HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#631 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 04. 17:15

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. szept. 1., szombat - 9:22

19eFt szerintem nem sok érte. Ha mégis sokallod, max. 8-10eFt-ért árulák használtan.

megjegyzés: Magyarország nevét nagy kezdőbetűvel írják. :rolleyes:

Csak nem magyar tanar vagy
"A legszebb dolog az életben, maga az élet!"

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#632 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 04. 19:07

Idézet: bmw - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 18:15

Csak nem magyar tanar vagy

/off
Nem, csak azok közé tartozom, akik szerint még nem kell csupa kisbetűvel írni, mint nemecsek nevét.
/on

Reklám: Elektroworldben akciós PNA Teljes Euópa térképpel 54eFt-ért.
Valóság: Nem a meghirdetett tipus van, viszont drágábban.

#633 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 17:14

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. szept. 4., kedd - 19:07

/off
Nem, csak azok közé tartozom, akik szerint még nem kell csupa kisbetűvel írni, mint nemecsek nevét.
/on

Reklám: Elektroworldben akciós PNA Teljes Euópa térképpel 54eFt-ért.
Valóság: Nem a meghirdetett tipus van, viszont drágábban.

Nem mintha erdekelne vkit, hogy ki hogy ir vmit mindenki tudja mirol van szo, most kis betu vagy nagy hat puff, es? Csak hat van akinek jo ha .....
Ennyi

Szerkesztette: bmw 2007. 09. 05. 17:17 -kor

Abit AN8 Ultra, AMD Athlon64 3500+ Venice, 2x512 Mb Kingston 400 Mhz,Gigabybte 7300GS passziv  vga,  120GB IBM/Hitachi vinyo, LG 4120b DVD iro, 19" Samsung SyncMaster 193P+ TFT, Terratec 400 TV Tuner, 420W Chieftec...

#634 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 18:10

Idézet: bmw - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 18:14

Nem mintha erdekelne vkit, hogy ki hogy ir vmit mindenki tudja mirol van szo, most kis betu vagy nagy hat puff, es? Csak hat van akinek jo ha .....
Ennyi

Másképp fogalmazom meg:

Ha már ennyire sem tartod magad magyarnak, akkor legalább tiszteld meg a többieket azzal, hogy követed a helyesírás szabályait! Köszönjük.

#635 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 05. 18:14

Idézet: bmw - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 18:14

Nem mintha erdekelne vkit, hogy ki hogy ir vmit mindenki tudja mirol van szo, most kis betu vagy nagy hat puff, es?

Pedig érdekel, így az igénytelen állatja néha legalább viselje el, ha megköpködjük érte.
Make love not Wor.

#636 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 18:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 18:14

Pedig érdekel, így az igénytelen állatja néha legalább viselje el, ha megköpködjük érte.

Nem tudom Te annak tartod Magad az a Te bajod.
Magyarnak tartom Magam de ha helyesiras basztatashoz van kedvetek akkor mennyetek a helyesiras topikba vagy ha nincs akkor csinalj egyett. Nem attol magyar vki mert az orszag kezdo betujet nagy betuvel irja vagy epp kicsivel.
Meg ha lehet Magadat kopkodjed ha mar ennyire okos vagy.

Szerkesztette: bmw 2007. 09. 05. 19:14 -kor

#637 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 18:45

Idézet: MisterY - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 18:10

Másképp fogalmazom meg:

Ha már ennyire sem tartod magad magyarnak, akkor legalább tiszteld meg a többieket azzal, hogy követed a helyesírás szabályait! Köszönjük.

Koszond.
Te dolgod, ha ehhez van kedved. Marmint a baszakodashoz. Csak, hogy En is finoman fogalmazzak ha mar mas is.
De kinek milyen a termeszete, En biztos nem kotottem volna bele vkibe ha pl kis betuvel ir egy orszag nevet. Mert na bumm akkor mi van. Ki nem sza.,ja le.

#638 Felhasználó inaktív   bmw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 18:47

Amugy meg reszemrol lezarva. Gyerekes a vita. Mas is irt mar maskepp vmit mint kell az is biztos.
Na pa.

#639 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 08. 18:51

Sziasztok.2napja van egy Acer N311-es pdam.Nem tudom összekapcsolni a a 311est az i-blue 737-es mtk chipsetes gps-el.Megtalálja, de ha rákattintok, hogy párositsa az eszközt, a következő hibaüzenetet dobja ki:service discovery was unsuccessful.alatta:The requested service is not running on this device.Please make sure the service is enabled on the device or select another one to continue.Ötletek?

#640 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 20:02

Idézet: eszement24 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 19:51

Sziasztok.2napja van egy Acer N311-es pdam.Nem tudom összekapcsolni a a 311est az i-blue 737-es mtk chipsetes gps-el.Megtalálja, de ha rákattintok, hogy párositsa az eszközt, a következő hibaüzenetet dobja ki:service discovery was unsuccessful.alatta:The requested service is not running on this device.Please make sure the service is enabled on the device or select another one to continue.Ötletek?

http://www.buygpsnow...eUserManual.pdf

Ez alapján eljárva mennie kell. (7-9 old.)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#641 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 20:57

Köszönöm a  manualt, de ez alapján csináltam.Odáig eljutottam, hogy felismeri, de párositáskor mikor a jelszót kéne beirni akkor irja ki ezt amit idéztem.Gondoltam rá, hogy szoft frissités kéne neki, de azzal sem boldogulok.Itt a leírás:N311 frissités
A dativus se nagyon tudott mit kezdeni vele.Nagyon megköszönném ha valaki leforditaná vagy segitene, hogy kéne megcsinálni, mert Hétfőn utazom el és addigra szeretném használni.Minden segítséget köszönök.

#642 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 21:50

Közben rájöttem..sajnos a frissités sem oldotta meg, a hiba továbbra is fenntáll..lehet, hogy nem kezeli az MTK chipsetet?

#643 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 22:45

Idézet: eszement24 - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 22:50

Közben rájöttem..sajnos a frissités sem oldotta meg, a hiba továbbra is fenntáll..lehet, hogy nem kezeli az MTK chipsetet?

Ez nem függ a chipsettől (az lehet Nemerix, Sirf, MTK, tökmindegy), a bluetooth GPS eszközök szabványos SPP-t (serial port profile) használva kapcsolódnak a PDA-hoz. Esetedben a PDA bluetooth stack-je és a GPS is támogatja ezt, meg kellene próbálni egy másik PDA-val hogy kiderüljön ki a hunyó.
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#644 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:00

Ha ez számit, 2 mobil is gond nélkül felismerte a gps-t és kapcsolódótt is vele.A mobilommal meg pár különbözővel meg a pda kapcsolódótt..szintén gond nélkül.Nem tudom ez segített-e valamit.

#645 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:14

Idézet: eszement24 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:00

Ha ez számit, 2 mobil is gond nélkül felismerte a gps-t és kapcsolódótt is vele.A mobilommal meg pár különbözővel meg a pda kapcsolódótt..szintén gond nélkül.Nem tudom ez segített-e valamit.

Hát nem tudom, de a telefon nem az a tipikus SPP (slave) eszköz, nem is ezt a profilt használva kapcsolódik a PDA-hoz, szóval szerintem ez még kevés.

#646 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:23

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. szept. 8., szombat - 23:14

Hát nem tudom, de a telefon nem az a tipikus SPP (slave) eszköz, nem is ezt a profilt használva kapcsolódik a PDA-hoz, szóval szerintem ez még kevés.

Létezik, hogy ujjonan hibás lenne a Pda?2napja vettem én bontottam ki a csomagból.

#647 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 08. 23:41

Idézet: eszement24 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 0:23

Létezik, hogy ujjonan hibás lenne a Pda?2napja vettem én bontottam ki a csomagból.

Elképzelhető, de biztosan nem lehet kijelenteni. 1-2 esetben futottunk bele bluetooth eszközök közötti inkompatibilitási problémába, de PDA és GPS között még nem tapasztaltam ilyet.

#648 Felhasználó inaktív   eszement24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 08:08

Esetleg Pesti vagy és ráérsz ma?Gondolom neked is van pda-d neadj isten gpsed is..kilehetne próbálni mi a rossz..ha tudsz segiteni azt nagyon köszönöm, hétfőn már utaznék el..

#649 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 10:50

Idézet: eszement24 - Dátum: 2007. szept. 9., vasárnap - 9:08

Esetleg Pesti vagy és ráérsz ma?Gondolom neked is van pda-d neadj isten gpsed is..kilehetne próbálni mi a rossz..ha tudsz segiteni azt nagyon köszönöm, hétfőn már utaznék el..

Sajna vidéki vagyok, a többi stimmel. Ha más sem jön ösze érdemes egy vasárnap is nyitva tartó üzeletet megcélozni ahol tartanak PDA-t/GPS-t, ha jó fejek egy próba összejöhet.

#650 Felhasználó inaktív   ptoth79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 09. 15:16

Idézet: pilath - Dátum: 2007. aug. 15., szerda - 5:58

Kérdésem lenne: Adott egy Wayteq n350 GPS, ami nem akar csatlakozni PC-re usb-n keresztül XP-hez.

Szia!

Itt találsz drivert a Wayteq N350-hez:

Wayteq N350 driver

A driver aláíratlan. Ha XP-t használsz zongorázd végig az összes USB csatit és egyesével telepítsd fel a drivert, míg tudod merre talál a .inf, meg a .sys fájl. Sajnos én már jártam úgy, ilyen aláíratlan cuccal, hogy később keresgetnem kellett, hogy melyikre raktam fel...:)

üdv,
Peti

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »