Valaki játszon már rajtam kívül HRT-ből.
Richard Burns Rally folytatás
Elküldve: 2005. 08. 16. 04:58
Kircsi. Tegnap két ausztrálon 16mp-et hoztam. Sajna viszont, hogy a csapatnak ebből csak 2-3mp jutott 
Elküldve: 2005. 08. 16. 06:45
Most akkor melyik progi kell a bjnoksághoz? az rbronline1.3 vagy rbrnet1.3?
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:30
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 9:46
Idézet: Fecni
Akkor most én is hozzászólok ehhez a témához.
Nem igaz mit nem lehet ezen érteni?! Álló kerék=nagyobb fékút.
Sőt, nekem még olyan is volt idén télen, hogy mentem kocsival olyan úton, hogy rá volt az útra fagyva a letapadt hó+esett az ónoseső és le kellett volna fordulnom a 21-es főútról a benzinkút felé.
50-es tempó és alig-alig elkezdtem nyomni a féket erre elkezd vonyítani a gumi. Na mondom itt sem fogok letérni...
Mentem tovább, hogy majd akkor a legközelebbi kereszteződésnél ismét megpróbálkozok.
Na mondom itt már jó messze elkéne kezdeni lassulni fék nélkül. Maradt a motorfék. Visszacsaptam 4-ből 3-ba, szép lassan engedtem fel a kuplungot, nehogy hirtelen lassuljon, és még igy is majdnem lemásztak az útról az első kerekek...
Szóval mindíg max. annyira kell a féket nyomni, amig még nem állnak meg a kerekek, mert ha megáll, akkor hirtelen veszít a tapadásából a dolog.
Vegyünk egy példát. Adott egy szánkó, meg rajta valami teher(nem lajkakutya ),
Ha megakarod mozdítani, elég nagy erőt kell kifejteni. Viszont ha már mozgésba hoztad, és csúszik, könnyedén siklik. Ugyanezt képzeld el fordítva, fékezésnél...
Nem igaz mit nem lehet ezen érteni?! Álló kerék=nagyobb fékút.
Sőt, nekem még olyan is volt idén télen, hogy mentem kocsival olyan úton, hogy rá volt az útra fagyva a letapadt hó+esett az ónoseső és le kellett volna fordulnom a 21-es főútról a benzinkút felé.
50-es tempó és alig-alig elkezdtem nyomni a féket erre elkezd vonyítani a gumi. Na mondom itt sem fogok letérni...
Mentem tovább, hogy majd akkor a legközelebbi kereszteződésnél ismét megpróbálkozok.
Na mondom itt már jó messze elkéne kezdeni lassulni fék nélkül. Maradt a motorfék. Visszacsaptam 4-ből 3-ba, szép lassan engedtem fel a kuplungot, nehogy hirtelen lassuljon, és még igy is majdnem lemásztak az útról az első kerekek...
Szóval mindíg max. annyira kell a féket nyomni, amig még nem állnak meg a kerekek, mert ha megáll, akkor hirtelen veszít a tapadásából a dolog.
Vegyünk egy példát. Adott egy szánkó, meg rajta valami teher(nem lajkakutya ),
Ha megakarod mozdítani, elég nagy erőt kell kifejteni. Viszont ha már mozgésba hoztad, és csúszik, könnyedén siklik. Ugyanezt képzeld el fordítva, fékezésnél...
Na ez se az igazi!
Pl: két külön kanyarról beszéltél, ahol tuti eltért az útfelület!
A szánkós példa se jó szerintem...
Magyarázd meg slick gumival és betonon normál száraz (nem esős/csúszós) útfelületen ugyanezt!
Falcon!!!
Help!!!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:32
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 10:52
Ó ugyan, küzdjetek KZ kemény fejével még egy kicsit..
Nem úgy van az, hogy majd én jövök aztán megmondom a frankót
..Viszont indítványozom, hogy kezdjünk KZ elnevező akciót. Vagyis mindenki, aki meg akarja nevezni, az adjon valami feloldást a K-Z (kezdő-)betűkre! Nem muszáj névnek lennie, kezdem mindjárt azzal, hogy KékesZöld (lesz a feje, ha túl sokat keménykedik
)
..Viszont indítványozom, hogy kezdjünk KZ elnevező akciót. Vagyis mindenki, aki meg akarja nevezni, az adjon valami feloldást a K-Z (kezdő-)betűkre! Nem muszáj névnek lennie, kezdem mindjárt azzal, hogy KékesZöld (lesz a feje, ha túl sokat keménykedik
KöZfaltégla!
Kicsit Zizi
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:33
Idézet: Falcon77 - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 11:05
Marek!
I knew you were going for the lead but didn't think this soon
I hope you will motivate Akos a bit. He's been lazy lately
Csak nincs feltöltve minden ideje. psszt!
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:34
[quote name='sebgutkopf' date='2005. aug. 16., kedd - 8:30']
Na ez se az igazi!
Magyarázd meg slick gumival és betonon normál száraz (nem esős/csúszós) útfelületen ugyanezt! [/QUOTE]
Falcon!!!
Help!!!
[/quote]
Azt írta, hogy nem tudja a frankót!
Bár szerintem csak smucig, és nem osztja meg az infót, hogy hülyék maradjunk
Na ez se az igazi!
Magyarázd meg slick gumival és betonon normál száraz (nem esős/csúszós) útfelületen ugyanezt! [/QUOTE]
Falcon!!!
Help!!!
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:36
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 15., hétfő - 11:56
Ez mi akart lenni magyarul? Én pl nem értem..
Ja én sem értem.
Se magyarul se angolul. :confused:
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:45
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 7:45
Most akkor melyik progi kell a bjnoksághoz? az rbronline1.3 vagy rbrnet1.3?
A miénkhez az rbrnet 3.0.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:46
[quote name='KZKZKZ' date='2005. aug. 16., kedd - 8:34'] Falcon!!!
Help!!!
[/QUOTE]
[/quote]
ÁÁÁ amilyen maximalista a professzor úr lehet, hogy most ráállt a témára és majd egy 50 oldalas értekezéssel fog itt nekünk előállni, amit majd a fan sinte-on publikálhatunk, addig meg hivatalosan tagadja a témában való jártasságát.
Help!!!
ÁÁÁ amilyen maximalista a professzor úr lehet, hogy most ráállt a témára és majd egy 50 oldalas értekezéssel fog itt nekünk előállni, amit majd a fan sinte-on publikálhatunk, addig meg hivatalosan tagadja a témában való jártasságát.
My photos
My photos
Elküldve: 2005. 08. 16. 07:49
[quote name='sebgutkopf' date='2005. aug. 16., kedd - 8:46'] Azt írta, hogy nem tudja a frankót!
[/QUOTE]
[/quote]
Csak halkan jegyzem meg, hogy én is erre gyanakszom. Biztos nem hagyja nyugodni a téma.
Csak halkan jegyzem meg, hogy én is erre gyanakszom. Biztos nem hagyja nyugodni a téma.
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:12
Szerintem most próbálgatja a kocsijával a fékutat, aztán felveszi videóra a kerékcsikorgást, meg ilyeneket, és majd dokumentálja nekünk
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:37
Good morning
I inform you that we have started developing Team Protype website, it's located here
Ari is mainly responsible for this as he is the only one of us who knows something about making websites.
Others are just writing some articles maybe. There is not much content yet, but we hope to add stories and news constantly (very slowly probably). At the moment there even aren't all the driver profiles available as some guys can be quite lazy
But at least it's a start and there are already some articles available, which hopefully will interest or even help some people. It is also possible to write your own comments about the articles.
I inform you that we have started developing Team Protype website, it's located here
Ari is mainly responsible for this as he is the only one of us who knows something about making websites.
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:43
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:37
Á, this website english.
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:45
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:43
Á, this website english. 
Yes, because we are an international team
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:50
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:45
Yes, because we are an international team 
I find Hungarian website-link on the youweb site.
Im write message your website.
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:51
Idézet: KZKZKZ - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:49
Az angol 'Á', mit jelent magyarul? 
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:55
Idézet: Melorin - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:50
I find Hungarian website-link on the youweb site.
Yep, we added that link, because your 2 teams are our best competitors
Elküldve: 2005. 08. 16. 08:57
Idézet: M_S - Dátum: 2005. aug. 16., kedd - 9:37
Good morning
Others are just writing some articles maybe. There is not much content yet, but we hope to add stories and news constantly (very slowly probably). At the moment there even aren't all the driver profiles available as some guys can be quite lazy
But at least it's a start and there are already some articles available, which hopefully will interest or even help some people. It is also possible to write your own comments about the articles. 
Hi Marek!
I will browse your website.
I see you drive now on the hated USA stages? I don't have any mood to it so i make some random stages.
And don't forget: sturday championship.
My photos
My photos

Súgó
A téma zárva.