HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#681 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 03. 12:35

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 10:36

...egyébként se tűnik nagy durranásnak...

Mal + Tir... szinte ingyen van, ahhoz kepest azert nem neveznem gyengenek...
Mondjuk sorc szamara abszolut kaki, az igaz.

#682 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 13:18

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 12:36

Őszintén szólva, meglepő, hogy sorcira rakta az illető, hiszen a resen kívűl nincs olyan tulajdonsága, ami egy sorcinak fontos lenne. De egyébként se tűnik nagy durranásnak, az szép, hogy elég nagy defense összehozható vele (a repair miatt kötelező etherealba tenni), de hol marad a többi rúnaszavas páncélhoz képest a plussz aura, vagy a plussz skillek esetleg plusz damage - ha valószínűleg úgyis melee karakter használná.

Per pillanat egyetlen konkurenciája van a kategóriájában,az pedig  stone (forti defre egy-két nagyságrenddel lejjebb van), arra pedig lényegében jócskán ráver a kihozható def miatt. CSAK melee-nél jön szóba,nézzük ebből a perspektívából.

Sztem érdemes egy 1300-1350 base def-es 2 socket eth sacred armort addig rollolni (rw-nél mindig az optimális base defet veszi alapul)i amígy legalább 3300 def ki nem jön. Barbárra,ami bonust kap iron skinből,shoutból,netán concentrationból közel ideális. A baba amúgy se különösen fhr igényes (arreat+verdungo+prudence=65fhr,bőven elég,különösen ww barbnál),resistre jobb mint a stone,és egyenrangú/jobb a fortinál.

A fortitude amellett hogy legfeljebb, nagyon optimális esetben  (15ed sacred 690 base def)2085 def-ű lehet chilling armor nélkül,igen súlyos penaltit kap nonweapon ed terén.

Tank babára szvsz most ez a legjobb. Hands up and head down. Még az én tank medvémnek is lehetne egy ilyennel 18-20 k defje.

Valóban, "budget" szempontjából szintén fényévekre van a fortitól. Mázli kell hozzá,hogy 2 socketet adjon a random cube amn-tal-pert topaz recept.

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 03. 13:28 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#683 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 15:06

Ezt a "defense-fetisizmust" nem fogom úgyse megérteni... :D

Na és akkor mi van, hogy a barbáromnak 16k def-e van a csicsó aurájának segítségével, és nem 24k? Hellen van egy rakás lény ami lightning-cold-fire-poison sebzésű, inkább ezek ellen készülnék fel, mint az ellen, hogy egy monszta csapkodását minél jobban bírjam.  ;)
Meg úgy egyébként nagyon jó dolog olvasgatni ezeket az adatokat, aztán vicces nézni, hogy baalrunokon a legjobb felszerelésben feszítő karakterek sorban halnak meg a Throne-ban lévő soul-októl.  :)

Másik a reroll... Nem hiszem, hogy mostanában túltengene a Mal készletem, de még ha lenne is 4-5 az inventoryban, bőven nem érdekelne, hogy egy 100-assal nagyobb defet is össze lehetne hozni.

Azért két dolgot nem árt tudni rólam:
- Nem botozok, soha (ezt kifejezetten utálom, ez a játék megölése).
- Nem trédelek, kivéve ha már semmi más esélyem sincs egy fontos tárgyra (van egy-két rossz tapasztalatom...).
Tehát abból gazdálkodok, ami esik vagy amit kapok ismerősöktől/haveroktól... Annyira nem panaszkodhatok, perfekt Viper és Ocu van a sorcimon, armoron kívűl full IK-ban feszít a barbárom. Rúnáim is vannak, most jött össze egy Oath-ra való (aprópó: jó elite ethereal fegyvert aki talál normál vagy socketes verzióban, az gondolhat rám is  :) ).

#684 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 15:54

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 15:06

most jött össze egy Oath-ra való (aprópó: jó elite ethereal fegyvert aki talál normál vagy socketes verzióban, az gondolhat rám is  :) ).

ez azt jelenti, hogy ethereal 4 socketes phase blade (sima nem jo, mert max 6 lehet benne es larzuk nagy valoszinuseggel annyit is tenne bele), conquest sword vagy cryptic sword kell neked. Nezd meg az adataikat, ha jobban akarod oket leszukiteni. Egyik nagyobbat sebez, de lassabb, stb.

#685 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 16:05

Az agyam eldobálom, a másik irányba meg elszaladok, amennyire idióta a shadow master...
Csináltam új trapassát, a fire csapdákra optimalizálva. GOndoltam, hogy a master korábban mindig lightningot rakott, a soulok ellen visszont semmit nem ér, így egy próbát megér, legfeljebb elHF-ezem, és letörlöm. GOndolom nem kell részleteznem, hogy mostmeg a shadow is a fire csapdákat pakolná :grrr:

Szerkesztette: vaakuum 2005. 09. 03. 16:11 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#686 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 03. 16:44

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 16:54

ez azt jelenti, hogy ethereal 4 socketes phase blade (sima nem jo, mert max 6 lehet benne es larzuk nagy valoszinuseggel annyit is tenne bele), conquest sword vagy cryptic sword kell neked. Nezd meg az adataikat, ha jobban akarod oket leszukiteni. Egyik nagyobbat sebez, de lassabb, stb.

Summer még egyik fegyverre sem specializálódott ha jól tudom, így egy nagyot ütő alapban gyors fegyó kell neki. Axe, hammer, kard. Ha már kard, amiket felsoroltál egyik se túl jó, inkább akkor egy highland balde/balrogbalde/colossus blade a nagyobb range miatt.
Nekem most egy highland blade-ben van az oath jó gyors és messzire csapok vele ww-nél, de egy berserker axe-hoz képest elmarad a sebzése és amúgy is csak közepes lett az edje, 264% amikor a max 340% az oath-on.

Summer: amúgy nem értem minek az oath, ha ik baba leszel? Amilyen rúnákat az oathba ölnél azokból tudnál venni egy IK armort. :)
Def-el meg nincs igazad, a baba erőssége a def. :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#687 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 18:14

Mondjuk kicsit megkavarodtam ám én a baba fejlesztésénél... :D

Alapban arra építettem, hogy gyenge cuccokból lesz felépítve valami tanknak is használható. Arra gondoltam, hogy ha már az első sorban csapkodok, akkor legyen WW helyett Concentrate, így legalább a nem csapnak le olyan könnyen, főleg, hogy kard+pajzs kombóban gondolkodtam. Ezért már az elején tettem a Sword Mastery-re egy pontot. Aztán elkezdtek szépen sorjában jönni az IK alkatrészek, így menet közben módosítottam a terven, tettem egy pontot a Mace Mastery-re is... De még tulajdonképpen bármely irányban mozdulhatok tovább, egy (Axe esetén kettő) skillpontom bánná csak.

Mivel mint említettem én nem trédelek, így a sorcim szerencséjén fog múlni, mikor lesz IK armorom, de addig is lehet, hogy összerakok egy Oath-ot. Viszont az tény, hogy nem mindegy, hogy milyen fegyverbe megy, fontos a range és a nagy alapsebzés, de a sebesség se árt, ha nem very slow alapban ;) .
Ami jó lenne fehér vagy 4 socket (etherealban!):
Balrog Blade
Colossus Blade
Colossus Sword
Highland Blade
Conquest Sword (esetleg, de ez csak 1-es range-ű, eléggé meggondolnám a használatát...)
Berserker Axe :wub:
Legendary Mallet (kicsit lassú alapban, de nagy az alapsebzése)

#688 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 18:21

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 16:06

Ezt a "defense-fetisizmust" nem fogom úgyse megérteni... :D

Na és akkor mi van, hogy a barbáromnak 16k def-e van a csicsó aurájának segítségével, és nem 24k? Hellen van egy rakás lény ami lightning-cold-fire-poison sebzésű, inkább ezek ellen készülnék fel, mint az ellen, hogy egy monszta csapkodását minél jobban bírjam.  ;)
Meg úgy egyébként nagyon jó dolog olvasgatni ezeket az adatokat, aztán vicces nézni, hogy baalrunokon a legjobb felszerelésben feszítő karakterek sorban halnak meg a Throne-ban lévő soul-októl.  :)

Másik a reroll... Nem hiszem, hogy mostanában túltengene a Mal készletem, de még ha lenne is 4-5 az inventoryban, bőven nem érdekelne, hogy egy 100-assal nagyobb defet is össze lehetne hozni.

Azért két dolgot nem árt tudni rólam:
- Nem botozok, soha (ezt kifejezetten utálom, ez a játék megölése).
- Nem trédelek, kivéve ha már semmi más esélyem sincs egy fontos tárgyra (van egy-két rossz tapasztalatom...).
Tehát abból gazdálkodok, ami esik vagy amit kapok ismerősöktől/haveroktól... Annyira nem panaszkodhatok, perfekt Viper és Ocu van a sorcimon, armoron kívűl full IK-ban feszít a barbárom. Rúnáim is vannak, most jött össze egy Oath-ra való (aprópó: jó elite ethereal fegyvert aki talál normál vagy socketes verzióban, az gondolhat rám is  :) ).

A válasz rettentő egyszerű,miért számít a minél nagyobb defense, pláne melee karinál. Azért mert nem szeretek magas szintű karival behalni, sok időt és xp-t veszítek vele. Közelharc karinál krúciális, milyen defje,resistjei,absorbja, dam reduced-je van. Gondolom elég Über Tristramra utalnom? Ezek védik az életét. Annyiban számít a nagyobb def,hogy kisebb valószínűséggel töröl képen Über-Meph,egyáltalán %-osan kevesebb támadás ér tőle és a minionjai részéről.

A magányos perceimről a act5 trónteremben körülvéve hell soulokkal vagy bepörgött frenzys hell lordokkal  8 playerben sokat tudnék mesélni... :D. Pont az elementál sebzések miatt aggódok kevésbé,mert azok a vegyes fizikai-light sebzésű soulokat leszámítva elég jelentéktelenek. Ha senki nem hajlandó elkezdeni letelezni a throne-ba, én általában elindulok csak úgy az orom után lefelé,és csak az IM öl meg,ha nem bénítok le időben minden oblivion knightot,vagy nem veszem észre.

Ha jó az alapod (laquered plate-től már érdemes sztem próbálkozni),akkor mégha lowot is kapsz,egy bivalyerős armort kapsz).

Full ik talán a leggazdaságosabb melee pvm cucc (a macimmal hónapokig abban mentem-sisak..),senki nem állította az ellenkezőjét,de hasonlóan jót/jobbat  ugyanannyiért,vagy nem sokkal drágábban is össze lehet hozni (pajzsosat!!!). Sokan pl aluértékelik a duresst,pedig nagyon hasznos dolgokat tud,über ölésnél pedig minden sebzésnél jobban számít a crushing blow (ik maulon is van 35-40...többet sebzel vele überek ellen mint én vagy más botd-vel..Csak kicsit védtelen vagy pajzs nélkül.).

-én se botoztam soha, mh-em se használtam egyetlen alkalommal sem (item finder babával nem is volt fontos)

Szerkesztette: Hush... 2005. 09. 03. 18:31 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#689 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 19:52

De ha szükségtelennek tartod mondjuk 20k def fölé menni,akkro tekintheted úgy is,hogy skillpontot spórolsz vele...(kevesebb iron skin kell) ;)

#690 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 20:21

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 3., szombat - 17:05

Az agyam eldobálom, a másik irányba meg elszaladok, amennyire idióta a shadow master...
Csináltam új trapassát, a fire csapdákra optimalizálva.

PvM re a fire trapper halott, talan pvp re alkalmas, mert jobban stunol, mint a light trap.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#691 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:37

Wolf druidát szeretnék, de már elfelejtettem, hogy mire lenne érdemes skillpontokat pakolnom! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#692 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 22:45

van egy +3summon skilles amum, valami plussz damage is van rajta asszem, a tiéd lehet
megnéztem, van hozzá 1-2 fire damage  :rolleyes:

td: van egy amum neked is

Szerkesztette: yooccoo 2005. 09. 03. 22:46 -kor

yooccoo#2929

#693 Felhasználó inaktív   shoushin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:06

jareth werewolf druidara gondolt.

Szerkesztette: shoushin 2005. 09. 03. 23:07 -kor

#694 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 03. 23:54

Idézet: shoushin - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 0:06

jareth werewolf druidara gondolt.

Igen, arra... Elnézést kérek, de a sok kihagyás (és a sok vörösbor) tompította az agyamat! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#695 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:20

Trang kesztyű, meg pajzs senkinek se kell?
(lufibohoc neven ma este 8 tól fenn leszek)

#696 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 09:59

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 10:20

Trang kesztyű, meg pajzs senkinek se kell?
(lufibohoc neven ma este 8 tól fenn leszek)

Kesztyűm nekem is van kettő, de a pajzsot elfogadnám, ha már ajánlgatod.  :)

#697 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 10:10

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 10:59

Kesztyűm nekem is van kettő, de a pajzsot elfogadnám, ha már ajánlgatod.  :)

Pajzsot adok en, haman a te homunculusod nalam van.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#698 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 10:26

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 11:10

Pajzsot adok en, haman a te homunculusod nalam van.

Nekem végülis mindegy kitől kapom, egyelőre úgyse használnám, mivel most még a summonos nekrómat se nagyon fejlesztem.

Tervbe van véve egy poison-os nekró, full Trang-ban, Death's Web wand-al, meg még néhány poison-os Facet-el. Ugyan PvP-re nem lesz jó, de PvM-ben nem sok poison immunis lény marad előtte.

#699 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 14:39

Idézet: Jareth - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 0:54

Igen, arra... Elnézést kérek, de a sok kihagyás (és a sok vörösbor) tompította az agyamat! :)

Inkább a Bor! :reszeg:
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#700 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 04. 15:02

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. szept. 4., vasárnap - 9:26

...Ugyan PvP-re nem lesz jó, de PvM-ben nem sok poison immunis lény marad előtte.

M'er nem?

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.