Idézet: Jahno - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 11:34
Akkor vagy folytassuk privátban, vagy munkatopikban, vagy nézd meg a vállakozósat és az informatikus topikot, hogy én mennyivel szoktam beérni
Valamint az általad emlegetett cégre is van rálátásom, de had ne mondjak most itt helyben számokat, hogy ki mennyit keres...
Nyilván informatika nem mindig leányálom, fejlesztési megfejtésekről/céges dolgokról amit tudok, azok erősen céges dolgok, nem lehet róla nyilatkozni, de HWSW-n volt a munkakörülményekről is egy cikkecske, az érdekes.
Amúgy nem nekik melózom, csak jöttek el onnan emberek, meg mentek oda jobb pénzért, oszt ha tudom, hogy ahonnan elment mennyit keresett, akkor asszem már bírok viszonyítani. Te meg szerintem nem

Vagy valami.
Jahno:
Nem mondom hogy sajnos nem tok viszonyitani, mert sztem nem sajnalatos dolog ha valaki infokat tud.
Azt sem mondom hogy xarabbul fizet, mint pl szekszardon a BHG ASZ KFT jopar alkalmazottjanak, merthogy az csak netto 33e-t fizet bizonyos szemelyeknek havi berkent, havi 160 oraert.
Szval igen, ahoz kepest az I-GO egy leanyalom lehet, de nem nekem.
Magyar cegek java info teruleten fejlesztes gyanant 150 nettot sem igazan akarjak kifizetni, tisztelet a nagyon keves kivetelnek /de ez nem graphisoft, nem NAVNGO es VIRUSBUSTER meg hasonlo bizbasz nagykepu es kiba xar cegek/, holott a normalis fejlesztoi munka rendesen bejelentve (nem ugy mint a cegek javanal) brutto 700-800-at kellene kifizetni.
Mostmar szerintem mondhatod van mihez viszonyitanod, de aszem ez alapjan azt mondod, hogy valoban keveset fizetnek ezek.
NB: algoritmikus fejlesztesekkel foglalkozoknak siman megkellene adni a netto 400-at (es akkor meg nem is rendes mernoki fizetes ez az osszeg!), de mind1, ragozhatnam a dolgokat. /csak annyit mondhatok, dolgoztam mar par teruleten, sot, inkabb jopar teruleten, es a mostani melom pedig olyan, hogy szaktudasban jutok elobbre, majdhogynem fizetnek azert, hogy egyre tobb szakmat sajatitok el *es nem rosszul*/