HWSW Informatikai Kerekasztal: Mindent a GPS navigációról - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mindent a GPS navigációról (hátha nem csak én küszködök...)

#981 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:44

Idézet: carcass - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 21:05

Köszi a linket. :respect: Egyelőre csak tájékozódom.Nem nagyon vagyok otthon a témában.
Esetleg valami 5let?Nem kell elit kategória.Szinte csak itthon lenne használva.

Megbízható készülék és szoftver páros pl a Garmin: http://garmin.hu/ter...dex.php?pid=617
Nem WinCE alapú, tehát más naviszoftver (pl IGO) nem tehető rá, térképét viszont szintén a TopMap készíti, így eléggé naprakész magyar viszonylatban.
Olcsóbb WinCE alapú PNA-k közül esetleg a CNS vagy az Iconx házatáján lehet még nézelődni...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#982 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 28. 21:53

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. nov. 28., péntek - 22:44

Megbízható készülék és szoftver páros pl a Garmin: http://garmin.hu/ter...dex.php?pid=617
Nem WinCE alapú, tehát más naviszoftver (pl IGO) nem tehető rá, térképét viszont szintén a TopMap készíti, így eléggé naprakész magyar viszonylatban.
Olcsóbb WinCE alapú PNA-k közül esetleg a CNS vagy az Iconx házatáján lehet még nézelődni...

A CNS és az Iconx szimpatikus.Megnézem őket.
Köszönöm. :respect:  :)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#983 Felhasználó inaktív   klaca78 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 16:44

üdv! segítség kellene mio moov 200 ra, mert van rajta egy progi magyar térképpel, raktam bele memkártyát. orákig probálgattam másolgatni, meg átnevezgetni, de nem sikrült sehogy sem felrakni egy full igo8 at
Kellene egy sorrend vagy valami ! köszi előre is!!

#984 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 18:46

Idézet: klaca78 - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 17:44

üdv! segítség kellene mio moov 200 ra, mert van rajta egy progi magyar térképpel, raktam bele memkártyát. orákig probálgattam másolgatni, meg átnevezgetni, de nem sikrült sehogy sem felrakni egy full igo8 at
Kellene egy sorrend vagy valami ! köszi előre is!!

Egyáltalán támogatja? iGo8 eredeti?
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#985 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:14

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 18:46

szerintem még az SD kártya is hamis... :)
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#986 Felhasználó inaktív   klaca78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:27

igen, ugy olvastam támogatja

#987 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:34

Végül is alapban a forgalmazó nem is igot ajánlj rá, hanem a mio saját térképét.
Make love not Wor.

#988 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 19:37

Idézet: klaca78 - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 19:27

igen, ugy olvastam támogatja

Kereskedelmi forgalomban a termékismertető szerint csak Windows Mobile alapú PDA eszközökhöz és Smartphone-okhoz készült verzió kapható, a támogatott készülékek listája itt található: http://www.navngo.co...support_devices

#989 Felhasználó inaktív   Bucy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 20:04

Mivel a Mio meg a Nav N Go csúnyán összevesztek, ezért született az új szoft és térkép, nem hinném, hogy a közeljövőben támogatni fogja.

#990 Felhasználó inaktív   klaca78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 21:58

értem, és egy másik miomp progit hogyan leheetne felrakni, a jelentlegin cpf kiterjesztésű a térkép.A készülék saját memóriájába is simán felmásolok bármit total comm-ben cs ak nme tudom mit és hogyan pontosan

#991 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 22:15

Idézet: klaca78 - Dátum: 2008. nov. 29., szombat - 21:58

értem, és egy másik miomp progit hogyan leheetne felrakni, a jelentlegin cpf kiterjesztésű a térkép.A készülék saját memóriájába is simán felmásolok bármit total comm-ben cs ak nme tudom mit és hogyan pontosan

Legálisan, buherálás nélkül (ami több mint egyszerű file másolgatás) nem megoldható hogy a jelenlegi MioMap 2008-as szoftver helyett mást használj az eszközön. Egyébként nemrég jött ki térképfrissítés a Moov 200-as (HU/EEU/FEU) készülékekhez. A csak magyar térképet tartalmazó verzióhoz pl itt a hír: http://www.pdamania.hu/content/13080/

#992 Felhasználó inaktív   klaca78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 29. 22:26

értem, megpróbáltam a miomap 3.3 at felrakni.csak azt irja ki nem találja a My flash disk/data.zip-et
pedig fent van a memkártyán is a data.zip ha erre sincs megoldás maradhtana a sima magyar verzióju frissités, csak az oldalon a link valamiféle spanyol oldal és nem tudtam letölteni hozzá a román, ill szlovák térképet!
Jah és Köszönöm!

#993 Felhasználó inaktív   klaca78 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 19:40

a miomap 3.3 -al érdemes próbálkozni? az elvileg jó rá?

#994 Felhasználó inaktív   zozzzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 21:37

Hali!

Volna egy olyan problémám, hogy van egy Garmin Nüvi2xx (?) készülék és nem igazán lehet frissíteni. Ahogy néztem a honlapon ott Magyarországra azt mutatják hogy részlege. Namármost az 5.1 frissítéshez valami 25 jegyű kódot kér. A kérdésem nem lehet valahogy az IGO-t felrakni rá? Előre is köszi. :think:
Intel E6600 2.40@3.24 GHz; Gigabyte GA-P35-DS4; 4x1024 MB Kingmax DDRII 800 memória, Gainward ATI 4850, 1xWD 36GB sata Raptor, 1xSamsung 200GB sata, 1xSamsung 250GB sata, NEC 7173S sata, ASUS DRW-1814BLT sata DVD RW, Samsung 22"TFT (226CW), Logitech MX5500, Coolermaster Elite+Chieftec CFT-650-A-12B

#995 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 30. 22:12

Idézet: zozzzi - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 21:37

Hali!

Volna egy olyan problémám, hogy van egy Garmin Nüvi2xx (?) készülék és nem igazán lehet frissíteni. Ahogy néztem a honlapon ott Magyarországra azt mutatják hogy részlege. Namármost az 5.1 frissítéshez valami 25 jegyű kódot kér. A kérdésem nem lehet valahogy az IGO-t felrakni rá? Előre is köszi. :think:

Jelenleg a NaviGuide Magyarország térképszoftver 5.0-ás verziója az aktuális, at 5.1-es még béta állapotú, és bár tartalmazza az új M0, M7 szakaszokat és a Megyeri hidat is, még elég sok hiba van benne, éles használatra nem javasolják. Ha legálisan rendelkezel korábbi (Naviguide Magyarország) verzióval, akkor ez a frissítés számodra ingyenesen elérhető, ha nem akkor külön kell megvásárolnod.
FAQ itt: http://garmin.hu/ugy...faq.php?aid=200
Ha egy kicsit visszaolvasol, láthatod hogy más navigációs szoftver nem rakható Garmin GPS-ekre.

#996 Felhasználó inaktív   zozzzi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 07:40

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2008. nov. 30., vasárnap - 21:12

Jelenleg a NaviGuide Magyarország térképszoftver 5.0-ás verziója az aktuális, at 5.1-es még béta állapotú, és bár tartalmazza az új M0, M7 szakaszokat és a Megyeri hidat is, még elég sok hiba van benne, éles használatra nem javasolják. Ha legálisan rendelkezel korábbi (Naviguide Magyarország) verzióval, akkor ez a frissítés számodra ingyenesen elérhető, ha nem akkor külön kell megvásárolnod.
FAQ itt: http://garmin.hu/ugy...faq.php?aid=200
Ha egy kicsit visszaolvasol, láthatod hogy más navigációs szoftver nem rakható Garmin GPS-ekre.

Köszi a választ. Legális a gép és nem is az enyém - egy ismerősé. Csak mikor frissíteni akarom kér egy 25 jegyű kódot. Ő meg azt mondja, hogy nem kapott ilyet hozzá...De Európa rajta van.  :confused:
Intel E6600 2.40@3.24 GHz; Gigabyte GA-P35-DS4; 4x1024 MB Kingmax DDRII 800 memória, Gainward ATI 4850, 1xWD 36GB sata Raptor, 1xSamsung 200GB sata, 1xSamsung 250GB sata, NEC 7173S sata, ASUS DRW-1814BLT sata DVD RW, Samsung 22"TFT (226CW), Logitech MX5500, Coolermaster Elite+Chieftec CFT-650-A-12B

#997 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:58

Idézet: zozzzi - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 7:40

Köszi a választ. Legális a gép és nem is az enyém - egy ismerősé. Csak mikor frissíteni akarom kér egy 25 jegyű kódot. Ő meg azt mondja, hogy nem kapott ilyet hozzá...De Európa rajta van.  :confused:

A gép biztosan legális, viszont lehet hogy csak a City Navigator Europe-pal lett vásárolva, ehhez külön kell a Naviguide Magyarországot beszerezni, ha részletes magyar térképet szeretne használni. Sok helyen eleve így is lehet a készüléket megvásárolni, azaz a készüléken csak egy City Navigator Europe van, SD kártyán mellette pedig a Naviguide Magyarország, és ezt lehet a weboldalon keresztül frissíteni. http://www.garmin.hu...kek/nuevi-255-t
Ha nincs hozzá az SD-kártyás magyar térkép akkor frissíteni sem lehet, ezért kéri a 25-jegyű nyitókódot.

#998 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 18:17

Olyan 35-40e összegig milyen eszköz ajánlható? Az árúkereső ad jónéhány találatot, akár 20e alatt is, de gondolom azok olyanok is. Magyarországon használnám elsősorban, maximum környező országok (Kelet Európa), de fontos, hogy lehetőleg elég naprakész legyen és ne tévedjen el városokban nekem. :)

#999 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 20:56

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 18:17

Olyan 35-40e összegig milyen eszköz ajánlható? Az árúkereső ad jónéhány találatot, akár 20e alatt is, de gondolom azok olyanok is. Magyarországon használnám elsősorban, maximum környező országok (Kelet Európa), de fontos, hogy lehetőleg elég naprakész legyen és ne tévedjen el városokban nekem. :)

Hát ebben az árkategóiában most talán az Iconx G300 a legjobb választás. Közép-Európa térképpel már 30 pénzért vihető, jelenleg ezzel jut az ember legáliasan a legfrissebb I-GO8-hoz (8.3.2) és a legnaprakészebb térképekhez. Van hozzá egy outdoor navi szoftver is (Navitel), amivel a turistautak.hu térképeit lehet pl használni túrázáshoz/bringázáshoz. Jár hozzá fél éves speedcams.hu előfizetés is, ahonnan traffi adatbázisokat lehet elérni. Az első szériával voltak/vannak azonban gondok, bővebben pl ITT lehet tájékozódni erről.

#1000 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 22:11

Köszi, az árakat böngészem, mondjuk a Közép-Európa térképest eddig nem láttam 50 ezernél olcsóbban, az meg sok most nekem. Amúgy tényleg jónak tűnik. :up:

Téma megosztása:

• (79 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.