HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (3.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (3.) Lord of Destruction

#1021 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 15. 12:04

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:51

Leslye:Ugy tom, h a linux álá nem írnak vírusokat. (atán lehet, h nem így van) Port sebességgel nem lehet gondja a Dionak? Ha esetleg levenéd a port sebességét?

Valóban nem írnak, de mint írtam, semmi baja a linuxomnak. :)
Milyen portról beszélsz?  :think: Soros port csak alaplapon van, külön kanóccal, de az le van téve a pincében, a dobozában pihen, szal nincs soros portom. :) Egér PS/2-es porton figyel, default sebességen, ezt átdugom USB-re este, hátha.

Mindenesetre mennék fel ezerrel. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#1022 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 12:10

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 11:18

Egész egyszerűen: ...

:respect:
Lesz mit emésztenem, de ami még megfogalmazódott az agyamban:
rágalom? hogy én küldtem, ő meg nem is fizetett, (pedig mégis) vagy ő küldött én meg nemfizettem, (kombinatorika rulz)
vagy nem is azt küldte....szóval igazából ez olyan bemondásos? (szokásom érdekes figurákkal összeakadni, azért kérdem.)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#1023 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 12:17

Idézet: vaakuum - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 13:10

:respect:
Lesz mit emésztenem, de ami még megfogalmazódott az agyamban:
rágalom? hogy én küldtem, ő meg nem is fizetett, (pedig mégis) vagy ő küldött én meg nemfizettem, (kombinatorika rulz)
vagy nem is azt küldte....szóval igazából ez olyan bemondásos? (szokásom érdekes figurákkal összeakadni, azért kérdem.)

Elméletileg igazolni kell képernyőképpel. De a rágalmazasnák nem sok értelme van, haszon nincs belőle. Én is mindíg összeakadok hülyékkel, buktam már több dolgot is. De itt még nem volt rossz tapasztalatom.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#1024 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 12:19

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 12:32

:omg: télleg :Đ bocs!

Üdv: Dan

:hemuveg:
No problem.
       "Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"

#1025 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:24

http://www.diablomarket.com/
http://www.rpghouse.com
a két, talán legolcsóbb oldal

én még nem vettem semmit, folyamatban van

Leslysw: miért jössz nekem egy kulccsal? nem adtam kölcsön semmit :Đ
yooccoo#2929

#1026 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:27

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 9:46

Szerintetek megéri egy socketet rakni Baranar Star-ba? Ha igen, mit tegyek bele?

Baranar regebben elso osztalyu Zealot fegyo volt, manapsag mar nem tartozik a legjobbak koze a sok runaszonak koszonhetoen. Ez nem azt jelenti, hogy hasznalhatatlan, csak van jobb is.
Milyen karival akarod hasznalni? Mivel a Baranar very fast (10 base weapon speed +50% IAS bios-bol ;) ), konnyen el lehet vele erni a max zeal-speedet, socketelesre javaslom az UM runat (25% OW), ha nincs eleg IAS cucc rajtad akkor SHAEL (20% IAS)-t.

Persze, nem tudom milyen karival akarod hasznalni es milyen egyeb cuccaid vannak, igy ez csak altalanos tipp.

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 15. 14:29 -kor

#1027 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:30

rúnák tekintetében és az rpghouse-t választom majd, lévén, ha nem a legmagasabb rúnákat veszed, feleannyiba, harmadannyiba lerül, mint a diablomarket
yooccoo#2929

#1028 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:31

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:27

Baranar regebben elso osztalyu Zealot fegyo volt, manapsag mar nem tartozik a legjobbak koze a sok runaszonak koszonhetoen. Ez nem azt jelenti, hogy hasznalhatatlan, csak van jobb is.
Milyen karival akarod hasznalni? Mivel a Baranar very fast (10 base weapon speed +50% IAS bios-bol ;) ), konnyen el lehet vele erni a max zeal-speedet, socketelesre javaslom az UM runat (25% OW), ha nincs eleg IAS cucc rajtad akkor SHAEL (20% IAS)-t.

Persze, nem tudom milyen karival akarod hasznalni es milyen egyeb cuccaid vannak, igy ez csak altalanos tipp.

Zeal+Fana palám van. Elsődleges szempontom a gyorsaság. Mi az a OW? Milyen rúnaszavas fegyver jobb?
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1029 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:40

Idézet: yooccoo - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:24

Leslysw: miért jössz nekem egy kulccsal? nem adtam kölcsön semmit :Đ

Hmmm nem te adtad ??Hát akkor ki?
Pedig nem ittam sokat :rolleyes:

#1030 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 14:57

Idézet: Melorin - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 13:31

Zeal+Fana palám van. Elsődleges szempontom a gyorsaság. Mi az a OW? Milyen rúnaszavas fegyver jobb?

Zeal + Fana palat epitek en is most. Sajat valasztasom egy kisse rogos de erdekes ut, elsodleges fegyom egy szuper olcso runa szo, a MALICE.
Tulajdonsagai:
+33% Enhanced Damage
+9 To Maximum Damage
100% Chance Of Open Wounds
-25% Target Defense
-100 To Monster Defense Per Hit
Prevent Monster Heal
+50 To Attack Rating
Drain Life -5

Hozzavalok:
[i]3 socketes melee fegyver;
Ith + El + Eth runak ebben a sorrendben.

Hatalmas elonye (es egyetlen elonye szerk: PvP-ben az egyetlen elony, PvM-ben rengeteg hasznos mod van ezen a fegyon) ennek a runaszonak a 100% Open Wounds. Magyarul kb nyilt sebet jelent, es valoban: amikor ez a sebzes mod ervenyesul, az ellenfel (szorny vagy jatekos egyarant) "verezni kezd", azaz folyamatosan csokken az eletereje, mintha poison hatasa alatt allna. A poisonnal ellentetben azonbam az open Wounds fizikai sebzes, azaz nincs ra resist.
Sebzese mindig 200 frame, azaz 8 masodperc. A sebzes nagysaga nem a fegyvertol fugg, hanem a jatekos szintjetol. 61-es szinttol folfele az Open Wounds sebzes erteke Clvl=61-99: 25*(45*Clvl-1319)/256 masodpercenkent, azaz 90-es szintu vagy es sikeresen megutod a monsztert es aktivalodik az Open Wounds, akkor masodpercenkent 266.7 sebzest okozol nyolc masodpercen keresztul, azaz az ossz sebzes 2133.6 utesenkent.
Termeszetesen az Open Wounds 8 masodpercenek nincs ideje lefutni minden utes kozott, hiszen az attack speeded ennel sokkal gyorsabb, de itt van a dolog szepsege, a poisonnal szemben ujabb hatalmas elony: az OW sebzese halmozodik, nem resetelodik le minden egyes ujabb talalatnal.

Hatranya ennek a runaszonak a -5 life drain, de ez konnyen kompenzalhato akar DOL runa valamibe torteno beleszoketelesevel (7% replenish life), akar egy Prayer auras act 2 merc (normal combat) alkalmazasaval.
Ha viszont Zeal palad van, akkor az AR miatt ugyis Angelic combora lesz magas szinten szukseged, az Angelic ring pedig ad 6% replenish life-ot, szoval nincs szukseg extrara, es lehet inkabb berelni egy MIGHT auras mercet.

Vannak ennel joval dragabb runaszavak is, de nekem elsodleges karim a ket amazon, igy a palara nem akarok "sokat kolteni".

Runaszavak itt vannak leirva:ARREAT

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 15. 15:04 -kor

#1031 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 15:17

Hát Szabi ez érdekes build, de valami iszonyat lassan fogsz vele haladni. Mindig arra várni amíg elvérzik az ellenfél, továbbá az a 33% ed nagyon karcsú.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1032 Felhasználó inaktív   Melorin 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 15:28

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:57

Ha viszont Zeal palad van, akkor az AR miatt ugyis Angelic combora lesz magas szinten szukseged, az Angelic ring pedig ad 6% replenish life-ot, szoval nincs szukseg extrara, es lehet inkabb berelni egy MIGHT auras mercet.

Angelic az ugye egy Set? Annak mijére lesz szükségem? CSak a gyűrűre? :think:
[HFRT]Melorin,Fecni
Fotóim
Weblapom+Verseim

#1033 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 15:29

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 14:17

Hát Szabi ez érdekes build, de valami iszonyat lassan fogsz vele haladni. Mindig arra várni amíg elvérzik az ellenfél, továbbá az a 33% ed nagyon karcsú.

Igy igaz, ez egy maximalisan deffenziv build, maxos holy shielddel, es jo par ponttal a Resist Fire, Resist Cold es Resist lightning skilleken a passziv skillbonusz (+1 to max res) miatt. Igy ez a build nem fog szaguldani hellen, de eletben fog maradni mindenhol a 95% allres, 75% blokk, 86% FHR es extrem magas defense miatt.

szerk: mivel a strength nincs osszefuggesben az OW sebzessel, igy megtakaritok egy csomo pontot a hagyomanyos Zeal palaval szemben, ez mind megy a Vitality-be termeszetesen.

szerk 2: azt mar nightmare elejen felismertem, hogy az OW crowd controllra nagyon kaki, ezert weapon valtason Holy freeze aura van, veszesetre ha nagyon korbevesznek. Masik megjegyzes: Bossok ellen extrem hatasos az OW, pillanatok alatt kivegez barkit. Sok kis ellenfellel szemben szivas viszont, az igaz mert ido kell neki.

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 15. 15:38 -kor

#1034 Felhasználó inaktív   Leslysw 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 15:56

Idézet: szabinar - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:57

Runaszavak itt vannak leirva:ARREAT

Pont azon gondolkoztam valameik nap ,hogy ha majd meglesz az Ohm runám és végre elkezdhetem a CC :ninja:  assámat egy ilyen Malice cuccot rakok neki proba szinten a Chaos Mellé.
Fury Claw az tuti bejött elözö szezonba na most majd kiprobálom ezt a Malice csudafegyvert is.
Teccet az irás.

Szerkesztette: Leslysw 2005. 09. 15. 15:57 -kor

#1035 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 16:12

Minden skillem maxos ami a smiternek kell, skill pont reamining 10 most :think: , így tettem redemption-ra és salvation-ra is, hátha kell a resistes aura, viszont egy pontot rátettem a resist light aurára és nem változott 85-ről 86-ra a max light resem, szerintem Szabi, csak  a skill maxolásával lehet aktíválni hogy a max lightreshez adjon 10%-ot.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1036 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 16:21

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 17:12

Minden skillem maxos ami a smiternek kell, skill pont reamining 10 most :think: , így tettem redemption-ra és salvation-ra is, hátha kell a resistes aura, viszont egy pontot rátettem a resist light aurára és nem változott 85-ről 86-ra a max light resem, szerintem Szabi, csak  a skill maxolásával lehet aktíválni hogy a max lightreshez adjon 10%-ot.

Pedig a skill leírásánál az Arreat Summit-on úgy van, hogy minden skillpont 1%-al növeli a max resistet, és max 20 lehet.

Szerk.: megvan a hiba: ha nem aktív, akkor a felét kapod, vagyis 0,5% lett volna  :p  ;)

Szerkesztette: SuMMeR 2005. 09. 15. 16:22 -kor

#1037 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 16:22

Idézet: td - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 15:12

... szerintem Szabi, csak  a skill maxolásával lehet aktíválni hogy a max lightreshez adjon 10%-ot.

Ket informaciot is talaltam ezzel kapcsolatban, az ARREAT SUMMIT szeint minden egyes skillpont egyel noveli a maxrest passzivan, a Diabloii.net -en talaltam egy 1.10 guide-ot, az szerint minden belenyomott 2 skill pont ad egyet a max reshez, azaz 10 pont a Resist Lightning-ba ad 5 max lightrest.

Ezek szerint az utobbi az igaz. En meg nem probaltam, ezekbe a skillekbe majd a maradek pontokat szandekozom beleolni ugy lvl 85-95 kozott.

szerk: Summer megelozott, persze ilyen feltetelekkel (2 skillpont egy maxresert cserebe) csak a lightningot fogom nyomatni, messze a legfontosabb ugye :)

Szerkesztette: szabinar 2005. 09. 15. 16:26 -kor

#1038 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 09. 15. 16:29

Köszi az infót! :) akkor asszem én is a resist light-ba ölöm maradék sk pontokat.
És lőn, igaz! Mostmár 86 a lightresem :D

Kép

#1039 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 17:42

Vki tudna arról biztosat mondani, valóban nem hat-e az infinity-s conviction a játékos elementál támadásaira,csak a csicsóéra? Ha ez igaz,akkor a cuccos a legáltalánosabb használatában sok hühó semmiér :think: t.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#1040 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 15. 18:08

Idézet: Hush... - Dátum: 2005. szept. 15., csütörtök - 18:42

Vki tudna arról biztosat mondani, valóban nem hat-e az infinity-s conviction a játékos elementál támadásaira,csak a csicsóéra? Ha ez igaz,akkor a cuccos a legáltalánosabb használatában sok hühó semmiér :think: t.

Miért nem hatna? Attól, hogy a csicsón van egy Conviction aura, attól a hatása minden közelben lévő szörnyre érvényesül, így mindenkinek könnyebb lesz elbánni a monsztákkal (hacsak nem bugról van szó, és amiatt van ilyesmi). Ami viszont tényleg nem működik így, az enemy lightning res csökkentése, ez csak annak működik, aki használja a fegyvert, jelen esetben a csicsó.

Téma megosztása:

• (77 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.