a parasztlengoivel "arat"...egesz meccs alatt semmit nem csinal, csak arra a pillanatra var, amikor egyet el tud ereszteni...
A kepen is latni, hogy eppen egy olyan "nyaklevest" akart inditani..
Szerkesztette: foxyr 2005. 08. 16. 13:05 -kor
Elküldve: 2005. 08. 16. 13:17
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 13:51
Én meg izgulok, és kacagok egyszerre, mert aki őt halálosan komolyan gondolja, az... hát nem tudom.
1. Egy ilyen jellegű sportban, miért ne kellene komolyan venni az indulókat?
2.Ha bemegyek a ringbe és 5 méterről fújom a leendő ellenfelemet, akkor onnantól kezdve, mint nézőnek, lehet elvárásom a sráccal szemben.Vagy sem?
3.Ha ezek után még el is sírja magát a csóka, hát az egyenesen gigaLOL.(ezt erősítse meg valaki, mert pontosan nem emlékszem)
Egy baja van a srácnak.Kicsit későn későn fedezte fel a média.
Emlékszem a 90-s években az USA-ban mekkora szám volt a pankráció!Ott kellene próbálkoznia.
Idézet
Egyébként nézel boxot/küzdősportokat?
Elküldve: 2005. 08. 16. 13:51
Idézet: olaj - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 12:17
1. Egy ilyen jellegű sportban, miért ne kellene komolyan venni az indulókat?
2.Ha bemegyek a ringbe és 5 méterről fújom a leendő ellenfelemet, akkor onnantól kezdve, mint nézőnek, lehet elvárásom a sráccal szemben.Vagy sem?
3.Ha ezek után még el is sírja magát a csóka, hát az egyenesen gigaLOL.(ezt erősítse meg valaki, mert pontosan nem emlékszem)
Egy baja van a srácnak.Kicsit későn későn fedezte fel a média.
Emlékszem a 90-s években az USA-ban mekkora szám volt a pankráció!Ott kellene próbálkoznia.
Egyébként nézel boxot/küzdősportokat?
1. Nekem nem kell komolyan venni, mert önmagam szórakoztatására nézem. Ha komolyan akarok venni valakit, akkor komolyan veszem Kaennorsing-et, Choi-t, vagy Sefo-t, esetleg Ignashovot.
2. Ő így koncentrál, hogy fúj
3. Ott azért elég komoly vesést kapott, hát a fájdalomtűrő képessége nem magas. Mondjuk, nem sírt, de erősen látszott rajta, hogy széjjel van csúszva.
4. Bunda. Én nem tudom, mondjuk lehet (kár belemenni).
A pankráció nagyon más, de biztos ott is sikere lett volna.
Elküldve: 2005. 08. 16. 14:00
Idézet: Dorien - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 11:54
Az mi? :confused:
Elküldve: 2005. 08. 16. 14:10
Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 12:04
Most nem jut eszembe az amerikai szinekben versenyzo sracnak a neve, de olyat fekudt ettol a rugastol, hogy az csak na....mondjuk nekem eleve nem szimpi az a srac, mivel allandoan csak a parasztlengoivel "arat"...egesz meccs alatt semmit nem csinal, csak arra a pillanatra var, amikor egyet el tud ereszteni...
A kepen is latni, hogy eppen egy olyan "nyaklevest" akart inditani..
Nem VB volt, hanem Super Fight. Azt nemtudom pontosan miaz
Mighty Mo a srác, aki amúgy Bonjasky-t leverte nemrég.
Szerkesztette: Favágó 2005. 08. 16. 14:11 -kor
Elküldve: 2005. 08. 16. 15:00
Idézet: foxyr - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 14:04
Mighty Mo volt a srác. A napokban ismételték újra a meccset.
Állatvédő.hu
"Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven
tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik." Mahatma Gandhi
Elküldve: 2005. 08. 16. 21:44
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 15:10
Mighty Mo a srác, aki amúgy Bonjasky-t leverte nemrég.

Mégiscsak en emlekszem jol...ott van az altalad belinkelt oldalon "WORLD GP 2004 FINAL" abban KO-zott a kis thai fiutol
Az mit jelent, hogy leverte Remit??? Csak mert nem KO-t ir, vagyis biroi dontes szuletett.
Elküldve: 2005. 08. 17. 07:56
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. Aug. 16., Tuesday - 9:26
Hát igen. Ő nemgyengén adja elő, már ha a Choi elleni Koreai döntőt is megnézzük, igencsak büszke teljesítmény volt tőle.
Nincs meg valakinek a meccs digitalis formaban?
Elküldve: 2005. 08. 17. 14:03
Idézet: Favágó - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 15:00
Bushido péntek esténként van a Sport2-n. (utánanéztem)
Elég szabadfogású a dolog, ütni lehet testre (kézéllel/teli tenyérrel?), rúgni ágyékot, térdet kivéve azt hiszem bárhova, birkózni, végtagot feszíteni, másikat eldobni, stb. A küzdőfelek egyberészes birkózó hacukában vannak. Néha van páros váltott viadal is. Ennél egyszerre csak 2 ember küzd, ha az egyik elfárad, akkor leváltja a csapattársa.
Pontozzák a sikeres akciókat, de általában KO-val / meccsfeladással ér véget a bunyó. Ez utóbbi általában egy jól végrehajtott végtagfeszítés eredménye szokott lenni.
K1-et hol szokták adni és mikor? Az jobban érdekelne.
Szerkesztette: Dorien 2005. 08. 17. 14:04 -kor

Súgó
A téma zárva.