Idézet: Poni - Dátum: 2006. febr. 28., kedd - 10:53
Nos..nekem ez a DVD megvan, és véletlenül csináltam...
A Flami adta a tippet, hogy az Intel .sh patchel csináljak egy AMD telepitést, és ami történt...
Letöltöttem a Myzarnak a .ppf patch-ét és megpatcheltem vele....és kitettem a Bithumen-re...de mivel nem voltam tisztába hogy hol tartok, és hogy egyáltalán jó-e, leszedtem, hogy késöbb ne köpködjenek hogy xart teszek fel...
Ekkor a patchelt lemezt feltelepitettem a 10.4.3-as wincsiröl, és láss csodát...beröffent...ekkor nagy örömömbe elkeztem piszkálni a com.apple.Boot.plist-et..és beállitottam 1280x1024x32@75 mert ezt biztonságosnak tartottam......de restart után elkezdett vacakolni és verbose módban indult....( késöbb rájöttem, hogy a verbose mod az be volt iktatva, csak nem vettem észre)..én azt hittem hogy nahhh kernelpánik..és szépen elkönyveltem hogy nem életképes....
Közben olvasgatom itt-ott hogy a dvd-nek mennie kellene...erre kiírtam egy lemezre...és kiprobáltam a xikita modszerét, ami totál azután nem jött be..de az én írt lemezem az bejöt...és rájöttem hogy tök ugyanaz végül is mint ami a demonoidon van...