HWSW Informatikai Kerekasztal: Richard Burns Rally - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Richard Burns Rally folytatás

#2531 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:46

Idézet: ChrisX - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:37

Grat a 6800-hoz!!  :reszeg: Cimbi!

Apropó Interneted mikor lesz már végre?? Tényleg koleszos leszel megint? És a géped otthon van ? Akkormeg minek? Csak hétvégén használnád ? És különben is .??? :confused:  :think:

Köszi!  :D

Internetem, otthon? Majd, ha már ember él a Marson.  :(
Nem voltam eddig sem koleszos. A nagyszüleimnél lakom.
Hát többnyire csak hétvégén. Azért nem akarom felhozni, mert ez az utolsó félévem a suliban, szakdolgozat, gyakorlat, záróvizsga, nyelvvizsga; amiket nem árt komolyabban venni. Ha fenn lenne a gép éjjel-nappal RBR-eznék és az nem tenne jót. Most fontos, hogy komolyabban vegyem a dolgokat a jövőm miatt. Így is sokat ülök a gép előtt Pesten a net miatt, de közel sem annyit, amennyit az RBR miatt ülnék.

#2532 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:50

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 20:46

Internetem, otthon? Majd, ha már ember él a Marson.  :(

Na jó, kicsit túlzok. Mert múlt héten kezdték el hozni a mikro-hullámú netet, de az egy vicc! 5.000/hó 128Kbit-es net. 384-es pedig 10.000. Normálisak?  :reklamacio:  :bolond: 12.000-ért van 2Mbit-em itt Pesten. Nem fogok még ennyit kiadni nagy semmire. Ennyit nem ér az RBR azért.

#2533 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 19:53

De túl sok volt már az  :offtopic: .

Ez is csak közvetve kapcsolódik az RBR-hez, ínhüvelygyulladásom van! 1 éve játszom már RBR-t, de ilyen még nem volt! Pedig a hétvégén akartam egy Kaihuavaarát nyomni...

#2534 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 20:07

Sebaj Ákos, de legalább utánajártál a gaménak, és ezt is köszi :up:
Kormánytól Ínhüvelygyulladás?? :eek:
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2535 Felhasználó inaktív   Agrakos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 07. 20:18

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 21:07

Sebaj Ákos, de legalább utánajártál a gaménak, és ezt is köszi :up:
Kormánytól Ínhüvelygyulladás?? :eek:

Vagy valami olyasmi. Meg van dagadva az újam, ha hajlítom bazira fáj. Erőt nem tudok kifejteni vele. Tudod, nálam feljebb van véve a force ereje, biztos amiatt van. De még az is lehet, hogy az RBR-nek ehhez nincs köze, csak akkor nem tudom, hogy mitől van. Focizni szoktam még, ott pedig annyira nem szoktam használni az ujjaimat.  :think:

#2536 Felhasználó inaktív   Met 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 07. 21:01

Online futam után, hogy tudok replay-t menteni?
Ha jobb időt megyek online akkor azt menti a program vagy csak az offokat.

#2537 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:15

Na végre műkszik megint ez a szar :mad:
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2538 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:20

Good morning.

Yesterday evening I was driving Noiker again and got a very nice time - 6.56 something. So I was very happy at first, but when I uploaded it, I saw that it was with reduced damage :D :omg: After that I was not so happy anymore and I deleted the time right away. The funny thing is that I was saving the engine a lot also :nevet: So I just have to try again and not to make stupid mistakes like this :think:

#2539 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:29

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 21:18

Focizni szoktam még, ott pedig annyira nem szoktam használni az ujjaimat.  :think:

Kivéve, ha gombfocizol!  :D
My photos

#2540 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:30

Idézet: Met - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 22:01

Online futam után, hogy tudok replay-t menteni?
Ha jobb időt megyek online akkor azt menti a program vagy csak az offokat.

Ha rbrnet-re gondolsz, akkor amikor a cél után nyomod az esc-et, akkor alul van az exit to rbr net, na és valahol fölötte ott van a save replay.
My photos

#2541 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:35

Idézet: VFTS - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 18:39

Minuszba léptem a Rankon.
Tudom nem nagy dolog, de én örülök neki. ;)

grat  :respect:  :respect:  :respect:
SZIA!

#2542 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:36

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:20

Good morning.

Yesterday evening I was driving Noiker again and got a very nice time - 6.56 something. So I was very happy at first, but when I uploaded it, I saw that it was with reduced damage :D :omg: After that I was not so happy anymore and I deleted the time right away. The funny thing is that I was saving the engine a lot also :nevet: So I just have to try again and not to make stupid mistakes like this :think:

:omg:  :(
SZIA!

#2543 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:36

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:29

Kivéve, ha gombfocizol!  :D

:nevet:
SZIA!

#2544 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:37

Good morning.

Grat for the time!  :respect:
It's good to see, that you are so earnest, that you deleted the time. :respect2:  How can you lough about that, i would blow up after that!  :think:

I saw that you tryed out my tournament.  :up:  I hoped that you will visit it, there are some of our favourite tracks. I had enough that the others make only tournaments with UK stages, wich i don't like. And I think you neither.

Szerkesztette: sebgutkopf 2005. 09. 08. 08:43 -kor

My photos

#2545 Felhasználó inaktív   illegal_alien 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:38

Idézet: Agrakos - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 21:18

Vagy valami olyasmi. Meg van dagadva az újam, ha hajlítom bazira fáj. Erőt nem tudok kifejteni vele. Tudod, nálam feljebb van véve a force ereje, biztos amiatt van. De még az is lehet, hogy az RBR-nek ehhez nincs köze, csak akkor nem tudom, hogy mitől van. Focizni szoktam még, ott pedig annyira nem szoktam használni az ujjaimat.  :think:

Nekem is szokott ilyen lenni, csak nekem a csákányolástól.
Ősszel + tavasszal főképp.
Te olyat biztos nem csináltál. :D
SZIA!

#2546 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:43

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:37

Grat for the time!  :respect:
It's good to say, that you are so earnest, that you deleted the time. :respect2:  How can you lough about that, i would blow up after that!  :think:

I saw that you tryed out my tournament.  :up:  I hoped that you will visit it, there are some of our favourite tracks. I had enough that the others make only tournaments with UK stages, wich i don't like. And I think you neither.

Well, what can I do... It wouldn't help if I throw computer out of the window :D

Yep, I visited the tournament. Some stages went nicely, but on some I had "problems" :omg: I can't drive 6 stages in a row without crashing. I also got 30 seconds penalty for my stupidity, I accidentally pushed repair, I had no idea that I would get a penalty. :think: The most problematic for me is NB2 where I always crash online :reklamacio:

And it's true that I don't like UK at all online. I drive so carefully there that my times are always very bad even without crashing.

Szerkesztette: M_S 2005. 09. 08. 08:46 -kor

#2547 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:44

Good morning.

:D
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#2548 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 08:56

Idézet: M_S - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:43

Well, what can I do... It wouldn't help if I throw computer out of the window :D

Yep, I visited the tournament. Some stages went nicely, but on some I had "problems" :omg: I can't drive 6 stages in a row without crashing. I also got 30 seconds penalty for my stupidity, I accidentally pushed repair, I had no idea that I would get a penalty. :think: The most problematic for me is NB2 where I always crash online :reklamacio:

And it's true that I don't like UK at all online. I drive so carefully there that my times are always very bad even without crashing.

Next time try that you make a short cofee pause at the service park!  ;)  When i drive online i have always mineralwatter next to the wheel.  :D  But you did some mistake on ewII too.
Your online noiker time is great!  :up:

I don't understand Maki, Novidov and the others, they drive only UK online, if there wouldn't more stages in the game. Or I have a secret code which unlocks me 5 more countryes with 30 secret stages?  :D :bolold:
My photos

#2549 Felhasználó inaktív   M_S 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 09:08

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 9:56

Next time try that you make a short cofee pause at the service park!  ;)  When i drive online i have always mineralwatter next to the wheel.  :D  But you did some mistake on ewII too.
Your online noiker time is great!  :up:

I don't understand Maki, Novidov and the others, they drive only UK online, if there wouldn't more stages in the game. Or I have a secret code which unlocks me 5 more countryes with 30 secret stages?  :D :bolold:

That is a very good idea actually, I have to change something :think: On EW2 I rolled over already near the start and the rhythm was gone for the rest of the stage :omg:

But they drive absolutely amazing times online :eek: In UK especially, absolutely unbelieveble times. 3.09 on Chirdonhead, 3.11 on Harwood etc... I don't understand how some people like UK so much :D I completely hate it :rolleyes:

#2550 Felhasználó inaktív   Papa_G 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 08. 09:12

Idézet: VFTS - Dátum: 2005. szept. 7., szerda - 18:39

Minuszba léptem a Rankon.
Tudom nem nagy dolog, de én örülök neki. ;)

Megragadnám az alakalmat ésmindenkinek Gratulálok! :) Most annyira nincs időm válaszolni minddre, de azért tnyleg Gratula.

A másik: Eszembe jutott, hogy ha lehetett volna szavazni az aszfaltról, akkor én nemmel szavaztam volna, úgyhogy muszály lennije hónak is.  :cool:
Ide meg kellene valamit írni. De mit is? Hmm... Megvaaaan! :
                         R A L L Y ! ! ! ! ! !           :)                                                        nameg                     Szia!

Téma megosztása:

• (150 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.