HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#141 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 05:56

Idézet

Akkor a következők vannak jól:

1. Sigons Visor (Yooccoo?)

köcce, ez megvan

Idézet

4. Rune Scepter (+2 ResLightnin, +3 Zeal, 2 socket)

ezt viszont elfogadnám, ha másnak nem kell
ahogy mondtam, holnap este leszek játszani
ha nem fér a cucc, akkor fel tudok érte lépni két percre
yooccoo#2929

#142 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 06:19

Bocsi hogy itt szólok hozzá: (battle.net az Battle.net :) )
Nem tudjátok hol lehet felvenni kapcsolatot Starcraft-tal játszó emberekkel? Fórum vagy ilyesmi,ami aktív.
köszi
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#143 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 08:16

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. aug. 22., hétfő - 22:28

Én igy csinaltam és most is igy fogom nagyon kellemes karakter.

De jó, talán akkor fel tudsz engem homályosítani... :jump:

szóval az én dilemmámat az okozza, hogy:

ww slvl 1: -50% damage. Mivel a hatósugara a karmoknak 1, ezért két karommal a célpontot 4szer sebzi, miközben elhalad mellette. Optimális esetben (pl ignore def) ez pontosan annyi, mintha mindkét karommal egyszer telibe találta volna, tehát két találatot vinne be, ráadásul nem lehet :alcohol: piálni közben -nem duelre gondolok-. A manaigény 25.

Dragon claw slvl 1: damage +50%, attack +40%, két karommal támad, optimális esetben olyan, mintha három találatot vinne be. manaigénye 2.

az a bajom, hogy nem értem.... :(  miért jobb akkor mégis a ww assa, miért dícsérik???
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#144 Felhasználó inaktív   Petikeje 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 23. 08:34

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 9:16

...ww assa...

Mi aza ww asa? Én tegnap indítottam 1 asasint. "Nekem teccik."

#145 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 09:15

chaos runaszavas karmot hasznalo assa. whirlwind skillt ad a chaos

#146 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 23. 09:39

ww slvl 1: -50% damage. Mivel a hatósugara a karmoknak 1, ezért két karommal a célpontot 4szer sebzi, miközben elhalad mellette. Optimális esetben (pl ignore def) ez pontosan annyi, mintha mindkét karommal egyszer telibe találta volna, tehát két találatot vinne be, ráadásul nem lehet :alcohol: piálni közben -nem duelre gondolok-. A manaigény 25.

Dragon claw slvl 1: damage +50%, attack +40%, két karommal támad, optimális esetben olyan, mintha három találatot vinne be. manaigénye 2.

az a bajom, hogy nem értem.... :(  miért jobb akkor mégis a ww assa, miért dícsérik???

Az amit nem veszel figyelembe, hogy a +all skill módosító a ww-re is hat és úgy már nem -50 dam. A másik, hogy a wwsin főleg duelre jó.

apropó az assának való új rúnaszó szvsz nagyon jó:
Kép

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#147 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 11:15

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 10:39

Kép

Hát igen. Én is a necro fajtára gyúrok, már csak egy armour kell (archon) meg két Um :D
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#148 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:37

Úgy ,hogy a ww assák poison damage-re gyúrnak ,maxolt venom, poison sc-k dögivel az inventoriban,talán még trang kesztyű (+25% poison skil dam) és bramble armor is (25-50%),poison facetek natalya armorba...Deadly,strike,crushing blow, open wounds alap,ezek sokat segítenek az alacsony fizikai sebzésen. Chaos mellé fegyonak mondjuk egy fury claw.

Apropó,próbált már vki ww-s karival craftolt hit power kesztyűt (knockback)? Első olvasatra igen durva kombináció...

Leslie,este vmikor megnézhetem a ww assádat?

Szerkesztette: Hush... 2005. 08. 23. 12:40 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#149 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:39

Na, cumók nem kellenek senkinek Yooccoon kívül, még a Glowing Orb se?
Azt megértem, hogy a Sanders Riprap nem kell :)
Mert ha nem szóltok, elosztogatom a common riff-raffnek egykettőre, rácsapnak, mint tyúk a takonyra :).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#150 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:44

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 13:37

Apropó,próbált már vki ww-s karival craftolt hit power kesztyűt (knockback)? Első olvasatra igen durva kombináció...

Úgytudom ww közben a knockback disabled-ben van.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#151 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 12:52

Idézet: Kraken - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 13:39

Na, cumók nem kellenek senkinek Yooccoon kívül, még a Glowing Orb se?
Azt megértem, hogy a Sanders Riprap nem kell :)
Mert ha nem szóltok, elosztogatom a common riff-raffnek egykettőre, rácsapnak, mint tyúk a takonyra :).

sztem ha másnak nem kell estig, akkor benevezek arra is és indítok egy sorcot is :)
yooccoo#2929

#152 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 13:25

Ok, akkor tied az Orb és a Scepter is, a többi meg az ismeretlen arcoké.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#153 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:09

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 13:37

Úgy ,hogy a ww assák poison damage-re gyúrnak ,maxolt venom, poison sc-k dögivel az inventoriban,

Leslie,este vmikor megnézhetem a ww assádat?

Ma este fél 9 felé fölkuszok bnetre ha gondoljátok keressetek meg leslysw az accom.
Non ladder már az assam ugy készülj.
A poison sc nem bisztos ,hogy jo gondolat bár most nem tudom menyi a venom sebzés 0,4 sec talán :confused:

Szerkesztette: Leslysw 2005. 08. 23. 14:11 -kor

"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#154 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:17

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 15:09

Ma este fél 9 felé fölkuszok bnetre ha gondoljátok keressetek meg leslysw az accom.
Non ladder már az assam ugy készülj.
A poison sc nem bisztos ,hogy jo gondolat bár most nem tudom menyi a venom sebzés 0,4 sec talán :confused:

Nekem csak nonladder karim van,ősztől úgyis el leszek temetve (megint) a tennivalókkal,úgyhogy nem gond.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#155 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:22

Egy gondolatébresztő. Eleddig úgy néz ki,ez a ladder (nem játszok,de azért olvasok) még tiszta, már ami a dupolásokat illeti. Különösen az előző seasonra volt jellemző, hogy széles körben elterjedtek viszonylag elérhető áron a különböző (99%-ban dupolt hr-eket tartalmazó)  népszerű über-itemek (botd,forti,cta, enigma stb),de ez pont a dupolásoknak volt köszönhető. Tiszta maradhat-e az új ladder? Vajon hajlandóak megelégedni a játékosok kevesebbel is? Vagy csak idő kérdése, míg újra mindent beborítanak a dupolt cuccok?

Szerkesztette: Hush... 2005. 08. 23. 14:23 -kor

#156 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 14:23

Idézet: td - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 10:39

Az amit nem veszel figyelembe, hogy a +all skill módosító a ww-re is hat és úgy már nem -50 dam. A másik, hogy a wwsin főleg duelre jó.

Kép

Hmm töprengtem énis rajta de ww nek szerintem Bad naon :o
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#157 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:14

Idézet: Leslysw - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 15:23

Hmm töprengtem énis rajta de ww nek szerintem Bad naon :o

Trapsin-nek viszont nem.

Kép

#158 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:40

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 15:22

Egy gondolatébresztő. Eleddig úgy néz ki,ez a ladder (nem játszok,de azért olvasok) még tiszta, már ami a dupolásokat illeti. Különösen az előző seasonra volt jellemző, hogy széles körben elterjedtek viszonylag elérhető áron a különböző (99%-ban dupolt hr-eket tartalmazó)  népszerű über-itemek (botd,forti,cta, enigma stb),de ez pont a dupolásoknak volt köszönhető. Tiszta maradhat-e az új ladder? Vajon hajlandóak megelégedni a játékosok kevesebbel is? Vagy csak idő kérdése, míg újra mindent beborítanak a dupolt cuccok?

Ido kerdese.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#159 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:49

No, mi veszett oda?Kivagott mindenkit C/I vel, vissza meg mar nem lehetett menni.  :(
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#160 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 23. 15:56

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. aug. 23., kedd - 16:49

No, mi veszett oda?Kivagott mindenkit C/I vel, vissza meg mar nem lehetett menni.  :(

2 Key off Terror, meg néhány kisebb rúna Thul-ig, végülis nem létkérdés, bár a Key-ek lehet jó tradelanyok lennének.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.