HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#1011 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 17. 18:07

Idézet: Ballage83 - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 16:26

Melyik az ugymond ár kategória győztes szerintetek amit csak autóhoz és melyik az amit pl túrázáshoz is lehetne használni?

Normális módon megoldott autós és túrázós öszvérterméke jelenleg az iconx-nek van.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1012 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 20:26

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 19:07

Normális módon megoldott autós és túrázós öszvérterméke jelenleg az iconx-nek van.

Melyik lenne az? Hogy az iconX-re felmegy a GisRussa, még nem teszi a készüléket akkuról hosszú ideig működővé, ceruzaelemmel is használhatóvá, és főleg időjárásállóvá, ami egy túrázáshoz kell. Ilyen készülékei manapság csak a Garminnak vannak, lásd Coloradok, esetleg Nüvi 550, azokra is fel lehet tölteni domborzati térkpeket.

#1013 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 20:28

Idézet: Ballage83 - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 17:26

Melyik az ugymond ár kategória győztes szerintetek amit csak autóhoz és melyik az amit pl túrázáshoz is lehetne használni?

Túrázásra lásd feljebb, végig kell nézni a Garminokat. Autóba pedig valamelyik iGo8-at futtató, éppen most nagyon akciós kütyü, ha lehet azért 4" feletti kijelzővel és TMC-vel. Ezek árai naponta változnak, most éppen az egyik legnagyobb forgalmazó, az LCP jelentett be raktársöprést. Ja, és Mio-t ne, csak akkor, ha iGo8 fut rajta, nem a saját térképe. Vagy még azzal se, a macerás frissítés miatt.

#1014 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 22:58

Idézet: Ear01 - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 20:26

Melyik lenne az? Hogy az iconX-re felmegy a GisRussa, még nem teszi a készüléket akkuról hosszú ideig működővé, ceruzaelemmel is használhatóvá, és főleg időjárásállóvá, ami egy túrázáshoz kell. Ilyen készülékei manapság csak a Garminnak vannak, lásd Coloradok, esetleg Nüvi 550, azokra is fel lehet tölteni domborzati térkpeket.

Éppen nem GisRussa, hanem Navitel (ami megeszi a garmin .img fájlokat is), és legálisan kapod a készülékhez. Az egyéb túrázáshoz szabott feltételekkel természetesen egyet értek, jómagam is egy 60CSx-et használok erre, viszont ha valakinek mindkét célra (ha kompromisszumokkal is) de használható kütyü kell, szerintem vállalható...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#1015 Felhasználó inaktív   Ear01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 08:42

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 23:58

Éppen nem GisRussa, hanem Navitel (ami megeszi a garmin .img fájlokat is), és legálisan kapod a készülékhez.

Ez érdekes. A nálam járt példányon GisRussa futott. Nálad mi volt?

#1016 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 12:09

Idézet: Ear01 - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 8:42

Ez érdekes. A nálam járt példányon GisRussa futott. Nálad mi volt?

G300 és G400 is járt a kezemben, Outdoor néven mindkettőn előtelepített Navitel (3.2) volt, készülék regisztráció után lehetett őket aktiválni. Bővebben pl ITT..

#1017 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 21. 12:40

Üdv Urak!

Van egy Cute GPS4303-as PNA készülékem. Anno iGo 2006-tal vettem, de most a sok változás miatt szerettem volna frissíteni. Különböző forrásokból már van 6 változatát szereztem be a 8.3-as verziónak, de mindig megáll, leginkább az INIT API-nál.
- Mi lehet a hiba oka?
- Tud-e valaki leírást/útmutatót küldeni, hogyan is kellene a programot rávarázsolni a kütyüre?

Előre is köszönöm!
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1018 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 13:29

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 12:40

Anno iGo 2006-tal vettem, de most a sok változás miatt szerettem volna frissíteni.

Kártyád tedd be kártyaolvasóba, aztán gépen van autoupdate funkciója. Ott tkiböngészheted a szoftvre részét is, meg külön a térképeket.
Make love not Wor.

#1019 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 21. 15:17

Ha a Naviextras programra gondolsz, akkor nemjó.
Se a kártyaolvasót, se a PNA-t nem érzékeli, hogy be lenne dugva.
Ezt is letöltöttem, mert eredetileg nem kaptam semmiféle progit hozzá.
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#1020 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 12. 21. 15:23

Idézet: Tron65 - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 15:17

Ha a Naviextras programra gondolsz, akkor nemjó.

Nekem van egy igoupdate, azt mondjuk PNAval még nem próbáltam, de vagy PDAval indítom el, vagy kártyaolvasóba, aztán működik. Így ha nem férnek ki a térképek a memkártyára, akkor egy nagyot frissítek, felmásolom a PCre, letörlöm, aztán jöhet a többi frissítés, mert 1 gigába éppen cipókanállal férek bele.

igo.hu aztán a letöltések menüpontban ott van, hogy hol merre mit kell nyomni. Termék licenszkódját beírod, aztán megy is minden magától.
Make love not Wor.

#1021 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 22. 00:48

Nekem is van régi 2006-os kütyüm, a my navngo oldalon keresztül szépen tudom frissíteni, akár a content managerrel, akár direkt letöltve a térképet, a mai napig.
Nemrég jött ki a friss 2008 Q3-as magyar térkép, ingyen elérhető, csak ezért nem éri meg IGO8-at hekkelni a vasra.

Csatolt fájl:

#1022 Felhasználó inaktív   hadur2002 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 12:17

Sziasztok! Az uj IGO8 nal van egy automatikus kikapcsolas ha leveszed a toltorol. Nem tudja valaki ezt hogy lehet kikapcsolni?
Újszerű, kiállítási darab notebookok garanciával!! Érdeklödj priviben! Országos házhozszállítás ingyen! :)

#1023 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 14:50

Idézet: hadur2002 - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 12:17

Sziasztok! Az uj IGO8 nal van egy automatikus kikapcsolas ha leveszed a toltorol. Nem tudja valaki ezt hogy lehet kikapcsolni?

Eszköz(beállítások)/Energiagazdálkodás menüben mi van beállítva?

#1024 Felhasználó inaktív   Feco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 02. 12:11

Idézet: hadur2002 - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 12:17

sys.txt
[interface]
Shutdown_time=0
IBM ThinkPad 390E l 256 MB RAM l Intel PRO/Wireless 2200 BG Mini-PCI
IBM X60 1706-8AG l 4 GB RAM l Kingston SNM225-S2B/160GB (Intel SSDSA2M160G2GC) l X6 UltraBase l Plextor PX-608CU
ThinkPad X301
Netgear WNDR3700, iPhone 3G, HTC TyTN II, Plantronics Voyager 510

#1025 Felhasználó inaktív   hadur2002 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 20:08

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. jan. 1., csütörtök - 15:50

Eszköz(beállítások)/Energiagazdálkodás menüben mi van beállítva?

folyamatos hattervilagitas.
Újszerű, kiállítási darab notebookok garanciával!! Érdeklödj priviben! Országos házhozszállítás ingyen! :)

#1026 Felhasználó inaktív   hadur2002 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 20:26

Idézet: Feco - Dátum: 2009. jan. 2., péntek - 13:11

sys.txt
[interface]
Shutdown_time=0

Pont erre vártam!!
Koszonom.

#1027 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 22:17

Ha poi frissítésben jártas valaki, annak köszönöm a segítséget.
Igo 8-ban, (mio-n, és óccsó kategóriás gépen) Mobelienavigatorban a poi-k *.poi nevű fájlokban tárolódnak, köszönik, jól működnek, csak -gondolom- avulnak.
A poiplaza oldaláról letölthető fájlok meg minden, csak nem az amire nekem szükségem van, pl. kml, vagy csv kiterjesztésűek.
Hogy tudnék a gépek számára értelmezhető adatot konvertálni bármelyikből is?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1028 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 04. 14:09

Idézet: csozsi - Dátum: 2009. jan. 3., szombat - 22:17

Ha poi frissítésben jártas valaki, annak köszönöm a segítséget.
Igo 8-ban, (mio-n, és óccsó kategóriás gépen) Mobelienavigatorban a poi-k *.poi nevű fájlokban tárolódnak, köszönik, jól működnek, csak -gondolom- avulnak.
A poiplaza oldaláról letölthető fájlok meg minden, csak nem az amire nekem szükségem van, pl. kml, vagy csv kiterjesztésűek.
Hogy tudnék a gépek számára értelmezhető adatot konvertálni bármelyikből is?

IGO8 esetében a \\iGO8\content\userdata\poi\ könyvtárba beletéve a KML fájlt, annak tartalma megjelenik a POI-k között...

#1029 Felhasználó inaktív   hoffmagdi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 05. 22:49

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Nagyon kezdő vagyok :rolleyes:
Wayteq N 710B navigátorom van. Nincs hozzá használati utasítás, valaki küldene?
Hogyan kell számítógépről rátenni fotókat, zenét.
Köszi annak aki segít  :respect:
Magdi

#1030 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 07:59

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2009. jan. 4., vasárnap - 14:09

IGO8 esetében a \\iGO8\content\userdata\poi\ könyvtárba beletéve a KML fájlt, annak tartalma megjelenik a POI-k között...

Igen, ezt írja pár hely a neten. Ha ez így lenne, akkor nem tettem volna fel a kérdést.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »